- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
No, mindjárt játszik a "Török-arab liga" az "Afrika válogatott" ellen... ( )
A meccs után okosabbak leszünk, hogy mire számíthatunk ellenük. (A mai meccsről inkább még nem írok, mert túl friss az élmény...)
"Aquila non captat muscas."
-
-
zilazil
őstag
válasz DeathAdder #149345 üzenetére
Abszolút pariban voltunk az első gólig, azután szétestünk sajnos, de messze nem lehet ezt alázásnak mondani.
-
bandus
veterán
inkabb mar figyeljuk a nemet-francia meccset!
mindket kezdo brutal, nem tudom melyiknek lesz edge a tobbin. talan a franciak.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Viktoár
addikt
válasz sh4d0w #149342 üzenetére
Fiatalabb koromban évekig indultunk a megyei foci bajnokságon sulival később barátokkal amikor nyílt nevezésű volt a rendezvény. Tapasztaltam én is hogy felér egy hátbadöféssel a mérkőzés végén bekapott potya, de már ezen a szinten sem megengedett a szétesés....
Üdv:Viktor
-
Piftuka
veterán
válasz Richard! #149332 üzenetére
Üdvözletem a topic közösségének!
Ha tudok, én maradok. Szívem csücske ez a játék. Anno a HWSW fórumon ~20 éve én indítottam el a labdarúgással foglalkozó, a fórum lezárásáig nagyon aktív témát. (Azt nem ígérem, hogy olyan gyakran fogok írni ide is, mint oda, de követem a beszélgetést; korábban is olvasgattam már, amiről itt beszéltek.)
És hogy az itteni "témaösszefoglalóra" is reagáljak... A kedvencek? Videoton és a Magyar válogatott a születésem óta; a Spanyol válogatott a '82-es VB óta, Real Madrid az 1984-85-ös UEFA Kupa döntő óta.
Utóbbi két csapat csak akkor, ha nincsen rajtuk kívül magyar csapat a pályán.
"Aquila non captat muscas."
-
-
snecy20
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz bandus #149335 üzenetére
ezeket a portugálokat meccs előtt kajakómába kellett volna tenni 1-1 tányér babgulyással meg csülkös pacallal... természetesen pár jó szilvapálinkával is megkínálni őket ...habár elég összevissza volt néha a mozgásuk, lehet megkapták, csak lehetett volna 1-el több a feles, hogy 90+5 percig kitartson
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
IreN!CuS
őstag
Ezt meg csak a helyi téren néztük - szombaton majd élőben - de így is jó volt a hangulat. 0:3 ide oda amoda a csapat csapatként játszott küzdött hajtott döntetlent szerintem megérdemelték volna. Mindig az a kurva volna.... remélem a franciák és a németek ellen is képesek lesznek legalább ennyire
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Viktoár
addikt
válasz BenHans #149330 üzenetére
"A magyarok ismét büszkék a válogatottra."
Tehát örüljünk a 3:0-nak? Még mindig fejben van gond, mert 1 gól után összeesünk mitn a 3 napos krémes.
84 percig álltuk a sarat ez becsülendő (noha 90 percig tart a játék) és kaptunk egy ratyi gólt. Ez megeseik nincs szerencsénk, de utána a hátralévő 5 percben miért kell még 2-őt bevenni? Az 1:0 megsüvegelendő lett volna de ez meccs végi összeomlás...hát mindennel eltölt csak büszkeséggel nem.
-
bandus
veterán
válasz BenHans #149330 üzenetére
birom ezt a mindenkori szovetsegi kapitany narrativat. a magyarok mindig buszkek a valogatottra, mindig elote tekintenek, mindig tanulnak. nekunk a bab is hus, a hideg porkolt is finom.
nincs gond a mai teljesitmennyel, csak azert szar dolog egy vesztes csapatra buszkenek lenni, erted
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #149312 üzenetére
örülsz a 0-3nak, mint majom a farkànak, mi?
Richard
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Mennyi új arcz van a topikban...Legyetek üdvözölve, reméljük az EB után is itt maradtok velünk.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
DS39
nagyúr
kár, hogy ilyen sz.r lett a vége, pedig már tényleg reménykedtem, hogy összejöhet a döntetlen.
most nekik volt szerencsés góljuk, ez megzavarta a biteket a fejekben, utána jött a lavina. ha nem rántja le, belövi a portugál támadó, ilyen szempontból mindegy, viszont CR 2. gólját miért nem vette el a VAR, az rejtély. szerintem simán les volt.a másik két csapat ellen nehezebb dolgunk lesz, szerintem a franciák és a németek is ütni fogják ezt a portugál csapatot.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Bárhogy nézzük fáj ugyan, de ez tisztes helytállás volt! Sajnos nem volt annyi szerencsénk, mint a svédeknek.
Szép volt fiúk!A károgóknak sok térdelést kívánok, mert most megint előbújnak majd a kövek alól.
A magyarok ismét büszkék a válogatottra.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
válasz LyonnaisFan1 #149326 üzenetére
Ja, jó lenne meglepni a nyugat-románokat.
https://www.coreinfinity.tech
-
snecy20
nagyúr
válasz paatrick #149325 üzenetére
Várakozásaimon felül teljesített a magyar csapat, de végül minden benne volt a meccsben hogy hol tartunk és min kell javítani.
Gyenge volt ez nagyon a részünkről, hazai pályán, ennyi hazai néző előtt. A '16-os EB-n ettől 100x jobban harapott a csapat.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
mephi666
nagyúr
válasz paatrick #149325 üzenetére
azért nem szabad elfelejteni, hogy a fikakirály Löw újabban elég gyakran játszik betlikirályt én elsőre ezeket a portugálokat tartottam legerősebbnek... ma közel nem a maximumon pörögtek, mi pedig igen... kíváncsi vagyok most akkor az esti meccsre, mennyire van egyben a másik 2 ellenfél, majd ezek után a hétvégi portugál-német is érdekes lesz (ha a németeket is elpakolnák, még jobban kihúzhatnánk magunkat)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
Sztem sincs miért szégyenkezni.
Egy potenciális EB győztes csapat győzött le minket. (Attól függetlenül, hogy ma elég tompák voltak, de nagyon minőségi a keretük.)
Nagyon nem lepne meg, ha újra döntőznének Ronaldoék. Hogy kik ellen, az más kérdés.A Gall kakasok ellen szombaton délután a mai vereség után abszolút teher nélkül, és felszabadultan kell játszani.
Azon a 90 percen mi semmit sem bukhatunk, na de ők...[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
paatrick
őstag
Várakozásaimon felül teljesített a magyar csapat, de végül minden benne volt a meccsben hogy hol tartunk és min kell javítani. Az első gól után szétestek a fejek (szokás szerint ) és jöttek a hibák, addig viszont szépen lehozták.
Másik oldalról érthetetlen a portugálok mit akartak. Semmi taktikát nem láttam, lézengtek a pályán, és nem a magyarok miatt. Nem váltottak, nem is cseréltek. 80. percben jutottak oda hogy azt a 2 szerencsétlent (eszembe jutott már az a 14-es játékos William, már 5 éve is visszafelé futott a pályán) meg az a másik alacsony 21-es játékos is annyi labdát adott el hogy jaj. Simán félidőben meg kellett volna lépniük a cserét. Most megúszták, de ebből nem lesz címvédés.
Már a végén szorítottam a magyaroknak hogy húzzák ki valahogy. Sajnos ettől a francia, német válogatott klasszissal jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Vismajor01
addikt
Azt tudjuk egyébként, hogy a magyar gólnál miért ilyen későn húzta be a spori a lest?
Egyértelműen les volt, átvette a labdát, elvezette még 15 métert legalább, ott kicselezett egy játékost, rárúgta-gól-LES?!
Ezt igy hogy? Addig tanakodott ezen a partjelző, vagy mi?
Másik kérdés:
Ha a VAR meg tud adni egy tizenegyest, elvenni is tud? Merth ESPN amerikai kommentátora szerint az a portugál tizi nagyon jószivű volt és nem kellett volna befújni..Namost ezt a VAR vizsgálhatta volna és mondjuk visszamondják?
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
mephi666
nagyúr
ha úgy nézzük, reális a különbség a 2 csapat között, nincs ok a szégyenkezésre... az a pár perc rövidzárlat nem kellett volna... szerintem baromi nagy volt a terhelés és az elvárás a csapaton: ennek a meccsnek most vége, fújni kell egyet és szombaton az esélytelenek nyugalmával akasztani egy vicceset a franciáknak ...ma meg szurkolni, hogy legyen minimum egy 3-3-as x a másik meccsen (az csak 1-1 pont)
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Erőn felül teljesítettek a srácok, végig mentek mint a gép, jó volt...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
venember83
nagyúr
Szép volt, abszolút nincs miért szégyenkezni. Megérdemlik a tapsot.
-
-
simondr
senior tag
Amúgy hazai oldalon egész sok jó teljesítmény volt ma. Nálam aki erősen kilógott lefele az Szalai Á és Lovrencsics. Egyiktől se emlékeszem jó megmozdulásokra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vismajor01
addikt
válasz perempe #149307 üzenetére
Nekem fél időben elszállt az m4 sport, akkor innen néztem tovább ua. az m4et csak másik streamet, az is beszart, elkezdtem nézni egy itt megosztott UK streamet, az is meghalt 10 perc után, ESPN-t ugyanonnan benyomtam azzal már megtudtam nézni az utolsó 20 percet
De nálam aki bekaphatja a ***omat az bizony az M4 SPORT MÉDIAKLIKK, hogy nekem ennyit kelljen szopnom azzal, hogy nézhessem...
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
bandus
veterán
Ez a masodik cr gol nem volt kurvara les?
-
LyonnaisFan1
őstag
0-3
Ennek az ollónak ennyire nem kellett volna szétnyílnia.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Baxxa meg nem ezt érdemelték a srácok.
Go Gunners!
-
perempe
veterán
válasz LyonnaisFan1 #149298 üzenetére
Ilyenekből születnek általában a gólok vagy hibákból.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Viktoár
addikt
Ezt a meccset már engedjük el, mit tippeltek az esti "rangadóra" ?
-
perempe
veterán
válasz Vismajor01 #149251 üzenetére
nekem a meccs elején nem akart, félidőtől neten nézem.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Viktoár
addikt
Minden magyar meccs előtt azt gondolom hogy na most biztos nem csak 80 percig tudunk focizni...... de nem, csak a szokásos utolsó 10 perc amit mindig elbaszunk.
-
mephi666
nagyúr
Ebből innen 1-2, vagy 0-3 lesz...
-
-
venember83
nagyúr
Sebességet váltottak a nagyon szerencsés gól után. Kár érte.
-
hobizoli
nagyúr
Cakir ez sosem volt egy jo jatekvezeto...
több drón kell ;P
-
LyonnaisFan1
őstag
Büntető!
Rövidzárlat nálunk, ez a vereségünket hozhatja.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest