-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Annyira éreztem hogy Szoboszlai ver ma egy dugót... Kár hogy nem raktam meg. Így tovább fiúk, rúgjunk még, és mezőnyben fejlődjünk kicsit!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
nagyúr
Azért ez a bolgár válogatott hihetetlen impotens egy banda.
Més que un club!
-
DeathAdder
veterán
am Willi is ha 5-8 évvel fiatalabb lenne simán az a 60-80 milliós védő lehetne, akire most bólé hegyezné a répát. nem értem hogy nem kellett a németeknek
persze biztos megvolt az okuk rá
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Napfénysüti #181552 üzenetére
Nem vitas, ugyanakkor meg a sorozat vegen donto is lehet, mennyire rakjuk meg oket...
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #181549 üzenetére
A folyékony kenyér...
Ááá, házi sütés - így még amúgy olcsóbb is meg jobb - ha szikkadt lesz akkor is finom még pirítósnak, bundásnak meg pláne. Tea, fokhagyma, tejföl, ahh de jó tud lenni...Remélem a második félidőben sem vesznek vissza a srácok.
A Róma meg elhozhatná Szobit és Szalai Attit.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
Bantoan sima eddig.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sh4d0w
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #181553 üzenetére
...főleg ha William lenne a neve
...ez a Kerkez gyerek is jó nagyon gyorsan szintet fog lépni klubok közt
ui: Adamo Martinez?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #181553 üzenetére
2019 elejen rugta ki a valogatottbol Low Hummelst es Boatenget, de akkorra mar a magyarokhoz igazolt. Ezt megelozoen meg sokan voltak elotte.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
mephi666
nagyúr
...kicsit ráaludtunk a meccsre, de ez sem volt jellemző régen, hogy 1 pillanat alatt tempót váltunk, majd fél perc alatt megforgatjuk a teljes védelmet ...oké, ehhez megfelelő most ez az ellenfél, de régen egy málta ellen is simán nyomtuk a töketlen alibizést
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...ez a Negoal járt volna
-
atee_13
őstag
The Times says Conor Gallagher, Mason Mount and others are likely on the chopping block as Chelsea try to meet Financial Fair Play regulations following a loss of £121 million ($149m) in the club's annual accounts for 2021-22.
Hogy ne haljon ez a kívánságod -
cyberkind
félisten
Úgy néz ki, Perez a következő szezonra se tervez igazán bankot robbantani, jól van ez így.
-
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
válasz Napfénysüti #181566 üzenetére
Miért vennénk még biztosra, hogy kell bárki? Egyelőre annyit tudunk, hogy a brazil labdarúgó szövetség elnöke 'azt szeretné', de Ancelotti is? A csúcson van, a legjobb helyen, sikereinek igazi záloga a Real Madrid.
Sőt, még a kapcsolatot se vették fel vele
"Az elnök hozzátette, hivatalosan egyelőre nem vették fel a kapcsolatot az edzővel vagy a menedzserével, de legkésőbb május végén szeretnék bejelenteni az új kapitányt." (03.26)
A média futtatja csak ezt a témát, de valós veszélye szerintem nincs.
Sőt, pár hónapos nyilatkozat:
„Ez a madridi időszak vet véget a pályafutásomnak, utána befejezem az edzősködést. A Real Madrid a futball csúcsa, logikus, hogy az ember itt hagyja abba” – nyilatkozta."
Elnézve a Real Madrid és az ő szimbiózisát, szakmai szuper-talentumát örülnék, ha még vagy 5-10 évet csúcsjátékkal Madridban töltene
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #181564 üzenetére
...egész addig reménykedni fogok, míg nem látom meg hogy aláírt valahova máshova x évre krvasokért addig van esély, hogy valaki látja benne Liverpool szebbik felén a zsenit és csak azért nem cikkeznek, nehogy más felverje az árát ...meg azért abban is bízok, hogy nézték, mit rakott tegnap este is Szoboszlai az asztalra... 1-2 kisebb hibát leszámítva nagyon jó formában volt...
-
atee_13
őstag
válasz venember83 #181570 üzenetére
"S most mi lesz?" Ha Gallagher-t leigazolja a Pool akkor mephi666 pezsgőtbont
-
nagyúr
válasz Soulfly842 #181568 üzenetére
Jó csak sok madridos meg már elküldené. Akár az is várható hogy marad.
Més que un club!
-
-
bandus
veterán
válasz Soulfly842 #181568 üzenetére
szerintem logikus lenne neki a brazil váltás. oké, hogy szerinte a real a futball csúcsa (szerintem is, ezen nem veszünk össze ), de mindig jól kijött a brazil focistákkal, nagy életművész is az öreg, biztos ellenne a copa cabanán a válogatott szüneteken meg összetartásokon kívül
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Soulfly842
addikt
válasz Napfénysüti #181572 üzenetére
Aki elküldené a valaha volt legsikeresebb edzőt, az nem ért a focihoz, két füles és halk szóra intést, pisszentést érdemel csak!
Á, az a baj, hogy ezekkel a brazil gyerekekkel válogatott szinten mentálisan van valami baj, ne menjen csak, ne rombolja a nívóját. Jó neki a Madrd!
-
addikt
Szoboszlait el fogja vinni egy topcsapat. Eddig a szezonig nem hittem benne, azt gondoltam, hogy csak mi magyarok foglalkozunk vele annyit, és gyanús volt, hogy a RBL cserepadján eltűnhet, de nem ez történik. Hétről-hétre bizonyít, nemzetközi értékelő oldalak szerint benne van a Bundesliga szezon csapatában, kimagaslik Lipcséből, és még fiatal, fejlődhet. El fogja vinni egy nagyobb csapat.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #181575 üzenetére
Rosszul emlékszem, volt egy Lusi Aragonysz aki megnyert mindent aztán a margit elküldte és talán a galatába ment?
-
Soulfly842
addikt
válasz Citroware #181576 üzenetére
A rúgótechnikája, a cselezési kvalitása, hogy egyre okosabban lát a pályán, s már a védelemben is szerepet vállal, a mutatói (nem csak a gólpassz és gól, hanem egyéb mutatók is), mint arra mutatott igen, hogy az utóbbi egy évben tovább fejlődött, s lépegeti az apró szinteket. Mindezt úgy, hogy még mindig csak 22 éves.
Finoman szólva is benne van a potenciál, hogy egy világklasszis labdarúgó legyen.
-
cyberkind
félisten
válasz Napfénysüti #181572 üzenetére
Senki nem hiszi el, de szinte biztosan Perez fogja elküldeni az idény végén, szinte esélytelen bármilyen kupa.
-
Soulfly842
addikt
válasz atee_13 #181577 üzenetére
?
Luis Aragonés ? Code és decode fia vagyok én, de ha rá gondoltál, akkor ő csak az Athleti' edzője volt.
Visszagondolva tavaly is ugyanilyen kishitű és negatív voltál Idejekorán temetted a csapatot, holot...
Általános nálad ez az optimizmus. A Real-nak tényleg a DNS-ébe van kódolva a BL egyenes kieséses szakasz. Szerintem nem lesz azzal gond. Még ha nem is jönne össze, akkor sem létezik jobb alternatíva Ancelottinál. Pérez nem hülye, tudja, ő jól, ha nem sikerül, akkor tényleg kellhet 1-2 igazolás.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #181580 üzenetére
Áhh igazad van rákerestem
Vicente del Bosque volt az és a besiktasba ment
-
addikt
válasz Soulfly842 #181578 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy hol tudnám elképzelni. Úgy néz ki, feljebb fog lépni a Lipcsénél, de nincs túl sok csapat, amelyik a Lipcsétől felfelé van.
Lentről kezdve azt mondom, hogy a Juvéban és a Newcastle-ben el tudom képzelni, mert ez két olyan csapat, amelyik az elkövetkezendő években nagyobb csapat lehet, mint jelenleg.
A Dortmund - Inter - AC Milan - Napoli csapatok nincsenek igazán feljebb, mint a RBL, szóval szerintem nem lesznek versenyben nála.
Tottenham esélyes, de remélem, nem ők viszik el.
Barcában nehezen tudom elképzelni, oda latin zsonglőröket visznek, van olyan bőven.
MU sajnos esélyes.
Real tele van ilyen játékossal, oda szinte kizárt, hogy kellene, és a cserepadra férne csak fel.
Liverpoolba jelenleg nem kell, másféle játékos szűkében van a csapat, nem elég jó védekezésben.
PSG esélyes, olyan nagyon nincsenek is eleresztve középpályás téren.
Arsenal szerintem a legesélyesebb, oda elférne és ők meg is tehetik, hogy elhozzák.
Bayern televan játékossal, nincs túl nagy szükségük még egyre.
Chelsea szétvásárolta már magát, azoknak a játékosoknak kell megadni az esélyt.
A City esélyes, sok ilyen játékosuk van de nekik sosem elég, mindig vesznek még egyet és illene is oda.
Szóval ahol reálisan el tudom képzelni, hogy elviszik, az Juve, Newcastle, Spurs, MU, PSG, Arsenal, City.
Elég nagy esélyt látok arra, hogy ezek közül valamelyikben fog játszani 2-3 éven belül, ha nem esik vissza a formája. Ezt azért durva elképzelni, pedig elég valószínű.
-
cyberkind
félisten
válasz Soulfly842 #181580 üzenetére
Tavaly egy csoda volt, ez most meg is látszik, az elsőszámú csatárunk 15-el lőtt kevesebbet a tavalyhoz képest, 35 éves, nagy az iram, amit tartani is kéne, de nem megy.
Én idénre nem várom el ezt a csodát, persze lehet, hogy pont összejön ismét, de nagyon öreg a csapat sok része, és nincs pad, mint tavaly.
Én azt látom, hogy a stadion és a kovid miatt nincs mit betenni, így inkább maradnak a lepattanók, akik jó játékosok, de egyik se döntött el meccseket.
Vagy Perez vár egy olyan játékosta akinek a képjogai az egekbe mennek, mint Beckhamnél is, ebből meg nincs sok, illetve az a kevés se akarja a csapatnak adni a felét.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bandus #181584 üzenetére
Ha így fog játszani, netán még tovább fejlődik is, szinte biztos, hogy idén vagy jövőre elviszi egy nagyobb csapat.
Ezeket mind el szokták. WhoScored szerint a szezon ötödik legmagasabb teljesítményértékeléssel rendelkező játékosa a Bundesligában. Csak viszonyítási alapként, Haaland tavaly ezen a listán a negyedik helyen végzett.
-
Soulfly842
addikt
válasz atee_13 #181581 üzenetére
Csalókák az adatok azért tegyük hozzá, hogy Vicente Del Bosque 1984-től, 2003-ig (!19 évig) szolgálta különböző edzői/egyéb pozícióban mielőtt az első csapat trénere lett. A Real Madridnál tanulta ki az edzői mbenlét csínját-bínját... (Castilla másod edző, Castilla Edző, Académia Manager, Real madrid utánpótlás edző, első csapatnál edző melletti pozíció 94-9, majd úgy lett a Real Madrid edzője). Ott annyi meccset nyomott le, amit még Ancelotti se környékezett meg eddig (233 meccs (Ancelotti 119), tehát még van mit behoznia ). Hasonló mérkőzésszámig a Real Madrid ezdőjeként a 70-es évekig kell visszamenni (3 olyan edző van csak, aki hosszabb ideig ült a Real madrid kispadján edzőként, mint Vicente del Bosque)
Az is lehet, hogy csak kiakarta próbálni máshol.
-
Ringman
nagyúr
nem is tudtam, hogy haaland ilyen jó arc [link]
(persze ez volt az első interjú, amit láttam vele, szóval nincs nagy merítés)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
[link]
Most non-penalty xG per 90 accumulated this season:
◎ Erling Haaland - 0.85
◎ Darwin Núñez - 0.84
◎ Gabriel Jesus - 0.72Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
...senki nem ír arról, hogy a testvéreink épp ütik a spanyolokat?
-
BenHans
addikt
válasz mephi666 #181595 üzenetére
McTomi élete meccse, most meg kell követnem ...persze ettől még nem lesz klasszis közel sem, de amikor vagány valaki azt el kell ismerni.
A spanyolok meg gagyik. Vasággyal 40 kilós kis szélrózsákkal a régi spanyol focisulit lehet játszani legfeljebb, bár oda is kellett kaliber a rózsapatron mellé.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz BenHans #181596 üzenetére
...csak a 60. perc körül kapcsoltam oda... dolgoztak rendesen a skótok, spanyolok meg már idegállapotban voltak Robertson is jó volt
...az a legszebb, hogy a klubrivalizálást milyen szépen el tudják felejteni válogatott meccsekre
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
de Bruyne ma a világ egyik legjobb játékosa.
ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest