Új hozzászólás Aktív témák

  • Andris837

    senior tag

    Bocsi, hogy csak így bepofátlankodok ide a közösségbe, de a tegnapiak után összegyűlt bennem pár gondolat és úgy érzem, ha ezt nem adom ki magamból "felrobbanok".

    MAGYAR LABDARÚGÁS?!

    Rengeteg dolgot lehetne ide írni, de az egész... az egész csakis arról szólna, hogy jelenleg a béka feneke alatt vagyunk méghozzá nem is kicsit.
    Klubszinten, válogatott szinten sem érjük el azt a teljesítményt amit véleményem szerint EL KELLENE érni. Az utóbbi években én kiemelkedő teljesítménynek tartom a Videoton EL csoportkörben való szereplését. Sajnos nem jutottak tovább a csoportból, de véleményem szerint ebben a mai "magyarfodballban" igen is kiemelkedő volt. Ebben a sajnálatos az, hogy csak légiósokkal sikerült elérni. Nem vagyok ellenük, ha olyan légiós jön ide, aki jó, minőséget képvisel az játsszon is! A jelenlegi videotonban átlagosan 6-7 magyar játékos kezd, mellettük olyan légiósok kapnak szerepet akik minőségben erősítések. Sajnos az utánpótlásképzésünk is mélyponton van. (Lásd u19 eb.) Szóval, ha van olyan magyar játékos, aki jobb mint mondjuk Stopira, vagy Vinícius akkor játsszon Ő, de jelenleg nincs ilyen magyar játékos. (Még külföldön légióskodó sem.)

    MLSZ.

    Sajnos a magyar labdarúgó szövetség hozzá nem értése borzalmas. Olyan emberek élnek meg ebből a focinak nevezett valamiből....
    Kell ide kártya? URAIM IDE FOCI KELL. NEM KÁRTYA, NEM VÉNA, RETINA SZKENNER.

    Bocsánat a sok offért, de akkor is. Elegem van az egészből. Még jó, hogy nem tudtam kimenni a meccsre. Megspóroltam magamnak alaphangon 10k-t. :W

    Ugyanakkor örömteli, hogy az U21 4-0-ra vezet a bosnyákok ellen (emberhátrányban).

    iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN

Új hozzászólás Aktív témák