Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz venember83 #99947 üzenetére

    Nézd :) Nézőként téged lehet hogy sehol nem érint, én csak elmondtam hogy mi az oka, nem árt tisztában lenni vele.
    Múltkor volt egy cikk hogy a legtöbb modern PL stadionnak vannak higiénia problémái, többek között az old trafford is patkányok lepte, (bár ezt eddig is tudtuk :P ), tehát nem az Emirates az egyedüli.

    Dehát ha a futball ilyen fekete fehér akkor Arsenal nem játszik magas szintű futballt ahhoz mérten hogy mennyit kérnek a jegyekért, a sziti viszont csúcs szuper fasza, a jegy sem drága és a fél világ szopkodja. Tehát az Arsenal a lol, a sziti az istenkirály.

    Liverpoolnál is volt egy szép jegyár emelés a stadionbővítés után, aztán jöttek a pigmenthiányos vörös hajú szeplős panelproli tüntetők, akik végül kiharcolták hogy ne emeljenek az áron.

    Csak hát ez nagyon is szurkolói kérdés.
    Azt elvárják hogy csapatuk visszakerüljön régi pompájukba, de tenni nem hajlandók érte, hol ott a napnál világosabb hogy változtak az idők, és a világ leggazdagabb csapatával és a két olajossal máshogy nem lehet tartani a lépést. Ez a jegyár emelés is maximum arra elég, hogy ne nyíljon nagyobbra az olló..vagy el kell fogadni hogy többé már nem topcsapat és nem fújolni, meg kriptahangulatot csinálni, hanem emelt fejjel szurkolni ha úgy alakul akkor a középmezőnyben is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák