Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ļantos
aktív tag
Hétvégén hallottam egy jó sztorit. Nagydarab, egyenként vagy 120 kilós ember ordibált, lökdösött egy 70 kilós srácot aki egyszer csak megunta és mindet földre küldte, fogak hullottak, orrok törtek. Bíróságon haveromék gyorsított eljárásra mentek tanúnak, ott volt a 3 tagbaszakadt állat a rokonyokkal meg a csepp gyerek az ügyvédjével mint vádlott. Nem is mert odamenni a folyosóra csak amikor már a pereputty a tárgyalóba vonult. Elhangzott a bűvös mondat, hogy vádlott álljon fel, a bíró hangosan felröhögött
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz HussarF #153893 üzenetére
Egy kézzel viszem fel a mosógépeket...palatón bekötöm a felső 1/3 ad részét gurtnival ..hátamra billentem a platón...megkeresem az egyensúlyt fél kézzel fogom a gurtnit és úgy viszem fel az emeletre...
De ha nagyon nehéz és ha a hely is engedi akkor kutyára rakom és úgy begurítom.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #153893 üzenetére
Egyébként igazuk van.
Mikor a 100 kiló kockahassal szóba kerül, mindig ez a videó jut eszembe a 159 centis 55 kilós Mifuneről:
https://youtu.be/2YS-WF6nlA0Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
válasz MATEO6600 #153888 üzenetére
Az a baj az ilyen mosógépes és egyéb "valós" cipekedésekkel, hogy teljesen más a fogás, a súlyeloszlás, stb. Az edzőteremben a súlyokat kb. a legoptimálisabb pályán mozgathatjuk hála a megfelelő kialakításnak. A mosógép meg nyeklik, nyaklik, csúszik. Ezért kell gurtnit használni, mert az nagyságrendekkel biztonságosabbá teszi az egész procedúrát, persze így utólag már könnyű okosnak lenni.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
MATEO6600
őstag
válasz Zola007 #153887 üzenetére
Erre reagálva:
Éppen újévi fogadalomra írta valaki, hogy biztonságosan fog edzeni, ügyelve a sérülésekre.
Egyik nap 140-el húztam fel, semmi bajom, szokásos terhelés. A másik nap egy fostos 60 kilós mosógépet kellett felcipelnem a másodikra, nyilván nem éreztem egy óriási feladatnak.
Ez volt 1 hete, azóta nem bírok edzeni, akkora fájdalmaim vannak. Valószínűleg egy rossz mozdulat volt a cipelése közben és rendesen odavágott. Az is óriási fájdalommal jár, ha ki akarok kelni az ágyból.
A legbosszantóbb, hogy direkt figyeltem a kivitelezésre, és nem görbe háttal cipeltem... -
Zola007
veterán
válasz KAMELOT #153873 üzenetére
Sajnos nem a koksztól függ hogy roncs leszel e.
Nekem tegnap 20p általános bemelegites, gimnasztika, SMR hengerezés, 10p specifikus bemelegites után 1. gyakorlat 3. sorozat, 1RM 75% alatt hót szabályos kivitelezésnél pukkant el a longissimusom egyik tapadása, olyan súly alatt, amivel rendszeresen dolgozom.
Pedig nálam kevés megfontoltabb ember van a teremben.
Soha jobb újévet...
Erre szokták mondani, hogy "not everybody built for lifting"
Amitől az egyik erősödik, a másik simán belerokkan.
Nálunk is van olyan, aki bármit csinál, csak izmosabb és erősebb lesz, a fél topik meg már a műtőasztalon foküdne tőle.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #153880 üzenetére
Kb. október óta nem vettem fehérjét
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
flash-
veterán
válasz tibcsi0407 #153880 üzenetére
Hat tényleg ahány ember annyi izles..
En a nutriversum izolatumot rendeltem tavasszal (tobb izben) meggyeset es mogyorósat próbáltam, számomra nagyon erős mellékízüek voltak, amiket nem bontottam ki vissza is küldtem (visszafizették) -
tibcsi0407
félisten
válasz Ļantos #153879 üzenetére
Sokáig én is Gymbeam-et rendeltem, előtte Myprotein-t de elég laposak az ízek gyakran tejjel is. Most Nutriversum whey pro van Tiramisu ízben. Eszméletlenül finom.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
KAMELOT
titán
válasz aelod #153869 üzenetére
Testépítés szinten gondoltam, na meg persze nem 20-30 egységet naponta ahogy ezek szedik.
Én azt mondom szép meg jó amíg fiatalok, de megéri, hogy 40-50 éves korodra roncsok lesznek? Szerintem nem! Személyes vélemyény: Eljráokd edzeni, emelgetem a súlyokat és próbálok fit maradni, miközben azért próbálok valami izmot is építeni. Első a munka utána edzés. Még jó hogy minden hónapban van 1 hét szabadom így szépen át tudok mindent edzeni!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
tibcsi0407
félisten
Diéta: [link]
utdetailing.hu
-
kicsiogre
tag
válasz Sterilzona #153858 üzenetére
Jó nagy akcio 5500 ért 😂😀 gymbeamnél 2700 per kilo
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Tamoo #153860 üzenetére
Elkaptam egy vírusos fertőzést ami hányás/hasmenés tünettel járt.
2-3 napig szinte nem ettem semmit sem.
Utána is csak óvatosan, szóval sikerült fogyni az ünnepek alatt
Nem úgy ahogy szerettem volna, de ez van...Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Tamoo
MODERÁTOR
Van valaki rajtam kívül akinek sikerült fogyni az ünnepek alatt?
Nem baj, nyárra visszahízom. -
Shingen
addikt
-
patex1983
őstag
-
KAMELOT
titán
válasz tibcsi0407 #153852 üzenetére
Hogy járok edzeni, így valamit kell emelgetni ott!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ļantos
aktív tag
válasz tibcsi0407 #153848 üzenetére
Meg nekik rásegítés is van rendszerint
-
kicsiogre
tag
Gymbeam-nél újévi kiárusitás van , TrueWhey fehérje 2.5 kg 6790, Kreatin Crea7in 300 g - 1790, és még sok más ha érdekel valakit lessen rá
-
KAMELOT
titán
válasz tibcsi0407 #153845 üzenetére
Valami pehely súlyokat azért kell emelgetni!?!
(#153847) flash-: Azért mert ők már elértek valamit, te meg csak az elején vagy. Majd ha te is eljutsz egy szintig akkor már csalni lehet, de csak azért, hogy mégjobban tudd edzeni az izmokat és nagyobb súlyokat tudj megmozgatni. A gyakorlat helyes kivitelezése csökkenti esetleges sérülés kockázatát!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
flash-
veterán
válasz tibcsi0407 #153824 üzenetére
Klassz video, bár azt sose fogom megerteni hogy ha az edző allandoan rám szól ha gyakorlatoknál mozog a törzs, hogy akkor a pro-k, haladók stb miért csinálják így??
-
KAMELOT
titán
-
tibcsi0407
félisten
válasz BÁ Nutrition #153841 üzenetére
Itt Nyíregyházán nagy szerepe volt a Cutler, majd később a D-fitness nyitásában is. Abban az időben nagyon aktívan nyomták a helyi marketinget és nagyon sokan elkezdtek ennek hatására edzeni.
A Nyíregyháza tigers-t is népszerűsíti.
Sokszor figyeltem a Cutler-ben is, amikor még ott edzettek, hogy kezdőkhöz odament segíteni, tanácsot adni, ami szerintem korrekt dolog.utdetailing.hu
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tibcsi0407 #153838 üzenetére
mit?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
Májadnak akaratlanul
Lesz sok baja, oh magyar
Whiskey lesz az, vagy pálesz is
mely álmodból felzavar.A nagy világon e kívül
Nincs arra jobb közhely
Igyál vagy dugjál meg valakit,
Ma innod, hánynod kell.Ez a nap, melyen Zacher úr
TV-ből is feszt folyt,
Ez, melyen a detoxon,
a "MEGTELT" tábla volt.Itt küzdtek a májadért
az OMSZ hadai,
Itt törtek össze sok kukát,
az utcák barmai.Szilveszter! Ma robbancsák'
fel petárdáidat,
S aki a piát nem bírja
Lehull a pult alatt.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #153833 üzenetére
Máshogy nem is szabad. Bár Gödény inkább vegyész mint sportoló 😂😂
-
rwin5
őstag
Pistinek szépen torzult az arca, nem tom, hogy koxtól, vagy gondterhelt volt-e az utóbbi időben, a válás az tuti megviselte egyébként. Gödényt a választásos "attrakciója" után inkább skippeltem, nálam már egy bizonyos kalap alá tartozik, mint ember.
-
aelod
veterán
Azt hittem, hogy hosszabb lesz...
-
őstag
-
tibcsi0407
félisten
Új Bódi videó: BODI FILM - ÚJ ÉV KIFOGÁSOK NÉLKÜL!
utdetailing.hu
-
aelod
veterán
válasz marked one94 #153816 üzenetére
Nincs meghatározva semmi, én ezekben nem hiszek, hogy megfogadom az év utolsó napján, hogy mi lesz a következő évben. Majd alakul. A hosszú távú cél talán az edzéssel, versenyzéssel kapcsolatban egy világverseny (eb, vb) aztán majd alakul.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Túl komoly célokat nem tűzök ki. Heti egy kardióra próbálom rávenni magam.
Hol vannak már azok az idők amikor Kékesre bringáztam fel terepen.
Plusz le szeretnék menni 85kg-ra és azt tartani.Most pedig az év utolsó edzés. Lábazás.
[ Szerkesztve ]
-
kicsiogre
tag
A fő cél hogy ne legyek soha többet olyan dagadék mint voltam ( igaz most is az vagyok ) ez örök harc életem végéig , jövő december elejére meg szeretnék 90 ( 114 vagyok most ) kiló lenni .
-
tibcsi0407
félisten
Diéta januártól nyárig, aztán meglátjuk mi jön össze belőle. Vettem itthonra egy futópadot is, mert így az aerob-ot könnyebben tudom belekalkulálni az időmbe.
utdetailing.hu
-
Gyúrással kapcsolatban az, hogy:
-Ne nyomorodjak le és ne kerüljek tolószékbe valami elbaszott gyakorlat miatt
-Meglegyen a strandforma faszán idén nyárra isAmúgy meg szerezni kéne egy munkahelyet a mostani fizetésem X-szeresével (X>3), mert a mostaniból nem fogok új QV-t venni
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
Én sok célt tűztem ki, de egyik sem a gyúrással kapcsolatos.
-
marked one94
őstag
Na jövőre kinek mi a célja? Én ebben az évben elértem amit akartam és már ki is tűztem a kövi éviben mit szeretnék.
You'll Never Walk Alone
-
Szóval az opciók:
Ne legyél válogatós -> Kúrd meg a kutyát is, ha az van.
Válogatós vagy -> Válogatós f@sznak kutyában/kutyapics@jában a helye -> Tehát kúrd meg a kutyát.
Szép kilátások...
-
Zola007
veterán
válasz whitezo88 #153808 üzenetére
duplanulla?
egyébként ezért mondom, hogy napi mérés mellett is heti átlagot kell nézni, az hosszú távon normálisan kiadja a tendenciát
egy kis betegség vagy nagy zabálás ±2 kg-ot tud okozni pár napon belül.
____________________________HussarF!
B*szki, ide egyszer feltétlenül el kell látogatnunk! ► [link][ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz whitezo88 #153805 üzenetére
ha kevés a hús és a rost, akkor a CH mobilis, könnyen vonz vizet, de anyagcsere a szufficit miatt gyorsul, légzés fokozódik, könnyen is veszíti a vizet -> párologtatás, vizelet mennyisége nő + alkohol vízhajtó
-
whitezo88
nagyúr
Aki ert az anyagcserehez segitsen mar no troll. Tiz hetes minosegi szalkasito etrend utan (kb 600g hus 150 koruli ch) utan most a heten sok szart ettem, sutik szenhidrat egyebbol, keves hus, penteken meg be is rugtam. De most mertem magam es tobbet csokkent a sulyom mint az etrend alatt barmelyik heten. Egy hete 100.2 korul mertem napkozben most szinten nem ures hassal 98.8... kiment belolem a szar vagy mi? arra gondoltam behizok mert betoltom a raktarakat.
-
attiati
veterán
válasz Apollyon #153803 üzenetére
Múltkor fültanúja voltam egy beszélgetésnek edzés közben. Egy újabb tag kérdezte a helyi törzstagot, hogy milyen gyakran kell tolni a növekedési hormont. Nem rejtették véka alá a témát, elég hangosan...
"Nem tartunk szünetet, az a gyengéknek való"
"Nézd meg, már nincs is szabad hely a hasamon, ahova szúrhatnám.
Csak a szegények nem engedhetik meg maguknak.
Mi megveszünk egyben sokat. Ha nem fér be a hűtőbe, akkor veszünk új hűtőt. És? Mennyi most egy hűtő? Százezer? És?"[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
vegaprotein 500g 450 ft körül, ez mi?
az a buktató, hogy csak az 58.9%-a fehérje?Hussarf: és milyen magas vagy?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest