Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszi a tesztet!
Meglepően jó lett most a sima széria is szerintem az előző évekhez képest most lépett nagyobbat.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Z_A_P
addikt
2000 nit?
OK
-
Sirus86
tag
Ezen akadt meg a szemem nekem is. A projektorom otthon 2500 nit-es, es az mar retinaegetos kategoria. Terepmobilok nem tudnak egyebkent ennyit, megfelelo tokban siman alternativa! . Ez egy nagyon nagy plusz pont. Kar a 60Hz-ert. (Androidos es iPhone-om is van, es az iPhone-on mar zavaro a 60 hz).
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Az Apple ennyit ígér, de gyakorlatban van az több is. A táblázatban látott adatot a szokásos módon értük el mesterséges fénnyel rávilágítva a telóra, teljes kijelzőn fehér képet megjelenítve. Kint közvetlen napfény alatt még magasabbat is elér, + ott ugye nem csak fehér a képernyő. A táblázat fölötti fotón telibe sütötte a nap a telefont és tökéletesen látható maradt a panel és tartja is a fényességét.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Wesiz
tag
a 8-as ár/érték arányt nem igazán tudom hova tenni, a cikkben is említett és hivatkozott" Samsung Galaxy S23 olcsóbban, teleobjektívvel, vezeték nélküli visszatöltéssel" csak 6-ost kapott. ez ahhoz képest plusz 1 év szoftverfrissítést ajánl és az esetleges ökoszisztéma előnyeit.
a kamera nekem itt ebben a tesztben csalódás. youtube-on már jó pár tesztet néztem, ott jobb képeket lőttek vele, a cikkben szereplő fotókat nem éreztem valami erősnek.
-
Doki42
őstag
Köszi a tesztet, jó lett
Én mindig az alapot veszem ez is jó lett.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Jonny012
újonc
Végre kijött a teszt, már nagyon vártam!
Szerintem a 15-t most nagyon jol összehozták, kvázi a 14pro csak frissebb kivitelben, relative olcsobban. -
dud998
őstag
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Chopper! ❤️
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
addikt
Tudom van akit nem érdekel és nem látja a különbséget(nagyon látszik), de akkor is szégyen a 60hz ebben a mobilban.
Viszont ez az új 24mp-es mód nekem tetszik, jó lenne már legalább 16mp-re lépni a 12-ről és úgy néz ki, végre sikerül lépni.
Fényerő továbbra is az egyik legjobb, gondolom a pro is tudja ugyan ezt a szintet simán.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Hallosz
senior tag
Köszi a tesztet.
Kb. másfél hete használok egy pro modelt, mellé tettem a fiókban tartott i7 telót.
A 120 és a 60 Hz különbsége nagyon átjön. Javaslom kipróbálni.
Amúgy dög unalmasak iOS egyes részei. Például amikor egyes kontatktokat megnyitok és nincs elmentve kép, akkor a szürke 50 árnyalatában pompázik a háttér.Na de mind egy nem ezért "szeretjük vagy nem. "
-
Dobobazsi
csendes újonc
Talán a széria legjobban sikerült tagja. Úgy terveztem, hogy a minit majd Pro-ra cserélem ha úgy alakul, de most ez is nagyon szimpatikus lett nekem az USB-C-vel meg az akksival. A 120Hz meg biztosan jó, de nekem annyival nem adott többet, amikor megnyomogattam egy 14 pro-t (meg félek, hogy akkor elkap a gépszíj és tabletet is kell cserélni ).
iPhone 15 Pro // iPad Air 4 // Mac Mini M2 // Garmin Fenix 6X Pro Solar // Nikon D5600
-
Noukoum
veterán
60 Hz frissítésű kijelző
Ez nem Android, nincs rá szükség. Persze ha egymás mellé rakod akkor látszik.
nincs mindig éber kijelzés
Apple Watch mellé nincs értelme.
Az USB-C csatlakozó USB 2.0-s sebességre képesNem fogod gépre dugni.
A széles látószögű kameránál jelentősen gyengébb ultraszéles kamera
Máshol nem?
Nincs teleobjektív
Szoftver megoldja.
Nincsen a kábelen kívül más tartozék a dobozbanMi a fenének van benne kábel?
Lassú töltés (maximum 20 watt)
Este töltödTeljesen értelmetlen a pro modellt választani, ez mindent tud amire egy iPhone felhasználónak szüksége van.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Antosz
tag
Nekem tetszett a teszt. Viszont csodálom, hogy nem kapott plecsnit.
Apple iPhone 13 - Apple Mac Mini M2 (2023)
-
skoda12
tag
A hétvégén bementen az egyik istyle üzletbe megnézni az új telókat. A kirakott példányok körül volt egy rakás ember és végig kellett hallgatnom a beszélgetéseket, mire oda jutottam az asztalhoz.
Mindenki a színeken rugózott, hogy melyik a legjobb. Senkit nem érdekelt a kijelző, az adatátvitel sebessége és társai. A csajoknak nagyon bejöttek az alap modellek a halvány színekkel. A youtube-os reviewk alatt is, amikor olvasom a kommenteket, akkor is látszik, hogy az alap modell már azzal behúz egy jelentős felhasználó bázist, hogy van rózsaszínben és simán váltanak 14 pro maxról 15 plusra emberek emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz lemonalma23 #22 üzenetére
Volt cikk arról, hogy már a dobozból kivéve foltos a festés és nem a zsírtól mert hiába törlik meg olyan marad.
-
-
aktív tag
„Mindenki a színeken rugózott, hogy melyik a legjobb. Senkit nem érdekelt a kijelző, az adatátvitel sebessége és társai.”
Megfogtad a lényeget. Két külön tábor a fórum tech-b*zi közönsége és az Apple által megcélzott, nagy átlag vásárlóké. A piac nagy részét pedig ez utóbbiak alkotják, ami szépen vissza is köszön abban, hogy a mobiltelefon-piaci profit döntő része Cupertinoba vándorol. iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
Greentea
senior tag
Plecsnit én is hiányolom. A sima 14-nél ez egy jóval jobb készülék, és nagyon sok mindenben nagy az előrelépés úgy, hogy (forintban) olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
mondjuk elenyésző rész pont elég... ilyen hibát azért egy ilyen telefonnál szerintem nem szabadna véteni...
De hát Made in India, kell pár év szerintem míg hozni tudják a minőséget sajnos. A kínaiaknak legalább már volt tapasztalatuk, cska gondolom időközben "kicit nem lettek óccók"...
Dolgozok indiaiakkal, nem is csodálkozok ilyen orbitális hibákon.[ Szerkesztve ]
Mittudomain!
-
veterán
válasz atiska007 #31 üzenetére
Indiában csak a sima készül. Az eljárási folyamatnál lehetett hiba ugyan úgy, mint anno a JetBlack esetén vagy a régi 5-ös szériánál. Az elején amikor új fajtát hoznak be szoktak ilyen bakik lenni.. Nyilván kérdés nélkül cserélték szóval annyira nem para a dolog, de igen eléggé fusztráló lehet.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kakuk.tamas
addikt
"két SIM (egy nanoSIM és egy eSIM)"
Megy a duál sim két e-simmel is.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
joey04
titán
Alapmodellhez képest egész jó, ennél kevésbé szokott jó vétel lenni a sima modell. Hasonló következtetés az itteni teszthez: [link]
-
hdavid1
tag
Valahogy az ultraszéles most gyengébbnek és zajosabbnak tűnik mint az eddigi alapmodellekben.
-
7Heads Drago
veterán
Ezek szerint ha neked ezek egyike se kell, akkor másnak se kellhet.
Az utolsó állításoddal még az iUser-ek nagy része se ért egyet mivel a pro modellek fogynak jobban.400k egy teloért nekem sok. Nem érdekel hogy hány évig támogatott, 2 év múlva vagy a kijelző lesz törött-karcos vagy a hátlap... keret. Kíváncsi lennék rá hogy a mobilnet osztása megy-e rajta rendesen. I11-en problémás.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz kakuk.tamas #34 üzenetére
Köszönöm, korrigálom!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Gubu0101
veterán
válasz 7Heads Drago #39 üzenetére
Pro max.Pro modellekbol szinte mindenhol van keszlet folyamatosan.Pro max meg hebe-hoba elerheto.Sima 15 is folyamatosan van ugy mint a plus.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
judas13
addikt
2500 nit az nem kicsit dúrva.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
ilor14
tag
Előbbibe tartozom, aki követi a tech dolgokat, de linuxozom hétköznap munka miatt eleget, hogy a telefonomnál az egyszerűség és letisztultság legyen a fő szempont, ha androidot használnék is mindenből a gyári megoldást használnám és nem szórakoznék mindenféle személyes megoldásokkal
-
veterán
válasz 7Heads Drago #46 üzenetére
Az ajándékok ára is esik egyből amint adják hozzá...
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
tomp
félisten
válasz lemonalma23 #35 üzenetére
Csak azért írtam mert ha már marketing rizsát írt akkor ez se hiányozzon az Apple leírásból.
-
Fuxosbömis
tag
Rendkívül gusztustalan a kamerakapszula a képernyőn. Mint a légypiszok a tányéron. Legalább tették volna ki szélére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest