Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Dani82
senior tag
az XBOX one megjelent már hivatalosan itthon? Megéri most megvenni?
-
Zjunior
veterán
Mennyi idő az Install?
Bf4 lemezes olyan 20perc volt annó úgyemléxem[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gianni85
veterán
szerintem is szép a Ryse, de annak tükrében azért nem vagyok hanyatt esve tőle, hogy csőjáték, és nagyon statikus. Szép, jó az animáció, jó a díszlet, de semmi interakció a környezettel (leszámítva, hogy neki tudod a falnak lökni az ellenfeleket kivégzéskor)
Ez az a minimum grafika amit egy ilyen játéktól ebben a generációban elvártam. Egy sandbox játéknál más a helyzet, ott azért pl a DR3 lehetne akár szebb is, mondjuk a játékélmény már így is frankó -
Madwe
nagyúr
a felbontás csak egy összetevő, az biztos, de a között is különbséget kell tenni, hogy valami "csak" 720ban vagy 900ban fut felskálázva, vagy két 960x1080 fésüli össze a teljes 1920x1080at, ahol lényegi információban megvan az 1080p, csak összefésül s nem egyben számol. Ez azért teljesen más tészta, nem kell skálázni pl. Ryse árnyékrendszere egyelőre érintetlen, inFamous részecskerendszere is nagyot alkot majd - kár h a játék maga nem érdekel - s lesz itt még 1-2 csoda, ebből is le kéne essen sokaknak hogy a felbontás az csak egy kis összetevője a képnek amit kapunk... Ettől független a KZ felbontás szempontjából teljesen rendben van
-
pzstm
titán
csak akkor a Ryse-t totál nem érdemes leszólni a "csak" 900p miatt...el kellene jutni már oda, hogy a kb. 10 összetevőből csak egy a felbontás, ami alapján kiderül mennyire "szép" az amit látunk....
Továbbra is tartom, hogy 900p ide vagy oda, Ryse felé még nem ment egyik játék sem egyik konzolon sem....Division ami majd elég ütős lehet több téren is...szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madwe
nagyúr
válasz Zjunior #9575 üzenetére
Hónapokkal a megjelenés után sikerült kideríteni - ergo senkinek nem tűnik fel, de spéci műszerekkel kimérhető, nem úgy mint egy sima 720p-1080p konverzió esetén ami feltűnik s pikk pakk kimérhető.... - hogy nem 1920x1080 képkockát használ, hanem kétszer 960x1080 (=1920x1080...) képet tesz össze, nagy kaland
-
tDr1v3r
veterán
válasz AlfaBit #9572 üzenetére
Pár fícsör (leginkább appok, mint az ESPN vagy a Sky) nem lesz elérhető magyar régiós kontóval, de ez meg olyan hogy senki se kötelez arra hogy magyarra regisztrálj, nekem is UK profilom van 360-on.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Zjunior
veterán
http://www.redmondpie.com/killzone-shadow-fall-does-not-run-at-1080p-on-ps4-as-promised-by-sony/
Ennyit a Ps4 Killzone-ról...
-
pzstm
titán
válasz cyber86 #9557 üzenetére
földi halandónak még nem lehet, majd csak a jövőheti twitch app update után
Xbox Broadcast parancsra csak a telepített twitch app nyílik meg.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AlfaBit
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy milyen esetleges hátrányai vannak a hivatalos magyar megjelenés előtti Xbox One vásárlásnak? (Garancián kívül)
Gondolok itt pl arra hogy beállítom az UK régiót,és nyílván a hivatalos magyar megjelenésig lesznek UK-s update-k, amik nem jelentenek majd gondot ha később magyar régióra váltok? Mert utána már gondolom "magyar update-k" jönnek rá.'I have chosen this way: not to join a trend & not to follow a crowd - because it's right for me!" Xbox One S & Ps4 Pro
-
Zjunior
veterán
Nincs vkinek utangyartott akksihoz kábele feleslegbe/eladó sorba a régi joyhoz??
-
Zjunior
veterán
válasz gyuribácsi88 #9563 üzenetére
Nekem semmi bajom a boxal...
Volt Ps4 is nálam... Nem jön be!!
Controller+ gamma jobb eddig...[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Én inkább ezeket MS fanoknak mondanám. Konzulens cégnél melózom, van két megszállott MS fejlesztőnk, akik eddig mindig Boxosak voltak ( nem a törés miatt, egyikük se törte), és most mégis PS-re váltottak. Egyszerűen a nagyobb névleges teljesítmény ígérete miatt. Ausztriában sem divat több konzolt tartani egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
Edem25
tag
válasz gyuribácsi88 #9563 üzenetére
Bocs de a HALO fanok nevében kikérem mert akkor az nem Fan!
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
Garada
őstag
Ha jól látom digitálisan minden 60 Dollár ami olyan 13k körül mozog tehát igazából így sokkal jobban megéri vásárolni mint boltban venni a dolgokat
-
addikt
válasz Zjunior #9562 üzenetére
Mit vársz? 1; nem jelent meg hivatalosan, 2; a Sony betett most neki rendesen. 7 évnyi xbox-ozás után rengeteg ismerősom ment át ps-re (olyanok akik Halo és GoW fanok) és egyre többen mennek, köztük valószínű én is.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Zjunior
veterán
Tiszta szégyen, itthon nem lehet eladni egy bánat játékot One-ra...
Akkor már mind1 ha digitálisan veszi az ember...[ Szerkesztve ]
-
Edem25
tag
Azé bekaphatja a MS tényleg, hogy még elkérnek 20gurigát Play&charge + Adapter ami a PS-nél alapból benne van a gép árába ennyiért.......
-
Edem25
tag
válasz cyber86 #9557 üzenetére
Nem lehet mert kell 1 frissítés az Twitch app-nak ami jövőhéten jön! Nagy respect a zavvi-nak mert szinte ingyé van a posta £20.19 vettem [link] ! Ebay-ről meg Amazon-ról is legalább 10€ a shipping és akkor keveset mondtam!
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Valaki már kipróbálta, hogy működik-e már boxon a Twitch Broadcast? Mert leírás alapján már lehet és videó is van róla.
-
addikt
Stereo fejhallgató (vagy mi) miatt volt az update, (mármint a kontrollerhez csatlakoztatható headset miatt), akinek meg gondot jelent egy ilyen 500Ft-os kábel beszerzése, az inkább ne is vegyen konzolt.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
zeus90
aktív tag
válasz SütiGTi #9551 üzenetére
Gondolom az előzőleg beharangozott Titanfall miatti controller finomítás része. Ami végülis vagy benne volt a múltkori frissítésben vagy nem, ki tudja. De van még egy tippem, most jelent meg nem rég a fejhallgató adapter is, lehet ahhoz kellett valamit frissíteni. Ha jól rémlik most még az audioval is csináltak valamit a patchben, szóval ehhez is köze lehet.
Egyébként érdekes, hogy frissíteni lehet a controllert, de kábelt ugye alapból nem adtak. Ez addig nem is gond, amíg nekem is van vagy 4 db itthon. De azért, aki egész életében almás termékeket használ, nem feltétlen van otthon. Nem egy nagy összeg persze van vagy 1 dollár, de még is csak kellemetlenség szerintem ilyen miatt rohangálni.
[ Szerkesztve ]
-
SütiGTi
senior tag
Megjott az update...maszkaltam a settingsbe es van egy ilyen hogy controller update...megcsinaltam mind a ket joy-t....milyen valtozasok varhatoak ezzel?
-
godzsy2
senior tag
Azért a GTAV annyira nem volt jó, hogy One-ra megvegyem. Bár aki nem tolta végig last-gen-en, annak kellemes kikapcsolódás lehet. Trevor jó fej.
-
Madwe
nagyúr
-
Garada
őstag
Gta 5 remek lenne épp nyár elején mert akkor több ideje van az embernek kipróbálni stb.. én már nagyon várom főleg hogy 360 sem csúnya akkor milyen lesz next-gen köntösben
-
kovsol
titán
GTA5 -t aki akarta annak nagy része megvette úgyis már. Ez meg egy teljesen új játék, új világ/háttértörténet.
Én egyáltalán nem várom a GTA5-t, sokkal jobban örülök a WD-nak.(#9543) Garada én meg pont nyáron játszok kevesebbet. Akkor inkább a szabadba megyek ki. Nyaralás, túrázás, strand stb, amit télen hanyagol az ember.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #9539 üzenetére
Hehe. Emlékszem volt egy olyan is, hogy azért tolják, mert a gta5 -el nem akarnak versenyezni. Addig húzzák amíg újra beleütköznek a gta5 -be, csak most már ugye nextgen -en.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
Plusz jött egy új trailer
Engem annyira nem győzött meg, GTA5-nek jobban örülnék..Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
Watch Dogs Május 27-én érkezik
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #9535 üzenetére
Nem tudom, hogy jönnek rá erre. Engem is párszor figyelmeztettek már, de csak priviben. Lehet valahogy figyeli a rendszer.
Amúgy ha lenyúlom a német havert akkor ryse -ot venni fogok.
[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
Rettegjetek...most kapom a 13. Havi fizumat es megyek haza aprilis 6. an Magyarhonba... Ugyhogy mindent felvásárlok végre lesz pénzem...
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #9526 üzenetére
nem tudoim mit csináltok, én jatekaim.hu oldalon 11ezer körül simán eladom a gameket
-
Something_
őstag
10e alatt a nyitócímeket én nem fogom eladni Maradnak díszek akkor
-
gianni85
veterán
válasz Something_ #9525 üzenetére
egy másik fórumon hitegetett egy csávó... ha őt elkerülöm, akkor már eladtam volna. Most jelenleg semmi. Pedig lejjebb biztos nem viszem... akkor inkább megtartom
(#9528) HGabor89
Ha nem adom el a két hirdetett játékot márciusban, akkor én is megpróbálom a Raymant visszacserélni egy Ryse-ra és megmaradnak dísznek a Forza 5 mellett mint exkluzív címek[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Something_ #9525 üzenetére
Engem sem nagyon találnak meg a 11ezres AC4-em miatt. Az NBA2k14-re viszont lett volna már vagy 5-6 cserém, és egy vevőm is lesz rá elvileg 13-ért egy hét múlva...Pedig azt annyira nem is akarom eladni.
Nagyon kevés még nálunk a One tulajdonosok száma.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #9521 üzenetére
Dehogy is. Csak így "kerek" a történet, hogy az ps4 -es tomb raider volt. Nem hiszem, hogy különbség van közte, csomag csomag, de tény, hogy megkapta. Meg is lepődtünk rajta.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Zjunior #9518 üzenetére
[link]
Röviden: Akkor jelentkezik, ha rákötöd a set top box-ot a gépre. Az Európában 50 Hz képfrissítésű jelet az Xbox-nak át kell konvertálnia 60 Hz-es képfrissítésűre (mivel a gép ilyen képfrissítésen dolgozik). Nálam konkrétan majdnem nézhetetlen volt egy focimeccs HD-ben. Szaggatott a kép, bár volt olyan haverom akinek nem tűnt fel, de nekem nagyon![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
válasz Something_ #9515 üzenetére
Jah, tegnap megjött a márciusi update, de semmi extra. A barátlistán kívül kb nem vettem észre semmi változást.
Jut eszembe, elvileg megoldódott az 50Hz/60Hz konvertálás problémája. Mindjárt le is tesztelem![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Something_
őstag
Tegnap este éjfél körül nekem magától bekapcsolt a box, elkezdett villogni kb 1 percig az xbox logo, aztán kikapcsolt. Lehet, hogy az update volt?
-
Zjunior
veterán
Jött update?
Mi ez a zöld csík?
Már a márciusi?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
godzsy2
senior tag
válasz Zjunior #9504 üzenetére
Nem... a konzolvilág azt ígérte megjelenéskor szállítják, a megjelenést pedig ők márc. 11-ére hirdették. Ajánlom nekik, hogy márc. 12-ére legkésőbb kiszállítsák.
De most látom megváltoztatták a megjelenés dátumát 13-ára, így lehet visszamondom és megrendelem az ipontól 2ezerrel olcsóbban.
-
Zjunior
veterán
Titanfall season pass 25$ lesz includes 3 content packs
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Ma is annyian voltak CoD-ban, mint tegnap, de ma egész jól ment. Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest