Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Létezik optikai képstabilizátorral ellátott autós kamera?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #14964 üzenetére
Végül akinek kellett megoldotta máshogy.
Viszont ha már erre járok: Xiaomi yi kamera néha meghülyül, a menteni való videót pl. nem menti el, vagy az utána lévő videó elveszik. Kéne egy éjjel is jól látó kamera. Nem kell akkus, jó a kondis (sőt, tán jobb is, akkor nem kell kivenni a kocsiból hidegben / melegben). Topik összefoglalót hagyjuk, nem friss. GPS nem muszáj, de nem gond ha van.
-
Winner_hun
félisten
Kicsi, kis felbontású, alacsony fps számmal felvevő kamera van ami adott esetben powerbankról is tud üzemelni? 640x480 bőven elég, nem kell bele wifi, mozgásérzékelés, éjjellátás.
-
Winner_hun
félisten
válasz
HornedReaper #12089 üzenetére
64 GB-os 400x-et használok két éve, semmi baja.
-
Winner_hun
félisten
válasz
CoolBoy323 #11351 üzenetére
Kocsin belül kell elhelyezni a kamerát, akkor nem kell 180 fokkal forgatni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gabesz87 #10816 üzenetére
Kamerán le tudod játszani a videókat? Memóriakártya olvasód nincs véletlenül?
Nekem egyszer zakkant meg a készülék, kártya formázása óta működik rendesen.
Illetve régebben volt olyan is hogy leállt a felvétel, de hogy miért.. volt azóta fw frissítés, az utóbbi időben nem is volt ilyen problémám.
Másolásnál a memória gond passz, olyanba viszont már belefutottam hogy a billentyűzetbe dugott usb kábelen keresztül volt hogy jól, aztán volt, hogy csak szaggatva lehetett lejátszani a videókat - bedugtam a gépbe a kábelt és megjavult.1920x1080 60Hz-es videók ---> 60 FPS-es, nem?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
AndrewBlase #9947 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Kihúztam mikor megálltam, majd újra áramot adtam neki ~ 20 perc múlva. Fekete képernyő fogadott, amin az elmúlt ciklus eseményei voltak összegezve. Ezt áramtalanításkor szokta kirakni. Nem foglalkoztam vele, mentem. Negyed óra múlva feltűnt hogy még mindig ez virít a kijelzőn. Gombokra nem reagált, kikapcsolni se tudtam. Hagytam lemerülni. Most nézem, ennyit látok, semmi se elérhető:
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
balika21 #8525 üzenetére
Nem tudom melyik a legjobb, több, mint fél éves volt ami rajta volt - de hogy melyik volt rajta azt se tudom, nem foglalkoztam a verziókkal.
A tok jól néz ki, viszont ha ennyira hajlékony akkor az állítás csavarok lazítása nélkül nem lehetséges, ugye? 2 autóban is használom a kamerát, felcuppantom a helyére, majd a kamerát megfogva beállítom, csavarok lazítása nélkül.
Ez a tok 2 autóba kiváló lehet, amennyiben van két tartó. -
Winner_hun
félisten
Pár napja eszembe jutott hogy a yi kamerához lehet van már frissebb firmware. Van, frissítés végbe is ment. Lett néhány új funkció, viszont lett negatívum is. Eddig a kamera a vészfelvételeket 20 mp-es időintervallumban vette fel, külön mappában. A teljes felvétel megmaradt közben. Most a vészfelvételek között össze-vissza vannak file-ok, véletlenszerű időtartammal és a normál felvételek között alig akad 3 perces. Azt hiszem valami régebbi firmware-t vissza kell majd varázsolni a készülékre mert ez így nem jó.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Kalandor #8434 üzenetére
Nem tudom gyárilag milyen van rajta. Ha érdekel, ilyet tudok adni a jövő héten. Ilyen is van de nem tudom hogy ez mennyivel gyengébb / erősebb.
-
Winner_hun
félisten
Lehet belőle angolt csinálni, plusz magyarított app is van hozzá. Van néhány különbség a kettő verzió között.
A tapadókorong helyetti ragasztós verzió miatt eszembe se jutott EU-s változatot venni.
-
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gabesz84 #7944 üzenetére
Transcend 64 GB-os kártyával használom. Ritkán előfordul hogy folyamatosan világít a sárga visszajelző és nem rögzít a kártyára. Ha rányomok a felvétel gombra akkor viszont elmenti a gomb megnyomása előtti és utáni 10-10 mp-et, majd onnantól kezdve megy a felvétel. Valószínűleg valamilyen szoftveres baja van.
Ettől eltekintve jó minőségű videót csinál, az árát megéri. -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
banggoodon a yi 15 552 Ft
-
Winner_hun
félisten
A yi kamera ma nem vett fel egy utat. Kijelzőn nem volt semmi, de az be volt kapcsolva, csak feketét mutatott. Most itt van a gép mellett, áram alatt van, 1 órája vesz folyamatosan.. volt egy rövid áram be-áram ki ismétlődés, nem tudom az kavarhatott-e be neki.
-
Winner_hun
félisten
Műszerfal tükröződés ellen van bevált megoldás?
-
Winner_hun
félisten
No már nem tudom hogy mit csináltam* de felment a legújabb a telefonos appon keresztül, V-1.01.005-US - az alap verzióhoz képest lett néhány új menüpont.
Fordítási hiba:
LCD kikapcsol a frissítés során... - az LCD elől hiányzik egy "Az"Sikeres feltöltés utána, a készülék automatikusan újraindul - rossz helyen van a vessző
* USB-n próbáltam megosztani a netet telefonra. PC-n nem ment, valami baja van a windows-omnak, egyszerűen hiányzik a megosztás menüpont onnan ahol meg lehtene osztani. Laptopon össze lett dugva de ott is volt szenvedés driverekkel és beállításokkal, majd elindítottam az appot és egyből letöltötte a firmware-t. Feltettem a készülékre, működik.
Első próba: akadozik a felvétel. A hang nem, csak a kép. fullhd 60 fps. A gyári beállításokkal is megakadt néhány mp-enként, de csak egy rövid időre (hang akkor se akadt meg). Transcent premium 64 GB-os kártya van benne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
sz_gabor #6973 üzenetére
A firmware frissítés sehogy se megy. A CN át lett állítva US-re, második nekifutásra átírta, viszont a firmware-t nem tudom ráerőszakolni. Rámásoltam a kártyára, beraktam a kamerába, először úgy csinált mint aki frissít, volt kis felhő benne két nyíllal, de nem lett újabb a firmware. Második és minden többedik nekifutásra már nem jött elő a felhő. Amint bekapcsolom a kamerát elkezd venni. A telefonos appal se tudom frissíteni. Mikor azzal belépnék, ezt írja:
Ez a funkció csak az új firmware verzióba
Kérjük, frisssítse a firmware-t
A magyarítás itt egy kicsit hiányos. Itt rányomok a frissítés ellenőrzésére ahol várni kell egy kicsit, majd
Hálózat kapcsolódási hiba, kapcsolja kézzel hibaüzenetet kapok.Azt hiszem lassan rájövök, bár ettől a problémát még nem tudom megoldani. Mobilnetem nincs, wifiről megy a telefon, de egyszerre 2 wifi eszközhöz ezek szerint nem lehet csatlakozni.
-
Winner_hun
félisten
Csak pityeregni kellett és ma hozta is a postás a kamerát
Este lehet beállítgatni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #6913 üzenetére
Ezt valaki lenyúlta valamelyik postán
2016-04-27 17:38:03it will take 2-8 days to complete delivery (Yunexpress's Track End)----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 17:38:03it will take 2-8 days to complete delivery----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 17:38:03Parcel handed over to Post office----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 14:44:00Custom clearance completed----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-27 13:23:00Arrived at BRU airport,Custom clearance processing----BRUSSELS - BELGIUM
2016-04-26 11:47:30Departed Facility in HONG KONG----HONGKONG - HONGKONG
2016-04-25 15:00:54Arrived at Sort Facility HONG KONG----HONGKONG - HONGKONG
2016-04-24 02:52:48Departed Facility in SHENZHEN----SHENZHEN - CHINA
2016-04-23 22:07:04Arrived at Sort Facility in SHENZHEN----SHENZHEN - CHINAMegkérdeztem a postán is, megnézték, nem jött csomag. A nyomkövetéssel meg nem tudtak mit kezdeni, a végén nincsenek betűk..
-
Winner_hun
félisten
válasz
alexw801 #6911 üzenetére
Vettem is egyet, köszi az infót. Néha néztem az árát de mindig ugyanannyi volt. A múlt héten úgy voltam vele hogy mindegy mennyi, lassan megveszem (láttam egy elmebeteg audist, nem lett volna rossz ha rögzítve van, orosz színvonalat hozta...)
Memóriakártyából milyen kell bele? Azt látom hogy max. 64 GB-os (bár mintha valakinél 128-assal is ment volna) de a TF az micsoda?
Max External Card Supported: TF 64G (not included) -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Meg ahogy te azt elképzelted. A refund az nem olyan hogy na akkor most indítsuk és vissza is jön. Ha az eladó nem akarja csak úgy visszaadni a pénz akkor azt mondja hogy csak akkor van refund ha visszaküldöd a terméket. A PayPal meg addig nem ítél számodra amíg a nyomkövetési számot meg nem adod...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gépötty #1613 üzenetére
Ha megalkuszunk tizenötben, részemről rendben is vagyunk. Nincs ügy, mindenki megkapja a pozitív értékelést
Ezzel pedig az értékelési rendszer nem is ér semmit. Mégis miért adnál neki pozitívat? Csak a többi vásárlót vezeted vele félre... legjobb esetben is semleges illeti az ilyen eladót..
-
Winner_hun
félisten
válasz
Jolly Roger #1036 üzenetére
Ha valakivel meg tudod csinlátatni akkor csináltasd meg, ha nem akkor igen, garancia. Nem tudom mi ezen a kérdés
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Erről (DOD LS430 Car DVR) mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P alaplap
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple Watch Series 8 45MM - Kiváló állapotban
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- DW5809e K2W44 4G LTE WWAN kártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest