- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- XPEnology
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Most tértem át PC-n Outlook-ra, és 5 fiókot használok rajta. A kérdésem, hogy telefonon is áttérnék az Outlook-ra, és tudom e úgy szinkronizálni, hogy áthúzza a címjegyzekeket es beállított aláírásokat is a telefonos applikáciba?
Köszönöm -
sopruk
senior tag
válasz
ledgeri #9032 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ!
Hú, ez jó hír, kevésbé macerás mint ahogy én leírtam/gondoltam
Ki is fogom próbálni...Négy accountnál korábban már változtattam mail címet. Még megvannak a korábbi TOTP adatok az Aegisben. Összehasonlítva az újakkal, nem ugyan azok a kódok futnak, de akkor valószínűleg azért, mert a ki-be kapcsolás miatt új 6-40 karakteres titok kódot generált. De ha nem fogom kikapcsolni, akkor marad a régi, a bármely account mail címének változtatásakor...
Simplelogint egyszer már próbálgattam, számomra bonyolultnak tűnt, de lehet csak jobban bele kellene ásnom magam, hogy jobban átlássam...
-
ledgeri
nagyúr
Amikor TOTP-vel 2FA-zol egy fiókot, akkor a qr-kódban csak azért van benne a szolgáltatás béli neved, meg a szolgáltatás neve, hogy azt el tudd magadnak különíteni a többitől. Ami a lényeg a seed, az alap kód az egyedi dolog, ami kb 6-40 karakter közti véletlenszerű karaktersor.
Az authentikátor appban lévő emailcím az csak az "akkori felhasználónév". Mivel a TOTP-nek nem kell net, nem kommunikál a szerverrel, így az magától sosem fog megváltozni a másik oldal miatt.Ha nem akarod átnevezni a totp bejegyzést az appban, akkor nem kell hozzányúlnod, működik, amíg ki nem kapcsolod az egészet, minden egyéb változtatástól függetlenül!.
Ha akarod, és az app támogatja akkor írod át a neveket az appban, amikor csak akarod.
Ha akarnád de az app nem támogatja az átírást, akkor újra be kell majd -de csak ezért- vezetned egy bejegyzést az appodba... még a régi is maradhat mellette. Ugyan úgy végig kell menni az egészen, de csak az új lesz érvényes (mindez a címátírás után, külön kikapcsolás nélkül)- bár esetleg bizonyos szolgáltatások 2 vagy több TOTP-s 2fa-t is elfogadnak, ez nem kőbe vésett!!Ha belépési-emailcím cserét és bejegyzésnév cserét is akarsz olyan appban amiben nem lehet átírni dolgokat, akkor jobb ha előbb címet, nevet módosítasz az oldalon, majd csak cseréled, és nem kikapcsolod bekapcsolod a 2fa-t. (Utóbbi felakadhat dolgokon nagyobb eséllyel mint a másik, vagy hagyhat nem 2fa védetten egy ideig.)
Törölni meg csak akkor szabad amikor biztos, hogy az ki lett kapcsolva, vagy a frissen beállított másik dolog biztosan működik!
Mint amire válaszoltál most, is tartalmazza: a simplelogin még tud opció lenni, ha még egy kör regelés, 2fa bekapcsolás, működésmegértés -t megér a mielőbbi alias használhatóság!
#9031 Tails111 Mindenhol a fiókhoz csatlakozik, mert azt nyitja, az emailcímek, nevek, csak azonosítók. Ha megesik, hogy az emailes 2fa be van kapcsolva kódküldéssel, akkor az külön kategória! (Adott emailfiók sem a maga emailcímére küld ellenőrzőt..., rá meg más küld. [ok, lehet outlookban egy külsős cím belépési alias, és egyszerre email 2fa, de megint, akkor az külsős]) Sőt proton-nál meglehet, hogy nem emailfiókot tartalmazó fiiók (drive/password/vpn) neve az adott reges emailcím, ami már nem érvényes... mert csak egy név. Az értesítési emailcím az más az módosítható!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Tails111
aktív tag
Nálam az MS Authentikator fiók hozzáadása után hónapokkal lett megváltoztatva a belépési emailcím. Igy az Authentikator appban az eredeti emailcímet látom. Miközben a fiókbelépéshez egy email alias lett elsődlegesnek és kizárólagosnak kijelölve. Ennek ellenére működik. A MS fiókban szerintem a fiókhoz kapcsolódik a kódgenerátor nem az emailcímhez gondolom én.
-
sopruk
senior tag
válasz
ledgeri #9029 üzenetére
Ez is egy nagyon régi fiók, bár nem volt sokat használva, de ehhez van megvásárolva az Office 2021 is, ez fut a gépemen...
Pedig terveztem amit szoktál javasolni, hogy ide is hozom át különböző aliasokra a legfontosabb regisztrációimat. De hát így ez elég macerás lesz...Egy kérdés, te már bizonyára nagyon jártas vagy az alábbiakban
Adott egy outlook (vagy bárhol máshol regisztrált (gmail, bitwarden, dropbox stb)) fiók.
Be van állítva a kétfaktoros védelem (authentikátorban futnak a félperces kódok)
Meg szeretném változtatni a belépési mail címet.
Jól gondolom, hogy először ki kell kapcsolni a 2FA-t, megváltoztatom a fiók mail címét és utána újra bekapcsolom a 2FA-t...?
Ha nem kapcsolnám ki, lehet ki is zárnám magam a fiókból, mivel mail cím változás miatt már más kódok fognak generálódni. Bár lehet erre figyelmeztetne a rendszer...
Köszi előre is! -
ledgeri
nagyúr
Nekem egy bajáratott napi belépős fiókon volt, hogy tudtam 2-3-at létrehozni egy munkamenet alatt. Egy ritkán belépősön, amit még máshova is VPN-eztem, kb háromnegyed éve nem enged újat létrehozni.
Az azért benne van, hogy egy új, friss fiók, ami lehet, hogy "csak 5 percre kell" ne legyen képes az alatt az 5 perc alatt 10 féleképpen spammelni még elfogása, felfüggesztése előtt... ha meg valahogy bot akkor, ilyen konnyen 10 címet lenyúlni... ilyesmik. Ha tényleg friss reg, akkor adnék neki egy hetet, pl beállítások átnézegetésével... az elég "humán".
Egyébként borzalom, hogy mindenhol captcha, mindenhol kizárás, és igazán csak a valós user szív, a botot meg 2 napra rá újrahuzzák úgy, hogy képes lesz megcsinálni ugyanúgy ugyanazt, amit el akarnak kerülni!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sopruk
senior tag
válasz
ledgeri #8568 üzenetére
"Két alias beállítása között el kell telnie bizonyos időnek. Próbálkozzon újra később. "
Hogy több hét? Hát ez elég gáz. Most akartam létrehozni újabb aliast, hogy a legfrissebb regem már rendezett legyen, erre ez fogad
Ezek szerint ha mind a 10 aliast szeretném létrehozni, az több hónapba is beletelhet... -
G@ben
addikt
Bekapcsolom, akkor csak az olvasatlanokat mutatja, a többit nem. Úgy kellene, hogy az olvasatlanok alatt mutassa a többit is, illetve ez legyen az alapértelmezett, ne kelljen mindig újra bekapcsolnom, hogy igen, azokat mutassa, miután rámegyek mondjuk a küldött levelekre, majd megint a bejövőkre.
Tehát pont, mint a gmailnél. Ott meg tudták ezt ugrani elég régen.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
G@ben
addikt
Olyat be lehet állítani az Outlookban, hogy az olvasatlan emailek legyenek elöl, majd alatta az olvasottak, úgy, mint a gmail-nél? Nagyon hasznos funkció, de nem találom.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
regvoltrossz
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A céges e-mail címem, amiből kettő is van Microsoft Exchange Server alatti. Mobiltelefonon simán beállítottam, beállítom bármikor az exchange server adatait kézileg. (Portszám, tanúsítvány etc.) A win10/11-nél is a gépház/fiókok alatt, aminek révén a Posta alkalmazásban eddig működött is. Csakhogy a Posta alkalmazást kinyírták és azóta nem tudom sem az új Outlookban, sem az Office Outlook2016-ban beállítani ezeket az adatokat.
Azért kellene, mert ez alapján tudok otthonról dolgozni, és eddig ugye simán ment a Posta alkalmazással. Valaki tudna nekem ebben segíteni, vagy outlook helyett valami más programot ajánlani, amivel valóban működik is a dolog?Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Más nem futott bele, akinek eddig minden outlook 2021 indításkor bejött az ablak amiben a tanúsítványra panaszkodott és mindig le kellett okézni, hogy megbízok a mail szerverbe.
Na ma délután már inaktív az "igen" és csak a "nem" és a "tanúsítvány megtekintése" aktív.[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
total90
veterán
Hali
A cégben váltani kell több okból kifolyólag az új Outlookra. Ha nem lenne muszály, nem lenne váltás.
Az új Outlook mint ismert, több sebből vérzik és beleütköztem egy problémába, amit egyszerűen nem tudok megoldani. Sajnos erről a neten sem találok információt, gondoltam megkérdezem itt.
Az Outlook Classicban simán lehetett a naptárba egy csoportot hozzáadni. Pl. a cég összes dolgozója, vagy egy adott részlegben dolgozó személyek...
Na most új Outlookban ezt az opciót nem találom, illetve nem működik. A Microsoft Docs-ban lévő leírásban csak az Outlook Classic van feltüntetve
Ha az Outlookban egy új naptárat akarok hozzáadni, akkor ugyan irja, hogy "személy, csoport vagy forrást" hozzá tudok adni, de ha a csoportot hozzáadom, akkor úgy jelenik meg, mint egy személy. Nem listaként a csoportban található személyekkel, ahogyan a Classicban. Valakinek ötlet?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Én ezeket hagyom a fenébe. Volt olyan hely, ahol nem fogadták el a outlook levelezőt. Meglepett nagyon.
Havonta egyszer megnézem és kész. A szolgáltató lejáratta magát. A progi is kínosan pocsék.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Cheesy
őstag
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de a többi outlook-os topik nem tűnt aktívnak.
Már unom, hogy az @outlook.hu-s e-mail címemről érkező leveleket, a jellemzően Gmail-t használó címzettek a Spam mappába kapják. Így 90%-nak nem is tűnik fel, hogy kapott tőlem mailt.
Értem én, hogy a MS az Alphabet konkurenciája, de így szabotálni az e-mail szolgáltatást... Van valami megoldás azon kívül, hogy váltok mail szolgáltatót?www.vakbelmutet.hu
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Egy olyan probléma ütköztem amire nem tudok megoldást találni. Adott egy atw-nél domain és hozzá e-mail fiókok. Outlook 2007-ben több éve beállítva a fiókok szépen működnek. Géppark frissítés(Win11 és Outlook 2023) történt, az új outlookba beállítva az e-mail fiókok amikből az 1-k tökéletesen működik, a másik viszont semmilyen levelet nem hajlandó letölti. Másik gépen próbálva másik Outlookal ott is ugyanaz a szitu. A régi gépen minden tökéletesen működik. Hibaüzenet nincs, de e-mailek sem. Webmail kliensbe belépve minden levél látszik, amikor felveszem outlookba a fiókot akkor a teszt üzenet is megjön. IMAP-al van beállítva mindkét fiók. Mi lehet a probléma? Ilyet még nem láttam.
-
havri1
félisten
Itt lesz a gond.
Az outlook nem lát egy vírusírtót sem, ezért dobja a figyelmeztetést.
havri
-
havri1
félisten
Helló!
Nem feltétlen Outlook, de kapcsolódik hozzá.
Évek óta használom a Go Sync Contact appot a google kontaktok szinkronizálásra az outlookba.
Pár napja ez fogad, gyakorlatilag 10 perceként..eddig nem volt. ( a Go Snyc akar hozzáférni az outlookhoz)
Hogy tudok engedélyt adni neki állandóra?
Súgóval nem lettem előrébb sajnos. Be sem tölti
Megnézné nekem valaki?[ Szerkesztve ]
havri
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Outlookban IMAP-ként állítottam be céges fiókomat. Az elolvasott vagy nem fontos leveleket minden évben egy létrehozott pl.:2024.pst állományba rakom át. Most szeretném átrakni az elküldött elemeket is, de ha átmásolom a pst állomány sent mappájába a leveleket akkor fejlécben nem a címzett jelenik meg hanem a feladó tehát saját magam így minden levelnél a saját nevem látom. Mit kellene ahhoz beállítanom, hogy a címzett kerüljön oda mint a normál helyen?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Livius
őstag
Sziasztok,
Androidon az Outlookban hol lehet kényszíreteni a bejövő/kimenő levelek szinkronizálását egy beállított IMAP fióknál?
Nagyon úgy néz ki, hogy azóta mióta beállítottam az IMAP fiókot, akkor egyszer szinkronizált, és azóta meg semmit, nem látom az új leveleket amik azóta már biztos ott vannak a fiókban.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
hotkar
aktív tag
-
Ferink
tag
Sziasztok!
Windows 10 alatt az Outlook 2016 egy ideje állandóan jelszót kér (a windows biztonsági ablak ugrik fel). Nem lehet túljutni rajta.
Office újra telepítés és fiók eltávolítás is volt, de nem boldogulok vele.
Amiket a neten találtam tippeket rápróbáltam, de nem sikerült.
Én afelé hajlok, hogy elengedem a témát, de azért itt is rákérdezek van-e más is így és sikerült e valamit.
Előre is köszönöm. -
wéercé
junior tag
Szia!
Ma sikerült kipróbálnom az általad javasolt másik fiókos dolgot.
Sajnos így sem sikerült törölni a Microsoft fiókomat az outlook-ból.
Sőt, így most már kettő fiókom van az outlookban, amelyeket nem tudok törölni, viszont mindkettőbe jelszó nélkül, a bejelentkezésnél a továbbra kattintva be lehet lépni.
Mind a két fióknál a fiók kezelésnél az eltávolításra kattintok, de nem törlődik egyik sem. -
net91
senior tag
Sziasztok,
Évek óta használom az outlookot, de most felmerült néhány probléma.
Ha elküldök egy levelet, az nem jelenik meg az elküldött levelek mappában.
Korábban létrehoztam több könyvtárat a beérkező levelek kategória szerinti szétválogatásához, tárolásához. Ezek az általam létrehozott könyvtárok a bennük tárolt levelekkel együtt eltűntek.
Hogyan tudnám az outlookot visszaállítania korábbi működésre?
A verziószám: Outlook v2410
Egy gmail cím van hozzárendelve. Az eredeti gmail címnél rendesen megtalálhatók az elköldött levelek és az általam létrehozott könyvtárak is.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
wéercé
junior tag
Szia!
Köszönöm a választ!
Holnap megpróbálom, mert a munkahelyemen hagytam a gépet.
Ha csinálok egy új fiókot, akkor lesz lehetőségem megtalálni a fiókbeállításoknál a profilok kezelése elemet, vagy valahogy másképpen kell törölnöm a jelenlegit?
Mert most is van lehetőség a fiók kezelésére, de ott hiába választom az eltávolítást, az email címem akkor sem törlődik és így ha újranyitom az outlook-ot, akkor jelszó beírás nélkül, a tovább-ra kattintva megnyitja a fiókom.
Szóval így nem sikerült eltávolítanom eddig.
De holnap kipróbálom az általad ajánlott megoldást. -
wéercé
junior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni outlook-kal kapcsolatban.
Az új Outlook-ot (Outlook (new)-t) használok Win 10-en.
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy hogyan tudom a Microsoft fiókomat törölni ebben az outlook-ban?
Utána böngésztem a neten, találtam is megoldást a régebbi klasszikus outlook-nál a fiók törlésre, de ez nálam az új outlook-nál nem működik.
Még a fejlécen sincsen a fájl lehetőség, ahonnan a Fiókbeállítások > Profilok kezelése elemre tudnék kattintani.
Szóval van rá valami lehetőség vagy megoldás?
Köszönöm! -
Sziasztok!
Az alábbi kérdésben szeretnék segítséget kérni:
Van Office 365 előfizetésem, szeretném használni az outlook-ot gmail-el.Úgy szeretném beállítani, hogy a levelek beszinkronizálódnak outlook-ba, de megmaradjanak a gmail-en,
Ha törlök az outlookban akkor a gmail-ben is törlődjön
Ha átmozgatok egy levelet, vagy létrehozok szabályt az outlook-ban akkor az a gmail-ben is működjön. pl.: mvmnext feladótól menjen a "havi számlák"mappába automatikusan és az legyen a gmail-en is egy ilyen mappába helyeződjön át automatikusan.Segítségetek előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
2 db Új Nillkin Super Frosted tok Galaxy S21 FE-re * adatlapomon
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
WIN11-en lévő new outlook-ban szeretnék olyan szabályt beállítani, hogy a bejövő emaileket továbbítsa egy másik email címre.
És ezt egy olyan email formában, hogy x -y nem vagyok elérhető, legközelebb z időpontban tudom a levelét olvasni
Az első részt sikerült, de a szöveget nem tudom, hol lehet beírni?[ Szerkesztve ]
-
Microsoft Exchange Server...
Sajna ez nem az Én területem(rémlik valami, hogy Exchange Admin Center-n keresztül lehet PST-be menteni, de ez kevés), talán benéz valaki és tud ebben Neked segíteni.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
=Thor=
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8990 üzenetére
Nekem csak ez van ott:
[Kép] -
Outlook indít, fájl menü (bal felső sarok) és egyből lehet látni, hogy melyik fiók milyen (POP vagy IMAP)
Ha több fiók is van, a lenyílóból egyenként is megnézheted.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
=Thor=
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8988 üzenetére
Hát már jó ideje nem használom az Outlookot, mert egy céges emailcím volt oda beállítva, ami szerintem a céges szerveren keresztül küldött/fogadott leveleket. Nem is találtam most így benne IMAP/POP3 beállítási lehetőséget.
Az account beállításnál van az egykori "email címem" és hogy "Microsoft Exchange"...
-
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Volt egy Office 365 előfizetés a gépemen, ami már nem él. Szeretnék egy sima Office-t rá tenni, amihez törölnöm kell a 365-öt. Viszont az Outlookban sok év levelezése van, sok közülük külön „fakkokba” rendezve, amiket le kellene töltenem, de az export funkció sajnos inaktív.Mivel tudnám lementeni az egészet, úgy elrendezve, ahogy most van?
-
havri1
félisten
Helló!
Kis segítséget kérnék.
Cégnél domain szolgáltatót váltottunk, a domaint átvittük máshova, emailcímeket újra beregeltem stb.
Minden működik, de: Az egyik gép, ahol a központi email van beállítva az előző szolgáltatóhoz, offline hetek óta, kolléganő távolléte miatt. Tehát mikor utoljára nézte, még az előző szolgáltatónál ment a levelezés.
Nem tudni, hogy pop3, vagy imap alapján lett beállítva, de sok sok levél van az outlookban.
Holnap megyek megnézni, de mivel szükség van a régi levelekre, ezért félek, ha most elindítom és beállítom, akkor imap alapján az új szolgáltatónál leszinkronizálja (ha imap-ként volt beállítva), és eltűnnek a levelek.
Ezt el szeretném kerülni.
Van tippetek, hogy miként kezdjkek neki, hogy biztosan m,eglegyenek a levelek?
Gyanítom, ha POP3, akkor nincs semmi teendő, az nem fog már élni, és csak hozzá kell adni az új szolgáltató adatait.
De ha IMAP?
Lan kihúz, gép bekapcs, adatbázis lement, töröl, új hozzáad, adatbázis vissza?Köszi!
havri
-
bozsozso
őstag
válasz
Flowtation #8981 üzenetére
Szia,
Asztali kliensnél Új elemek-további elemek majd ott outlook adatfájl. Ezzel létre tudsz hozni pl.: 2023.pst fájlt amibe már tudod másolgatni a leveleket.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítsetek, mert már kezdek kirügyezni. Jelenleg IMAP fiókot használunk outlook kliensekkel a cégnél. Ven egy pár user, akinek akkora a .pst fájl, hogy megdöglik tőle a kliens (legutóbb 184 Gb volt a pst.)
Most sikerült letornázni kisebbre, de nem is ez lenne a lényeg, hanem, hogy mivel tudom még csökkenteni a fájlméretet, ha a levél törlés nem opció jelenleg? Arra már rájöttem, hogy az archiválás - outlook értelemben - nem jó, mert azzal csak áthelyezem a leveleket. Most azon tökölök, hogy exportálok másik .pst fájlba, majd az felcsatolom külön, de ez meg nekem nem működik, hiába csinálom meg, szinkronizációs hibát ír ki. Egyedül egy mappában működik, mégpedig az archívumban, de abban amit az outlook hozott létre (a levél archiválása gombra kattintva). Hogyan tudom megoldani azt, hogy legyen pl. 2023.pst és így tovább? Fontos, hogy semmilyen levél ne vesszen el, hogy tudjam majd törölni az eredeti fiókból a leveleket, ha biztosan jó a külön .pst?
Köszönöm előre is a segítséget!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
ledgeri
nagyúr
Sajnos ha már tudják a címed, akkor bármikor jöhet egy új helyről üzenet, szóval ezt így kivédeni nem tudod. Esetleg megpróbálhatod, hogy pozitívan szűrőzől: aki, ami számít azt külön mappába irányítod.
Lefölözni, elterelni még aliasokkal próbálkozhatsz:
Ha az egész outlook (webes) egy emailcímet használ, akkor első körben ajánlom, hogy állíts be egy új emailcímet, ami csak a belépési emailcím, így a millió spam-es nem a belépési emailcímedet tudja, hanem "csak egy címet". (ha vannak már belépési próbálkozások, vagy a have i been pawned jelzi hogy kikerült az emailcímed akkor fentiektől függetlenül az előbbi tippet nagyon ajánlom).
A maradék 8 emalcímből, 1-et 2 maradjon tartaléknak, ha kellene később váltani.
A maradék 6-7- et meg felhasználnám mint alias: Minden emailcímet használó dolgot felosztanék 6-7 kategóriára (fontos pénzügyi vagy direktben személyemet ismerő [pl bank, vagy ügyfélkapu], nagyobb értékű [gondolok itt streamre pl], közösségi hálós [fb, insta, miegymás], mindenféle fórumok, ]egyéb, de magtartós, egyéb, de alkalmi, mindenkori törlés előtti átírós, esetleg még családnak egyet, vagy személyes kommunikációra egyet... Na mindegy, érted, szeparálva valamilyen neked megfelelő kategóriák szerint, így egyfelöl a fontosabb dolgokat "címzett" szerint le tudod választani a már biztosan kikerült címről, másfelöl ha jön egy "x bankod zárol, ha nem kattintasz a linkre féle dolgok, meg megint könnyebben kikerülhetőek, mert "rossz címre" érkezik.
Ha ilyesmi szeparácód nincs, és nem is hallottál róla, de tetszik, és látod értelmét, akkor viszont a következő lépcsófok az lenne, hogy minden dolgod külön emailcímen legyen. Erre viszont ott a simplelogin.io , amivel lehet végtelen számú emailcímed. Lényegében ez egy email-átjátszó. Így is ,úgy is, az adott emailfiókodban lesz olvasható a mailed, csak nem a feladó - outlookos címed - fiókodban olvasod lesz az útvonal, hanem a feladó - simpleloginos címed - outlookos címed -fiókod lesz az útvonal. Bár tény ez fizetős megoldá (bár 10-et ez is ad ingyen), de black friday-kor (ami nem soká itt) általában 20-, idén talán már 25 dollárért, egy évig akárennyi emailcímet kreálhatsz, és azok megmaradnak ha le is jár a prémiumod.Tudom, hogy macera minden, de aki spammelni akar, és tudja a meglévő emailcímed fog tudni spammelni, mert az emailcímed megmarad, ő meg tud kreálni új dolgokat, új formátumban, bejáratott domain-t venni, miegymás, míg ha emailcímet váltasz, akkor egy teljesen új lappal indulsz (és már tudod, hogy milyen ha te sem ügyelsz a tisztaságára)!
Az outlook, vagy outlook és simplelogin (free) is már ad lehetőséget ~15 email-kategóriára, és már ezzel is el lehet lenni, de ha már végigmész mindeneden (idő...ráérősen 1-2 hónap biztos), akkor esetleg már megéri az, hogy mindent külön mailcímre válatasz, így ha legközelebb egy címen elkezdenek spammelni, akkor nem "vajon melyik volt az összes emailemet ismerő szolgáltatás közül", vagy "melyik volt a 8-10, egy emailcímen lévő szolgáltatás közül" lesz a kérdésed, hanem egyértelmű, hogy "piroska főződéje -blog volt az, mert csak a piroska-fozode.random@simlelogin.com kapott orosz domain-ről afrikai herceges spam-et!"
Persze ez lényegében azt jelenti, hogy ha a simplelogin behal, vagy baja van, akkor bukik az egész rendszer, szóval ugyan az, mint ha az outlook halna be alapesetben, szóval 100%-ban ez is védendő, mint fiók, de szerintem megéri a kontrollt a bizalom áthellyezése.
Emellett nekem kb 170 fiókra van 450+ emailcímem (mert akartam tartalékot, meg a random részeknél bizonyos dolgokat, így generálgattam egy csomót, de ha kell "egy emailcím" ott lesz a maradék úgy, hogy már nincs prémiumom. Persze ehhez is nagyon kell a jelszókezelő, mert ennyit fejben tartani lehetetlen, de ha már jelszókezelő, ott van az előnye, hogy ha egy fiók bukik, akkor az az egy emailcím kerül ki, és ha az csak azt az egy fiókot nyitja, lényegében haszontalan annak aki megszerzi.
A 3-4 éve mióta mindenem SL-en van, kb 5 oldal volt ami elsőre nem nyelte be a Sl-es emilcímet (a másodikat elfogadta), és 1* volt kb 4 óra, mikor amit próbáltam (egy reg) annak emailjei nem jöttek meg. Többről nem tudok, nem tűnt fel.
De pl google-ből, steamből záródtam ki amiatt, mert sms nem érkezett meg, hetekre, szóval senki sem 100%-os.Tudom, hogy más irányba válaszoltam, mint amilyenbe kérdeztél, de ezen mentem át, és már ismervén ezt, a spamtelenítést feledleges harcnak találom. Persze a régi cím -mert valaki/valami csak azt tudja- meg fog maradni, de arra meg ott lehet a pozitív szűrőzés.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
flash-
veterán
sziasztok!
igazából nem outlook kérdés de mivel nem találtam külön sima email topicot itt kérdezném:
létezik e vajon egy gyakran frissülő email smam lista amit berakva a t-email fiókba szűrné nekem a t-emailre érkező spameket?
csinál e itthon valaki ilyet? vagy milyen tippetek van amivel fel tudnám jobban venni a harcot a spamekkel? -
balfek
tag
Sziasztok!
win11 / outlook 2016 / calendar / quickstep / create new appointment with text -típusú gondom van
(hogy szakadna rá az ég - 3 napja szendvedek ezzel)
5 napja váltottam default mail accountot (IMAP4/.ost/yahoo) -ről POP3/.pst/gmailre - és azóta nem tudok a többi mailboxomból Quickstep alól eventet csinálni a levelekből.
hibaüzenet: "The calendar folder cannot be found" (akár IMAP-yahoo, akár IMAP-gmail-re ezt dobja - CSAK a POP3-as mailekből ENGEDI az új appointmenteket.előzmény:
- váltás után a "calendar (this computer only)" dologgal is szenvedtem pár napot: 2 default latszott calendar alatt - a pop3-as új, s a IMAP/yahoo-hoz társított régit (this computer only).
- itt az segített, hogy a yahoo-s acc .ost-jét töröltem, s hagytam, hogy az outlook ujrainditas utan krealjon egy új data filét. EZ a gond megoldódott ezzel
- ha jól sejtem, azzal csesztem el, hogy nem a későbbi default-á vált POP3 acc-ot tettem fel először (nagyon rég telepítettem outlookot)
- vicces mert közben meg a "szalagról" engedi a "move to" alatti "copy to" funkcióval másolni a mailt a calendar MAPPÁBA.. s meg is jelenik az eventamiket kipróbáltam, de nem:
- outlook.exe /resetfolders + ... /resetnames
- quick repair install
- MFCMAPI.exe-vel kikeresni a yahoo-sból a Quickstep cuccokat, export, majd import gmail alá - ez alapján: [EUREKA I FIGURED IT OUT!!! Export Quick Steps Outlook 365 with IMAP Account using MFCMAPI ]
- quickstep reset to defaultmiért nem lehet eventet csinálni IMAP-is mailekből?
lehet, hogy ez outlook 2016 alatt feature?o2010-ben simán lehetett...
[ Szerkesztve ]
Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...
-
Hedon
tag
Sziasztok!
IOS outlook nem látja a frissen létrehozott naptárt. A régieket látja, de azok közül sem mindet. MI lehet a gond? -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Outlook-ban jelenleg több naptár van kezelve. Esetleg be tudom azt állítani ha kapok egy naptárbejegyzést az alapértelmezetten melyik naptárba kerüljön be? Jelenleg mindig a "Naptár (csak ezen a számítógépen"-be kerül be. Onnan még másolással sem tudom áthelyezni a megfelelőbe. Előre is köszönöm a segítséget.
-
melan
senior tag
Sziasztok! Új Outlook felhasználó vagyok, és a munkahelyen szeretnénk közös naptárat használni. Készítettem is egy google naptárat, melyet megosztottam az outlook-os felhasználókkal, azonban látják az eseményeimet, de nem tudnak hozzáadni, vagy módosítani. Meghívtam őket, a spéci titkos (nyilvánosként kezelt) linket is megosztottam, semmi. Új esemény hozzáadása során azt írja az outlook, hogy írásvédett mappa...
Mit állítok be rosszul? -
envagyok
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #8972 üzenetére
Hú
Nagyon köszönöm -
válasz
envagyok #8971 üzenetére
Irányított keresés-ben van lehetőség rá, a CTRL+SHIFT+F kombóval lehet előhozni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
envagyok
veterán
Sziasztok!
Outlook 2019-ben van lehetőség arra, hogy például csak azokat a leveleket listázza a beérkezett üzenetek közül, amiben egyedül én vagyok a címzett, és másolatot se kap senki?
-
Tails111
aktív tag
válasz
Ryder62 #8967 üzenetére
Böngészőben :Outlook / Új levél / felnyílik az üzenet ablak/ Feladó /itt legördülő fül kiválasztod az eredeti emailcímet de lehet eleve ez is van kiválasztva. A legördülőben kiválasztás után tesz egy pipát mellé és amíg ezt nem változtatod meg addig ezzel fog megnyílni az üzenet ablak.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ryder62 #8967 üzenetére
Levelezés környékén, ha jól emlékszem, de sosem appoztam így biztosan nem tudom!
-
Ryder62
őstag
Alias be lett állítva, másodlagos e-mail cím is meg lett adva illetve jelszó csere. Kétlépcsős azonosítás eddig is volt.
Ma még nem volt belépési próbálkozás.
Viszont az alapértelmezett küldő beállítást nem találom (appban).
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ryder62 #8964 üzenetére
Előbbihez kieg, hogy majd outlookon belüli (nem ms fiókos rész, hanem az outlook felületén a fogaskerék) részen válaszd majd ki hogy az alapértelmezett küldő a régi emailed legyen!
-
Tails111
aktív tag
válasz
Ryder62 #8964 üzenetére
Erős egyedi jelszó 2fa.
De az Outlook tud egy olyat hogy hozzáadsz egy alias nevet a fiókhoz majd kijelölöd hogy a fiókba csak ezzel lehessen belépni, az eredeti emailcímeddel nem. Az aliast nem használod sem regisztrációra sem levelezésre csak belépésre. Igy rajtad kivűl senki sem ismeri. Az eredeti emailcímedet pedig ugyanúgy használod mint eddig csak fiókbelépésre nem.
Ezután megszűnnek a fiókba történő belépési kísérletek. Most már nem csak a jelszavad nem tudja de még a fiókbelépési emailcímedet sem.Egy éve így használom teljes rendben működik.
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy "Hello pervert" emailt, melyben feladóként a saját címem szerepel.
Rákerestem, más is kapot ilyen scam mailt. A Microsoft oldalán azt tanálcsolták lepjek be az accountba, és ellenőrizzem az Activity-t.Nos, nekem több száz vagy akár ezer sikertelen bejelentkezés szerepel, ráadásul németországtól egészen a fülöp szigetekig. Kb pár óránként be akarnak lépni. Gondolom botokkal csinálják
Kérdés, ez ellen mit lehet tenni? Aggódnom kéne?
-
zsoltip
őstag
Outlook asztali kliens, az adott account mellett megjelenít [ ]-ben egy számot. Mit ez? Eddig nem volt jelen...
-
bul07
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8960 üzenetére
Köszi a cache törlés elég volt
Én azért használom mert akkor sikerült regisztrálni a utónevem@hotmail.hu semmifajta más karakter nélkül
Csak annyi hogy mindig ki kel emelnem a .hu-t ha valahova diktálom( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Próbáld meg elsőre kitörölni a cache-t és FF újraindít, ha így sem OK a dolog, akkor meg indítsd csökkentett módban az FF-t. (SHIFT gomb lenyomva tart és így kattints az FF ikonra, majd megnyitás (még véletlenül sem a Firefox felfrissítése!)
Sajnos hotmail.hu-s címem sosem volt, csak hotmail.com-os, ami meg outlook.com lett. Ez utóbbival nincs gond, beléptem FF alatt.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
bul07
nagyúr
Már jó fél napja érdekes bajom van Firefox alatt
@hotmail.hu email cím
Belépni be tudok, bejövő e-maileket látom
De megnézni nem tudom őket, ennyit látni [kép]
Bármelyik másik mappa meg ilyen [kép]Kiegészítők kikapcsolva, Firefox friss
Más böngészőbe néztem ott minden rendbenEsetleg más tapasztalt ilyet Firefox-ott használva?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bigdady
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8957 üzenetére
Köszi akadálymentesítés alatt van ezt kerestem
-
válasz
bigdady #8956 üzenetére
Simán kijelölöd, aztán a háttérszínt/írás színét arra állítod, amire csak szeretnéd...
Van egy default beállítás is, bár itt a háttérszínt nem lehet megadni(lehet van itt is valami "trükk", de nem szoktam vele foglalkozni), csak az írásszínt(betűtípus, méret stb)
Beállítások/Levelek/Üzenetek írása csoport/Levélpapír és betűtípusok gomb->többi a képen[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Ha kapott e-mailbe bele akarok írni akkor meg van a beállítás kiírja a nevemet ahol beleírok, de hol lehet beállítani ez más színű legyen? Feketével a fekete nem látszik rendesen.
-
havri1
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #8954 üzenetére
Köszönöm szépen!
csak ebbe a menüben nem gondoltam volna, vagyis almenübenhavri
-
Ó, bakker, mobilos Outlook-ról kérdeztél...
Ott bal felső sarokban Outlook logo/Beállítások/Levelek->Rendszerezés beszélgetések szerint kikapcsMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Jobb egér az oszlop fejlécen, többi a képen.
-
havri1
félisten
Helló!
1 hónapja nem találok megoldást a problémámra.
Újra lett lepetíve a telefonom, így minden nulláról lett beállítva. Az outlook is. Működik, de..A leveleket beszélgetésekbe rendezi. Nekem ez nem jó, minden levélnek külön kéne maradnia. Hol lehet ezt kikapcsolni, tudja valaki? IOS. Köszihavri
-
Viper26
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8950 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, csak azt hittam valahogy drag&drop is működik.
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
válasz
Viper26 #8949 üzenetére
Sima Copy/Pate-l. Régi email-re ráállsz, belekattintasz egy üres helyre, CTRL+A, majd CTRL+C, új email, beleállsz a szövegtörzsbe és CTRL+V (vagy jobb egér->beillesztés beállítási->forrásformátum megőrzése ikon(első szokott lenni))
Bocs, ha nem jól értettem a kérdést...
-
Viper26
nagyúr
Hogyan lehet egy levélben másik levelet úgy csatolni, hogy már eleve látszik benne, mintha meg lenne nyitva?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Korábban beállítottam egy outlook fiókon (outlook.com-on), hogy egy másik POP3 fiókból hozza át a leveleket (fetch v. sync). Ez, ha jól látom 2024.08.01 óta nem működik, nem is találom a beállítások között. Megszűnt ez a szolgáltatás vagy premium lett? Microsoft 365 előfizetésem van.
[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Archiválásra mi a legjobb megoldás?
Fiókomhoz tartozó exchange tárhelyem relatív kicsi kapacitással rendelkezik, hamar megtelik (bővítésére sajnos nincs lehetőség). A standard fájlba történő archiválás során azt tapasztalom, hogy bár a megadott időintervallumba tartozó leveleim valóban külön archiválásra kerülnek .pst formájában, azonban a tárhelyem nem szabadul fel kapacitás, illetve az archivált leveleimet sem érem el az erre szolgáló almappában.Google barátomat már kérdeztem, nem találtam a megfelelő megoldást.
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Outlook-kal (O365) kapcsolatban a következő a problémám:
A szükséges mappákat beállítom kedvenceknek. Majd a következő indításkor ezt elfelejti, és csak a piszkozatok mappa van a kedvencek között (ezt nem én adtam hozzá).
Találkoztatok már ilyennel?
Köszi!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
zsoltip #8942 üzenetére
Ha tudsz generálni ilyesmi módon két vagy több levelet, amit tudsz lokalizálni egyértelműre, ÉS a hash-jük megeggyezik, akkor ajánlom a Czkawka-t. Ami pont erre van: duplikátum, nagyméretű fájlok, képinformációk alapján hasonló képek és videók keresésére.
Ha erre nem jó, akkor is ajánlom elrakni kispolcra egyebek miatt!
Ha a HASH-jük más akkor valami szöveganalizátor kell.... arra meg passz!
(ha beválik érdekelne az infó ennek tényéről
)
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Adott egy hiba, miszerint kb. 4-5e levél, különböző mappákban, almappákban dulikátumban létrejött Outlookban. (Nem, nem egy helyen, hanem különféle mappákba Outlookon belül.)aMegoldást keresek arra, hogy egy szkirpttel, vagy programmal minden levelet átnézessek, és a duplikátumokat törölje.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Nem a legmegfelelőbb helyre írtam a kérdésemet, esetleg valaki rá tudna nézni?
[link]
Köszi előre is!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
tomi_x
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #8939 üzenetére
Köszi !
Ez most óriási segítség volt.
Sikerült kimenteni és importálni az új fiókomba.
-
Elnézést, benéztem...
Amiről kérdeztek, az az ún. autocomplete list.
A C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Local\Microsoft\Outlook\RoamCache mappában, Stream_Autocomplete-l kezdődő, DAT kiterjesztésű fájl(ok)ban találhatóak a felajánlott címek. Ha több ilyen fájl van, akkor általában az újabb időbélyegzőst lehet megtartani, de az sem baj, ha mindegyiket.
Ez a progi kapásból meg tudja jeleníteni ezeket a fájlokat, kijelölt oszlopokat pedig pl. csv-be exportálni. NirSoft - NK2Edit
Egy kicsit összetettebb módszer is létezik, amihez az ún. MFCMAPI kell, ezzel viszont vigyázni, mert lehet vele pusztítást végezni, odafigyelni mire kattintotok...
How to Back up or Copy an Outlook Autocomplete List
Import or copy the AutoComplete list to another computer[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #8937 üzenetére
A fenti web-mailen is előfordul! Lényegében az összes valaha küldött üzenet címzettjét listázza íráskor, de nem mind van a névjegyekben.
-
IMAP van? Ha igen, ott más a szitu, még az sem mindegy milyen verziójú az Office...
POP esetén a PST fájlban vannak a névjegyek/névjegyalbum, csak simán kell róla egy mentés/másolat.
Megjeleníteni a névjegyalbumot így lehet: Outlook indít, CTRL+3, bal oldalt névjegyalbum.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy céges outlook, ahonnan szeretném lementeni az email címeket. Hogyan tudom az email címeket lementeni ?
A névjegyek és a címjegyzékben alig van pár darab, viszont rengeteg email cím van amit levél írásakor automatikusan felkínál. Ezek hol tárolódnak ?
Előre is köszi
tomi -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy office 365 előfizetés, és az outlook programba szeretném a telekomos email címet használni, korábban is így működött egy régebbi rendszerrel, van egy pst file is, no de sajnos eddig nem jutottam el, mivel hiába néztem meg a telekomnál a beállításokat, nem tudja szinkronizálni. Bejövő 143 kimenő 25, titkosítás szükséges? Akinek esetleg így működik, örök hála ha tudna segíteni!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
paisacha #8932 üzenetére
Azt azért a biztonság kedvéért ajánlom, hogy a "fenti" levelekről weben belépősen legyen egy archívum, és ha a mostani offline állomány is necces, akkor legyen belőle is egy elrakott változat! Így csak kényelmetlen ha valahonnan a folyamból úgy vész el valami hogy a mentésekből kell visszaszerezni, és nem 100%-os adatvesztés!
-
paisacha
tag
Ok!
Ha archiválom, és betöltöm újra, akkor
- az archív fileban meglévő, de az e-mail fiókból már törölt levelet törli -e majd a rendszer?
- elkezdi -e majd a beimportált leveleket feltölteni a mail fiókba, megtöltve azt ha sok levél már időközben törlésre került volna?Annyira nem vágom ezt az archiválást Outlook alatt…
További szép napot!
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
paisacha #8928 üzenetére
Szerintem IMAP-nál, majd valaki kijavít, az OST file-ban csak offline adatok vannak, amik mindig online frissülnek a szerverről... tehát ez a másolgatástól függetlenül amikor online kerül le fogja tölteni az online található leveleket a beállított intervallumnak megfelelően, illetve csak a fejlécét, magát a levelet pedig megnyitáskor.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
paisacha
tag
Sziasztok!
Egy elég alap kérdésem lenne - de nagyon örülnék minden válasznak!
Most kezdtem el az Outlookot használni egy gmail-es fiókkal, IMAP-on keresztül. Le is szinkronizálta az e-maileket egy .ost file-ba.
Kérdés: ha ezt a file-t én kimásolom valahová, és később beimportálom az Outlookba (bármely más levelező alkalmazásba), de időközben a fiókomból a levelek felét kitöröltem, akkor az .ost file tartalmát is az új fiók tartalomhoz fogja igazítani a rendszer (tehát onnan is törli majd az időközben törölt leveleket)?
Ha egy olyan levelező alkalmazásba teszem bele, ami ellenben nincsen összekötve a fiókommal, akkor minden levelet el tudok olvasni abban?
Előre is köszönöm mindenkinek!
További szép napot!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AssAssynn #8925 üzenetére
Tudod, hogy kitől érkezőek a neked kellőek, előre?
Esetleg valami szabályozósdin gondolkodnék, de ez a komplexitás már olyan, ami magamnak még nem kellett, így még nem néztem utána....
Talán youtube.on egy n+1 india csatorna pont leírja... vagy MS supportnak írni megérheti...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sajog159
aktív tag
Hali Valaki,
Azt olvastam a neten, hogy szeptembertől az Ouolook 2021 két szintes azonositás lesz. Igaz vagy csak félreértettem valamit?
Ha igaz, nekem leszteendőm ezzel kapcsán?
Kösz, Gábor -
ledgeri
nagyúr
válasz
AssAssynn #8921 üzenetére
"csak weben belelépni" miért nem opció, ha minden másból alapból kizárnád?
-
AssAssynn
őstag
Halihó.
Az asztali Outlook alkalmazásomba fel van véve 3 fiók. Azt szeretném, hogy ebből az egyikről ne küldjön értesítést, ha új levél jön, se ne mutassa, hogy olvasatlan levelem van, ha oda érkezik egy levél. Hogy tudom ezt megoldani?
Van ilyen némítás, vagy altatás funkció?Köszönöm.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
vigyori78
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Windows 10 és Office 2021-es csomagot használok.
Az lenne a problémám, hogy az outlook nem úgy működik mint eddíg.
Mikor megnyitom az outlookot mindíg feldob egy ablakot amin a továbbra kell nyomnom hogy bejelentkezzen a fiókomba, addíg nem jön meg semmi levelem.
A beállításokban meg ez van:
[ Szerkesztve ]
-
voyi
aktív tag
válasz
Atomantiii #8915 üzenetére
Közben megtaláltam ezt a beállítást, új keresési mappát kellett beállítani és ott a régi leveleknél meglehet adni honnantól töltse be az összes levelet, úgyhogy megoldódott a problémám.
Aláírás
-
voyi
aktív tag
válasz
Atomantiii #8915 üzenetére
Ez szerintem gmailes gond lesz, mivel a másik 2 fiókomnál minden levelet letöltött. Szóval a gmailes böngészős felületen kell valamit beállítani, de eddig nem jöttem rá konkétan mit kell és hol
Aláírás
-
voyi
aktív tag
Sziasztok,
Outlook 16ban a gmailes e-mailemnél be van állítva az IMAP, de csak az idei e-mailek láthatóak, a tavalyi meg korábbiak nem. Ezek az e-mailek az online böngészős felületnél ottvannak... Van-e rá mód valahogy szinkronizálni a régebbi e-maileket is?
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
ledgeri
nagyúr
Az úrlapon kívül nincs igazán mi. Gigacég, giga-gáz support lehetőségekkel (csak a mérete végett).
Ha ő küldött üzeneteket neked, akkor az ki kéne listázni, és azokat betötögetni mikor kérdezi, annyit amennyit csak tudtok.
Recovery email nem volt egyébként megadva?
Más böngészőn, eszközön nem volt belépve?
De az is jó lehet, hogy most töröltök sütiket, és cache-t azon a böngészőn amit használtatok mert ugye egyébként a belépett dolgok elérhetősége nem problémás ilyen szinten.... (vagy mást használtok mostantól, és máson próbálkoztok majd addig), és vártok egy vagy két hétig a fenti nagyobb próbálkozással. Az is segíthet, hogy nem egyben megy elspre, hanem megesik 3-4 "akkor írjuk hozzá ezt is azt is, hátha" próbálkozás.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
csordi
csendes tag
Sziasztok!
Feleségem outlook.com fiókját a Microsoft letiltotta, mivel hibás jelszóval történő belépési kísérleteket érzékelt. A recovery űrlapot már többször kitöltöttük, de állandóan azt az üzenetet kapjuk vissza, hogy a megadott adatok nem elegendők a visszaállításhoz.
Nem tudtok olyan elérhetőséget, ahol élő emberrel lehetne kapcsolatba lépni és segítséget kérni (telefonszám, e-mail cím, akármi)? Az űrlapon kívül nem találok semmit. -
Az Outlook - ki kell mondanom - egy kalap szar.
Napok óta baszik szinkronizálni. Szerinte nincs netem... Aha.. Akkor hol írok most?
Pár próbálkozás után befejezi és csak újraindulás után hajlandó megint csinálni kíséretet...
Ami persze sikertelen...
Majd kitalálta, hogy az új kinézet (minmál, kusza, pocsék méretezés) helyett nocsak, van régi is - visszavált... Ami szintén nem szinkronizál.
Ez a program egy rossz vicc.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
AZ új outlook automatikusan indul rendszerindításnál annak ellenére hogy ez sehol nincs engedélyezve. Feladatkezelő/indítás fülön nincs ott, Appdata/...indítópult mappába szintén nincs benne. A program beállításai között nem is találok erre utaló lehetőséget....
Elég bosszantó, ha automatikusan indul és lassan is... -
Voice24
őstag
Hali!
Pár hete tapasztalom azt a jelenséget, hogy az Outlook csak úgy, magától random megnyílik, felugrik egy ablakban. A legszebb, hogy még olyankor is előfordul, amikor eleve nyitva van, és nézegetem az új leveleimet. Ezeknél a felugrásoknál nem jön új levél, semmi egyéb értesítés, egyszerűen megnyitja magát.
Mitől lehet ez, és le lehet valahogy állítani? -
Beri78
őstag
Sziasztok!
Email problémával fordulnék hozzátok, teljesen laikus felhasználóként.
365 business email fiókok vannak a cégnél. .com céges domain van hozzárendelve.
4 éve tökéletesen működik minden, de most egyik napról a másikra nagyon hektikus lett az egyik fiók levelezése.
Hol kimennek a levelek, hogy nem. Hol beérkeznek a levelek, hol nem. Semmilyen hibaüzenet nem jön. Volt olyan is hogy bent volt egy levél az outlookban, majd a következő indításkor már nem volt ott.Látott már valaki ilyet? Kihez lehet ezzel fordulni?
Köszi
B"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Vikus
tag
Sziasztok!
O365-öt használunk (így minden a legfrissebb verzió), és olyan problémám van, hogy van nálunk pár ember, akinek meg vannak osztva bizonyos emberek naptárjai.
Na eddig oké, mert minden rendben megy a dologgal, viszont az a gond, hogy olyan emberek naptárjai is ott vannak, akik már rég nem dolgoznak nálunk. Valószínűleg már rég törölt fiókok stb. Ebből kifolyólag elég sok van már, a szükséges 2-3 emberen kívül. Viszont egyszerűen képtelen vagyok eltüntetni a naptárjaikat. Ha kijelölöm, jobb klikkre a naptár törlése inaktív. Ha megpróbálok rámenni a "fenti kereső>naptár megosztása részre ott sem tudom törölni, mert a sajáton kívül nincs más.
Aki megosztotta -- felettes.. Az ő gépén se lehet kiszedni.. Erre amúgy lenne valahogy mód, hogy törölni lehessen? (mert oké, hogy kivesszük a "pipát" és nem látszik.. de törölni kellene ha lehetne..)
Másik kérdés, van ahol októberi naptári értesítés jön elő folyamatosan minden napi bejelentkezésnél. Minden szinkronizációnál felugrik.. folyamatosan. És egyszerűen nem lehet azt se eltüntetni.. Van erre is valami jó megoldás? Gondolom egy újratelepítés nem oldja meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Subaru topik
- Ingatlanos topic!
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest