Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. UK-ről migráltunk USA-ra, alaszkai billing address, magyar VISA kártya és van PayPal is, de nem enged az xbox.com-on vásárolni Titanfall-t (IP hiba miatt talán?), illetve a box-on csak fontban jelenik meg még mindig az összeg, ami ugye sokkal több lenne... Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi! -
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
-
a.sebi
őstag
Titanfall lemezes verzió hány % insall utan jatszható?
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #9986 üzenetére
lehet megpróbálom.
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #9988 üzenetére
Február 19-én adták fel...
Március nemtudom mennyi mikor megjöttWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz bulikavagyok #9986 üzenetére
Zjuniornak késöbb adták fel, de onnantól számítva volt még 2 hét, ált. mindig annyi... Belgiumban volt szerintem az "átszállás" de ugyanúgy kanadából jött az szvsz... nomeg belgiumból hamarabb ideérne
-
nagyúr
válasz godzsy2 #9985 üzenetére
Zjuniornál az volt a baj, hogy kb egy hétbe telt mire feladták neki. És egyébként ha jól emlékszem, nem is Kanadából, hanem Belgiumból kapta. Mind1, én bízok benne, hogy nem lesz 2 hét mire ideér, de majd meglátjuk.. Miért nem kérdezed meg a srácot, aki 14,5-ért árulja?
Élni és élni hagyni
-
godzsy2
senior tag
válasz bulikavagyok #9981 üzenetére
USA-ból, Kanadából általában 2 hét míg ideér. ZJunior is így kapta meg feladás után. Ha tegnap adták fel neked, akkor tippem szerint 27-28-án fogod megkapni.
Én most már kivárom míg kiküldi az ipon, mert már utaltam. Bár ha lenne egy bolt, ahonnan ma meg tudom rendelni és hétfőn tutira megkapnám, akkor visszautaltatnám a lóvét az iponnal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cyber86
őstag
És sikerült begariztatnom a Microsoft holnapján a boxot. A gamertechnél vettem 2013.12.28-án és 12 hónapot adtak rá, amit már egyszer használnom is kellett, mert a kinect megadta magát bevittem kompletten a gépet és rá 2 napra adtak egy zsír újat. Most meg gondoltam megpróbálom beregisztrálni és sikerült, de ott viszont nem 2014.12.28 van lejárat írva hanem 2016.03.29
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #9981 üzenetére
Hát igen, Kanada még jobb. még ha el is adod 1-2 hét múlva ennyiért simán elviszik.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
Def26
félisten
-
godzsy2
senior tag
Megjelent a Titanfall egyből csak 18ezren lettek a Ghosts-ba. Ez még kevesebb a múlt heti 25ezernél is. Bár most is jót játszottam. Úgy néz ki nem számít hányan vannak online, hanem hogy milyen messze vannak tőlem az aktuális ellenfelek.
Az ipon meg kapja be, hogy csak jövő héten küldi a TF-t. Rendeltem volna meg mástól.
-
a.sebi
őstag
Nekem is jön egy titanfasz Holnap reggel 8 és 12 között, egyenesen news.at től
-
pzstm
titán
ki az a thefurionhun?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
inopig
csendes tag
Hello
Ha digitálisan veszek játékot és utána letörlöm, akkor újra fel tom majd rakni?Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #9968 üzenetére
annyira nem, csak kicsit kikapcsolódtam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #9962 üzenetére
Itt viszanézheted, pláne az utolsó 10 percet, igen jól sikerült köröm volt
-
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Mióta van Twitch ONE-on?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
-
pzstm
titán
nagyon pici titanfall broadcast
http://www.twitch.tv/pzstm
-
losi73
senior tag
Üdv van iponos tf átsincs véve ha kell valakinek privátban adom a ipon kodot.
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
boost
addikt
Kiváncsi vagyok, hogy mennyi bónuszt kapott azért az MStől, hogy a Titanfall közbe jöjjön ez neki össze.
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #9948 üzenetére
és az 1M után már nem akarja úgy folytatni a játékot mint eddig. hajrá mindenki, akkor talán a 2M határt már más éri el hamarabb (sic!)
Amint láttam fehér one-t is kapott... gondolom a játékokért se kell már egy ideje fizetnie
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gianni85 #9946 üzenetére
Nem olvastam végig, csak átfutottam rajta... nem ilyennek képzeltem a srácot. Van csaja, sportol is a játék mellet, és megy neki a 100 fekvő pihenés nélkül! Jah, az fps a kedvenc műfaja, gondolom most ezerrel nyomja a Titanfall-t..
Gondolom hány kontrollert fogyaszt egy évben...nekem mondjuk csömöröm lenne ennyi játéktól![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #9946 üzenetére
Nomeg 3 éve már megvolt neki a félmillió gs amivel guinness rekorder lett... lol
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #9945 üzenetére
pedig elvileg van neki... ő meg egy full-time gamer... az ám a karrier
katt
így már érthető az 1misi, 24/7-ben megy a játék ezerrel[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
veterán
válasz Something_ #9943 üzenetére
Felvettelek.
Roterhu...Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #9940 üzenetére
nem tudom elhinni, hogy egyedül csinálja... vagy ha igen, akkor nincs egészséges élete, mert az ilyen játékfanatizmus mellett nem sok idő maradhat bulizni, mozogni, tanulni/dolgozni.... a másik, hogy az ilyen gamer válogatás nélkül tolja végig az összes szart. 1M GS, az saccra 1000 játék (ok valami dlc miatt több mint 1000G, de egyensúlyozzák az XBLA játékok). X360-on az egész generációban a kihagyott játékokkal együtt nincs 100 cím amit hajlandó lennék betenni a gépbe
nekem 4-5 profilra elosztva van kb összesen 70-80e G-m, de sok szerintem az átfedés. A fő profilom éppen 50e alatt van, bár évek óta magasról teszek a G-re
Ha van a srácnak barátnője, akkor el tudom képzelni a tegnapi napot... gyere édes szeretkezzünk... várj még pár órát, épp broadcast-olom az internetnek, ahogy átlépem az 1M GS-t
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz bulikavagyok #9940 üzenetére
De nem fizetésben
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Stallion83 gyerek elerte az 1millio gamerscoret!!!
-
Madwe
nagyúr
Titanfall tippek, gondolom legtöbb ismert, de hátha, illetve ki tudja jack miket nyom még késöbb
-
A.tessz
senior tag
válasz Something_ #9930 üzenetére
Szia engem érdekelne! Privátban küldenéd , ha még van, hova menjek!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Something_ #9932 üzenetére
Jaja. Szó se róla jó forrásod lehet, ami a titanfall -t illeti.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Something_ #9930 üzenetére
Hehe. Mekkora már, hogy a boltok nem tudnak szerezni és lelkes "amatőr" meg tud.
-
Something_
őstag
Ha valaki nagyon ra van allva a TF-re, akkor lehet tudok par db-ot bp-i atvetellel (este 7 korul ors vezer teren tudom atadni).
Iponar. -
pzstm
titán
no kipróbáltam LAN-on a masinát, van benne ugyebár detailed network statistics.
Wifin: 23/20-s sbességet is mért (többször futtatam, minimális eltérés)
LAN: 39/25..... (50/25-s netem van....)Ha digitális játékot is akarok venni akkor ezt a 20 cm kábelt inkább benne hagyom, bár lehet inkább csak 15
-
negyven2
veterán
kv-nél is ez a helyzet (és valószínűleg a legtöbb helyen is).
"Kedves Előrendelőink!
Az Electronic Arts teljes európai átalakulása miatt (aminek folytán a hivatalos képviseletek jelenlegi formájukban megszűnnek létezni) jelenleg a teljes országban probléma alakult ki a cég játékainak beérkezésével, így pedig a Titanfall megjelenésével kapcsolatban is.
Ezen okoknál fogva a Titanfall PC-s és Xbox One-os változatai is csúsznak, ráadásul jelenlegi beszállítóink sem tudnak pontos információt adni a beérkezés időpontjáról: amint kapunk dátumot, mindenkit egyből értesíteni fogunk, továbbá mindent megteszünk, hogy minél előbb részt vehessetek a futurisztikus csatákban.További szép napot és jó játékot kívánunk!
Konzolvilág"[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Edem25
tag
"Tisztelt Megrendelő!
Sajnálattal értesítem, hogy a várva várt Titanfall című játék holnapi hazai megjelenése előre láthatólag egy hetet csúszni fog.
Sajnos az EA nem tudta a régiónkra allokált mennyiséget teljesíteni, a szállítmányok nem értek ide.
Amit kaptunk tájékoztatást, hogy mikorra fut be az áru azonnal értesítjük.
Szíves türelmét és megértését kérjük a gyártó nevében is.Tisztelettel,
iPon Computer Kft."Kibaszott fasza ma csak 3 konzolboltot hívtam fel, hogy nem kell a játék mert itt a legolcsóbb már mindenhol raktáron volt 1 órája kaptam a mailt előtte küldték a számlát stb. Kösz ebből digitális lesz! Más is járt így?
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
addikt
-
pzstm
titán
Great Deal: Xbox One Titanfall Edition Bundle For Just $399
(szerintem a promo code-ot valaki elrontotta...így viszont elég durva ajánlat)
most így hirtelen utánaszámoltam, hogy a kinti minimálbér harmada...vagyis nálunk mintha 25ezer lenne
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz bulikavagyok #9917 üzenetére
PS3-on elég sok volt (havonta több AAA-cím, plusz több kisebb), onnét meg sokan váltottak 4-re.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
válasz bulikavagyok #9914 üzenetére
Aki megszokja a Plus-t...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nagyúr
-
pzstm
titán
Titanfall Pre-orders almost double compared to inFAMOUS: Second Son - http://t.co/q3VN8xhZZg RT in victory (http://t.co/EksJqLKiWy)
-
pzstm
titán
válasz gyuribácsi88 #9910 üzenetére
Most akartam linkelni
-
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #9910 üzenetére
Alakul ez. Végül is már várható volt, miután a Zavvinál egy ideje 399.- a TF bundle. Nagyon korrekt ajánlat! Ha elkezdik ezt a trendet máshol is követni az EU-ban, szerintem simán behozhatja a lemaradását a PS-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
addikt
-
Zjunior
veterán
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz Zjunior #9906 üzenetére
Azért,mert 21 éves vagyok nem most jöttem le a félvédőről. A kis naiv kereskedő meg azt hitte,hogyha szépen elmegyek és garanciális javítást kérek amit ő nem jegyzőkönyvez le és,mint utóbb kiderült el sem viteti javításra a terméket akkor majd és csendben lenyelem,ha ugyanúgy visszaadja a terméket. Másodszorra elvittem a hibás darabot és jegyzőkönyvbe írattam a hibát és a szabálysértést is miszerint mulasztás történt jegyzőkönyvet illetően és a pontos javítási jegyzőkönyv sem született meg. Az nem válasz szerintem,hogy "hát mi se tudjuk mit csináátak vele". Hirtelen a főnökkel találtam magam szemben és készségesek írásba foglalták a problémám 19 napja. A probléma ott kezdődik,hogy a jogszabály is érdekes,miszerint a kereskedőnek ''törekednie" kell arra,hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Magyarul nem tehetek semmit,ha leadta javításra,mert ő megtett mindent az ügy érdekében. Rosszul nem járhatok,mert írásba lett foglalva,hogy szabálysértést követett el velem szemben amit ő maga ismert le azzal,h leírta. Biztos nem foglya megdicsérni a békéltető testület ha odáig fajulna a dolog ezért az ő érdeke is,hogy mindenkinek megfelelő döntés szülessen.
Nem árt mindenkinek tudni,hogy mi a joga, mert ha látják rajtad,hogy tutyimutyi vagy és nem vagy tisztában a dolgokkal ellened fordítják a tudatlanságod
Bocs az offért,de a több garanciális dolog előfordulhat konzol témában is és zavar,hogy sokszor hülyének nézik az embereket akik bőségesen megfizettek azért a termékért ami nem elég,hogy hibás,de még a cseréjét is el akarja tussolni több kereskedő ilyen olyan okokból,hogy ne legyen számára az többletköltség.
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
nagyúr
Úgy döntöttem, hogy tesztelem a kanadai játékrendelést. TF megrendelve.
Élni és élni hagyni
-
Zjunior
veterán
-
pzstm
titán
válasz Csöbronit #9903 üzenetére
simán, ha fullban tolják, persze csomó challenge is van...ha három nap alatt kimaxolja 1000G-t az is csúnya, bár lehet nem lehetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest