Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
A Microsoft bejelentette, hogy saját gyártású tablettel lép piacra a Windows 8 megjelenésekor.
Két változat készül a tabletből, egy Windows RT-s változat és egy Windows 8 Proval szerelt kiadás
Mindkét változat 10.6 collos, 16:9 képarányú multitouch kijelzővel rendelkezik, a Windows RT esetében ez HD, az intel processzor alapú esetében pedig full HD felbontást nyújt, valamint Gorilla Glass 2 üveggel szerelik őket.
A tabletek 32, 64 vagy 128 GB-os háttértárral rendelkeznek.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MODERÁTOR
Röviden: shut up and take my money
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
front3r
őstag
Az árára vagyok most már kíváncsi. Remélem nem 400k körül fog mozogni!(Win8Pro változat) Mert az egyik híroldal ilyeneket irkál. :S
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
hát hipercsúcs asus Zenbook mint Ultrabook 400K körül mozog, igaz 13-14"-os kijelzővel...Szerintem annyit nem fognak ezért elkérni. 700EUR-s európai árért viszont instant GET lenne számomra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Van egy vevojuk.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
Adom is el az asztalit azonnal
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Воланд
titán
basszus, a start kepernyo hattere felveszi a cover szinet, amikor csatlakoztatja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ng0ofy
KORREKTOR
Ennél csak az lenne a jobb, ha felhasználót is váltana Bár utólag szoftveresen elintézhető
Ára: Nem tudom hogy honnan van ez a 700 dollár körüli ár, de szerintem inkább 1000 dollár körüli lesz, elvégre azt mondta a srác a keynote-on, hogy az ultrabookokkal egy kategória lesz árban. Gondolom nem a legolcsóbbakra gondolt (: Viszont annyiért is vállalható.
[ Szerkesztve ]
-
sparc
tag
Én csak a szoftveres ellátottságra leszek kiváncsi az ARM-es verzió esetében.
Nem lett volna jobb, ha valami ultra alacsony fogyasztású intelt raknak bele?
-
ng0ofy
KORREKTOR
Attól Pro, hogy azt tettek. ARM-es? Attól függ mit csinálsz rajta, ezt tényleg csak te tudhatod. Plussz bármikor belefuthatsz egy programba, aminek kell az x86, nem tudom lesz-e homokozó az RT win8-ban, pzstm-et kérdezd
Mukibuci: Tudom, hogy te kezdted a 700 dolláros árat terjeszteni, nem tudom hol olvastad, de nagyon remélem, hogy igazad/igazuk lesz! Komolyan Viszont fogadni nem mernék rá Arra igen, hogy az ARM-es RT olcsóbb lesz, mint az ipad bármelyik verziója, "csakazértből" is
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Pöpec jószág nagyon, kár hogy feladtam a tablet mániám.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
fffeco
tag
Én egy arm-re lehet benevezek ha lesz rá kess
-
blex
senior tag
ez a touch/type cover jár hozzá, vagy külön megvevős?
-
front3r
őstag
Szerintem alapfelszereltség. A toll lesz valószínű az, amit külön meg lehet venni.
Viszont az is mennyire innovatív! Tényleg az igazi felhasználói élmény a cél.woland_y2k: Vagy külön lesznek színenként, vagy vásárláskor kell kiválasztani. Ez a tippem.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Воланд
titán
na jo, de ketto tuti, hogy nem lesz benne, plusz ott van az is, hogy mi van akkor, ha valakinek nem tetszik a fekete? akkor vesz meg egyet? bar ezt meg lehet oldani ugy, hogy lesznek kulonbozo csomagok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ng0ofy
KORREKTOR
Szerintem úgy lesz, ha van egy kis üzleti érzékük, hogy egy ingyen van hozzá, de te választod ki, hogy melyik amikor rendeled és külön csomagolják. A ceruzát adhatnák ingyen és alapból viszont
Én juliusban akartam venni Ivy bridge ULV-s notebookot, lehetséges, hogy kibírom még októberig, addig kiderül, hogy fut-e ezen a CS Le is veszem a laptopom hirdetését apróról
-
oO7
őstag
Intel Core i5 (Ivy Bridge) van benne, feltételezem a HD4000-es integrált GPU-val, ami azért a CS-t már vígan elfuttatja... bár mondjuk a spéci hűtése ellenére kíváncsi volnék a melegedésre, hogy ha úgy istenesen meghajtják... azért ilyen hardvert belerámolni egy ilyen vékony gépbe, mérnöki csoda kategória
-
pzstm
titán
gondolom nem véletlen a végig körbe szellőzés. Viszont a processzor pontos típusáról és a benne található memóriáról nem volt még szó. Engem az is érdekelne
-
blex
senior tag
egyébként amikor kipróbálták az újságírók, elfelejtettek videózni, vagy mi van? egy darab "hands-on" videót láttam, de abban sem történik semmi...
-
pzstm
titán
hamár tegnap volt surface, akkor örömmel jelenthetem be, hogy mi is METRO-ra váltottunk
-
MODERÁTOR
Ez az a pont, hogy nálam is értelmet nyert a tablet, mint olyan. Ebből egy x86-os verzió, ha elérhető áron lesz, bérelt hellyel rendelkezik az asztalomon. Erre várok rég óta
Everybody lies.
-
madgie
titán
Vótmá?
pzstm: nem flémkeltésnek szántam (csak egy poén, semmi más)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
csak kicsit mások azért a méretarányok, de igen...apple fanboyok kommentjei közt találkoztam már vele...
de egy ilyennel egész gyorsan le lehet csillapítani a jónépet válaszul:
és akkor a smart coverről még nem is beszéltünk...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
front3r
őstag
Remélem marad a 200k körüli árban és nem a 300 felé fog battyogni!
Mert az nagyon fog fájni.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
pzstm
titán
pro változat 800 dollárért (ami nálunk 800EUR) teljesen korrekt lenne. Ha kicsit belehúz a forint még az 1000EUR-s ár is okés a Pro változatért egy ajándék touch coverrel meg tollal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports FC 25 teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 700-12ISK : m7-6G I 8GB I 256GB SSD I 12" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad 7th. 32GB Független Újszerű/1-3 hónap gar/Akku 88%/p3689/
- iPad Pro 12.9" 4GEN. 2020 128GB Cellular Újszerű/Akku 95%/Garancia/p3714
- Samsung Galaxy Tab S10+ / Ultra - Wi-Fi / Bontatlan -3 év gari
- Elado iPad 5gen Wifi 32gb Ezüst
- Samsung Galaxy Tab 3 Android mini tablet 7" microsd
- Kiano Slimtab 8 MS Windows mini HD tablet Intel Atom Quad-Core microsd
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S8+ 128GB 5G , Garis!!
- iPad 6 128GB Wifi Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3717
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen