-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Másnak is vacakol megint az üzenetküldés? Botrányos, hogy ez ilyen gyakori hiba. Nem is értem a piacot, miért nem csapnak le a lehetőségre, hogy végre normális alternatívát készítsenek ehelyett a döglött tehén (fb) helyett.
-
oba
addikt
Miért van az, hogy ha pc-n, böngészőben beszélgetek valakivel messengerben, és kapok egy üzenetet, akkor aktív ablak és beszélgetés ellenére a telefonra is kiküldi az értesítést róla pár másodperc késéssel? Baromira idegesítő, és már legalább 2-3 hónapja csinálja, vagy lehet, hogy régebb óta. Írok a gépen valakivel, és kb. 10 mp után jön a telefonra az értesítés ami küldi tovább az okosórára, az meg rezeg a kezemen minden egyes üzenet után, hiába aktív a gépen a beszélgetés és elolvasom az üzenetet. Egyik ismerősömnek is pont ugyanez a gondja. A telefonon a legfrissebb FB és Messenger appok vannak fent, android oprendszer.
Illetve másik kérdés ami egyáltalán nem életbevágó, hogy az avatarok miért nem elérhetőek még nálam?
Már minden ismerősömnél elérhető, de nálam nincs ott az opció sehol. Ha kapok egyet üzenetben akkor ott jelzi a felirat, hogy kattintsak oda és hozzam létre a sajátomat, de ha rányomok akkor hibát ír, hogy nem lehet letölteni a matricacsomagot.
-
zoltanz
nagyúr
Mitől lehet, bizonyos üzenetek nem jelennek meg a Messenger app-ban? iOS frissítve stb.
Amit én írtam magvan, de amit kaptam nincs, ha számítógépes webhely nézettel jelenítem meg Opera-ba ott van mind. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
mefistofeles #27992 üzenetére
-
tylerddd
veterán
válasz
mefistofeles #27994 üzenetére
Bocsánat, most nézem, hogy ez csak csoportokban való bejegyzéseknél működik. Üzenőfalon simán nem jön elő :/
-
-
tylerddd
veterán
válasz
mefistofeles #27992 üzenetére
PC-n kijelölöd és megjelenik néhány beállítás lebegő menüben. Mobilon szerintem nem lehet.
-
Skacok! Hogy tudom a facebookos bejegyzésemet szerkeszteni? Háttér, betüméret, vastagság stb?
-
tylerddd
veterán
Helló! Az nektek is van, hogy reakciónál nem veszi figyelembe a hozzá beállított értesítési beállításokat? Ugyanúgy jelez, mint üzenetnél, a rezgését sem lehet kikapcsolni. Samsung és Huawei készüléken is tapasztaljuk.
-
Norbi887
aktív tag
-
buci30
addikt
Hogyan lehet tiltani egy csoportot?
Egyik ismerősöm vagyis van több is, akik meghívnak egy csoportba elutasítom vagy ha nem csak simán nem fogadom el akkor is újra hív.
Ezt hogy lehet megakadályozni? Törlöm az ismerősöm... Ezen kívül. -
Pityu.
nagyúr
Lenne ismerősömnek egy olyan gondja,hogy a telefonján ami tönkre ment teljesen be volt jelentkezve a facebookra és elméletileg sim kártyát is cserélt mert annak is lett valami baja de ugyan úgy azt a számot kapta a másik sim kártyához ami az előfizetésében van de most nem tud bejelentkezni a facebookra.Változtatott jelszót de nem sikerült belépnie viszont be van kapcsolva a kétlépcsős azonosítás de hiába küldet kódot sms-ben nem kapja meg emailben is küldettünk de azt beírva kéri a facebook a jelszavát de se az ujjat se a régi jelszót nem fogadja el.Szóval hiába a kód is emailben telefonra meg ugye nem küldi,most menni próbálkozási lehetőség van kódkérésre mert biztos csinált párat.Én nem tudtam neki segíteni ebben a dologban vagy érdemes várnia pár órát és akkor kérni újra azonosító kódot?Bár nem értem másik eszközön ugyan úgy bejelentkezhet nem vagy ez kavar be hogy az összetört telefonon be van jelentkezve?Bár van egy olyan lehetőség is ,hogy kijelentkeztetni másik eszközön de az sem sikerült.
-
Zsoxx
senior tag
válasz
regvoltrossz #27979 üzenetére
Elküldöd neki Messengeren az oldal nevét vagy címét, hogy legyen szíves lájkolni az oldalt.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
regvoltrossz #27979 üzenetére
"Kérdés: Hogyan tudok olyan tagokat hozzáadni akik nem az ismerőseim?"
Csak az ismerőseidet hívhatod meg, hogy csatlakozzanak a csoporthoz. -
regvoltrossz
aktív tag
Van egy 2014-ben létrehozott csoportom, ami egy városrészé. Többezer tag és pörgős témák Az évek folyamán egyszer át kellett állni arra, hogy a csoport privát legyen és hogy csak admin jóváhagyással lehessen mind a csoportba jelentkezni mind odaírni. Erre azért volt szükség, mert sok spam volt az oldalon, fontos volt, hogy a városrésszel kapcsolatos témák jelenjenek csak meg a csoportban, másrészt voltak egyesek, akik semmilyen szabályt sem óhajtottak betartani és pl. egymást anyázták. Ezzel nincs is gond, az elmúlt két három évben is megtalálta a csoportot aki akarta, és működött is rendesen, legfeljebb nem azonnal jelentek meg a bejegyzések, csak ha az egyik admin jóváhagyta. Most szükségem lett volna arra hogy a városrész címerének megalkotóját bevegyem a csoportba mert még nem tag és ezzel kapcsolatos témában merült fel bejegyzés. Csakhogy amíg régen ez simán hozzáadással működött, most csak meghívni tudom, viszont ahhoz meg ismerősének kell lennem. Bejelöltem, de nem jelöl vissza, gondolom azért, mert fogalma sincs ki vagyok.
Kérdés: Hogyan tudok olyan tagokat hozzáadni akik nem az ismerőseim? -
Hegeman
csendes tag
Sziasztok. Napok óta folyamatosan dobálja a reklámokat videónézés közben. Meg alul, középen is felugrik reklám. Még az a jó, hogy ezek a reklámok csak pár másodpercesek. De kb 10 percenként dob egyet. Próbáltam mimdenféle blokkolót, de egyik sem segített. Valakinek valami ötlet?
-
huan
őstag
Sziasztok,
Messengerben a balra húzásnál valamelyik beszélgetésnél ez van:
- Törlés
- tovább: megjelölés olvasatlanként, némítás, mellőzés, letiltásés van akinél ez:
- Archiválás
- tovább: törlés, mellőzés, némítás, megjelölés olvasatlankéntMiért nem lehet bármelyik beszélgetést archiválni?
(iOS Messenger 300.0.0.23.113)
-
kp78
addikt
A Messenger "valós" értesítését megelőző rezgésre (először csak rezeg, majd kis idő múlva rezeg és hanggal is jelez) talált vki megoldást?
Vagy ez a bug már velünk marad, és "fícsör" lesz?
Próbáltam a keresővel választ találni, de nem sikerült. -
regvoltrossz
aktív tag
válasz
regvoltrossz #27960 üzenetére
Úgy sikerült végül megoldani, hogy amint írtam is, a Messengerbe bejelentkezve maradt, így ott a beállításokat átbogarászva tudtam a profiljához adni egy másik telefonszámot, amire sms kódot kérve végre sikerült belépni a profilba. Minden más jelszóválasztási és módosítási lehetőség kérte a korábbi jelszót is. Ez az egy nem.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
goodboy007 #27959 üzenetére
Üdv,
Itt érdemes megpróbálni: Sérült biztonságú fiók jelentése
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
regvoltrossz #27960 üzenetére
Mivel a szabályzat szerint mindenkinek csak 1 felhasználófiókja lehet, amit elég szigorúan vesznek, így esélyes, hogy törlésre kerül mindkettő, ha felhívjátok rá a figyelmet, mert ez ezt vonja maga után.
Ha be tud lépni majd abba profilba, amit nem szeretne megtartani törölje.Itt tudtok próbálkozni: Találd meg a fiókodat...
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Volt nem annyira régen egy kiegészítő oldalhoz egy felhasználónevem, azt szeretném visszakapni, le van foglalva, mivel régen törölve lett a fiók, gondolom azzal együtt lefoglalódott és nem szabadult fel azóta.
Ezt szeretném megkérni, hogy had választhassam megint.
Hova tudnék írni fb-nak, tudnátok linket küldeni ehhez?
(van személyes fb fiókom) -
erik365
senior tag
Sziasztok! Nem tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet visszaállítani az iPhone Facebook appban az alsó hivatkozási sávokat? Sajnos eltűntek a csoportok, a marketplace oés a watch. Persze oldalt megtalálom őket ott a három vonal alatt, csak nem szeretem keresgetni, így egyszerűbb.
-
regvoltrossz
aktív tag
A párom kilépett a profiljából a telefonon és azóta nem tud visszajelentkezni. Az történt, hogy volt egy régebben használt fiókja, amit már rég használt. Meg akart valamit kérdezni egy olyan csoportban, ahol több ismerőse is van és szeretett volna titokban maradni. A mostani fiókja legyen mondjuk ELCSÉ, a rég nem használt másik meg HÁEN. Megpróbált a HÁEN profilba bejelentkezni, de rájött, hogy annak elfelejtette a jelszavát. Az este kilenckor elküldött kérelmére reggel 6 40 körül kapott is két sms-t ahogy nézem a telefonján az sms-eket.. Próbált visszajelentkezni a most használt ELCSÉ fiókba, de oda meg nem tud azóta. Bármire bök, mindig az jelenik meg hogy "próbáld meg beírni a jelszavadat". Próbáltam weboldalról, de ott meg az történik, hogy a z e-mail cím jelszó párosra azt mondja:
"A megadott e-mail-cím nem felel meg egyetlen fióknak sem. Regisztrálhatsz magadnak egy fiókot."
Telefonszámos azonosításra bökve pedig a telefonszám beírása után felhozza a HÁEN profilt és a most használt ELCSÉ profilt meg nem.
A messengere meg közben müködik a most használt ELCSÉ fiókkal, mivel onnan ugye nem lépett ki.
Teendő, hogy ujra tudja használni a mostani ELCSÉ fiókját facebookra is? -
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Nővérem e-mailjét és azon keresztül a facebook-ját feltörték. Megtette a rendőrségi feljelentést, kapott róla értesítőt, hogy megkezdték az adatgyűjtést.
Hova lehetne ezt küldeni a face-nek, hogy tiltsák már le a régi profilját?Több, mint egy hete történt a dolog és már vagy 50 ismerőse jelentette, de nem történik semmi...
Egy vicc, hogy sehogy nem lehet elérni egy 3 milliárd felhasználóval rendelkező oldal support-ját...
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok tegnap este óta vacakol az androidos facebook app 5-10 percenként ki írja hogy a munka menet véget ért. Ez mitől lehet ? Előre is köszönöm.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Erre valaki? -
Terentius
őstag
Sziasztok!
Lehet hülyeséget kérdezek, de valójában nem néztem tüzetesen utána, de fontos lenne tudnom, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy ne lássák a Facebookon a hozzászólásaimat. Ma döbbentett le, hogy az egyik ismerősöm hozzászólt egy általam nem is követett oldalhoz és megjelent a hozzászólása. -
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Mielőtt Facebook PC-webes felületen átváltott erre a mostani, újabb dízájnra lehetett állítani a Timeline-idővonalon megjelenő bejegyzéseket.Váltani lehetett, hogy a legfrissebbeket listázza ki, vagy a nézettebb-csoportosított bejegyzéseket az előző napokból, amiket még nem láttunk.
Ezt most hol lehet állítani? Nem találom. Köszönöm.Zavaró, hogy hiába frissítem az oldalt nem friss bejegyzéseket mutat, hanem 1-2-3 nappal ezelőttieket, amiket még nem láttam.
Köszönöm. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest