Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz Akelaus #30309 üzenetére
Azóta annyi változott, hogy az az ismerős aki ios-t használ, nála minden tökéletes, tud írni a Messenger app-on keresztül.
Aki Androidos telefonról írna, nála úgy néz ki mintha letiltottam volna, ellenben asztali gépről tudnak írni, amit telefonon meg is kapok.
Jelenleg aktív a fiók, telefonon fent a Messenger app, mégis azt írja ki: ez az ismerős nincs fent a Messengeren. -
Akelaus
senior tag
válasz bwin.party #30308 üzenetére
Nálam pont ez a helyzet. Ha nem is 5 percre, de visszakapcsoltam a fiókot, mert kellett valamiért.
Aztán újra felfüggesztettem, figyelve hogy a Messenger maradjon.
Én bárkinek tudok írni, de nekem senki.
Illetve van aki képet tud küldeni.
Utána újra aktíváltam a fiókot, semmi változás. 🤷♂️ -
Akelaus
senior tag
Halihó!
Ez valami új megoldás, hogy Messengerben ha képet készítek akkor van "fényképezőgép" hang?
Némítva van a telefonom, vagyis csak rezgésre állítva.
Imént zenét hallgattam telefonon vásárlás közben, képet csináltam egy cipőről ismerősnek, és hallom a fotózás hangját, a zenelejátszó meg off. 🤷♂️
Adatvédelmi dologra gondoltam, bár nem látom az app leírásában az áruházban, hogy változott volna. -
-
Akelaus
senior tag
válasz WhiteWalker #26228 üzenetére
Hello!
Ez az alkalmazás adatvédelmi szempontból mennyire megbízható? Mégiscsak kiadom a jelszavam az Fb-n kívül egy másik cégnek.
Azért kérdezem, mert ha jól emlékszem egy idő óta az Fb nem támogat semmilyen külső alkalmazást. -
Akelaus
senior tag
Facebook Lite app-ban megjött a sötét mód. A beállításokban ott van, csak be kell kapcsolni. Mindkét verzióban már lehet Messenger nélkül használni az üzenetek részt.
A "sima" Facebook app-ban még nincs sötét mód. Sajnos. -
Akelaus
senior tag
Nálam annyi változott ma reggel kb. fél 9 körül hogy a hetek óta meg nem jelenő oldalkövetések posztjai megjelentek. Eddig csak a csoportok és az ismerősök dolgait láttam. telefonon kijelentkeztem, majd vissza, és ott is megjelentek a posztok. Viszont az értesítések sehol azóta sem, van olyan oldal ahol direkt kértem anno mert érdekelt.
Én úgy gondolom az ő bénázásuk, nem nálad az Fb. app. Bár az remek, hogy az is rendszerapp a mobilon. -
Akelaus
senior tag
Nekem sem mobilon, sem a webes Fb már nem is tudom mióta nem küld értesítést, vagy ha igen az sem friss. Valami nagyon nem stimmel náluk. Kiraktam egy posztot egy csoportban, csodálkoztam, hogy nulla reakció. Belépek és 70x lájk, meg vagy 15 hozzászólás. 0 értesítés. Ugyanez a saját "falamon".
Minél többet dolgoznak rajta annál "jobb" lesz. -
Akelaus
senior tag
válasz krizmo_ #25321 üzenetére
Hmm... akkor nálam valamit elcsesztek, mert ezeket az oldalakat naponta néz(t)em. Konkrétan híroldalak, és zenei oldalak ezek.
Rémlik valami, hogy olvastam erről hogy majd a csoportokat, és az ismerősöket teszi előtérben, sőt talán a lájkolás is megváltozik, és inkább a kommunikáció kerül előtérbe, azaz a hozzászólás az adott posztnál.
Értem én, ha fizetnek akkor majd látom, de ez így durva. Legalábbis nálam. Már este furcsa volt hogy semmit nem látok a válogatott meccsről mikor mentem haza.
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Csak nálam hülyült meg a Facebook, vagy ez lesz az új irány?
Csak a csoportok bejegyzéseit, és az ismerőseim aktuális posztjait látom a falon. Sehol az általam követett oldalak posztjai.
Érdekes ez így, úgy kellett rákeresnem az adott oldalakra, ahol meg szinte félóránként kerültek ki dolgok.
Ez lenne az Fb. újítása, hogy majd a híroldalak stb. akkor kerülnek ki ha fizetnek? -
Akelaus
senior tag
Halihó!
Arra van valakinek valami ötlete, hogy a francba lehet kikapcsolni a játékok értesítéseit? Vasárnap óta a semmiből megjelentek androidon az fb. app-ban, illetve az asztali chrome alatt is. Emlékeim szerint egyik játéknak sem adtam semmilyen engedélyt, sőt feltúrtam a játékok beállításait is, ott sincs ilyen. Köszi!
ennek ellenére mégis:
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Meg se lepődjetek, weben full tré a facebook.com. Bal oldali menü nincs, a csoportok nem jönnek be. Még itt az országban sem mindenkinél jelentkezik a hiba. (nálam igen, egyik ismerősömnél meg minden jó)
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz #27441408 #21187 üzenetére
Na nálam visszatértek az eltűnt beszélgetések. Gondolom azért mert akinél ez előfordult, írt nekem. Aztán látom, hogy megvan minden beszélgetés.
Azt még előtte megnéztem, hogy más böngészőkkel mi a helyzet, az összesben hiányzott. Most is van még egy ismerősöm akinél úgy van mintha soha nem beszéltünk volna, neki ritkán írok, de gondolom ott is visszatérnek majd az előzmények. Csodásan működik, talán javítják is. -
Akelaus
senior tag
válasz krizmo_ #21177 üzenetére
Nem gondoltam, hogy tudta valamelyikük is törölni nálam. Hiába terjednek ilyen letiltod, majd feloldod stb. trükkök a neten, és akkor eltűnik a teljes beszélgetés. Pont ez bizonyítja, valami bug lehet az fb.-nél. (mondjuk nálam olyan 5 év beszélgetése nem látszik most)
-
Akelaus
senior tag
válasz #27441408 #21175 üzenetére
Nálam Chrome alatt sincsenek meg a beszélgetések 2 napja 2 ismerősömmel. Androidos telón, és iOS alatt sem látszik ugyanezeknél semmi a messengeren sem. Olyan mintha soha nem beszéltünk volna egymással, ott az, hogy integessek neki(k). Tudtommal nem lehet törölni a teljes beszélgetést úgy, hogy egyik fél se lássa. Ha a partner törli, attól még nekem megmarad. Szerintem valami bug lehet ez.
-
Akelaus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- E-book olvasók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest