Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #122907 üzenetére

    Nagyon meglepne. Egyrészt azért mert elvileg a pool senkivel nem tárgyal akinek Raiola az ügynöke, meg egyébként is full felesleges lenne De Ligt. Van egy abszolút vezéralkat a védelemben, mellette pedig Matip és Gomez szintén közel legfelső polc. Akkor látnék rá némi esélyt ha egyiküket eladnánk, mert eléggé sérülékenyek. De inkább Lovrent kellene eladni, és egy másik negyedik számú CB-re cserélni, vagy felhozni Hoever-t az u18-ból, aki szintén az Ajax iskolából való.

    Prioritások sokkal inkább a középpályán, a szélsővédő poszton, meg a front3 rotációban kellene hogy legyen, mintsem egy rohadt drága középső védőn. Szóval tényleg nagyon meglepne, szerintem az ablak végéig el fog húzódni de Ligt saga, és szerintem minden ilyen MU, meg Liverpool pletyka csak Raiola ügyködése a sajtóban, hogy minél többet kipaszírozzon belőle.

    Igen, clean shit rekord a 2004-05-öt Cech féle cselzis, illetve most Alisson feljött a második helyre ezzel a 21-el. (és ha nem bohóckodja el a szezon elejét cselezgetésekkel, akkor egyel-kettővel több is lehetne akár)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák