Új hozzászólás Aktív témák

• atee_13

őstag

válasz DeathAdder #181413 üzenetére

"ezek a hiányosságok mind fel sem tűntek amikor működött a csapat" Vagy mert pl nem voltak? Barca ellen mikor kellett a 4 gól matip mennyit hibázott mikor messi volt vele 1v1-ben? Nullát.
    Nyilván azon lehet vitatkozni, h a játékos volt jó (hiba nélküli) vagy a taktika működött. De mivel pl matip most is van/volt pályán és a taktika azért nem nagyon változott ő meg azért igen én hajlamos vagyok afelé hajlani, hogy a játékos minőségek (épp aktuális pillanatban) döntik el ezt a dolgot.

"de zerbit nem kell lenézni" isten ments nem azért írtam, hanem, hogy kb ugyan azzal a kerettel kb hasonló vízió ugyan úgy működik.

"west ham miért nem csinálja ezt?" nyilván ezt tőlük kell megkérdezni. Azért wh-nek is akkor fut a szekér mikor az antonira (vagy hogy híják a nagy színesbőrűt - hogy szalonképes legyek nem niggerezem :D - ) felrúgdossák ő meg kiverekedi, mikor nem mennek be a lövések akkor ők is bukdácsolnak. Ha olyan csatáruk van aki kevésszer jut lövéshez, de azt jól használja ki (mindezt teszi fixen) mindjárt más, voltak ők már bl pozícióban majdnem szezon végéig, ha jól rémlik. Csak ugye itt is jön a keret mint szempont, hogy van 11 jó embered vagy van 22 amikor kb mindegy a sérülés a formahanyatlás stb, mert beteszel helyére kvázi egy ugyan olyan képességűt. Pepike is olyanokon bukott meccseket mikor pl egy otamendi utolsó emberként hibázik, mi pl azért vertük őket mert a canseló gyerek utolsóként lufutozott meg fetrengett. Tehát, ha anyagiak miatt nincs habzsidőzsi a játékosminőségben szerintem nem a taktika számít. És ez megy visszafelé is ha top a játékosminőség akkor nem a taktika a döntő (nyilván egy kb 40 meccses bajnokságban lehetnek kivételek).

"biztos vagyok benne hogy buváccsal soha nem lehettünk volna 90 pontos csapat sem" nyilván pontjósolgatásokkal nem akarok jósgömbözni. De én meg azt mondom, h ha akkoriban van egy top formás alsin meg vvd sokkal jobb eredmények lettek volna, mert pl ilyen lovren által összehozott potyák nem lettek volna meg kapuspotyák sem.

" mert csak azok tudnak bajnokságot nyerni" Maradjunk annyiban, h pepike azzal nyereget. Ezért én annyira nem húznám ezt általános érvényűnek. Pl mi ezzel a játékkal többször nem nyertünk mint igen.

" azt simán megoldották busszal" ugye itt jön a már említett lover és kapus potyák sorozata amikor nélkülözve volt hátul a minőség. Mert ha huncut akarok lenni akkor azt mondom ezt most is megoldják busszal amire te rá fogod vágni a kp gyengeségét amire én meg rávágom, h akkor ismét a játékosminőség függvényé. És ez egy ilyen végeláthatatlan körforgás lesz ;]

Új hozzászólás Aktív témák