Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Bratigol!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Pkc83
őstag
Dzsuzsi-val a fedélzeten szépen belehúzott a DVSC.
Jobban járna ha visszavonulna mert ennél lejjebb már nemigen van. -
Redneck
nagyúr
válasz villamos #143794 üzenetére
Az Újpest szépen bedarálta a végére a BMTE-t, megérdemelték a 3 pontot. A budafokiak kapusa, Bese előtt, le a kalappal! Tehetséges, szimpatikus srác, abszolút nem rajta múlt. Remélem szintet fog lépni, és még sokat láthatom védeni, mert kifejezetten jó kapusnak tűnik.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Ringman
nagyúr
válasz villamos #143794 üzenetére
Újpest most mérföldekkel jobb volt, már nem ugyanaz a verhető csapat, mint év elején.
működik a pártirányítás!Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #143653 üzenetére
Sajnos ma ez nem jött össze, sőt az Újpest most mérföldekkel jobb volt, már nem ugyanaz a verhető csapat, mint év elején.
Az sem segít a XXII. kerületi együttes helyzetén, hogy saját maguknak szereznek büntetőt, és a fegyelmezetlenség miatt kiállítást. Ha nem felesel a játékos, egy sima sárgával megúszta volna, leginkább ott ment el a pontmentés.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #143790 üzenetére
azért jó lenne nem olajosoknak eladni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #143763 üzenetére
Úgy néz ki 17-én 18:45-től kénytelenek lesznek pályán lenni.
Remélem jó iramú meccs lesz és kellően fáradtan jönnek Rómába.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143787 üzenetére
majd megoldják a kínaiak.. okosba
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #143785 üzenetére
„Elképesztő dolgokat produkál ez a bolond szezon. A Corriere ma azt írja, hogy az Inter és a ManUtd között létrejött szerződés értelmében a milánóiaknak további ötmillió eurót kéne fizetniük Lukakuért, mert a kialkudott összeg következő részletével elcsúsztak. A belgát 74 millióért vette meg az Inter, ebből 30-at fizetett ki, de amikor esedékessé vált a második részlet, az ismert okok miatt nem tudott fizetni. A manchesteriek egyből egy megoldási javaslattal is jelentkeztek: a hiányzó 50 millió (ebben már benne van a késésért jegyzett 5 guriga is) fejében Lautaro Martinezt, vagy Milan Skriniart szeretnék, köszönettel.”
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Pipitának nem áll túl jól a szakáll, valahogy pocakosabbnak, vaskosabbnak néz ki tőle...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz drachoHUN #143784 üzenetére
a dobogó legfelső fokának elérése már siker nálam
ja, és hogy van gólvágónk, nem csak egy pálásziótól vagy egy szarfaszú kedvjátékos ikárdi-tól kell várnunk, hogy talán betalál valahogy, a 92.percben...ja, és védelmünk is van. végre
ja, és egy karmesterünk is, akinek öröm nézni a játékát, nemcsak egy hülye munkás bot....bocsáss meg, nekem ez már siker
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143781 üzenetére
a hirtelen sikerek meghozták az étvágyamat, és mohóvá tettek..
-
mephi666
nagyúr
Elmúlt héten már nem tudom hányadik ilyen elb*szott büntetőt láttam már a rúgó mozgásán látszódik, ahogy nekifut, hogy nagyon okos akar lenni és ebből egy akkora lepkefing lesz, amit röhögve véd majd a kapus 20 éve nálunk majáliskor kiröhögték, aki ilyen bénán rúgta 6 sör után a megye2 kapusunknak
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
francba, de jó lett volna ha kikap ma a juve..
-
bagyulajuve
addikt
-
venember83
nagyúr
Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Arthur Melo, Juan Cuadrado, Paulo Dybala, Matthijs de Ligt.
Lassan csak egy kapus kell.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #143767 üzenetére
szánalmas nápolyi kukások... nem elég hogy 3. fellebbezésre még is csak van lehetőségük a meccs pótlására, még tovább feszítik a húrt
Resistencia eterna
-
vond
MODERÁTOR
válasz venember83 #143771 üzenetére
Szombathelyről, akárcsak az olyan legendák, mint Szarka Zoltán, Hegedűs Péter, Király Gábor, a teljesség igénye nélkül.
Senkó Zsomboron kívül a West Ham-be (Hegyi Krisztián), a Bielefeld-be (Kiss Ágoston), és a Salzburg-ba (Tóth Balázs) is innen igazolt fiatal kapus az elmúlt időszakban.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #143772 üzenetére
válogatott szempontjából elég jó lenne
szerintem az inter musso/cragno vonalon mozog inkább.
buffon meg a végén megdönti marco ballotta rekordját.
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #143771 üzenetére
Ismerem a sztorit, örülök neki.
Nálunk pedig Megyeri Gábor kötött ki, teljesítmény alapú hosszabbítási és igazolási lehetőséggel.A hírek szerint az Inter érdeklődik Gula iránt, mondanom sem kell mekkorát szólna, ha 5 éven belül a Roma, a Juve és az Inter kapujában is magyar kapus állna.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
venember83
nagyúr
Senkó Zsombor, volt már?
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #143768 üzenetére
Nem hát, az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) helyt adott a Napoli fellebbezésének, s le kell játszani az elmaradt meccset. Március 17 lett volna az időpont, ha már úgyis kiesett a Granada ellen a Napoli az EL-ből. De előtte a Milannal Milánóban, utána a Romával a fővárosban kell játszania a délieknek, persze, hogy nem tetszik a március 17-i torinói meccs időpontja.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #143767 üzenetére
öö, én ott maradtam le, hogy az őszit megkaptátok 3-0-lal.
akkor nem ez lett a vége úgy látom.szerk:
a februárit meg el is felejtettem.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Ringman #143765 üzenetére
Valami nem kerek, úgy látom. Ez az októberi meccs pótlása lenne. Csak épp ez az időpont sem optimális a Napolinak.
Februárban amúgy már volt egy nápolyi egygólos vereség, szóval az említett mérleg már sehogy sem jöhet ki.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #143762 üzenetére
-
Ringman
nagyúr
lehet idén a legjobb mérlegetek a napoli ellen lesz
2 db 3-0, ki sem kell menni a pályára.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
Félnek.....
-
venember83
nagyúr
A Napoli nem szeretne március 17-én a Juventusszal játszani (idegenben, az ugyancsak idegenben lejátszandó Milan és Roma elleni meccsek között), ezért még halasztaná kicsit a meccset: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
na jó....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143759 üzenetére
ööööö...... igen
ő a dazn host-csaja amúgy? -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143757 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #143755 üzenetére
ő is inkább a focira figyelne, mi?..
-
venember83
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
Ahogy nézem, ez az everton-soton meccs is az évszázad meccse lehetett: 1-0, lövések 7-5, amiből kapura 1-0 (90. percben)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #143750 üzenetére
sokat nem hibáztam - csak 50 vagy 100%-ot
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Viszlát
addikt
válasz Phoen|x #143748 üzenetére
Mondtam, hogy nem a Chelsea-t védem. Nagy pénz nélkül tiszavirág életű sikerek lehetnek, ezzel szerintem nagyon nehéz vitatkozni (ami nem azt jelenti, hogy sok pénzzel garantált a siker, erről szó sincs). Ezért nem nagyon látom értelmét az ilyen fricskáknak, mert még poénnak is gyenge, beszólásnak meg röhejes.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #143749 üzenetére
1x, 1955-ben
sziti volt 2x, 1937-ben és 1968-ban
-
addikt
válasz Viszlát #143747 üzenetére
2004-előtt hányszor volt bajnok a Chelsea?
Vajon kizárólag a profi munka, átigazolási politika, hatékony gazdálkodás stb. vezetett az aranykorukhoz vagy esetleg a pár száz milliós tőkeinjekciónak is volt egy hangyányi köze hozzá?Egyébként is miért ne zrikálhatnák a rivális csapatot? Most viszonylag jól megy nekik, élvezzék is ki ameddig tart.
Go Gunners!
-
Viszlát
addikt
válasz Phoen|x #143746 üzenetére
"Romantikázni" talán jó (nem), de meg is lehet nézni mire volt elég ez a nettó költés (azt most tegyük félre, hogy ezt az összeget összehasonlítani a keret aktuális értékével eleve "mókás"). Távol álljon tőlem, hogy a Chelsea-t védjem, de hányszor járta meg ez idő alatt a WHU a Championship-et? Mire volt elég a PL-ben a csapat? Nemzetközi porondon?
Vastyúk is talál szeget persze, de már az is komoly teljesítmény lenne részükről ha valahogy sikerülne az EL helyet megcsípni a szezon végén...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
addikt
válasz DeathAdder #143743 üzenetére
A lábnapokat ő sem szereti
A WHU-s tweet, amit belinkeltél a korábbi hsz-edben az nagyon adja.Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143743 üzenetére
Láttam múltkor, jó sok spenótot evett a kölyök bírtam a poolban nagyon, sok fontos gólt lőtt... aztán a chelsea úgy elrontotta, hogy 5méterről is képes volt kihagyni üres kapura
-
Cartevo
őstag
válasz BenHans #143740 üzenetére
-Ezek remek hírek, mert így kialakulhat 4 élcsapat a BL-helyekre.
-Ibra-Handa párviadal a múltkori Milan-Inter 0-3 derbiről. "Twice in a minute!"
Nem véletlenül fehér az alsórész, nem az ellenfél miatt, mert ezek az alapszínek, a tisztaság, őszinteség kifejezése, ahogy a labda is fehér, a futball szó másik fele. A felsőrész meg maga a mez, a nagy múltú klub képviselete. Az Internazionale neve nagyon erős, ehhez kapcsolódik a tábora, így mindkét csapat értékteremtő már a megjelenésével. A Juventus megint 1 másik irány, ahol a címert is ehhez igazították, tehát a Roma imázsépítésben is kimaradt az elitből, ami fura, mert éppen abban vannak kivételes adottságai. Olimpiai stadion, Örök város, stb.
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #143731 üzenetére
Még ha jó játékosok lennének sem lehetne elvárni, hogy ennyi rotálással hiba nélkül játszanak, konkrétan nem volt zsinórban két olyan meccs ahol ugyanazok lettek volna, tegnap már valami 28. CB páros volt.
Ha csak egy Gomez egészséges lenne azt mondanám akár szerencsével a BL is összejöhet, de így esélytelen.
Azért lett Adrián clean shit, mert nem volt az ellenfélnek kaput találó lövése illetve 1 volt, de az ha gól akkor elvették volna les miatt. Mondjuk így is majdnem megvertük magunkat 5 elszart ziccer után, szerencse hogy párcenti les volt annál az öngólnál.
A Sheffield valami határ szar volt, és így is alakulhatott volna rosszabbul, csütörtök jó meccs lesz, egy Giroud gólt lehet borítékolni
btw, cselzinek beszóltak a Westhamesek
-
atee_13
őstag
Hmm...
Nem tudom igaz e a hír, de ha igen akár még el is lehetne képzelni a poolban, ha lenne mozgolódás elől a nyáron és amennyivel lóg még a barca lehet ingyen lenne -
BenHans
addikt
Nagyon megható a szakelemzés, meg ráhúzni mindent Manciora egy hiba után.
Komolytalan, mint az is hogy nem állná meg a helyét a San Siro isteni védői között.
Mondjuk Pau Lopez qrta el előtte inkább.
Ismételten számonkérhetünk dolgokat a játékvezetésen is.
Az első 30 percre viszont nincs mentség.
Amúgy nem kell aggódni, jó vezetőség van végre, és van szponzor, minden téren fokozatosan erősödünk, és mez plusz stadion szponzor lesz a Toyota, ugyanis Friedkinék kizárólagos disztribútorok USA-ban, így több pénzt tudnak tolni a klubba, mint egy külső szponzor.
Kicsit szürke, de a juve is megoldotta a jeep-pel Exoron belül. A jelenlegi létező mezszponzorral Qatarral emiatt bontanak szerződést, a következő szezontól valószínűsíthetően már Toyota felirat lesz, az új beszállító azaz a NewBalance mezein akiktől több pénz is jön mint a Nike-tól.
Btw, ha a Roma középcsapat, akkor az elmúlt pár évben mi volt az interrel, milannal vagy Róma balkáni kisebbségi csapatával?
Sír a juve hogy Chiello kidőlt, sír a 'pool, de ők nem szarok, a Róma szar és ne sírjon, ne bírózzon, mert csak egy védő maradt, Cristanténak kényszerből kell belső védőt játszani egy olyan Fazio mellett, aki mintha szándékosan szopatta volna a társait, mert amikor ritkán nem ellenfélhez passzolt akkor is feleslegesen megemelte 5-8 méterre is, a gyors labdajáratást lehetetlenné téve, mert így van két ütemnyi előnye az ellenfélnek odaérni passzsávba és/vagy emberre.#143704 venember83: Szerinted mennyire érdekel? A komoly sérülése után nagyon ingadozó volt a formája, kétszer sérült rá ugye a szakadt szalagra. De abban az időben a milánói vízfej bepisilt volna örömében ha ilyen Medelek helyett van csak egy szar formában lévő Strootmanjuk.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Cartevo
őstag
válasz Tibiajax #143736 üzenetére
Épp a győztes gól is azon múlt, hogy BL-szint alatti ez a 23-as védő, Mancini.
A San Siro csapataiban aligha maradhatna, csak ugye ehhez kell a bő keret. -
venember83
nagyúr
válasz Soulfly842 #143737 üzenetére
-
Soulfly842
addikt
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #143704 üzenetére
Az esti Roma-Milan meccstől ikszet vártam, de bizakodóbb lettem még a kezdőrúgás előtt, látva az elszántságot, ahogy körben összeölelkeztek, és valóban, simán születhetett volna teniszeredmény, pl 2-6. Mégsem a morál okozta a különbséget, mert meghalnak a pályán a farkasok is, hanem a háttér, a Milan gazdasági fölénye domborodott ki, hogy megvannak az egyéniségek minden poszton, akik kiegészítik és erősítik egymást, még a cserék is. Tehát a fővárosban nem a csapatot illeti kritika, hanem a vezetőket, mert nincs meg az elvárható szponzori háttér, amivel átütőerőt lehetne összehozni.
-
venember83
nagyúr
válasz Peterhappy #143733 üzenetére
Csak nehogy aztán kapcsolatba hozzák Moggival, s visszasorolják a Juventust a negyed- vagy ötödosztályba.
-
Peterhappy
őstag
Barcelona: nyomoztak a Camp Nouban, Bartomeut letartóztatták – sajtóhír
by nsoremek hír, ha öt éve olvastuk volna, még remekebb lett volna...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143729 üzenetére
Cb/csk nélkül elég húzós minden... ez a Phillips-Kabak páros nem lenne rossz, ha a nagy hármas több gólt lőne, mint amennyit ők bakiznak... Van Dijk szépen irányította hátul a védelmet, Henderson meg középpályáról segített minden irányba... nélkülük káosz van a pályán: védelem többet bakizott 3-4 hónap alatt, mint a korábbi 2 évben, a helyzetkihasználás meg katasztrófa...
Azon meglepődtem azért, hogy Adrián clean-nel nyitott, de szerencsére sok dolga sem volt... a bíró meg otthon felejtette a kártyapakliját Thiagonak már első komolyabb mozdulatára azt hittem, hogy húzni fogja a sárgát
Nagyon bízok benne, hogy innentől a kapura tartó csak ennél több lesz: habár tegnap ehhez a számhoz nagyon kellett a sheffield védelmének segítsége is... a chelsea valószínűleg nem lesz ilyen kedves
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Egy jó kis interjú Trezzel, hátha kicsit felvidít egy szomorkodó Juve-szurkolót: [link]
-
DeathAdder
veterán
válasz paatrick #143720 üzenetére
Az csak kifelé szól, edzéseken nagyon más arcát mutatja, ezt biztos forrásból tudom, illetve nem is olyan nagy titok, hogy valójában csak kifelé ripacskodik ennyire. Taplók meg azért bőven akadnak, pl. Robertson, nyilván nem Roy Keane magaságokban, de kellően türhő tud lenni.
Tottenham is megkapta, hogy túlságosan jófiúk voltak Poch alatt, hol ott szerintem nagyon nem voltak azok, nem egy ízben úgy vezették le a pályán a dühöt, hogy szándékosan odatapostak az ellenfélnek.
Nem az jön ki hogy nincs agresszor, hanem az hogy borzalmasan sok a sérült. Ezt meg minden csapat ugyanúgy megérezné, sőt csoda hogy még ott tartanak ahol, ennyi sérült és balszerencse után.. mondjuk rendesen árazná is a bajnokságot, ha egy ilyen szezonnal is az aranyért mennének.
BL-ben is iszonyú mák kellene ahhoz hogy komolyabb csapatok ellen továbbmenjenek 0 db épkézláb CB-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
mondom én....
-
bagyulajuve
addikt
válasz Soulfly842 #143726 üzenetére
én csak válogatott meccseken láttam, de ott meggyőzött
Resistencia eterna
-
Soulfly842
addikt
válasz bagyulajuve #143725 üzenetére
Már az első meccse után azt írták, hogy mintha hosszú évek óta a Fenerben játszott volna, azóta is tökéletesen illeszkedik a csapatba és nem értik, hogy hiba nélkül hoz minden meccset.
Ez tényleg jó hír. Belőle is lehet még szerintem klasszis (magyar viszonylatokhoz képest nem kérdés, de talán még azt is átlépheti). Fiatal, hihetetlenül motivált, koncentrált és szépen fejlődik a játéka.
-
bagyulajuve
addikt
válasz Soulfly842 #143724 üzenetére
ez jó hír, végre van egy remek belső védő páros a válogatottban
Resistencia eterna
-
Soulfly842
addikt
Szalai Attilának nagyon be jött a Fener, és a Fenernek, a Fener-szurkolóknak is Szalai.
A válogatottunk egy sziklaszilárd pontja lesz Attila azt hiszem az elkövetkező évekre.
A meccs után kikerült róla egy kép 1-2 óra, több, mint ezer hozzászólás.
A török szurkolók közül sokan, már most az elmúlt évek legjobb legjobb átigazolásának tartják.
Dicsérik azt, hogy sziklaszilárd, hogy milyen motivált, hogy hogy küzd, hogy milyen intelligensen játszik, s legtöbb csak az Isten ostoraként, a Falként, az igazi férfiként emlegetik. A passzai, a hosszú passzai is célba találnak.
Már most szomorkodnak sokan, hogy a szezon végén sajnos elviszik tőlük 30-40M euróért.
Amióta ott van az első meccstől minden percet a pályán töltött. Helyettesíteni kellett a védelemben máshol, úgy kezdett és hiba nélkül játszott az első meccsétől, kiment balhátvédnek és most le vannak döbbenve, hogy legalább ugyan olyan jó, ha nem még jobb.
Sőt, van olyan is aki azt mondja, hogy olyan produktív a támadó sor, hogy inkább Attilát kellene játszanatni. Mert ez a játékos mindent IS tud.
Kellenek nekünk az ilyen játékosok
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143719 üzenetére
Na de legalább Jones odaverte, ahova kell
Most aztán szakadjon ki a gólzsák, mert 1 gól előny nem előny, ha 70-80 perc körül kapunk rá 3at
[ Szerkesztve ]
-
gabross
tag
válasz DeathAdder #143719 üzenetére
Firmino meg a 11est is lepasszolná, milyen kilences az ilyen...
hamis kilences
-
paatrick
őstag
válasz mephi666 #143718 üzenetére
Liverpoolban most jön ki hogy nincs egy agresszor. Klopp is olyan elröhögcsélek meccs után az interjún hogy "nem játszunk rosszabbul mint eddig csak nem jönnek a gólok, na majd legközelebb hahaha".
Kéne oda valami vérmesebb akár játékos is, mint annak idején Roy Keane a MU-ban, vagy Kahn a Bayernben. Ilyen tinglitangli szenvedés után félidőben biztos lepofozná a fél csapatot. Aztán úgy jönnének ki a második félidőre hogy ha beledöglök is gól lesz.Kicsit olyan érzésem van hogy Klopp annyira alázatossá gyalulta a játékosokat hogy már játszani se mernek, meg lőni se.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #143716 üzenetére
Jókora melléfogás volt... inkább menjen fel Milner, mielőtt ki nem állíttatja magát
Helyzetkiakítás nem rossz, tesztelve van a Sheffield kapusa rendesen: most lesz az, hogy kapunk egy potyát ...amit majdnem össze is hozott Kabak
Pff na most meg Firmino tiszta lövés helyett leadja/eladja kész ez a meccs
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
És ismét egy Mane Sala konfliktus
Elég nagy lesz itt a baj
majd megint megy ezután az udvariaskodás és minden kimarad
kapott nélkül meg nehezen ússzuk meg -
bagyulajuve
addikt
egy csoda ez a Loki-Vasas meccs
Resistencia eterna
-
mephi666
nagyúr
válasz gabross #143713 üzenetére
És ott a 2. böszmenagy helyzete... be van oltva gólrúgás ellen
Jajj ez a Thiago meg... komolyan fáj nézni az ártatlan ábrázatát
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #143711 üzenetére
Lehet többet kellett volna lapátolni Skriniar-ért, mert ez a Kabak hiába szimpatikus, elég tesco gazdaságos cb-pótlék eddig
-
atee_13
őstag
Sajna úgy érzem ma Adriánban benne van a potya...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143708 üzenetére
Rio Ferdinand visszavonult pár éve, bírtam a unitedben: fel kellett volna kérni 3. számú kapusnak Adrián helyett ...volt már kis meccsrutinja is
-
LyonnaisFan1
őstag
Lee Mason lett volna a negyedik játékvezető a vasárnap esti Sheffield United–Liverpool mérkőzésen az angol bajnokságban, ám a bírónak egy sérülés miatt le kellett mondania erről. Mégpedig egy olyan sérülés miatt, amit egy futballista okozott…
HIRDETÉS
Mason szombaton az 1–0-ra végződő West Bromwich Albion–Brighton mérkőzést vezette, és a lefújás után kiderült, olyan sérülést szedett össze a találkozón, ami miatt egy darabig biztosan nem dolgozhat.
A játékvezetőt a West Brom középpályása, Conor Gallagher tarolta le a találkozón egészen érthetetlen, és szándékosnak tűnő módon.Ilyen lehet a Premier League-ben, hogy egy játékvezetői személy akár 2 mérkőzésen is részt vegyen egy és ugyanazon játéknapon?
Mert itt az állt fenn.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #143707 üzenetére
Alisson nem vállalta a játékot apja halála miatt, Kelleher még nem épült fel, így a harmadik számú kapus véd, a negyedik számú Pitaluga sérül, így a 18. életévét most februárban betöltő lengyel kapus Ojrzynski először ülhet le a kispadra
DE legalább Jota felépült, igaz ősz óta nem láttuk, mert most épp megbetegedett DDDDDD
Akár még klín shit is lehet ebből! Feltétel hogy ne legyen az ellennek kaput találó lövése
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #143695 üzenetére
-
veterán
Nem rossz karrier, egy jó erős középcsapat az!
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #143699 üzenetére
így állunk most - vö. előző idények [link]
nem gondoltam volna, főleg ennyi rúgott gólra nem számítottam.
-
Redneck
nagyúr
A londoniak most örülhetnek, 12 emberrel összehoztak egy döntetlent a MU ellen. Kár hogy nem akadt be semmi, megérdemelte volna a győzelmet a csapat.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
veterán
válasz Cartevo #143680 üzenetére
Ha a tizit belövi Mak, nincs miről beszélni.
Még az EL-ben is, nem egyszerű bejutni oda sem. Jól kezdtek, aztán belealudtak a meccsbe.
Az igazoások most még nem ülnek.A Vadásztölténygyár meg köszönheti vagy a parancsnak, vagy a xar minőségű pályának a hétközi meccset.
-
Cartevo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tippmix
- Projektor topic
- TP-LINK WDR3600 router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5