-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Winner_hun #419 üzenetére
látom, torkodon akadt a szó....
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
TaaT
nagyúr
válasz Winner_hun #768 üzenetére
Kicsit drága. GSxxxx szériában vannak olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz Winner_hun #772 üzenetére
Give them hell Ukraine!
-
titán
válasz Winner_hun #999 üzenetére
Pedig neztem is par hsz-t visszamenoleg.
-
titán
válasz Winner_hun #1003 üzenetére
Maga a mondat amit irt is teljesen ertelmetlen.
-
Jolly Roger
csendes tag
válasz Winner_hun #1037 üzenetére
Pont ez hogy itthon próbáljam javíttatni vagy garanciálisan. (nem tudom meg lehet-e javíttatni itthon valószínűleg a micorUSB aljzat adta meg magát "lötyög" de ezt csak szétszereléssel lehet megnézni ha meg szétszedik ugrik a "gari")
Road to hell this is my life.
-
hzcs
senior tag
válasz Winner_hun #1102 üzenetére
Tudom, de furcsállom, hogy amit később rendeltem memóriakártyát, az tracking number nélküli volt és már itt van hétfő óta. Lehet lefogta a nav, és majd vámot kell rá fizetnem? Ha igen, akkor miből állapítják meg az értékét? Hasraütés?
-
Tegla80
addikt
válasz Winner_hun #1551 üzenetére
sztem nem jó az 1N-leted
mert a 2-ő az nem lehet egyenlő kettő-ő vel,mivel az 1 ő-vel kevesebb és csak a 2ben 1eznek meg.
de majdnem .....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Gépötty
senior tag
válasz Winner_hun #1631 üzenetére
Visszaolvastam, tényleg félreérthetően írtam.
Nem azt akartam ezzel, hogy kérem, vesztegessen meg a pozitív értékelés miatt, hanem azt akartam mondani, hogy én átérzem, ha őt is átverték ezzel, és ha mint kereskedő, helytáll a hiteléért, akkor ezt én is értékelni fogom. Ezzel együtt nyilván benne lesz abban a pozitívban, hogy volt problémánk a termékkel, ami nem az volt, aminek lennie kellett volna, de mivel számomra megnyugtatóan zárult a dolog, elégedett vagyok a kiszolgálással.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
-
havri1
félisten
válasz Winner_hun #1897 üzenetére
Ha nem azt küldte, amit rendelt? Akkor ragaszkodjon a cserehez, de semmiképpen se plusz költségért. Nyelje be az eladó. Nem szabad hagyni, pont erre utaznak az eladók.
Ha nem eBay, akkor a negatív pontozás sajnos nem mérvadó.
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
-
huncutka1029
addikt
válasz Winner_hun #1902 üzenetére
srácok, ez mind szép, de visszatérnétek az eredeti témához?
Autós kamerák.
Ha nem akkor legalább tegyétek offba!
KösziHogy visszavessem a témát:
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
embe
nagyúr
válasz Winner_hun #2579 üzenetére
Most várom a visszatérítést. A retek azt írta, hogy adjak pozitívat és visszatéríti. Mert én hülye vagyok. Írtam, hogy először jöhet a visszatérítés, utána megy az értékelés.
-
Gépötty
senior tag
Akitől én vettem a fake G1W-met, annak is több tízezer eladása volt már, 99,8% értékeléssel.
Simán átverik őket is a beszállítóik.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
embe
nagyúr
Visszafizette a teljes vételárat. Így végül is kár nem ért. Sőt maradt a kamera.
-
havri1
félisten
-
Laca1212
őstag
válasz Winner_hun #4880 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a HD20-hoz jár hátsó kamera is.
-
Gépötty
senior tag
válasz Winner_hun #4880 üzenetére
Jó nagy fos teszt lett, még jó, hogy autókat nem így... vagy igen?
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
hzsolee
őstag
válasz Winner_hun #5563 üzenetére
Nem tudom, ez a spec volt hozzá.:
"A feszülségkonverter modullal bármilyen 7V nál nagyobb,de 27V nál kisebb egyenfeszültségforrásról stabil 5V os USB kompatibilis, stabilizált fesz.et hozhatunk létre ,függetlenől a bemeneti fesz.től. Erről az USB ről bármilyen USB kompatibilis készülék a számítógéphez hasonló módon üzemeltethető,pl telefontöltő,akkutöltők.... Felhasználási lehetpségei korlátlanok. A korlátozást kizárólag a 3A es max.kimeneti áram határolja." Ha hülyeséget mondok, ezután teszem.
Amúgy sem fog a kamera annyit felvenni, másra meg nem használom. Mielőtt ezt kitaláltam előtte ezzel szemeztem. Ahogy elnézem méretre, ebben sem lehetnek nagy hűtőbordák...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Moleman
addikt
válasz Winner_hun #5563 üzenetére
Ezeket árulják műanyag házba zárva is, műgyantával feltöltve. Bírja, nem is nagyon melegszik, pedig van, hogy 2.6-2.8 ampert kihúzok belőle.
-
alexw801
senior tag
válasz Winner_hun #6913 üzenetére
Eddig a MyMemory-tól vettem. Mondták, hogy ez is megbízható, sinceritytrading HK-ból:
http://www.ebay.co.uk/itm/331800785358?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Igaz, 2-3 hétig jön, most először vettem tőlük.
64 GB kell, class 10 U1 (U3 talán nem kell, az drága!)
Ezzel a TRANSCEND PREMIUM MICRO SDXC 60MB/s 64GB CLASS 10 UHS-I U1 FLASH MEMORY CARD -al zökkenő nélkül megy a Yi car, még 55 Mbps esetén is.
TF a flash memória kártyák neve (pendrive, microSD, stb.)Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #6913 üzenetére
Ezt valaki lenyúlta valamelyik postán
2016-04-27 17:38:03it will take 2-8 days to complete delivery (Yunexpress's Track End)----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 17:38:03it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 17:38:03Parcel handed over to Post office----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 14:44:00Custom clearance completed----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 13:23:00Arrived at BRU airport,Custom clearance processing----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-26 11:47:30Departed Facility in HONG KONG----HONGKONG - HONGKONG
2016-04-25 15:00:54Arrived at Sort Facility HONG KONG----HONGKONG - HONGKONG
2016-04-24 02:52:48Departed Facility in SHENZHEN----SHENZHEN - CHINA
2016-04-23 22:07:04Arrived at Sort Facility in SHENZHEN----SHENZHEN - CHINAMegkérdeztem a postán is, megnézték, nem jött csomag. A nyomkövetéssel meg nem tudtak mit kezdeni, a végén nincsenek betűk..
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
negroo
aktív tag
válasz Winner_hun #7116 üzenetére
Én kötöttem biztosítást így nem árt meg lepetés. Plusz 300ft csodákra képes.xD
-
TaaT
nagyúr
válasz Winner_hun #7204 üzenetére
Akkor jól emlékeztem.
Pedig a banggood ajánlott webshop a külföldi rendelések topikban.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
válasz Winner_hun #7361 üzenetére
Ez már nagyon barátiár érte
Pontokkal lejjebb vihető, nekem csak 319 van most, de ezt engedte.
havri
-
válasz Winner_hun #7361 üzenetére
Csak óvatosan a bangood jóárasított termékeivel! Könnyen előfordul, hogy nem azt kapod amit rendeltél.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
őstag
válasz Winner_hun #7945 üzenetére
na pont ez az ami miatt nekem nem éri meg
Hangjelzést egyébként ad ha nem tud rögzíteni, vagy valami baja van? Mert úgy azért már vállalható. A mio állandóan dilingelt mikor baja volt: (mikor az elején egy vacak kínai 4 gigás kártyával teszteltem, mert nem jött meg a 64-es)
G szenzor mennyire érzékeny, illetve állítható az érzékenysége?
Az lenne a fontos, hogy megbízhatóan, folyamatosan rögzítsen, és ha esemény van akkor rögzítse, ne nekem kelljen gombot nyomogatni, hogy biztosan történjen valami. Baleset esetén nem biztos hogy marad az embernek annyi lélekjelenléte hogy ezzel foglalkozzon.
Visszanézegetni a videókat meg csak úgy nem nagyon akarom, max az elején párat, hogy lássam milyen felvételeket csinál. -
ra^ven
senior tag
válasz Winner_hun #8121 üzenetére
Youtubeon láttam videot róla, ott kínai volt a menün belül létezik, hogy ez is az?
Mert most mondanám, hogy angol egye fene, ha nem is magyar, de azért legyen emberi nyelven.Illetve két másik típust néztem:
Truecam a4Apósnak venném így nem lenne hátrány az átlátható menü.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
sambenez
Topikgazda
válasz Winner_hun #8123 üzenetére
Én meg külön vettem ragasztós tartót.
-
ra^ven
senior tag
Köszi, mókolni szerintem nem állok neki, a másik kettőről tudsz valamit?
Amugy a Yi-hez ha jól láttam lehet rendelni tapadókorongos rögzítőkonzolt is 2 dollárért, így az részletkérdés.
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
oris
aktív tag
Az eredetileg kínai verziós, de angolra módosított yi dashcam a riasztásokat angolul vagy kínaiul mondja?
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
Rick4
félisten
válasz Winner_hun #8258 üzenetére
Melléírás volt. És fú de gáz, kétszer is. Amúgy most tanulok vakon gépelni.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Csabee.
nagyúr
-
balika21
tag
válasz Winner_hun #8517 üzenetére
Szia
Tegnap Én is frissítettem,csak Nekem nincs viszonyítási alapom,leírod,hogy szerinted melyik volt a legjobb firmware a készülékre? -
balika21
tag
válasz Winner_hun #8510 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
balika21
tag
válasz Winner_hun #8527 üzenetére
Elvileg lehet állítani,mert a gyári tartó bordázott,és ha meghúzom,a csavart stabil,de a recéktől egy-egy kattanást tudom állítani,a csavar lazítása nélkül. Majd a használat megmondja,de így 3 cm-el kisebb helyet foglal.
-
balika21
tag
válasz Winner_hun #8601 üzenetére
Szia.
Függhet a memória kártyától, vagy a kamera firmware-től? Sikerült visszaraknod valami régebbi verziót? -
alexw801
senior tag
válasz Winner_hun #8745 üzenetére
Yi dashcam firmware haszálatban nálam:
V-0.08.004-USDe most látom, hogy lehet frissíteni: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
GBRDVD
tag
válasz Winner_hun #8770 üzenetére
Na ez a bajom nekem is. Össze-vissza vesz fel. Én ezt töltöttem le, ez a legújabb: https://www.yitechnology.com/support/firmware_dash/id/3
-
sambenez
Topikgazda
válasz Winner_hun #9142 üzenetére
Próbáltad másik sd kártyával?
-
MPowerPH
félisten
válasz Winner_hun #9338 üzenetére
Az uj autoban nem fer el a DOD(es semmilyen hasonlo felfogatasu) a visszapillantotol. Most ahogy van, ugy zavar, mert a visszapillanto ala log, es nekem is takar, az utast pedig kifejezetten irritalhatja, mert nem eleg, hogy nagyon lelog, meg az utas fele ki is kellett tolnom. A coupe -ban nem volt gond, olyan volt a szelvedo lejtese es a tukor pozicioja, hogy siman bement moge, es egyaltalan nem volt a latomezoben.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Winner_hun #9361 üzenetére
Mobilról másoltam, de gépen rápróbálva átugrott rá
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
denis.p
tag
válasz Winner_hun #9944 üzenetére
Van külön mozgásérzékelője is. Tehát az eddig is elindította a felvételt, ha mozgást érzékelt a látó térében. Az 30 fps-el készítette a felvételt, s a parkoló mód 1-15 fps- között állítható. Így sztem nem sok értelme van a parkoló módnak.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Winner_hun #9948 üzenetére
Tudom, hogy létezik, csak "ajánlott" példányra lettem volna kíváncsi. Köszi!
Miért mindig én???
-
sambenez
Topikgazda
válasz Winner_hun #10532 üzenetére
Neked valami csoda YI dvr-ed lehet ha 10 percet bírt. Én leállítom az autót lezárja a file-t, még ki sem szállok és már hallom, hogy kikapcsol a kamera. Neked gyújtás elvétele után még 10 percig ment?
-
sambenez
Topikgazda
válasz Winner_hun #10535 üzenetére
Értem. Ezt a felhasználási módot nem próbáltam, de jó tudni.
-
-Bandi-
tag
válasz Winner_hun #10644 üzenetére
másfél éve 16ezerért itthon 1 év garanciával? Akkor nem szóltam. De ezek szerint a lényegen nem változtat, kap ennyiért az ünnepek után is
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
-Bandi-
tag
válasz Winner_hun #10646 üzenetére
Az előző 2 oldal a német amazonos 11ezer ft-os YIrőll, meg az eustockos 15ezer ft-os 1 év garisról szólt, automatikusan áthangolódtam erre a témára, lehet tényleg nem volt szó ezekről.
Plusz ez csak 1 következtetés, ha már úgy is itt van a Mijia "szele".(#10647) Zsömi2005
Ahogy nézegettem mielőtt vásároltam volna, olyan 19-20 + áfa a legolcsóbb helyeken gps nélkül.[ Szerkesztve ]
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
air
nagyúr
válasz Winner_hun #10697 üzenetére
Bocsánat. Az eddig megnyilvánulók közül nem hallott senki.
Taboros!
Mi volt a trollkodás?
A konkrét eset itt lett felvetve. Nem lehet megbeszélni?
Értelmes érveket még nem olvastam senkitől.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest