Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Tibiajax: "Mentségemre szóljon", hogy bírom az Ajaxot is, mert amikor Dzsudzsi miatt néztem a holland bajnokságot akkor a PSV mellett őket is megkedveltem. :D Azért lehetünk jóban? Lécciléccilécciiii :DDD :))

    venember83: Én kedvelem Balotellit is, és amikor Totti hátulról idegből teliberúgta akkor én is nagyon berágtam rá, de Róma szurkoló vagyok és számomra többet jelent amit a csapatért tett, mint bármi ballépése vagy jellemhibája. Lényegében miatta is lettem ASR szurkoló és bármit is csinál vagy mond attól függetlenül szinte imádom. :)

    KÖZÉRDEKŰ: Úton voltam a Juve-Roma meccs első 15perce alatt és telóról kellett néznem. Már kezdtem feladni amikor találtam ezt a [FootyGoloTV] nevű oldalt és szaggatás nélkül tudtam nézni jó minőségben. Próbáljátok ki ha esetleg még nem ismeritek. :)

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák