Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz hobizoli #118799 üzenetére

    Már pedig leszarják az EL-t, akár tetszik, akár nem. Nézd meg a Spurs keretét anno az EL-ben a Dortmund ellen mennyire tartalékosan álltak fel. Le is lettek alázva. Azóta négy meccset toltak le a BL-ben egymás ellen, 4 Spurs sikerrel.

    Főleg mióta Bl indulást ér az EL, de még előtte is, ha sikerül eljutniuk odáig a csapatoknak, hogy már megéri erőfeszítést tenni az esetleges győzelemért, akkor már hajtanak is. Lásd tavaly előtt a MU, tavaly az Arsenal. Most más kérdés, hogy az Atletico egy sokkal jobb csapat, mint az Arsenal. Vagy akár előtte a Chelsea, Pool is komolyan vette egyszer-egyszer.

    A BL az más tészta, ott szerintem általánosságban nem lehet kijelenteni, hogy nem vennék komolyan az angol csapatok. De most az sosem volt kérdés, hogy a Barca és a Real top 3-as csapatok és az Atletico is top5 körül mozog. Ebben az évtizedben a Barca szinte minden évben jobb volt a Realnál, mégis a Real nyerte a BL-eket.

    Az meg megint más kérdés, hogy amire válaszoltál, annak semmi köze nem volt ahhoz, amit írtál. Tényleg hogy várható el az Arsenaltól, hogy megnyerje a Bl-t, vagy a PL-t, mikor előbbiben több mint 10, utóbbiban legalább 4 jobb csapat van nála. Sevillától sem várja el senki, hogy megnyerje a bajnokságot. Arra is kíváncsi leszek, hogy a jutalom módosítás után hányszor fogják megnyerni.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák