Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz ->Raizen<- #8497 üzenetére
Kinect pontos (habár én visszaraktam a dobozba)
Tányér? Ez nem tudom mi.
Kontroller nekem nem volt pontos az illesztéseknél, néha elmozdultHa kinect miatt jobbnak tartod akkor nincs kérdés, vedd meg.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Xirtam
veterán
válasz ->Raizen<- #8497 üzenetére
Igazából ha visszaolvasol megtudod az összes kérdésedre a választ. De tudnod kell,hogy ez a gép sokkal félkészebb mint a PS4. De legalább az ember így teljesen részese a fejlődésnek. Emlékezzünk csak vissza az X360 blade felületére. Jézusom! És még is mivé fejlődött a dashboard!
Kontroller kényelmes, jók a triggerek ÉS NEM KOPIK AZ ANALOG BORÍTÁSA. Viszont nekem az összeszerelési minősége nem tetszik. Nem olyan masszív mint az X360 kontrollere. A Kinect rengeteget fejlődött, lát éjjel, és van beépített hőkamera része is. Én imádom. Pontos, normálisan képes követni. főleg skype közben.
Tányért nem tudsz használni Forzába. Meg eleve a kinectet sem. Egyáltalán nincs erőltetve a kinect, se e3-on nem volt. se most nincs. Nincs is rá játék még igazából.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Sziasztok. Erdekelne velemeny az xbox one rol. A kinect mennyire pontos? Hasznalhatok tanyert kormanynak forzaban? A kontroller milyen? A kinect miatt jobbnak tartom a konzolt mint a ps4 et. Vasarlas elott allok.
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
válasz Zjunior #8484 üzenetére
Egy óra játék után összességében nem rossz, de sokkal jobbra számítottam (nálam 7/10). A legnagyobb bajom vele a 30fps. Elég lassúnak tűnik az egész, nem érzem, hogy 200 felett száguldoznék... Grafikailag rendben van, bár nyilván nem egy Forza. A zenét tudnám még negatívumként megemlíteni, mert eddig imádtam az NFS soundtrack-eket, az autómban is szoktam hallgatni őket, de ezt nem fogom.. Egyébként a játék hangulatilag rendben van, bár elég gáz, hogy nem tudok nyomni egy pause-t, ha mondjuk csörög a telefonom.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz A.tessz #8488 üzenetére
Szerintem ne gondolkodj, vedd meg bátran. Nekem nagyon tetszik. Masszív darab, és elég tartósnak is tűnik. A FF ultra erős, max 85%-on használom, illetve nekem a pedál minőségével sincs bajom. A kormány tényleg elég műanyag hatású, viszont a legfontosabb helyen gumírozott, így soha nem csúszkál rajta a kezem, jó a fogása. Egyébként nézd meg a külföldi teszteket, összességében nagyon pozitívak a vélemények róla. Én úgy voltam vele, ha nem tetszik eladom, de erre nem fog sor kerülni. Szívesen látlak bármikor egy tesztvezetésre, csak az a baj, hogy ezért le kell jönnöd Miskolcra.
Kompatibilitással kapcsolatban még nincs biztos infóm (elvileg csak pc), de szerintem ez csak akkor fog kiderülni, ha megjelenik egy autós cím PS-re is. Nem bánnám, ha működne azzal is, mert szeretnék minél több játékot kipróbálni (GT, DriveClub).Élni és élni hagyni
-
zeus90
aktív tag
válasz bulikavagyok #8487 üzenetére
Azért én az Ebay-t ajánlom mert ott legalább van kereslet. Tényleg nem olcsó (13-14k) de ott ugyan ennyiért el is tudtam adni, szóval kb 0-ra kijöttem.
-
A.tessz
senior tag
válasz bulikavagyok #8487 üzenetére
Kormánnyal mik a tapasztalatok, én is nagyon gondolkodom rajta, de olyan kéne ami ps4 el is kompatibilis
Tudom túl sokat kérek!
-
nagyúr
válasz gianni85 #8486 üzenetére
Ez sajnos igaz. Túl kicsi a kínálat, és ezért magasak az árak. De nézelődtem az Ebay-en is, ott sem sokkal jobb a helyzet sajnos. Gondolom hónapok kellenek hozzá, hogy csökkenjenek az árak.
Ja, én sem játszok már annyit (illetve próbálom visszafogni magamat ). Ezért nem is kell most a TR például, pedig valószínűleg bejönne..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8483 üzenetére
sajnos borzasztó árakon vannak ott is játékok, vagy ami jó ár lenne egy lemezes játékért, az letöltőkód...
Na mind1 is, ebben a generációban már nem lesz annyi időm, mint régen, hogy minden szar játékkal toljam... ergo lenyelem, ha akár 4-5ezer mínusszal tolok végig egy játékot[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8481 üzenetére
Sajnos annyira se pörög a használt piac, mint amiben a kis hazai felhasználóbázist is figyelembe véve reménykedtem. A Ryse nekem kb még egy hétig meglesz, mert elbohóckodok online, de pl. DR3 is marad a season pass miatt addig, amíg az utsó DLC-t ki nem adják. Hardveraprón sincs fenn játék, G365-ön is pang a topic...
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8476 üzenetére
annyit nekem is megérne még, de rád licitálok... 5001Ft
Szerencsére Titanfall-ig elleszek a DR3-mal, de ha ki is akasztanám addig, akkor van még egy Forza 5 is[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Na végre valaki, aki erről a fórumról CoD-ozna.
Vegyél fel friend listára és akkor nyomulhatunk: Jacques HUNA CoD is laggos néha, de szerencsére nem bugos, mint a BF4. Mivel kijött az első dlc, ezért kb. 10ezer játékos ott játszik, így kevesebben vannak az alap pályákon (kb. 40ezren), de ha többen vagyunk bent magyarok, akkor nagyobb az esély arra, hogy a játék minket választ ki hosztnak. És ha mi vagyunk a hoszt, akkor nekünk nincs lagg. (Úgy tudom az agresszív játékosokat választja a játék hosztnak, én meg inkább rusholni szoktam, mint kempelni.)
Eddig egyszerre csak 2-en játszottunk magyarok egy lobbyba, pedig van 4-5 magyar CoD player nekem a friend listába, csak még nem sikerült egyidőben többen fent lennünk.A játék nem olyan, mint a BO2, hanem inkább MW3, úgyhogy ha az tetszett, ez is fog.
-
nagyúr
-
a.sebi
őstag
Nekem most érkezik a Cod....kiváncsi vagyok, 360 ön megvolt, de csak nem lehet olyan év hogy ne codozzak....hátha a következő tényleg jó lesz, addig el multizgatok vele, no meg a titan fall is megvan rendelve, de bf megint használhatatlan....
-
pzstm
titán
Érezhetően szebb az új Tomb Raider mint 360-on. FPS-rol gőzöm sincs de minimalis akadas sincs. Vegigviszem szerintem és szívesen átadom valakinek baráti áron. (amugy ez a játék tökéletesen megmutatja, hogy a felbontás tényleg csak egy tényező a sok közül. Ryse ugyanis sokkal szebb, pedig csak 900p ugyebar....)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gianni85
veterán
Én személyes tapasztalat alapján nem tudom ócsárolni. Nyilván teljes áron a TB fülesek is vicc kategória, de az összes többi is egy kalap szar. Volt szerencsén Sharkoon X-Tatic-hoz, vettem 36ezerért Angliából Astro A30-at (vicc, csiricsáré designt fizeted meg). Egyedül Tritton-t nem próbáltam, de Tritton=MadCatz, azokból meg egy életre elég negatív tapasztalatot szereztem. A TB DX11-es fülesem volt konzolos pályafutásom ár/érték arányban a legjobb vétele a kiegészítők között.
Tapasztalataim kizárólag surround fülesekre korlátozódtak, meg merem viszont kockáztatni, hogy egy Senni X320/U320 stereo füles létére mindegyiket alázza
(#8467) gianni85
mered??? az marad egy kábel akart lenni[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
SütiGTi
senior tag
Fejhallgato vezetek nelkuli megoldasban is van one-hoz? Ez ami gyarilag van hozza nagyon jo....csak sajnos vezetdkes...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz bulikavagyok #8463 üzenetére
Plusz egymillió taposóakna
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Mister_X
nagyúr
válasz bulikavagyok #8463 üzenetére
Hát azt az észak-koreait, aki egy darabban átjut az északi védelmi vonalakon és eljut a demilitarizált zóna déli határáig, azt tárt karokkal üdvözölném a helyükben. Egyébként is, ha a határt átlépi, onnantól van menedékjoga, nem?
Amúgy én is gondolkodtam, hogy milyen perfekt kis biztonsági rendszert lehetne varázsolni Kinectekből, erre tessék, túl kicsiben gondolkodtam
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
zeus90
aktív tag
Microsoft Xbox One Headset Adaptor - 3 hét
+ egy kis pletyi: GTA V next gen release date leaked
Ráadásnak meg a tegnapi MS super bowl reklám
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Ó hogy rohadjon meg a Ryse, hogy a companion app csak tablaten érhető el, és telefonon nem. Na és kell az app, hogy lásd az összes összegyűjteni való cuccost. Egy vicc
-
pzstm
titán
áprilistól? honnan ez az infó? Én úgy tudom, hogy csak idén jelentik be, hogy One esetében milyen is lesz és mikortól
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz adamssss #8451 üzenetére
semmiben, van esetében az OOBE setupnál adsz meg region/location kombót, az MS acc régiójára tojik.
Kell gold. Multin kívül akciókhoz, leárazásokhoz, hamarabb demókhoz férhetsz hozzá.
Valamint Skype, Youtube és SkyDrive app is Gold-al megy, meg még lehet van jó pár app. Hirtelen ennyi ugrott be
-
Az engem miben hátráltatna, hogy ha magyar az MS fiókom? (jól gondolom, hogy amivel használom a windows-t azzal használhatnám a boxot is)
Más: Multihoz itt is kell gold tagságot venni? Annak még milyen előnyei vannak?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Mister_X
nagyúr
Nee
@godzsy2: csakhogy a Killzone teljesen exkluzív, a Titanfall azért nem - mondjuk melyik a jobb alternatíva... Egyelőre több mindennél el lehetne játszani, hogy a PS4-nél van a fekete kocka Én egy ideig (nyár?) PC-n fogom majd tolni, ha bejön, akkor megveszem majd One-ra is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
-
kovsol
titán
válasz MunezXBK #8440 üzenetére
Most komolyan nem értem mit kell kötekedni itt, meg okoskodni.
Erre volt válaszom, hogy nem usa dollárban 45, hanem kanadaiban. Igen megtaláltad oldalt a kapcsolót a pénznemek között, ügyes vagy grat.
Így próbáljon az ember ide beírni valamit, ezek után szerintem hanyagolom.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
pzstm
titán
tudom, azt írtam én is neki
És mint mondtam abszolút nem baj, és tök jó árak ezek. Sőt az végképp nem baj, ha van egy plusz pozitív tapasztalattal rendelkező emberünk
-
pzstm
titán
Nincs semmilyen régiózár.
Amúgy köszönjük, de volt már, igaz abban a kommentben link nem sikerült ennyire jól, szóval jó ha itt is megvan
-
kovsol
titán
Hátha valakit érdekel: [link] Pár One játék leárazva kanadai webshopban.
Nem tudom Xbox One lemezek régió zárasak-e, de PS4 játékot rendeltem már innen Kanadából.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Az mondjuk úgy nem rossz.
És ezt pl csak úgy tudom érvényesíteni, hogy kiviszed a hibás gépet Ausztriába?
Ha megjelenik a gép októberben, de én mondjuk áprilisban vettem idehaza, akkor már itthon is fogom tuni gariztatni? (hivatalos megjelenés után)Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
gianni85
veterán
-
pzstm
titán
válasz godzsy2 #8421 üzenetére
igen,az a COOP
Sok esetben halljátok is egymást, tök jókat szoktam dumálni
Az még viszonylag az eleje. Amúgy a súlyzós nő vagy a dagadt nő psycho küldetések még enné is betegebb/mókásabb dolgok
-
godzsy2
senior tag
A DR3-ba bárki be tud csatlakozni hozzám? Mert nagyban csinálom a fő szálat és egyszer csak kiírja, hogy join other player... és egy bikafejű pali szaladgált körülöttem. Kiléptem a dashboardba és látom hogy egy haverom sem online... akkor ezek szerint valaki idegen csatlakozott be.
Egyre hosszabbak a chapterek... ez tendencia lesz a végére? Most nyírtuk ki szexi rendőrnőt, aki egy pendrive-ot dugott a cicije közé. Elég beteg egy játék.
-
A.tessz
senior tag
Új Forza car pack jön! [itt] is van a link! Már várom!
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
https://www.videogamesplus.ca/advanced_search_result.php?keywords=xbsj3114&search_in_description=1&x=0&y=0&categories_id=&inc_subcat=1&manufacturers_id=&pfrom=&pto=&dfrom=&dto=
45 amcsi dollar!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pzstm
titán
válasz adamssss #8414 üzenetére
minden van, persze NetFlix nincs és OneGuide nem működik (de az USA-only jelenleg)
Minden mást tökéletesen használok
elvileg megyek
-
pzstm
titán
válasz adamssss #8412 üzenetére
Lemezzel már nem élek, DLNA-n streamelek minden, így BD kérdés passz.
Használt játék persze megy hozzá
(Ha jöttél volna kedden edzésre elmondhattma volna minden ilyet )
-
Sziasztok!
A box viszi a másolt BD filmeket? Milyen formátumokat támogat?
Használt játékot végül lehet hozzá venni?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Edem25
tag
válasz spawn21 #8407 üzenetére
Mi a Bug? Azon kívűl, hogy szar lagos 1-2 szerver és nem lehet járművezni rendesen nem találkozom Buggal! Amúgy ugyanaz XO-n is mint PS4-en!
Ezzel tényleg mért nem tudnak mit csinálni?? :S Xbox360-on nem volt ilyen probléma akkor itt szaré van?
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
spawn21
veterán
Üdv.
A kérdésem a következő lenne.
Itt is annyira bugos a BF4, mint ps3-ps4-en?s24U+15p
-
a.sebi
őstag
Basszus tegnap jött egy bf update. Asszem 1611mb most nincs hang csak lágy zene, ha lövök, lönek, robbantanak, azt nem hallom....
-
pzstm
titán
válasz godzsy2 #8403 üzenetére
dehogynem, bőven lehet upgradelni őket
Szerezz blueprinteket, illetve elsőre nehéz volt picit az első főellenség, de mikor COOP-ban játszottam már gyerekjáték volt, ha valamikor úgy alakul COOP-ban szívesen segítek Neked ha szeretnéd
Járművekből kedvencem egyértelműen az úthengeres motor, fegyverekből nagyon jó lehet a Mauler illetve Grim Reaper is vagy Fire Reaper.
Fegyverekből a Z.A.R (ami egy Assault Rifle meg Shotgun kombóból jön össze az elején)
-
godzsy2
senior tag
Igen, 7-et mutat a timeline-on, akkor jó. Azt hittem még megy majd oldalra, ha elérem a hetet. Elég idegesítő volt a motoros főellenség a chapter 1-nél. Meg sokat tölt a játék, miután meghalok akkor is. Ez nálam negatívum. De ha csak 7 chapteres, akkor végigviszem.
Tudsz valami jó tippet adni, hogy milyen fegyvert érdemes összeeszkábálni, ami hosszú távon is használható? Az assault rifflékbe is alig van töltény, szerezni, meg uprgade-elni meg nem lehet őket.
-
pzstm
titán
válasz godzsy2 #8401 üzenetére
7 emlékeim szerint és utána van egy plusz ráadás, mikor már azt hittem, hogy vége
normálon érdemes az összes side és psycho missiont megcsinálni. Nightmare módot lehet végigdarálom majd egyik hétköznap este.
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Hány chapteres a DR3?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest