Új hozzászólás Aktív témák

  • szami777

    addikt

    A mai 2 Bl meccsrol roviden:
    Arsenal-Barca
    Ez innentol lefott. Nem is az Arsenal hibaja, megkaptak a Barcat, innentol sok kerdes nem volt.
    Szerintem van az az ev, amikor a sors egy csapat mellle szegodik es olyan sorsolast kapnak, amivel ha élnek, elmehetnek a döntőig( Chelsea drukkerkent ezt gondolom nem kell kifejtenem), ahol mar nem oda-vissza van, hanem 1 meccs, ahol barmi lehet. Az Arsenalnak ez a tavalyi ev volt, ahol a monaco utan johetett volna a Juve es a gyengelkedo real. Nem azt mondom, h meglett volna, de ha azt nezzuk h tavaly a szezon 2. feleben nagyon jo formaban voltak, talan meglehetett volna. De elbasztak. Mar a monaco ellen. Most meg a vilagvero barcat jo h nem gyozik le, nem is varhato el toluk.
    En abban bizok h valaki megallitja ezt a barcat. Es nem azert mert utalom oket. Szo sincs errol, csak nem akarok a Blben duplazast.

    Juve-Bayern
    Nem dolt el, allegri szerintem taktikaban felette all ennek a guardiola munchennek es remelem h ezt a visszavagon meg is tudja mutatni.

    [ Szerkesztve ]

    “So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

Új hozzászólás Aktív témák