Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz DeathAdder #145979 üzenetére

    Amiben közösek voltak a szándékok, hogy létre akartak hozni egy saját ligát, amit nem egy utolsó aljadék szervezet irányít. Btw ha ezt középcsapatok indítványozzák a kutya nem foglalkozott volna vele.
    De nem jött össze, így a futball tovább él, nem omlott össze, így szerencsére a katari VB-t sem veszélyezteti semmi, a tolvaj szervezetet nem fogják leváltani, a sziti es a psg tovább üzekedhet kényére kedvére, azzal senkinek nincs problémája.

    A szurkolók ezt is akarják akkor, nem? Legyen meg a szurkolók akarata. Mi mást lehetne mondani. Éljen az UEFA, a FIFA, éljenek a preferenciális elbánások, az össze-vissza bíráskodás, cirkusz, az a cirkusz éljen. Isten őrizz, hogy bármi változzon.

    A minap Ceferin mondta, hogy a futballnak kell az Atalanta, kellenek az ilyen sztorik. Kellenek, mégis megfojtja ezeket a sztorikat ez a rendszer. Bár biztos sokak szerint indokolt volt a kiállítás már rögtön az első meccsen, amivel megpecsételődött a bergamóiak sorsa a sokszoros győztes élcsapat ellen. Esélyek és szép sztorik. Szép álmokat mindenkinek, lehet tovább álmodni Infantinóval és Ceferinnel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák