Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #114591 üzenetére

    Ez miért volt kamutizi? Az ilyet megadják.
    Az tényleg kamu amikor kanalazva fejberúgják a kapust, pedig simán tovább tudott volna futni, lásd Fiorentina - Roma. Ott még bocsánatot is kért utólag a bíró, el is lett tiltva a Roma meccsektől és az ellenfél is úgy fogalmazott ha ilyen esetnél ők a szenvedő fél, akkor igencsak bosszúsak lennének a játékvezetésre.

    Itt viszont túlzás lenne azt mondani, hogy a támadónak lett volna helye továbbmenni amikor keresztbe csúszott előtte Neuer.

    Amúgy Lewa második gólja előtt Kimmich igencsak lesgyanús helyzetben kapta a labdát.

    Na de Niko Kovac... Ha ő sem jó, akkor klónozzák Heynckest, mert úgy néz ki még Ancelotti is kevés volt, pedig a Napoli is egész jól megy vele is.
    Nem lehet hogy végre nem az edzőkben kellene a hibát keresni hanem a játékosokban és az über alles mindent is jobban tudunk mi vagyunk a rekordbajnok a sajtó fogja be vezetőségben?

    Öhm, James miért nincs pályán?

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák