Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #96653 üzenetére

    Mindkettő pletyka.
    Borzasztó unalmas a napi Coutinho hír, ami csak azért kell hogy az újságok az uborkaszezonban fenntartsák az olvasottságot.

    Leginkább hiteles forrásnak számító infó,akiknek köze van a klubhoz, az nálunk Paul Joyce, aki szerint a Barsza készül £120m-es ajánlatra, amit szintén visszautasít a csapat.

    Klopp:

    "„A probléma ezzel az egésszel, hogy bármit is mondok, úgy is találnak benne valamit, ami alapján tovább spekulálnak. Ha egyszer azt mondtam, nem eladó, akkor nem eladó. Nincs más mondanivalóm, kész! Ez a klub döntése, ez az én döntésem, ez van.”
    „Luís Suárez vagy Raheem Sterling eladásánál én még egyáltalán nem voltam itt, így a két szituációnak semmi köze a jelenlegihez. Fontos pillanathoz érkeztünk: jobbak akarunk lenni és erősödni szeretnénk, ennek érdekében meg kell tartanunk a kulcsjátékosainkat. Ez a válasz.”
    „Elmondhatom még hússzor, hogy nem eladó. Nem eladó. Ha kifordítják és másként fogalmazzák meg a kérdést, amire én azt mondom, »Nincs rá biztosíték«, úgy is megírják a saját sztorijaikat, ám ezek engem nem érdekelnek, nem nekem szólnak. Bármi is történik másnál, én azt mondom, nem eladó. Az újságírók azt mondanak, amit akarnak. Az én válaszom: nem eladó."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák