Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz tibcsi0407 #160688 üzenetére
Nálunk családba mindenki lecserélte a nutriversumot gymbeam fehérjére.
Túlságosan mű íze van, meg van mellékíze is. A gymbeam nem annyira tömény, szerintem pont jó. A csokis (steviás) mindent visz.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz AsakuraDave #160615 üzenetére
Látom nem jött át, hogy pontosan mi a lényeg.
(#160619) benfolds: Van mikor már olyan szinten van a gyűlölet, hogy elég leírni azt hogy OV.
Mint a bikának a vörös posztó[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz BÁ Nutrition #160596 üzenetére
Igen, vagy itthon kell jól fizető szakmát választani és abban is profinak kell lenni. De sokan nem is képzik magukat, nem is tesznek egy lépést se abba az irányba hogy jobb legyen nekik, és közbe meg siránkoznak.
A kormánytól várják, hogy elérjék a nyugati életszínvonalat.
Bérekbe minimális a különbség hogy ki van kormányon, de sok embert behülyítettek a bérunióval.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz rwin5 #160587 üzenetére
Amúgy jah, én is voltam már rohadt ingerült, hogy általában 10 "betegből" 2 az igazi beteg.
A magyar emberek nagy része egyáltalán nem törődik az egészségével.
A legfelső 3 százalékba vagyunk alkoholos italfogyasztást tekintve.
Az elhízottak aránya Európában itt a legmagasabb, globálisan a negyedik helyen állunk. Magyar felnőttek 30 %-a dohányzik.
Ehhez még hozzájárul a stressz és mozgásszegény életmód.
Lehet fejleszteni a kórházakat meg növelni az ellátást, de inkább az egészségmegőrzésre kellene a lehető legtöbb figyelmet fordítani.[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #160579 üzenetére
Pontosan ezt csinálom és nem panaszkodom, nem siránkozom.
Mondjuk én eddig mindig jó ellátást kaptam a magyar kórházakba is, soha nem volt problémám. És ezt úgy mondom hogy németbe is többször mennem kellett kórházba, szóval tudom mihez mérni.
Barátnőm panaszkodott, hogy most volt nőgyógyásznál és nagyon bunkón viselkedett az idősebb doktor. Után meg egy másikhoz foglalt időpontot, azt meg nem győzte dicsérni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #160573 üzenetére
Azt hogy itt nincs anyagi megbecsülés, azt az ember vagy elfogadja, vagy továbblép. Ez akkor is elfogadhatatlan viselkedés.
De ez leginkább emberi jellem miatt van, nem a kiégés miatt.
Sokszor azt látom problémának, hogy a magyarok legalább német színvonalon akarnak élni. Sajnos ez nem így működik. Vagy megelégszenek az alacsony élet színvonallal, vagy lépjenek tovább.
De a legrosszabb a panaszkodás és a siránkozás.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz tibcsi0407 #160567 üzenetére
Ez nem poén, ez a magyar mentalitás.
Sajnos sok olyan ember dolgozik az egészségügyebe, akiknek nem ott lenne a helyük. Viszont válogatni meg nem lehet, mert így is emberhiány van...Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Radnix #158247 üzenetére
Mondjuk a határt meg kell húzni valahol.
Ennyi erővel szteroidokat vagy jelenleg tiltott drogokat is lehetne forgalmazni legálisan. Hiszen felnőtt önálló gondolkodásra képes emberektől NE vegyük el azt a szabadságot, hogy eldöntsék mit kezdenek a saját egészségükkel. Aki saját felelősségére szeretne szteroidot használni, miért ne vásárolhatna legálisan?Azzal meg maximálisan egyetértek, hogy jelenlegi egészségügyi rendszer nem szorgalmazza azt, hogy az ember egészséges irányba induljon el.
-
Lacy6
senior tag
válasz aelod #158237 üzenetére
Nagyon kis százalékba lehet azt mondani, hogy a pénz miatt nem tudnak egészségesen élni. Valahol tényleg a azok a tényezők dominálnak, mint amiket fentebb is írtak. Már kis iskolás korban el kellene kezdeni a nevelést az egészséges életmód irányába. Nem tudom, hogy pontosan hogyan de szerintem meg lehetne valósítani.
Mondjuk én nagyon sok mindent megtanultam magamtól, de rengeteg munkát fektettem bele. Kimondottam örültem volna annak, ha ezt megtanították volna nekem suliba.
Rengeteg felesleges dolgot tanítanak, de pont az egészséges életmódról szinte semmit, vagy csak nagyon felszínesen.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Apollyon #158228 üzenetére
Nekem is hasonló dolgokat mondanak...
Nem akarnak 120 évig élni, meg úgyis meghalnak már nyugdíj előtt, inkább most élnek stb.
Mondtam nekik ez nem arról szól, hogy 120 évig szeretne élni az ember, hanem inkább arról hogy ne legyek 50 évesen egy roncs.
Sokszor inkább hazudnak saját maguknak is, csak hogy ne kelljen változtatni magukon. Jönnek a kifogások és féligazságok, hogy "ma már úgyis minden káros" ; "ennyi még belefér" ; "régen is ették a cukrot, lisztet és milyen sokáig éltek"Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Woodslave #158225 üzenetére
Nemrég láttam egy dok filmet, hogy iskolába elkezdték tanítani a gyerekeknek. Megértették, hogy ez jó nekik és érdekes volt látni hogy a szüleiknek mondták hogy mit vegyenek nekik a boltból mert az úgy egészséges. Eléggé jól tisztába voltak a dolgokkal. Valahogy a suliba is elfogadott lett ez a nézőpont és nem a "junk food" volt a menő. Persze hosszú folyamat ez mire lenne változás, de ha meg se próbáljuk akkor nem fog sikerülni.
Nálunk különösen rossz a helyzet, erre minden statisztika rámutat.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz patex1983 #158212 üzenetére
Ha már most elkezdenék erőteljesen oktatni az egészséges életmódot, hatalmas előnnyel járna gazdasági szinten is.
Drasztikusan lecsökkenne a betegek száma nagyon sok területen.
Sokan a tünetet akarják kezelni, minél több szakemberrel és kórházzal.
De valójában azt nem vesszük észre, ha magát a problémát kezelnék ezerszer nagyobb hatása lenne, mint hogy tüneti kezelés erősítésére fókuszálnánk.
A kollégám is mondja, hogy egészségügy fejlesztésére kellene költenie a kormánynak. Közbe meg elhízott és dohányzik, biztos a kórházba vezető útja. Az én pénzemből is kell kezelni, csak mert igénytelenül elhanyagolta magát. Ilyenkor mindig belegondolok, hogy ez micsoda pazarlás!
Milliárdokat szórunk ki az ablakon, követelve az egészségügy fejlesztését.
Ami persze szükségszerű és jó dolog, de ha egészségromboló ember mondja nekem, akkor én azt képmutatásnak veszem.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #156573 üzenetére
+1
Teljesen igazad van.
Kár hogy sok ember nem látja át ennyire logikailag.(#156575) tibcsi0407: Az embereket érzelmekkel lehet leginkább irányítani. Néha ledöbbenek, hogy mekkora düh és gyűlölet van ismerőseim körébe is. Természetesen azokról a bizonyos internetes hírportálokról tájékozódnak.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz laskr99 #156448 üzenetére
Ahogy írták fentebb is, nem létezik helyi zsírégetés.
Hasi zsír, deréktájékon felhalmozódott felesleg klasszikusan férfias jellegű zsírosodás.
De ez genetikailag eltérő is lehet. A lényeg, hogy tedd rendbe az étrendedet, kezd el edzeni.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz laskr99 #156445 üzenetére
Lehet betegség (hormonzavar), az orvosi szaknyelv ginekomasztiának hívja, ez a férfiak mellének megnövekedését takarja, melyet az ösztrogénszint (nő nemihormon) emelkedése és a tesztoszteronszint (férfi nemihormon) csökkenése okoz.
Második ok, hogy a testedben található felesleges testzsír ott tárolódik.
Izomépítő és zsírégető edzéssel el tudod tüntetni. A súlyzós edzés ugyanolyan fontos, mint a kardió edzés. Sőt muszáj izmot építened, hogy beindítsd a szervezeted hormonrendszerét és vele a zsírégetést. Ezt pedig csak a súlyzós edzésekkel érheted el.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz AsakuraDave #155337 üzenetére
Egy önálló erős belső gazdaság nélkül, nem lehet versenyezni a legerősebb európai országokkal.
Én inkább úgy gondolkozom, hogy azzal próbálok gazdálkodni amim van.
Na most ami közül jelenleg választhatsz, még mindig a legjobb választás a mostani kormány.
Lehet azon vitatkozni, hogy mennyi rosszat csinál, de értelmetlenség amíg ilyen állapotban van az ellenzék.
Mindekinek fontos hogy minél jobb élet színvonalon éljünk.
A kérdés inkább az, hogy a választható kormányok közül, szerinted ha bárki mást választottak volna most jobb lenne? Én szerintem biztosan hogy nem.
A migráns ügy meg külön téma, számomra érthetetlen miért csinálták...de már most látszik hogy a gazdagabb országokba visszaesés lesz miatta.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz tibcsi0407 #154295 üzenetére
Nem, de terveztem menni.
Mindig csak halogatom.
Meg most hogy javul, azért bízok benne hogy teljesen elmúlik.
Mondjuk érdekes, hogy kézi súlyzóval tudok bicepsz gyakorlatot végezni, de francia rúddal már nem... A felső pozícióba ahogy tartom a súlyt már annyira fáj hogy le kell rakni a súlyt. De ha nem húzom fel teljesen, akkor meg abszolút nincs fájdalom.
Ízületvédő semmit nem segített, pedig többet kipróbáltam.
Egyrészt változtattam egy picit az egér fogásán, próbálok több szünetet tartani és nagy mennyiségű C vitamint szedek. Ez olyan 6-8000 mg.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz tibcsi0407 #154291 üzenetére
Én majdnem ugyanezzel küzdök.
Annyi különbséggel, hogy nekem teniszkönyököm lett az irodai munkától.
Úgy 1 hónapja mintha jelentős javulás lenne, de fél évig olyan rossz volt hogy egy széket se tudtam megemelni akkor ha érintett volt az az ínszalag.
Most csak úgy érzem néha, hogy van fájdalom de nem vészes.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Woodslave #154120 üzenetére
Én is erre gondoltam, csak kicsit körülményes... de jobb megoldást én se tudok rá.
#154122) koxx: Akkor ennyi erővel az összeset lehetett volna törölni, de mind1 mostmár.
Amúgy nem rád gondoltamÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Woodslave #154117 üzenetére
Igen, azt kellett volna szerintem is.
Csak a saját világnézete szerint szelektáltVan valakinek ötlete, hogy ha súllyal akarok húzódzkodni, hogyan lehet a lehető legolcsóbban megvalósítani?
Gondolok itt arra hogy nem akarok több tízezret kiadni súlymellényre, meg egyéb drága holmira.
Tárcsák vannak itthon mindenféle méretben.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Nem értem az én hozzászólásomat, miért törölték...
Esetleg az a moderátor, aki megtette felvilágosíthatna róla.
Mert ennyi erővel a többit is nyugodtan törölhette volna...
Mondjuk sejtem, hogy ki lehetett[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz neophyte79 #153994 üzenetére
Miben tévedett és miért?
-
Lacy6
senior tag
válasz Tamoo #153860 üzenetére
Elkaptam egy vírusos fertőzést ami hányás/hasmenés tünettel járt.
2-3 napig szinte nem ettem semmit sem.
Utána is csak óvatosan, szóval sikerült fogyni az ünnepek alatt
Nem úgy ahogy szerettem volna, de ez van...Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz KonzolKartel #153670 üzenetére
Ha nem tudsz 200 gramm túrónál többet enni, akkor a tömegnövelés ami nálad problémás ha jól sejtem.
Én meg a brurális étvágyammal küzdök állandóan, így még mindig van rajtam felesleg. Mondjuk már nem sok, mivel 23 kg-ot fogytam az életmódváltás óta.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz KonzolKartel #153668 üzenetére
400 gramm túró, egy kis fehérjével és zabbal.
8-kor ettem meg, de most éhesen fexek le.
Ez van, jelenleg diétán vagyok. Bár a túró házi volt, nem zsírszegényÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #152839 üzenetére
És ez miben jobb mint a Gymbeam Truewhey fehérje?
Csak mert közel dupla árban van....Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Igen, az tuti hogy a kávéfogyasztás határozza meg milyen gépet kell venni.
Nálunk ez kb 6 kávé/nap ha egész évre vetítem, de ez inkább óvatos becslés.
4-en használjuk a családban, ritkán kávézunk együtt, így ez a legjobb megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz aelod #152109 üzenetére
Kapszulás hosszú távon nagyon drága.
Szerintem automata kávéfőzőt kell venni, úgy 100 ezer körül már egész normálisat lehet kapni. Tisztított vízzel használjuk és így nagyon tartósnak bizonyult.
A kávé töredéke így, mint a kapszulás esetén. Ki kell számolni, hogy mennyi idő múlva hozza vissza az árát, de éehet meg fogsz lepődni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz aelod #152075 üzenetére
Akkor meg egyszerűen tudod csoportosítani.
Hallgass a józan eszedre...
- Mesterséges vagy természetes?
- Mennyi ideje használják?
- Milyen visszajelzések vannak?
- Hogyan ítélik meg különböző országok?és a sokadik....milyen pozitív és negatív hírek találhatóak fent az interneten.
A sorrend amit írtam, továbbra sem változik ha csak a fenti szempontok alapján döntesz...Amúgy a józan ész szerint a szukralóz mögött brutális pénzmennyiség állhat...
Ténylegesen annyi pénz, ami mellett eltörpül az a tény hogy egészséges-e vagy nem.
600-szor édesebb mint a cukor és mesterségesen könnyen, olcsón elő lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz krisz4b70 #151578 üzenetére
Az is lehetséges, hogy érzékeny vagy a mesterséges édesítőszerre.
Gondolom szukralóz édesítő van benne és nem steviás.
Én a helyedben kipróbálnám azt is, hogy okoz e ilyen problémát.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Én is sok túrót eszek.
De csak azért mert sokszor lusta vagyok főzniÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz rasotamas #150785 üzenetére
Az is jó ár/érték arányba.
Én ízesítettben vettem és ott nagyon mű és túl édes íze volt.
De ha ízesítetlen verziót veszed, akkor elméletileg nem lehet probléma vele.
Bár én cég/márka szempontból jobban megbízok mostmár a Gymbeam termékekbe.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz rasotamas #150777 üzenetére
Szerintem ez egész jó, és nem is drága.
TrueWhey fehérje - GymBeam
Csokis- steviás
2500 gramm esetén 3600 Ft/kg[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Sterilzona #150443 üzenetére
Tegyél bele utifűmaghéjat.
Több mint hússzorosára dagad és eltelít. Amellett minimális kalória mivel 80% feletti rost tartalma van.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz KoVee84 #150394 üzenetére
Mára a növényi tejek is ugyanannyira vitatottak mint a tehéntej.
Mondjuk kérdés mi az ami nem?
Sokan méregnek tekintik a tehéntejet is.
Szerintem csak nem szabad túlzásba vinni egyiket sem és nem okoz semmi problémát.
Természetesen ez arra vonatkozik, aki meg is tudja emészteni a tehéntejet.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #150377 üzenetére
Persze az is lehet, hogy nem ártalmas.
De az is lehet, hogy ártalmas csak akkora üzlet van benne hogy nem is tudsz róla.
De én inkább nem kísérletezek magamon.
Egyébként és kicsit érzékeny is vagyok rá, szóval alapvetően ezért kezdtem utánanézni.
Egy idő után tompa fájdalom volt hasamnál bal oldalon étkezés után.
Eritrit esetében is brutál hasmenés volt az eredmény.
Stevia az természetes és nincs tőle bajom.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #150374 üzenetére
Az hogy ki írja meg az egy dolog....
De ha figyelmes vagy akkor a cikk alján ott vannak a források is.
Sőt akár az állat kísérleteket is meg lehet keresni...elárulom annyira nem vicces dolog ha utánaolvasol.
Nekem nem fér bele, hogy napi szinten egy viszonylag új mesterséges édesítőt tömjek magamba.
Főleg úgy hogy van alternatíva és nem vagyok rákényszerítve hogy mesterséges édesítővel készített terméket vegyek.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz gyuri860213 #150369 üzenetére
Én is leadtam az igényből ízre vonatkozóan.
De nem az ár miatt, hanem nem akarok mesterséges édesítőszert bevinni nagy mennyiségben.
Ízesítetlen vagy steviás fehérjét veszek ezért, és ezt is szoktam tanácsolni mindenkinek aki kérdezi.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz HussarF #150049 üzenetére
Meg hogy mennyi a vitamin és ásványi anyag tartalom különbség.
Találtam egy cikket, de annyira nem tudok angolul.
Viszont az a kép beszédes...(#150050) Jorus: Persze nem lehet mindent megtermelni, de egy részét igen.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Szerintetek tápanyag szinten, mekkora különbség van a bolti és a házi termékek között?
Itt inkább a tojásra, húsra, tejre, ilyenekre gondolok.
De azt is jó lenne megtudni, hogy a bolti zöldségek vagy amit én megtermelek magamnak ott is mekkora a különbség. Ugye neten sokan írnak arról, hogy az elmúlt 50-70 évben a zöldségek és gyümölcsök tápanyagtartalma kb 40 %-kal csökkent.Melóhelyen van egy kollégám aki a városi élet után most ki akar költözni vidékre és amit tudna megtermelne magának. Érdekes, hogy a többségben lévő városi kollégák szerint ez nem jó ötlet, meg amúgy sincs semmi különbség a bolti és a házi termékek között. Véleményük szerint a tojás az tojás, függetlenül a tartástól.
Nektek mi a véleményetek erről?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz szuszinho #150028 üzenetére
Nekem is ilyen van itthon.
Mondjuk én keverni szoktam csokis fehérjével.(#150033) EXA:
Meg kell nézni mi van írva a dobozára.
Olyat kell keresni ami hozzáadott cukrot és sót nem tartalmaz.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz mike1334 #149997 üzenetére
Diétás sütemény recepteket lehet találni a neten, amihez nem kell fehérjepor se.
Ilyen kevert cukkinis meg répás sütik is jók.
Kakaó helyett használhatod a karobport.
Csoki kiváltására talán a csokis magvak vagy aszalt gyümölcsök amik jók lehetnek.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Rizs helyett nem jobb a bulgur?
-
Lacy6
senior tag
Azért elég nagy eltérések vannak embertípusok szerint.
Én is ülőmunkát végzek, de most 2 hete nem edzettem mert egyszerűen nem volt rá idő.
2500 kcal amivel jó elvagyok, így nem híztam de nem is fogytam.
Edzésekkel viszont már tudok fogyni, ha ugyanúgy ennyit eszek.De öcsémet még mindig nem értem
Esküvő volt most nálunk, és mivel anyám eredeti szakmája cukrász folyamatosan sütiket készített elő.
Némelyiket én is megkóstoltam, de diéta miatt nem tehetem hogy cukros sütiket egyek.
Öcsém 2 hétig, azokon élt. Behozott este egy tányérral ami úgy 5-7 főre elég és elmajszolta
Esküvő napján nézem még mindig brutál kockás has, mint aki turbódiétán van
Komolyan mondom, néha rohadtul irigylem ezért.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Gython #148823 üzenetére
Nem a C vitamin miatt jó, azt immunerősítésre írja.
Fürtös menta hajtás, mezei kakukkfű hajtás, lándzsás útifűlevél van benne.
Ez állítólag kimondottan allergia ellen jó.A C vitamin tartalmú a csipkebogyó, szederlevél, málnalevél a feketeribizli-levél, melyeket langyos vízben kell áztatni legalább egy órán át, ha azt szeretnénk, hogy megőrizzék C-vitamin tartalmukat.
-
Lacy6
senior tag
válasz Gython #148798 üzenetére
Én most rendeltem ilyen teát, és elkezdtem inni.
Kollégám azt mondta, hogy neki lecsökkentette a tüneteket.
Megpróbálom most ezt a módszert, mert mégiscsak természetes.
Mondjuk annyira nem bízok benne, főleg úgy hogy én nálam brutálisan erősek a tünetek.
Gyógyszer nélkül tényleg nagyon durva, hogy milyen reakciókat vált ki....
De amúgy meg minden betegségemnél próbálok természetes gyógymódot keresni és nem egyből gyógyszerhez nyúlni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Most ezt használjuk, és stevia édesítővel, meg tejjel iszom így is a kávét
Nekem ez már megszokás azt hiszem.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Otthon nekem is kapszulás van, de igazából már alig használom mert nagyon drága bele a kapszula.
Szüleimnek automata kávéfőző van, szerintem az a legjobb.
Korábban egy olcsóbb 60-70 ezres volt és még a brutál kemény csapvízzel használtuk. Az úgy 3-4 évet bírt és időközben is voltak vele problémák. Most 130-140 ezres van nekik és tisztított vízzel használva olyan mintha új lenne. 1 gombnyomás a kávé, és töredéke a kapszulásnak. Tiszítása, utántöltése is baromi egyszerű.
Rengeteget van használva és még tökéletes állapotban van, finom kávét főz. Egyszer egy nagyobb kiadás, de utána évek alatt megtérül az az összeg véleményem szerintÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Apollyon #148633 üzenetére
Én régóta ezt veszem és használom.
Steviánál elég soknak van mellékíze, ennek talán nincs annyira. Nem olyan az édes íz mint a cukornál, de szerintem teljesen elfogadható. Cukrot nem használok, csak ez vagy xilit. Túróba szoktam tenni meg limonádé, tea készítésekor is.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Woodslave #148529 üzenetére
Lefekvés előtti fehérjét keresel?
Natúr joghurt alacsony glikémiás indexel rendelkezik.
Keverd el benne a tejsavó fehérjét és kész is.
Szerintem kár túlagyalni.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Apollyon #148478 üzenetére
Nálam vannak tyúkok, meg mamáméknál is.
Úgy havonta kapok tőle 20 db-ot
Ha nem lenne akkor biztos, hogy háztól venném a tojást nem üzletben.
Jófogáson 30-40 Ft között vannak, meg kell nézni a lehetőségeket.
De jellemzően olcsóbb és egészségesebb, mint a bolti.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Épp most csináltunk sütit
Recept:
- 300 gramm zabpehely liszt
- 120 gramm csokis vagy mogyorós fehérje
- 35 gramm karob por
- 250 gramm xilit és egy kicsi stevia
- 1 csomag sütöpor
- 20-30 gramm szódabikarbona
- 1 nagy cukkini és 2 répa reszelve (5-600 gramm)
- 5 db tojás
- vaníliás cukor
- 3 kanál mogyoróvajEgy nap tepsire való.
Nem számoltam makrót meg semmit, de talán annyira nem vészesÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Kezdek rájönni, hogy miért fájdult meg fekvenyomás közbe a vállam.
Nagyon mérges vagyok magamra, mert most annyira fáj hogy legalább 2 hétig jegelnem, pihentetnem kell.
Itt ez a videó, ahol 5. pertől magyarázza el hogy miért és amit mutat 6:33-kor nekem is ugyanolyan és ott fáj.
Az a gond hogy csak sejtem hogy miről beszél, de pontosan nem értem mivel inkább németül tudok.
Valaki segíteni elmagyarázni, hogy mit rontok el?
Előre is köszönöm.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz tibcsi0407 #148191 üzenetére
Amikor pihenek, akkor épp előkészülök főzéshez apránként, meg pakolászok.
Vagy zenét keresek amire indíthatom a következő ismétlést.
Otthoni edzés előnyeÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz bigmasterg #147626 üzenetére
Pedig sok helyen lehet olvasni.
Rögtön a harmadik találat.
Most elkezdett videókat feltenni Schobert Norbi és ő is ezt mondta.
Amúgy rá nem érdemes hallgatni, mert csak marketing miatt csinálja a videókat....
Sokszor nagy baromságokat mond.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Walter_White #147621 üzenetére
Szinte ugyanolyan a magasságunk (170 cm vagyok) és ugyanígy jártam.
Én most 29 vagyok szóval kb egy idősek is vagyunk, és 89 kg voltam, úgy 1 évvel ezelőtt.
Sok cukor, szénhidrát stb.
Kajára odafigyelek és heti 3 súlyzós edzést csinálok otthon.
Éppen ma reggel sikerült bemenni 70 kg alá. (69,7 kg)
Mondjuk nagyon szigorú vagyok magammal szemben a kajával, rokonság már ki is van akadva rámÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Pintim.... #147606 üzenetére
A kardiót felezd meg és tegyél hozzá 60 perces súlyzós edzést.
Ha otthon edzel, akkor kézi súlyzóval.
Sokkal hatásosabb mint a kardió, és teljesen másképp hat a testre.
Amit korábban írtál hogy nem akarsz izmot felszedni, hát megnyugtatlak 2 hónap alatt számottevő izmot nem is fogsz.
De mint ahogy a többiek is írták, az étrenden fog eldőlni hogy sikeres lesz e fogyás.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Én nálam azért nem mind1, hogy miből fedezem a kalóriabevitelemet.
Fontos az inzulinreakció és az is, hogy mennyi ásványi anyag és vitamin van az ételben ami az egészségemet támogatja. A bevitt cukor meg eleve megterheli a hasnyálmirígyet, szóval nagyon nem mind1 hogy mit eszel!Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Meg az egészséges emberek anyagcseréje között sincs akkor ég és föld eltérés.
Most írtam rá valós példát, hogy van.
Nem azt mondtam, hogy idővel belassult nekem az anyagcserém és neki is befog.
Egyszerűen csak ekkora különbség genetikailag.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz kk831228 #147348 üzenetére
25 éves, 4 évvel fiatalabb mint én.
Volt mikor tömegeltünk, minden nap itattam vele a házi tömegnövelő turmixokat.
Egy idő után azért látszódott rajta, hogy brutál mennyiségű kalóriát vitt be.
A vicc az hogy diéta neki az, hogy csak normálisan teleeszi magát mindenféle kajából.
1 hónap alatt leszálkásodott, én meg csak néztem ki a fejemből a kiporciózott, megválogatott kajáimmal, hogy na ez meg hogy lehetséges?!(#147349) inferno88: A vicc az, hogy öcsém aki egyáltalán nem hajlamos elhízásra, én nekem már jobban oda kell hogy figyeljek, bátyám meg szinte a levegőtől is hízik.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz headhunter #147326 üzenetére
Öcsémnek úgy van kockás hasa, hogy 2-szer többet eszik mint én. Néha csak úgy benyom 1 tábla csokit, 1 nap.
Nagyon odavan a csokiért, meg a cukrokért.
Most együtt edzünk, és néha tényleg elképedek rajta hogy milyen genetikával rendelkezik. Izmot nagyon gyorsan épít, de közbe meg folyamatosan alacsony a testzsír százaléka.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Na én is elkaptam, egy vírusos hasmenést.
Még nem tudom mit tudok enni, de elgondolkodtam rajta, hogy BCAA- ital formában megihatom?
Nem tudok sok tápanyagot bevinni még egy jó ideig, szóval elakarom kerülni ezzel a katabolizmust.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz marked one94 #146866 üzenetére
Sose pattintok.
Lassan kontrolláltan le egészen addig amíg meg nem érinti a mellkasomat, majd lassan de biztosan kiment.
Szerintem még volt benne.
Hidalni minimálisan szoktam, csak arra figyelek hogy normálisan felfeküdjön a lapocka a mellkas kiemelkedjen.
Én még csak 1 éve kezdtem el magát a kondizást, mert eléggé elhíztam.
Lementem most 72 kg-ra és kb 2 hete szinten tartás van. Kicsit jobban meg akarok erősödni, ezért mondhatni nincsen kalóriadeficit.
Kicsit megpróbálom a kisebb súlyt és magasabb ismétlésszámot, mert úgy érzem hiába lett viszonylag sok izom meg 1 év alatt, az ízületek nem tudják tartani a lépést.
A tempo nyomást, hogyan kell kivitelezni?Holnap kipróbálom inkább a megállítós nyomást, mert sok jót olvasok róla.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
-
Lacy6
senior tag
Ha fekvenyomásba 1 ismétléses max. 110 kg, akkor mennyivel kellene szériáznom?
-
Lacy6
senior tag
válasz gyuri860213 #146836 üzenetére
Próbáld ki ezt:
Stevia csepp 50ml
A tiszta kivonatok 30-300-szor édesebbek a nádcukornál.
Az eritrit édesítő ereje gyengébb mint a kristálycukoré, emiatt 40%-al többet kell belőle használni.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz gyuri860213 #146800 üzenetére
Eritritből vettem több fajtát, de brutál hasmenés lett a vége.
Odaajándékoztam bátyámnak, ott is megpróbálták vagy 3-an, de ugyanúgy hasmenés lett.
Továbbadták és ott is....most nem tudom már kinél lehet
Lehet csak a családba genetikailag érzékenyek vagyunk rá, de nekünk nem kött be.
Steviának lehet van valamennyi mellékíze, de sokkal egészségesebb mint bármelyik mesterséges édesítő.
Szerintem attól jobb nem kell.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Hasznos ha megesszük a csirkecomb végén a porcot és a puha csontot? Milyen anyagokat tartalmaz?
Főleg ugye ízületek szempontjából kérdezem, hogy van-e jelentősége.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Van a vállamnál egy csont kinövés féleség.
Nem tudom mennyire normális e, de szerintem a kulccsont és a váll izület találkozásánál van.
Na most fekvenyomás után itt nagyon fáj a jobb vállamnál.
Ez mi miatt lehet?
Lehet le van maradva valamilyen váll izomzat, vagy rosszul nyomok fekve?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz Angel2014 #146210 üzenetére
Rizs, meg burgonya haha tényleg nagyon gáz amit mond.
Húsokból meg lehet enni bármennyit....
Legalább a kalóriadeficitet megemlíthette volna ha tényleg segíteni akarna.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz aelod #145729 üzenetére
Miért üti egymást az izom és az erő?
Ha azt mondod, hogy ne oktassa azt, hogy hogyan kell diétázni akkor azt megértem.
Akinek fontos, hogy mennyire szálkás ott bizony kemény diéta kell.
Nyilván diétába meg gyengébb az ember és izmot fog veszíteni.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz inferno88 #145714 üzenetére
Hát én nem is tudom mit csinálnék, ha ilyen genetikám lenne
Én 90 kg-ról indultam és most vagyok 71.
2000-2300 napi kalóriával és heti 2-3 edzéssel értem el.
Most a cél még 65 kg, majd onnan egy 3000-3500 kalóriás tömegnövelés 1-1,5 évig.
Utána megint diéta, majd szintentartás edzéssel és kajával.
Úgy érzem van bennem, annyi kitartás hogy megcsináljam.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz aelod #145571 üzenetére
Milyen fehérjét vettél?
Én most a GymBeam TrueWhey fehérjét néztem ki, de még nem találtam ki milyen ízbe.
-
Lacy6
senior tag
Szerintem 10-15 év edzés után, ha nagyon jó genetikával és adottságokkal rendelkezel akkor már el lehet érni egy olyan fizikumot, amire felfigyelnek. De amúgy teljesen egyetértek veled.
-
Lacy6
senior tag
Én a haspadot fel szoktam rakni egy magasabb székre, úgy 60-70 fok körüli lehet így a dőlésszög.
Így szoktam csinálni felülést, majd utána hasprés egy kicsit egyedi módszerrelÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz KoVee84 #145123 üzenetére
Az biztató...főleg ha előtte volt könyök és térd fájásod
Én most ezt rendeltem, aztán majd meglátom hogy használ-e vagy sem.
Mondjuk még mindig nem értem, hogy pontosan miként működnek ezek az ízületvédők.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
Ízületvédő tablettáknak vagy italoknak van igazolt hatása, vagy csak pénzkidobás az egész?
Most amúgy is kellene valami ami gyorsítja a felépülést, mert sikerült "lesérülni".
Kutyának akartam a lehető legtávolabb dobni a játékot és sikerült a könyök belső felületét beverni egy oszlopba. Sikerült a legérzékenyebb részt eltalálni, így 1 hete már nem tudok edzeni.
Tegnap úgy óvatosan kisebb súllyal (70kg - 3x16) csináltam fekvenyomást, de utána erős fájdalmat éreztem.
Szóval most próbálom minden eszközzel támogatni a gyógyulást, nehogy elsorvadjakÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz aelod #144960 üzenetére
Nekem a kollégám mondja mindig, hogy az emberi test nem arra lett teremtve, hogy nagy súlyokkal terhelje az ízületeket. Régebben sem volt erre szüksége soha az emberiség története során, hogy ekkora súlyokat bírnia kell a testnek. nem azt mondom, hogy igaza van, de azért van benne igazság.
Mondjuk az emberi szervezet sok mindent kibír, de gondolom csak egy bizonyos korig, utána már nem igazán.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest