Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz itouchfan #119588 üzenetére

    De jó látni, hogy ilyen jól kijöttök; szépen körbeudvaroltátok egymást :) Következő Fradi-meccs előtt egy sör?
    Aztán ha zavarok, lelépek előbb ;) :DDD

    Hogy a meccshez is hozzászóljak. Röstellem, de nekem alapvetően tetszett, amit láttam. Előre nem voltunk kellőképpen hatékonyak, de azért a szlovák védelem más szinten játszik, mint a miénk (ezzel együtt is meg voltak, meg lehettek volna a lehetőségeink). Hátul keskenyek voltunk, pedig vannak jó védőink.
    Mégis azt kell mondanom
    1) Rossi számomra eddig összességében kellemes csalódás
    2) El kell fogadni a tényt, hogy nincs 11 jó játékosunk. Igaza van Szalainak (de szerintem ezt nem lett volna szabad így, a sajtóba beböfögnie, többet ártott vele, mint használt)
    Kapusposzton szerintem jók vagyunk, középhátvédben jók vagyunk és pont. Ez egy EB-szerepléshez kevés.
    Én tiszta szívvel szurkolok Szalainak a klubcsapatában, kimondottan kedvelem, mert közvetlen (lásd pálinkázás), gondol a társadalomra (jótékonykodások) és a jövőjére (lásd beruházásai - na ez sem mindennapos), minden héten megnézem, játszott-e, hogy játszott, szerzett-e gólt vagy adott-e gólpasszt, de én spec Őt is soványnak érzem ide. A kvalitásai megvannak, mögötte a játékrendszer viszont - szerintem - nincs.
    Vagy jöjjenek a fiatalok (Balogh pl. aki bár nem győzött eddig meg, de legalább kezd formába lendülni egy - sajnos - magyarnál talán erősebb bajnokságban), vagy váltsunk szisztémát és hagyjuk az egy fős centerjátékot. Úgy hiszem, Niko még mindig messze a legjobb magyar csatár, de a válogatottban pont ugyanúgy nem tudna villogni, ahogy eddig sem.
    A kp-t inkább hagyjuk. A Nagy Ádi-Szoboszlai párosban bőven van lehetőség, tegnap estig azt hittem, Kalmárban is. És ennyi.

    A keret felére lehet (és kell) építeni a jövő csapatát (ebből két, de inkább három játékos kapus), a többieket el kell engedni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák