Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
meglep hogy a franciák a magyar meccs után most sem tudnak semmit a védelem körbepasszolásán kívül... jó lesz ám a francia angol meccs
-
addikt
Vagy mi, vagy a franciák, vagy a portugálok lőnek innen két gólt, és akkor második helyen lennénk.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #150496 üzenetére
ly-el kellett volna írni?
Hajdúbéna kezdi elbaszni: "nem olyan élesek a németek" ...ja, miután 20perc tömény pressinget vért hugyozva levédekeztünk sikeresen... és félek, hogy lesz még ilyen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
Karaszjov sárgák kiosztásával próbál a pályán rendet teremteni. Némileg feszült a légkör a pályán.
Mindeközben vezet Portugália is.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
addikt
Közben büntető lesz a másik meccsen, Lloris letarolta a portugál verőembert.
-
addikt
válasz DeathAdder #150482 üzenetére
Ezt ki mondta?
-
Enzolord
addikt
válasz LyonnaisFan1 #150487 üzenetére
2 pwrcet csúszik nálam, hogy szomorodna meg. Valaki itt ordított a lakótelepen, hogy Szalai, mondom, WTF, majd 2 perc múlva gól. Nem fogom olvasni a topicot, nehogy valaki spoilerezzen...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
IreN!CuS
őstag
A halálcsoportban az utolsó meccs 23. percében továbbjutásra állunk....szavunk nem lehet
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
mephi666
nagyúr
Ejj, vannak azért meleg szitujációk
70percre nem kéne beleállni ebbe a pressingbe, mert nem lehet ezt addig bírni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
Ezt valaki gyorsan mentse le, mert szerintem mindenhonnan ki fogják vágni.
Pls valaki dobja át ha megvan.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
LyonnaisFan1
őstag
Kapufa, eddig az égiek is velünk vannak.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
-
veterán
-
Enzolord
addikt
Mi van te faxszopó
Mekkora felvétel, és mennyire durva ez az egész...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DeathAdder
veterán
mi van, te fasszopó?
-
törölt tag
Ronaldo szokott ilyen golt fejelni :DD mi tamadas...
-
paatrick
őstag
Örüljünk hogy a Neuer vs szurkoló összenézést visszalassítva csak kb 15 millió ember tudta leolvasni a szájáról
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Viktoár
addikt
Várjuk meg az utolsó 10 percet.
Üdv:Viktor
-
LyonnaisFan1
őstag
Karaszjov!
Ha most lefújod, minden ellenünk elkövetett hibát jóváteszel.
Az InterNazionalElf meg csomagolhat.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
IreN!CuS
őstag
Most kéne a 60e embertől a harcoljatok
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
durva volt hallani a francia portugál közvetítésben a gólt
hungáriáznak a meccsen
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #150469 üzenetére
A csiga... annyira lassú, hogy lesre se bírt mozdulni
Oké, van még vissza 80 perc... egyelőre örüljünk
Ui: azért nagyon kellett ehhez Sallai mérnöki labdája is
[ Szerkesztve ]
-
gabross
tag
Soloi...
-
Pkc83
őstag
Oké nem szóltam semmit. 1-0. Szalai.
-
GreenGoblin
őstag
Meeekkkooorrraaa gooolll
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
villamos
őstag
Nesztek nektek Szalai...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
DeathAdder
veterán
Egyétek
-
BenHans
addikt
Szalaaaiiiiiiiiii ♥ Te állat!
Egyétek! Mindazért is amit a szurkolóinkkkal műveltetek és a himnusz alatt!️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
zilazil
őstag
óóllllééééééé
-
mephi666
nagyúr
Szalaiiiiii
-
addikt
Egyidejűleg nézem az M4-en a magyar meccset, az osztrák nemzeti adón (szintén közcsatorna) pedig a másik meccset. Lementek a himnuszok, a magyar berakja elénk ezeket a faszom reklámokat, az osztrák pedig megszakítás nélkül adja a helyszíni képeket, összeállításokról beszél.
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #150458 üzenetére
Tudnak azért ők is betlizni: mint pl legutóbb a franciák ellen... egyértelmű, hogy papíron sima német győzelem, viszont történnek néha csodák, amiben bízok most kicsit én is...
-
addikt
Ezt a kiba reklámot már nagyon utálom.
Go Gunners!
-
addikt
Ez a himnuszok utáni reklám még mindig kurvagáz.
Mennyit utaljak az M4-nek (még pluszban) ,hogy ez ne legyen?
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz sh4d0w #150454 üzenetére
Megesik az olyan, de azért összességében elmúlt majd egy évtizedet nézve mégiscsak ő az aki a leghasznosabban tudja zavarni az ellenfél középpályásait. Csak szétfutja magát mire labdához jutna. Egy olyan taktikába ami a védelem stabilitását helyezi előtérbe, abba pont beleillik.
-
Pkc83
őstag
válasz DeathAdder #150457 üzenetére
Én imádtam Ronaldó játékát, de ha emlékszel ő elég sok
olyan gólt is lőtt ami előtt végigvezette a labdát a
félpályán kicselezve egy két védőt aztán jött a bomba.
Van nistelrooy inkább volt kilences mint Ronaldo.
Szerintem. Visszatérve Szalaira azért az szégyen,
hogy Fiola képes rá ő meg nem. -
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #150455 üzenetére
Telekomnál van ZDF a kínálatban...
Közbe meg hogyaszondja:
...a magyar válogatott mit tud kirakni...Én a magam részéről csak annak a bizonyos páratlan ujú patás állatnak azt a bizonyos testrészét tudom elképzelni, mást nagyon nem...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz vans? #150448 üzenetére
Hol tudod fogni a ZDF-et?
VAgy valami online adás?
VodaFone digitális TV-n nincs, ott le lett tiltva.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
sh4d0w
félisten
válasz Kisgépkezelő #150452 üzenetére
Asszem a portugálok ellen volt, hogy a szögletet a jó védekezés jegyében középre fejelte ki...
https://www.coreinfinity.tech
-
Pkc83
őstag
válasz Kisgépkezelő #150452 üzenetére
Én azt látom tőle,hogy a rá felívelt labdákat nagyon kis százalékban leveszi
utána meg legtöbbször azt várja,hogy fellökjék vagy csak simán elpasszolja magát.
Egész meccseken 3 jó csele nincsen futni nem tud csak nagyon lassan.
Oké a szabad labdákat elfejeli mert magas viszont szinte sose jó helyre. -
Pkc83
őstag
válasz DeathAdder #150450 üzenetére
jahh, csak ugye egy befejező csatárról beszélünk.
-
Pkc83
őstag
válasz sh4d0w #150447 üzenetére
Nem, én az Ádiról beszélek és persze egyetértünk,pont azért írtam.
Esetleg egy beadott labdába talán bele tud botlani de kb ennyi amit
várok tőle. Csak azt nem értem ha a fél ország ezt mondja akkor mégis
miért van ott állandóan a kezdőben? Próbáltam már direkt rá figyelni,
hogy mégis mit látnak benne de nem jöttem rá. -
vans?
őstag
Elkepeszto, a teljes felvezeto a ZDF-en a Regenbogen temakorrol szol.
hábm bábm
-
LyonnaisFan1
őstag
Hollandia-Csehország Budapesten.
Sok cseh fog érkezni a szomszédból, ami természetesen csak jó lesz.
Bár lehet a sörünk csalódás lesz nekik, ha megkóstolják, ők máshoz vannak szokva.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
paatrick
őstag
Szalai játszik, kikapunk.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #150434 üzenetére
Bundáson edződött kapusunk, Willi-nk és Szalaink van (többek közt) ...nem tartok valószínűnek egy 5öst... max 1-2 gól különbséget ...de azért bízok a csodában utolsó játéknap csoportmérkőzéssel: miért ne okozhatnánk meglepetést?
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
NÉMETORSZÁG–MAGYARORSZÁG – élőben az NSO-n!
München, 21.00 (Tv: M4 Sport). Vezeti: Karaszjov (orosz)
NÉMETORSZÁG: Neuer – Ginter, Hummels, Rüdiger – Kimmich, Gündogan, Kroos, Gosens – Havertz, Sané – Gnabry. Szövetségi kapitány: Joachim Löw
Kispad: Leno (k), Trapp (k), Halstenberg, Koch, Süle, Emre Can, Musiala, Neuhaus, Goretzka, Volland, Werner, T. Müller
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Botka, W. Orbán, Szalai A. – Nego, Kleinheisler, Nagy Á., Schäfer, Fiola – Sallai, Szalai Á. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Kispad: Bogdán (k), Dibusz (k), Bolla, Kecskés, Lang, Lovrencsics G., Holender, Sigér, Nikolics, Schön, Varga K., Varga R.Játszunk felszabadultan, aztán lesz, ami lesz. Kikaphatunk ugyanúgy 3-0-ra, ahogy 1-1 is lehet. Meg bármi más.
Azért jó lenne őket megfricskázni.
Ja, és Karaszjov a spori.[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz atee_13 #150437 üzenetére
A ket maradek csoportmeccsre is hasonlo golzaporokat.
Persze a mi sikerunkkel.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #150436 üzenetére
5 gól itt is 5 gól ott is
-
LyonnaisFan1
őstag
Nyertek a svedek 3x2
-
Tibiajax
nagyúr
gondolom, nézitek a szlovák-spanyolt
nagyjából erre készüljetek, jó két óra múlva müntyhenben is majd. szokjátok...tudom, reménykedik itt is sok mindenki, mint ahogy a lakosság nagyobbik része is, élükön a hölgyekkel, fotel- és 2/4évente gyorsan fociszurkolóvá váló nézővel. és én csak szeretnék előre felkészíteni mindenkit mégis, mivel baráti kör vagyunk, meg minden, ugyebár
a vízióm, ahogyan a második félidőben már kb kétpercenként fognak gólt rúgni a németek, amikor épp csak nem szégyellnek, közebn hajdúbé meg ahogy majd mondja a nagy a baj..teljesen szétestünk, sajnos..most fújja le inkább a spori - vízió olyan elevenen itt van a szemeim előtt, mint még kb soha semmi más..mióta focit nézekés tényleg minden irónia vagy bármi más nélkül írom most e sorokat le, ide
de, ne legyen így. nem ezt kívánom, tényleg.
csak, ez lesz -
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #150432 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
Lewa hoppa
-
DeathAdder
veterán
João Moutinho > Bruno Fernandes
-
LyonnaisFan1
őstag
Pau Torres éppenhogy beállt, szerzett egy assistot.
-
atee_13
őstag
"Hat francia szurkoló véletlenül Bukarestbe repült Budapest helyett
Az utazási iroda keverte össze a két várost, ráadásul a reptér is hibázott, mivel 3 jegy tényleg Bukarestbe szólt, de 3 Budapestre." -
paatrick
őstag
Szlovákok se lesznek nagy ellenfél senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
Ez a Ferrando Torres beállt Morata helyett és behúzta azonnal
-
törölt tag
válasz LyonnaisFan1 #150416 üzenetére
khm..
ma lehet nem kell eroltetned a szerencsejatekot. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz atee_13 #150421 üzenetére
Lewandowskinak 3 védő sem okozott gondot, belőtte a kapuba.
Talán még éppen időben jött a gól.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
Lewa 10-ről és 2-ről is keresztléc, mint a fifában.
Most pedig két védővel a nyakán hosszú felsőbe teker, mint a fifában.
Lewa lexarja az xg-t, Lewa faxagyerek, légy te is Lewa.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #150420 üzenetére
felpörögtek az események
-
LyonnaisFan1
őstag
A lengyelek csomagolhatnak haza.
A Svédek kettővel mennek.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
atee_13
őstag
válasz Vismajor01 #150415 üzenetére
másnap mosott szar vagyok, ha nem alszok eleget
-
LyonnaisFan1
őstag
Ami a Svéd-Lengyelt illeti.
Elég pocsék, és eseménytelen.Ebből a lengyel csapatból nem nézek ki még 1 gólt sem, nemhogy egy fordítást.
Lewandowski teljesen el van tűnve.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
-
Soulfly842
addikt
Pedig nem érdemlik meg a továbbjutást sem a spanyolok. Mindegy, utána hamar kizúgnak.
2-0 a spanyoloknak.
-
atee_13
őstag
válasz LyonnaisFan1 #150410 üzenetére
Te mázlista én meg az esti meccseknek csak az első félidejét tudom megnézni mert reggelente kelnem kell, így mindig reménykedek, h az elején lerendezik az egészet
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz atee_13 #150408 üzenetére
Ezt érdekesebbnek vélem.
Tartsák is fent az érdeklődésem, be ne aludjak rajta, mert akkor lehet a mieinkről is lemaradok.Miután nem kávézok, másképpen kell ébernek lennem egészen olyan éjfélig.
-
mephi666
nagyúr
Hát itt már lehetne pontot osztani különböző talajgyakorlatokra, válldobásokra is
Ui: ezeknek a spanyoloknak az is megváltás lenne, ha egy törött lábú Ramost közéjük raknának, aki mankóval ütné őket, hogy takarodjanak előre gólt lőni
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
-
Sirpi
senior tag
Az a durva, hogy a spanyoloknak az x is elég lenne (3 pont, 0 gk), mert a finnek és az ukránok is mínuszban vannak. De még a végén - az eredmény alapján legalábbis - "rendesen" fognak továbbjutni.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Soulfly842
addikt
Hát... ez kész... ez a szerencsétlen spanyol csapat góllövésre képtelen és megoldja nekik a szlovák kapus... Na, húzzanak bele, ilyen szerencsétlen csapat-játék nem érdemel továbbjutást.
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a csoport két meccse fog adni az év végi WATTS válogatásba egy pár vicces jelenetet.
A lengyel kimaradt helyzet, Dubravka gólja. Ezt nem láttam, a másikat lesem.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #150400 üzenetére
Láttam már vagy 1000 meccset, de ilyet még soha mondjuk elég lenne félidőben kis vért itatni a szlovákokkal, hogy lenullázzák ezt a 0 spanyol csapatot
Itt eb után nem csak legszebb gólt kell hirdetni, hanem legszebb öngólt is... ez a nyerő eddig nálam sajnálom amúgy: én is ilyen vagyok... ha saját formámon felül teljesítek és elkezdenek dicsérni, minimum ekkorát balfaszkodok épp ezért le is cseszem mindig azt, aki dicsérni próbál, hogy tartalékolja későbbre, amikor már nincs tét
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Azt hittem csak a röplabdában lehet hálóba ütni a lecsapást.
Szerencsétlen. Csak ezt élje túl. -
addikt
Na ez potya volt a javából...
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest