-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
H1N1
tag
Igen. Az biztos,hogy mindenképp befolyásolja a döntésüket, akár beismerik, akár nem,hogy a kamera felvétele alapján döntenek.
-
H1N1
tag
Szeretnék feltenni youtube-ra egy 1080p-s felvételt,de csak 360p ben jeleníti meg. Mit csinálok rosszul?(a saját autós kamerám felvétele)
-
H1N1
tag
Saját felvétel:GS9000
-
H1N1
tag
Aki jót akar venni annak rá kell szánni a pénzt. Legalább egy huszas ami már hozza a minőséget. Az alatt nagyon zsákbamacska.
-
H1N1
tag
Nekem GS9000 van. Azt tudom ajánlani mindenkinek. Csak arra kell figyelni,hogy Ambarella chip-es legyen!
-
H1N1
tag
Mai felvétel,napos idő valamint sza.os és fenemód tükröződő szélvédő.GS9000
Azért akármennyire is jó teló még az S3, a széles látószöget nem tudja.[ Szerkesztve ]
-
H1N1
tag
Igen, ez nekem is így tűnik.
Azt jó lenne tudni miért állítódik mindig el a dátum?Frissíteni kellene a szoftvert? -
H1N1
tag
Igen, van benne akksi.
-
H1N1
tag
Miért is kell rögzíteni a hangot?
-
H1N1
tag
Nekem lehet eladó lesz a GS9000.
-
H1N1
tag
http://bebutton.com/
-
H1N1
tag
válasz Jolly Roger #749 üzenetére
A mozgásérzékelőt vagy mit kapcsold ki!
-
H1N1
tag
válasz parandroid #1377 üzenetére
-
H1N1
tag
Meguntam a GS9000 fagyásait, így megy a kukába. Mivel nem tudok kamera nélkül létezni (azt ne kérdezzétek miért,mert magam sem tudom a választ) ezért gyorsan beléptem az első MM üzletbe és kicsit túlárazottan megvettem a RoadCam HD40-es kütyüt, ami ha jól veszem ki a leírásokból pontosan megegyezik a Mini 0801-es kamerával. Bíztam benne,hogy a 0803-as lesz,de nem az. Aztán megnyugodtam,mert nagyon jó a képminősége ami nekem bőven elég. Csak a 170 fokos látószög. Na az nagyon hiányzik majd.
A GS9000 szinte minden indítás után lefagyott. A sima hardreset nem segített, lehet,hogy egy frissítés elég lenne. Vagy egy kártyacsere? (Class6-os 16 gigás Samsung volt benne.) Nem tudom.Ha valakinek van kedve próbálkozni vele akkor szívesen megválok tőle. Doboza, minden tartozékkal megvan. Jöhet az első licit![ Szerkesztve ]
-
H1N1
tag
Én vagyok a hibás,mert nem húzódtam félre.
Motoros
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest