Új hozzászólás Aktív témák
-
Necro_Ramone
tag
A zoomkamerás képen szarabbul látszanak a rendszámok mint a főkameránál... Szégyen.
-
titán
minden egyes pillanatban annyira tökéletesen gördülékeny a működés, amit egy meg-megdöccenő androidos telefon sem tud megismételni
Az biztos nem, viszont amelyik nem döcög, az hozza a tükörsima működést. -
Gerasz
aktív tag
válasz Necro_Ramone #1 üzenetére
Ez nem is igaz, valamit elnéztél.
-
ilor14
tag
válasz Necro_Ramone #1 üzenetére
Valamit nagyon elnéztél, mert az 5x-ös zoomnál sokkal jobban látszódnak a távoli rendszámok, mint a főkameránál(2x-es zoom csak szoftveres, az ugyanúgy a főkamera).
-
Kacsakompot
kezdő
És akkor ehhez a mondathoz képest a teszt végén ajánlva van 3 androidos kínai alternatíva.
Egyébként másnál is voltak megint Apple levonások a kártyáról vagy csak én vagyok ilyen szerencsecsomag? Mert olvastam más oldalakon írják, hogy megint vannak. De nyilván itt MA-n az előzőnél sem volt ebből cikk, és ahogyan látom most sem lesz.
-
.Szaki.
addikt
Annyira objektív, korrekt és összeszedett volt az iPhone 16 tesztje, most viszont valahogy nem érzem ezt, de ez persze csak az én személyes véleményem.
Az tény, hogy az Apple már rég térfelet váltott és az innováció helyett a biztonságot választotta, de én úgy gondolom, hogy ez egyáltalán nem probléma, ha a következőket tudja: hosszútávon legyen megbízható társ, szaggatás és bármi egyéb fennakadás nélkül, kiváló minőségben. Megnyomkodtam az új iPhone-okat és én maximálisan úgy érzem, hogy a 16 Pro erre több, mint kielégítő.
Kicsi csalódottsággal vettem tudomásul, hogy a tesztben a készülék valódi konkurensei tulajdonképpen egyáltalán nincsenek megemlítve, azonban annál inkább magával ragadták a Szerzőt a kínai gyártók termékei.
A 16 Proval kapcsolatban egyébként teljesen jogos kritika a 128GB-os belépőszint. Míg a 16 esetében a konkurenseknél is 128GB a belépő, a Pro esetében már valóban mindenki más 256GB-tal indul. Így a Pro már 50e Ft-tal drágább. Mondjuk, hogy ez az iOS felára. Engem a személyes nyomkodásom során az lepett meg, hogy míg a 16-osok már-már zavaróan könnyűek lettek, olyan játéktelefon-szerűek, a Pro szériának bizony - telefonhoz mérten - komoly súlya van. Valahogy a két véglet a két széria ebben a tekintetben.
Ezektől függetlenül én úgy gondolom, hogy a 16 Pro egy kiváló termék, ami szerintem abszolút hozza az elvárt szintet, és ha az Apple Intelligence hiánya miatt az Ajánlottat valóban nem - ne mutassunk már be úgy egy telefont, hogy valójában azt még nem is tudja - , de egy Tetszett plecsnit mindenképp megérdemelne mert ez egy jó cucc lett.
-
doooo
veterán
"Kicsi csalódottsággal vettem tudomásul, hogy a tesztben a készülék valódi konkurensei tulajdonképpen egyáltalán nincsenek megemlítve, azonban annál inkább magával ragadták a Szerzőt a kínai gyártók termékei. "
Ez csak a szokásos, immár évek óta tartó jelenség; és ez szorosan kapcsolódik az első bekezdésedben írtakhoz is. Ami mondjuk elég szomorú. -
Medocsabi
addikt
Mennyire szánalmas fanboy írás lett ez, te jó ég
Ezt a szériát konkrétan az AI-hoz fejlesztette az Apple, és pont ez a funkció nem érhető el, de ezt persze minek beleírni, de azt bele kell, hogy az andorid szar
Érdekes ez az új irány a lapcsaládban, clickbait cikkek, és már a cikkekben Android vs IOS vitaindító van, 0, azaz NULLA objektivitással.
Gratulálok, szép munka -
nozs23
addikt
a Pro szériának bizony - telefonhoz mérten - komoly súlya van.
A kisebb kijelzővel és kamerarendszerrel ellátott 13P és 14P széria is nehezebb volt, mint az idei modellek. 13P-ról váltva nekem sokkal kellemesebb a fogás. Nem feltétlenül az az 5 gramm súlycsökkenés, de valahogy a súlyeloszlás sokat javult.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Medocsabi #10 üzenetére
Próbálj tisztába kerülni a clickbait fogalmával előbb, az tök hasznos lenne.
Másrészt kérlek vitatkozz az előtted hárommal korábban hozzászóló júzerrel, aki szerint viszont pont kellett volna adni rá plecsnit. Aztán döntsétek el, hogy ki a fanboy. (Mondjuk ő legalább érvelt, ami rólad nem mondható el.)
Az AI ügyet szétcincáltuk az i16 tesztben, ami itt a vonatkozó oldalon be is van linkelve.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
joey04
titán
minden egyes pillanatban annyira tökéletesen gördülékeny a működés, amit egy meg-megdöccenő androidos telefon sem tud megismételni.
Droidhoz képest valóban jobb, de a pár évvel ezelőtti iOS-hez képest én több helyen is tapasztalok döcögést sajnos.
Nagyon hiányzik a 3x is kamerák közül.
Mi a jobb, egy meghökkentő, futurisztikus és roppant menő újdonság, amely csiszolásra vár, de egyértelműen előrevetíti a jövőt, vagy egy unalmasan tökéletesre hangolt generálfrissítés, amely a jelenből hozza ki a maximumot? Steve Jobs alatt az iPhone az előbbi volt, Tim Cook alatt pedig az utóbbi
Ez többszörösen hülyeség. Pont Jobs idejében volt az, hogy csak akkor került be valami a rendszerbe, vagy akkor hoztak hardveres újdonságot, ha az tényleg hibátlanul, a többieket szarrá verve működött. Cook alatt pedig rohamtempóban hoznak be funkciókat, amik bugosak és butábbak mint máshol. A gombokról nem is beszélve. Tavaly action, idén kamera, jövőre a pletykák szerint egyesül az action meg volume, kapkodás, ész nélküli variálás. Ez jellemzi őket.
Szerintem (szubjektív vélemény) még most is az iPhone a legjobb készülék a piacon, de egyértelműen veszített az értékeiből. Régebben ég és föld volt számomra a droid meg az ios, utóbbi közel hibátlan volt, előbbi meg éppen használható. Mostanra eljutottunk oda, hogy utóbbi a legtöbb dologban picivel jobb, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Én szerettem volna halkan megjegyezni, micsoda jó sziporkák voltak a cikkben, de a friss hozzászólások alapján itt megint véres harc lesz ios és android között.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
cs.zs.
veterán
Fura ez a 25 wattos töltés.
Ugyanilyen töltésű az 5000mAh akkus Samsung A25 és A54 telefonunk. 60 perc alatt 90%-ig jutnak el, ~80 perc a 100%.
Itt meg ~3600 mAh akkuról van szó, és 91 perc.
??
Azt kell gyanítanom, hogy itt nem volt 25 wattos teljesítményfelvétel......itt kérem mindenki!
-
atis123
tag
Szövegértés? Ilyet nálunk ne várj. 100-ból ha 30-emberre igaz. Abból a 30-ból meg csak 5 talán ha veszi a fáradtságot, hogy ne indulatból kommenteljen valami baromságot, esetleg le is csekkolja az érveit, ha valamiben nem biztos. Nulla a vitakultúra.
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
nagyúr
Hát, 15PM-al a kezemben idén már végképp nem tudtam megmagyarázni magamnak sem a váltást (tudom, senki sem kényszerít rá, de eddig minden évben váltottam, ki erre költ ugye, ki arra).
11PM-től kezdve lépegetve először volt az új(szerűbb) forma, plusz RAM, majd 12PMről a kisebb notch és 120Hz, aztán onnan 14PM-ra jött még több RAM és AOD, plusz DI, 15PM meg USB-C és Action Button. Nyilván a teljesség igénye nélkül soroltam most a - számomra - fontosabbakat.
Ezek sem nagy dolgok, de még ezekhez képest is nagyon kevés jóval kecsegtet az új széria. Hozzáteszem ismét: számomra. Camera control szerintem egy hoax, azért került oda, hogy valami mégis legyen, ami más, mint előtte.Egyébként az összegzés második mondatának kezdetén hiányzik egy "s", így Steve Job lett. Nem kötekedés, csak feltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Sokat vívódtam, hogy nem veszem meg aztán megvettem. Két dolgot vettem észre: Az idétlen kamera gombot, amit 90%-ban mindig benyomok véletlenül mikor asztalról emelem a Pro Maxot, illetve tok nélkül ez a vékony keret elbűvölő De tényleg.
Sajnos nem jó dolog, hogy az AI-ra épülő telefont AI nélkül kidobják, illetve ezt a kamera gombot valljuk be benézték. Teljesen felesleges, rossz helyen is van, szrul is működik.
Viszont azt nem tudom mondani, hogy elégedetlen lennék, mert egy tök jó telefon, jól néz ki, frissült aksival pontosan azt tudja amit kell.
[ Szerkesztve ]
-
atis123
tag
válasz Jack Hunter #15 üzenetére
Modern vallásháború. Röhej ami megy.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!"
-
ncc1701
veterán
Ez a 128G ez nagyon cink ebben az árban.
-
Richie86
senior tag
Ha nem imádnám ennyire a 13 Pro-mat, és nem lennék vele ennyire megelégedve, akkor most bizony beruháznék egy 16 Pro-ra. Nekem a jelenlegi telefonom mindent megad, csak időnként azt érzem, hogy jó lenne egy picivel nagyobb kijelző. Na nem akkora mint a Pro Max, az hatalmas... Csak egy kicsivel. Ez pont azt adná meg, de semmi más okom nincs váltani, így maradok a fenekemen
-
Alusky
aktív tag
Szégyen az egész telefonipar, hogy ez a két majom van csak benne.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
nozs23
addikt
-
worxland
addikt
válasz Fuxosbömis #6 üzenetére
"A korrektség miatt.....nem kéne kínai telefonokhoz hasonlítani az iphonet. Nem egy liga és nem az iphone az NB II."
Esetleg meg is kéne nézni pár kínai telefont az elmúlt évekből, mielőtt ilyen pöffeszkedő hozzászólásokat írogatsz.
240W-os töltés
66W-os vezetéknélküli töltés
Flip
Fold
Trifold
6000+ mAh aksi
Infra port''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Navaren
aktív tag
Én is úgy érzem kicsit, hogy a tesztben az i16 sajátjából kihagyott, de a nyelvre/billentyűzetre kívánkozó savanyú érzet itt megtalálta az utat a publikáláshoz .
Ettől függetlenül a kritikák jogosak. Borzasztóan halovány upgrade lett az idei, amiben a kameragomb kb. értelmetlen, Schrödinger AI Suite-ja pedig egyelőre csak olyan formában létezik Apple-nél, mint Columbo felesége.
A másik: az Apple szerint az okostelefon 'kész' van, és ameddig nem történik megint egy gyökeres változás az alapkoncepcióban (mint amilyen 2007-ben történt), és megint kb. nulláról el lehet kezdeni kísérletezni majd az alapötlethez hozzáadott fícsörökkel, addig ez így is marad (gyanítom, hogy akkor azt már végre nem telefonnak fogják hívni, hanem link-nek, kommunikátornak, akárminek, elvégre ezek a kütyük már rég nem telefonálásról szólnak).
Amelyik irány fele a többi gyártó innovál, hogy a telefon több legyen, mint telefon, és a többi kategóriába is bele-belekóstoljon, tabletté hajlíthatósággal, asztali PC-t mimikáló, kvetíthető interfésszel, stb., azt nekik - egyelőre - nem éri meg erőltetni, mert abszolút tudatosan inkább alternatívát nyújtanak az adott kategóriákban, dedikált, kompromisszummentes(ebb), sokszor piacvezető eszközökkel.
IPhone nem szedhet el piaci részesedést az iPad-től, az iPad a MAC-től, stb.
Még az órát sem engedik LTE képes iPad-del is szinkronizálható motyóként is kiadni, pedig mióta duruzsolnak róla a fórumok, hogy nem ártana elgondolkodni róla, de nem: a Watch az iPhone kiegészítő, slussz.
Próbálkozik az Apple innovatív ötletekkel, csak nem az iPhone-ban.Egyébként koratavasz óta gondolkodtam azon, hogy a szokásaimmal ellentétben idén kivételesen egy év után váltok, mert a 15 Pro-m picit rakoncátlankodó természetű(bb volt), néhány egyedi bosszantó bug-gal, de egyrészt iOS 18 óta már tényleg alig tapasztalni őket, másrészt pedig annyira nüansznyi az újítás, hogy nem tudom igazolni magam előtt sem a váltás költségeit, így a 16 Pro is kimarad.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
doooo
veterán
És azok a példák mind illeszkednek egy bizonyos kategóriába. Olyanokról nem is beszélve, hogy amúgy kinek, mi számít "innovációnak". Mert mondjuk egy random Sony szenzor, amit pl. a Xiaomi használ nem innovatív, csak egy alkatrész, amit amúgy 4 másik gyártó is használ, és amiben semmi új, vagy rendkívüli nincs. És ettől még lehet jobb, mint jelen teszt alanya, de ugye itt most nem arról van szó, hanem, hogy mi "innovatív". Egy hajlítható eszköz felsorolása is teljesen irreleváns (olyan alapon, hogy "hát az hajlítható!"), mert ilyen alapon minden nem-hajlíthatónál fel kellene sorolni őket (házon belül is, például egy nagyszerű Magic 6-tal, vagy Pura 70-nel szemben).
Egyébként meg ha már szövegértés, én szerencsére sehol nem írtam "konkurensekről", szóval ez rossz helyre lett címezve. -
Speedy007
őstag
Jogos, megapixelek és töltési teljesítmény háború van a droidos vonalon. Végül is innováció volt a Xiaomi vonalon IP68-s minősítésű telefon ami belülről ázik a kamera miatt . Tegyük hozzá az agyon dícsért Samsung AI vélhetőleg fizetős lesz jövőre Xiaomi esetén meg alapból kérdés hogy ugorják meg a lécet mivel nekik alapból herélve van a rendszerük az eu-s irányelvek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Ilyen az, amikor sok az önjelölt megmondóember itt a fórumon, akik mindenkinél, mindent jobban tudnak.
Nekem az egész 16-os szériáról a biztonsági játék jut az eszembe. Sztem sem 15-ről, sem 14-ről nem igazán érdemes váltani.
Csak akkor vennék 16-ot, ha most akarnék iphone-ra váltani és tele lennék fölöslegesen elkölthető pénzzel, vagy elvakult rajongó lennék és az lenne a lényeg, hogy mindig a legújabb cucc legyen a kezemben. -
h1mpi
félisten
Nem tudom, biztos csak én vagyok ilyen, de 14 éve haszálok iPhone-t, szerintem ez a 7. telefonom, de egyszer sem néztem meg milyen Androidos alternatíva van. Lehet sokkal jobbak, de én ezzel 100%-ig elégedett vagyok. Nem vágyok órási innovációkra csak legyen stabil és gyors. Ki az aki csurig tölt egy telefont? Ráteszem 40%-al és pár perc múlva már 60-70%-on van.... én maximálisan elégedett vagyok a 16P-val és árban sem olcsóbbak más gyártók telefonjai. Most kivételesen megnéztem és 11 000 Ft-al olcsóbb csak a Samsung Galax S24 Ultra...
Fully electric lifestyle!
-
moleculez
veterán
Biztonsagi jatekot jatszanak az Applenél, nem kockáztatnak. A befektetők nem szeretik az izgalmakat
Ez nem feltétlen baj, újabb korrekt iparosmunka aztán kész🤷🏼♂️Szerintem a i16-ba belepakoltak szinte mindent, ami nagy érvágás a Prohoz képest az kijelző. Azt leszámítva tényleg nehéz eladni racionális vásárlónak a telót. Most őszintén, az egzotikus video formátumokat használja egy igen szűk réteg, akinek tényleg az kell az inkább rendes kamerát használ.
Viszont nagyon jól tudja az Apple hogy a telefon vásárlás legtöbbször nem racionális döntés, főleg nem az ő célközönségüknek akiknek kell az aktuális flagship iPhone, mert csak🤷🏼♂️ Ugyanúgy és ugyanarra használja mintha i16-ja lenne, de ez mégiscsak a top iphone. Na nekik adnak el rettenetes mennyiséget majd, ez borítékolható.Nálam marad a 12PM. Rendszerszintű, natív AI nélkül tudok élni (már ami van belőle), a kijelző sem zavaróan rossz, a tobbi meg nem éri meg a költözést.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
h1mpi
félisten
-
Teo.
tag
Számomra fájóan hiányzik a tesztből a 48 megapixeles ultra széles kamerával készült makró képek.... Azt jó lenne tudni, hogy a több Mpx milyen hatásal van makró minőségre.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
karldergroße
senior tag
Nem az ár ciki, hanem az ár-érték-arány. Nincs AI, 128 GB, és hát ugye a szoftveres restrikciók (nincs osztható képernyő, a billentyűzeten nincsebek számok, de még vessző sem, a kamerát nem lehet az appból állítani, csak a beállításokban 5-6 kattintásra és sorolnatnám a kényelmetlenségeket.) A nagy újdonság a szabadon áthelyezhető ikonok voltak...
-
LaPedite001
csendes tag
minden egyes pillanatban annyira tökéletesen gördülékeny a működés, amit egy meg-megdöccenő androidos telefon sem tud megismételni
Nálam jobban aztán senki sem utálja az Apple-t meg az iPhone-t, de ebben van igazság, az androidos részében legalábbis mindenképpen.
Nemrég váltottam S10-ről S23-ra, nem lehet mondani, hogy nem volt több generációs ugrás, és azt nyilvan elfogadtam, hogy egy több mint 5 éves S10 már nem lesz olyan smooth, meg röccenés mentes, de azt nagyon meglepődve tapasztaltam, hogy az S23 sem az, hiába a bivaly erősnek kikiáltott 8 Gen 2, tesztekben is tökéletes animációkat irtak, teljesen gördülékeny működést, ehhez képest pörget az ember egy sima Facebook hírfolyamot és végig - ha minimális is, de - vannak benne röccenések l, ahogy mozog felfelé a tartalom.
Hihetetlen, hogy ezt még mindig nem sikerült kiküszöbölni.
És ugyanez volt más típusoknál is, Huawei-en, Xiaomi-n.
Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem érzékeli ezeket, de olyat én még nem láttam androidon, hogy tökéletesen gördülékeny működés és szerintem nincs is még egyelőre ilyen. -
ilor14
tag
válasz Necro_Ramone #8 üzenetére
Sima képeken nagyjából a 30-as zóna táblát jelölő két toyota rendszáma ami látszódik, IEM-891 és IWV-573 (ami nehezen látható, a kétszeres szoftveres zoom segít), az 5x-ös zoomnál a baloldali Skoda Fabia aminek látszódik, TFR-311, a biciklisek ha nem lennének ott akkor a továbbiak is látszódnának.
-
.Szaki.
addikt
Ez így van. Pontosan ezt írtam le, hogy nincs.
Nem értem a gondot, a hozzászólásomban egyáltalán nem volt semmi bántó szándék, pusztán leírtam a véleményem. Ahogyan azt itt a fórumon szoktuk, bár tény, hogy egyre kevésbé látom értelmét, mert úgy egyébként a szövegértéssel tényleg egyre több esetben van probléma, mindez vegyítve elképesztő frusztráltsággal. Ebben az esetben viszont nem látom, hogy mi a probléma a hozzászólásommal, pedig tudom, hogy finoman szólva én sem vagyok tökéletes.
Azt, hogy a Szerzőt magával ragadták a kínai gyártók termékei pontosan az támasztja alá, hogy a konkurensekről a táblázat kivételével - és egyetlen egy alkalom kivételével, ahol szerepel a Galaxy - a szövegben nincs szó. Az összegzésben, ahol jellemzően szokott konkurensajánlás lenni, szintén nem szerepel sem a Samsung, sem pedig a Google példának okáért. Ellenben a teszt során többször is szerepelnek olyan készülékek, amik - ahogyan Te is említed - nem a konkurensei, csak a szerző szerint innovatívok. Igen, tudok az XT-ről, volt róla nem egy cikk, egyszer sem szóltam hozzá, mert engem személy szerint baromira nem érdekel, na meg azt sem tudom, hogy mitől számít ennyire innovatívnak az, hogy egy telefonra amin már eleve van egy zsanér, rátesznek még egyet.
Ezzel viszont nincs semmi gond, nem azt írtam, hogy "fizetett, meg fan, meg bérenc", meg tököm tudja (nem is gondolom így), egy tesztben minden esetben lesz szubjektivitás, hiszen ez egy ilyen műfaj, ez erről szól. Pusztán úgy éreztem, hogy ebben a szokásosnál megítélésem szerint picit több volt az ilyesfajta szubjektivitás, és kevesebb volt az objektivitás. (Konkurensek hiánya az írásban példának okáért) Ezt pedig galád módon leírtam a fórumra. Ez lehet hiba volt, legközelebb átgondolom, hogy van-e ennek értelme, főleg, hogy egyre több alkalommal ütköztem falba. Ez nem jelenti azt, hogy a színvonallal bármi probléma lenne, pláne nem én fogom azt meghatározni, amikor mindketten tudjuk, hogy én nem tudok úgy írni, ahogy a Szerző. (Ez tény.) Ennyi az egész. Tényleg nem volt sértő szándékom.
Maradok tisztelettel.
-
joey04
titán
az Apple szerint az okostelefon 'kész' van, és ameddig nem történik megint egy gyökeres változás az alapkoncepcióban (mint amilyen 2007-ben történt), és megint kb. nulláról el lehet kezdeni kísérletezni majd az alapötlethez hozzáadott fícsörökkel, addig ez így is marad
És ebben igazuk is van. Nem véletlen játszik az összes gyártó azzal, hogy valamiből lecsippent mindenhol, még a csúcskategóriában is, amit aztán következő évben újra megad, stb, stb. Nem nagyon van jelenleg hova lépni. Ami túlmutat a mostani telefonokon, azok kompromisszumos megoldások, ilyen pl. a hajlítható eszközök, amik jók, de abban gyengék amik nekem fontosak. Aztán itt van az új sláger az AI, ami szintén jó, de úgy adják el, mintha egy teljesen új dolog lenne, holott ez az "AI" már évek óta része a telefonoknak, ahogy figyeli a szokásaidat és ahhoz állítgat különféle dolgokat a telefonon, ahogy a képeket manipulálja (akár mikor a kamerával készíted, akár utána), fordítás, stb, stb. Most ezek fejlesztésére mentek rá, mert itt van tér fejlődni, és bedobták, hogy na itt az AI, holott ha így nézem eddig is volt. Csak most jobb lesz, mert ráfekszenek. Az lesz a vicces, ha tényleg bizonyos funkciókat előfizetéshez kötnek... Akku fronton is van előrelépés, terjednek már a 6000 mah körüli telepek végre, de ez is csak egy komfortos szintre fogja végre emelni az üzemidőt, semmi kiemelkedő.
A következő nagy durranás szerintem az all in one eszköz lesz, ha lehet majd csinálni olyan hajtógatható telefont (eszközt), aminek nem kompromisszumos a kijelzője, bele lehet tenni az elérhető legnagyobb telepet, az elérhető legjobb kamerákat, meg a többi jóságot, és akkor tényleg lehet egy olyan eszköz, amit megveszel, hsználod úgy, mint a mostani okostelefont, ha van hely/idő akkor szétnyitod és tablet/laptop pótlék, otthon meg bedobod egy dokklóba és csatlakozik hozzá wireless az egér, bill, monitor. Ennek alapjai készen vannak, csak rengeteg kompromisszumal jár ezt most így használni, talán a Samsung van szoftveresen ebben az élen, de mire egy valóban nem bétás és nem kompromisszumos ilyen eszköz megjelenik, az szerintem minimum még 5 év, de inkább 8-10. Addig marad ez, hogy egy picit adok, egy picit elveszek, egyik évben ebben fejlődönk, de abban visszalépünk, stb.
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
válasz LaPedite001 #39 üzenetére
Hát ez ugye abszolút preferencia kérdése.
Lehet, hogy vannak ilyen döccenések, amik érdemben nem osztanak és nem szoroznak, de ha összehasonlítom az iPhone 16-ot a Honor Magic V2-mmel, akkor elgondolkodtató, hogy mégis van valami abban a fránya innovációban. Legalábbis számomra. Másoknak meg nyilván nem fontos a nyithatóság, de olyat akarnak, ami régóta "kész van".Egyébként a 16-os sorozattal épp ez a legnagyobb bajom, bár ez apróságnak tűnik. Az, hogy a fizikai némítógombot leszedték, ami egy zseniális megoldás, az szerintem nagyon nem volt jó ötlet.
-
joey04
titán
válasz LaPedite001 #39 üzenetére
Ne aggódj, ahogy bonyolódik az iOS, ott is jönnek a döccenések. Nem azért fluidabb az iOS mert az almánál olyan kiemelkedő szakik vannak, hanem mert egyszerűbb, korlátozottabb rendszer. Ha az a sok (leginkább tesreszabhatósággal kapcsolatos) opció megjelenik az iOS-ben is, akkor az sem lesz jobb. Ennek ugye vannak jelei. Elég megnézni az új cc-ben ahol ki tudod választani mit tegyél ki. Na az a lista olyan szépen röcög, hogy bármelyik droid megirigyelné.
[ Szerkesztve ]
-
ilor14
tag
Mondjuk ebből a töltés egyedül, ami szerintem érdekes.
Az akkumulátor ideje így is a legjobbak közt van, szóval a 6000+ mah aksi se fontos, infra sem olyan nagy dolog, elenyésző lehet akit érdekel, a hajlítható telefonok meg még mindig kb alfa verziók, rengeteg a probléma velük. -
Navaren
aktív tag
Kíváncsi leszek, hogy az hogy lesz.
Tényleg kijöhet-e majd, 10 (vagy akárhány) év múlva az AIO smart device, ami tényleg megszüntethetné a többi kategóriát (pláne így, hogy a PC termékeik is lassan, de biztosan kacsintgatnak az ARM fele).Én mindig azt hittem hogy egy komplett, csúcs ARM lapka köré épült, 'betokozott' PCB-t lehet majd ki-be pattintgatni különböző házakba attól függően, hogy telefon, tablet, laptop vagy épp asztali konfigurációt aka(na) az ember használni, kvázi dokkot csinálva a nagyobb motyókból, de lehet, tényleg az AIO lesz a jövő.
A portfólió diverzitás pedig tényleg majd a szoftveres pakk-okból, meg online szolgáltatásokból (stream, cloud, AI, stb.) jön majd.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Thor71
tag
Látom más is írta, megint óriási kuss lesz az Apple random pénz le vonásairól? Azért ez gáz hogy legutóbb se volt még egy nyamvadt gyors poszt se róla
-
Pyxee
csendes tag
A cikk elején meg lett említve, hogy kevés ember van, aki Iphoneról Androidra, vagy fordítva váltana. Én sok éve már Iphonet használok, de az elmúlt 2 évben többször próbáltam androidos telefonra váltani, főleg azért, mert unalmassá vált az Iphone és szerettem volna mást is kipróbálni, többek között pl. egy Z Flip 5-öt is, ami végülis innovatív.
Maximum 2 hónapig bírtam minden esetben, pedig felső kategóriás és Pixel telefont is használtam, de mindig a szoftver miatt váltottam vissza, mert azt látom, hogy maga az Android rendszer alapjaiban már felzárkózott sebességben, megbízhatóságban az iOS-hez, de a 3rd party appok nagy részében olyan bugok vannak az Androidra fejlesztett verziókban, ami mindig kikészített és idegesített, hogy egy felső kategóriás telefonban miért kell ezeket elfogadnom.
Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék, hogy más tapasztalt-e ilyet Android vonalon, illetve miért ennyire nehéz Androidra bug mentes appokat fejleszteni és iOS-en miért működik az esetek nagyobb részében minden úgy, ahogy kell. Csak egy példát hozok fel a sok közül: Instagram - alapból már az gond, hogy némított telefonon hanggal megy a feedben a videó, majd ha kiléptem az appból, a hang lejátszása folytatódott tovább, vissza kellett lépni, lenémítani a videót és utána kilépni.
Tehát én megpróbáltam és nyitott voltam a váltásra, de nekem nem fér bele, hogy a szoftver nem úgy működik Android vonalon, ahogy azt elvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen