Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz #53932800 #61587 üzenetére

    2 egyértelmű büntetőt vett el tőlünk a bíró, a 3. véleményes így azt nem írom, felesleges. Maicont nem kellett volna kiállítani mert akkor a serie a -ban és a spanyol bajnokikon is csak 2 védő maradna majd' minden meccs végére.
    Armero kezezése a szabálykönyv szerint sárga lap, még csak nem is a teste mellett volt a keze, így a második sárgával mehet a zuhany alá. DE! itt jön a bíró szerepe hogy mérlegel 1) melle előtt volt a keze így valószínűleg amúgy is a mellkasával vitte volna a labdát 2) ugyan nem volt szabálytalan a test test elleni harc, de elvesztette az egyensúlyát és látszólag azért kapott előre a kezeivel 3) volt már egy sárgája és nem durvaság történt, tehát ez 10 játékvezetőből 7-nél egy szóbeli figyelmeztetés és pályán maradhat, szerintem sem kellett volna kiállítani.

    Összességében örülhet a Milan az 1 pontnak, nagyon jól zártak hátul.
    Nekünk nem kell kétségbeesni, 3 pont a különbség, és lesz még meccs a juve ellen, ahol remélem a játék dönt nem a bíró...... És jön az átigazolási időszak, összeollóztam pár pletykát: Borriello(2M€), Destro(Arsenal- ACMilan-Wolfsburg ~22-25M€), Cole(Crystal Palace ~2,5-3M€) és Strootman (Man.Utd.-Chelsea ~40M€) távozását, és Rahman Baba(Augsburg), Chiriches(Spurs), Jesús Vangioni(River Plate), Glen Johnson(Liverpool), Cech(Chelsea) érkezését. A támadósorba Babacar-Knopljanka-Luiz Adriano(majdnem biztosra vehető) trióból érkezhet(nek) valaki(k). Ezen kívül Sabatini feltett szándéka Strootman pótlása is itt James Milner (Man.City) neve került elő.

    Forza Roma! :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák