Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #8999 üzenetére
Nekem a profilomon van a bf4, forza5 és a bf4 prémium. 110$ érték ha a forzát nem számolom.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #8997 üzenetére
Basszus ez nagyon jó irány. Remélem tényleg lesz valami az online játékok eladásából is.
-
nagyúr
-
zeus90
aktív tag
Elvileg az US store-ban látható egy ilyen:
Spend $45 on digital games, get $10 backMegnézni nem tudom mert melóban vagyok. De ahogy olvasgatom nem mindenkinek jelenik meg, van aki 5$-t kap van aki meg 15$-t szóval érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
én pl most jobban örülök a 3.86$-ért megvett Humble Indie Bundle 11-nek, mint a következő hónapban érkező XO játékoknak
(#8993) Madwe
téves, már ugye volt hír, hogy nem jön a Driveclub Japán launch-ra, aztán híreszteltek már nyári megjelenést is. Ciki. Előbb fog a végén az új Horizon XO-ra kijönni[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz SütiGTi #8988 üzenetére
Ami lemaradt: bonyolultnak tűnhet, de egyáltalán nem az. Felveszel mindenkit barátnak aki nevezett, és utána nyomod a köröket rivals-ban az adott pályán, az adott autóval. Ha végeztél ránézel a leaderboard-ra, és addig nyomod az X-et amíg ki nem listázza az ismerőseid idejét. Ott már látni fogod, hogy ki ellen mentél... Ennyi
Élni és élni hagyni
-
Madwe
nagyúr
válasz A.tessz #8992 üzenetére
ha csak a szűk launch címeket nézed - mert ugye konzolt 6 hónapra vesz az ember majd eladja, nem 6 évre - akkor valóban jobban áll az x... forza vs driveclub ami késik de lassan kijön - elvileg februárban... ryse az kb killzone szintű techdemonak betudható leegyszerűsítve, s amugy is kb 1 szint, más műfaj, killer instinct az nem látom miben több mint a lesajnált indie címek, dr3 meg nálam kb knack szintje, egyik se érdekel egyáltalán de dr3 azért nagyobb név persze. Jön most titanfall, cserébe infamous, the order ps-re, s kb már számban is ugyanott vagyunk... Nem sokkal jobb a helyzet x-en, annyira egyáltalán nem hogy lesajnáld a ps-t, h hiába az erősebb hw ha nincs rá játék - mert 2 játékkal kevesebb van rá, amiből az egyik egy semmilyen ingyenes játék, nomeg februárban le is körözi az x-t.
Meg mi az hogy nem sokat segít a ps4 játék pangásának? Van kismillió játék, indiek is soksok órát elvesznek az embertől, ingyenes f2p címek, multik, már most elég sok időt el lehet b*szni a ps4el, hidd el Persze ha te csak exklúzív aaa címekkel vagy hajlandó játszani, s 1 éven belül amúgy meg eladsz mindent ami konzol (mert azért az látható, sejthető, nomeg eddigi genek alatt is így volt, hogy ps-re több exklúzív jön mint x-re) akkor biztos hogy a ps4 egy szar.
-
A.tessz
senior tag
Na hülye vagyok , a.sebi a te driveatarod nehezíti meg az életem nap mint nap
mstills: forza, ryse, dr3, killer insinct, egyenlőre jobb, mint a killzone knack duó, tehát nem fölösleges megemlíteni. Knack vicckategória. Oultast lehet nagy sikert arat, de egy 10 eurós játék, pcn akcióban 6 euró is volt, nem mondom, hogy rossz játék, de nem hiszem hogy sokat segít a ps4 játék pangásának.
Ps4 jobb minőségben a 3rd party játékokban ez nem vitás, cod ghostot tolom rajta és nagyon szép. Az is lehet hogy sok a 720p, 1080p helyett boxon.
De xbox one exklúzivjai egyenlőre sokkal jobbak, az én tapasztalaton szerint. Ps4 en killzone nem rossz, néha elő-előveszem. Knack vicckategória, konkrétan egy komolyabb platform játék mint a super mario 3d world nagyszerűsége után, csak mosolyogtam milyen szánalmasan egyszerű buta játék. (csak egy vélemény no offense, mindkettőt próbáltam)Ez nem neked szól, csak egy gondolat általánosságban.
Nem hiszem, hogy megkéne győzni egymást, de amíg az érvek abban kimerülnek a ps4 mellett , hogy 720p >1080p nél és milyen erős a hardver a ps 4 ben az xbox hoz képest, addig nem hiszem, hogy van értelme az összehasonlításnak. Szerintem ha egy két pct összehasonlítunk teljesítményben vagy majd a steam boxokat, akkor se az lesz a lényeg mennyivel erősebb a ps4 , hanem a játékkinálat.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
teljesen off s no flame, de az hogy valami indie, attól még nyújthat ugyanolyan szórakozást, lehet annyira tartalmas is akár, s hoszzú ideig leköthet - bár ez utóbbi kettő nem feltétlen szempont, de ez nem is baj! - s az indiesége az lényegében csak annyit jelent, hogy kevesebb ember kevesebb pénzből kevesebbért árulja - de neked, mint vásárlónak az a lényeg, hogy mennyire szórakoztat - nem csak a 4k 60fps széteffektezett ultrareális játék a jó játék - kis flame on: ezt főleg ti tudhatnátok, hogy a 720p se rossz és számomra pl igenis sokat nyom a latba 1-2 indie cím - pl journey ps3on elég sok aaa címnél jobb élményt nyújtott, pláne ingyen! De végülis a Killer Instinct-et is mondhatnám végülis, bár még nem ismerem...
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #8963 üzenetére
Na vege a fifa napnak....kicsit nehezkes volt :-) Megzuhantam :-)
Holnap varom hogy hazaerjek es kiprobaljam....eleg neheznek olvastam a szabalyokat...remelem menni fog...
-
nagyúr
-
mstills
tag
válasz bulikavagyok #8984 üzenetére
Az előbb még arról volt szó, hogy semmi sincs PS-re, elég nagy előnyként lettek felhozva az exklúzív játékok. Mindegy, nem akarok flamelni. Szerintem egyik platformra sincs még jóformán semmi, ezt az 1-2 játékos különbséget felesleges felhozni. De ti tudjátok
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
mstills
tag
válasz bulikavagyok #8981 üzenetére
Hát azért többet vártam, ha ilyen hatalmas előnynek hozzátok fel az exklúzívokat. Ryse Launch title volt, PS4-nél ott a Killzone. Említett Knack-el el lehet szórakozni, most jön az Infamous Second Son. Driveclub tényleg rengeteget késik és egy Grand Turismo is jó lenne mondjuk.
PSN+-on lévő indie gamek viszont nem rosszak, az Outlastnek elég nagy sikere lett.[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8981 üzenetére
Killer?
-
nagyúr
-
mstills
tag
válasz gyuribácsi88 #8979 üzenetére
Akkor nagyjából naprakész vagyok. Forzát irigylem is..
-
addikt
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8973 üzenetére
vagy verekedős játékkal? vagy coop-ot?
-
nagyúr
-
nagyúr
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
A.tessz
senior tag
válasz bulikavagyok #8963 üzenetére
Skullrock84 vegyetek fel , forza , ryse , dr3 , na meg majd titanfall érkezik. Főleg forza megy most, alig várom, hogy újabb driveatarok is elverhessenek, ne csak pzstm és Xirtam driveatarja..
-
nagyúr
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #8961 üzenetére
Köszi szépen...ezt megnézem...megcsináltam a regisztrációt, most olvasgatom a szabályokat, ma este fifa party de holnap este ráérek megnézegetni Te is neveztél?
-
nagyúr
válasz SütiGTi #8960 üzenetére
Itt le van írva részletesen Csinálsz egy regisztrációt, és utána nevezhetsz. Elég gyorsan megy.. Később lesznek más típusú futamok is, nézz szét a Forza4 versenyek közt. Elég aktív a dolog, sok taggal!
Élni és élni hagyni
-
SütiGTi
senior tag
válasz bulikavagyok #8952 üzenetére
Hogy van ez a dolog?
-
Def26
félisten
Már elment pár hete. Majd a kinectmentes verzióból beszerzek egyet. Persze ugyanaz a bolt, mert nagyon pozitív volt a kiszolgálás. Szép emlék marad és jó volt átélni akkor - azt - ott, és az elsők között lenni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8954 üzenetére
önkényesen nem lesznek betéve, de lehet a moderátorokat kérni. Ha valaki ezt olvassa... engem betehet: lengyeljani a Gamertag-em. Titanfall-ig úgyis növekednie kell még az ismerődeim számának
(#8958) bulikavagyok
hanyagolják a moderátorok a topicot[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #8954 üzenetére
Ha már így szóba jött akkor engem meg ki lehetne venni.
-
nagyúr
válasz gianni85 #8953 üzenetére
Oké így már megvagy!
Egyébként korábban volt róla szó már többször is, illetve ígéretet kaptunk arra, hogy bekerülhetnek a téma összefoglalóba az új gamer tag-ek. Nem lenne rossz, mert már annyi embert felvettem innen is, de azt sem tudom, hogy ki kicsoda!Élni és élni hagyni
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8950 üzenetére
lengyeljani a GT-m. Talán már korábban regisztráltam is, majd ránézek. Igazából köridőfutam még rendben is van, de ütközés bekapcsolása mellett rendes versenyeket nem szeretem tolni...
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8948 üzenetére
igent fent vagy nekem. Forzát a 3. résszel nyomtam sokat, majd elhanyagoltam. A napokban befejezem a DR3-at, aztán nekifekszem az F5-nek
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8946 üzenetére
van még digitálisan Forza5 meg Max. Aztán úton van már a Rayman, jövő héten a Thief, később meg a Titanfall Sajnos nem engedhetem meg, hogy felhalmozzam a játékokat... X360on se volt soha egyszerre 3-4 játéknál több. (dobozosan persze)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
felkerült egy DR3 apróra
-
nagyúr
-
henesa
aktív tag
Üdv ! Vennék egy one-t de mindenhol egy év garival látom ez ezeknél már ennyi lesz vagy azért ennyi mert hivatalosan még nem lehet kapni hogy van ez ????
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
pzstm
titán
válasz Something_ #8938 üzenetére
tartalmaznia kell.
volt egy ingyenes dlc is meg a colosseum pack.
amúgy a játék ikonján három vízszinte vonalas gomb és manage game. Nekem a Day one kiegészít ott volt hogy letöltére kész. Ott rányomtam és telepítette. Nézd meg esetleg van-e még ott bármi
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
godzsy2
senior tag
válasz Something_ #8938 üzenetére
Én a CoD-hoz vettem season pass-t, azt hittem abba mindennemű kiegészítő bele tartozik, de pl. a camo dolgokat (fegyverek skinjei, custom karakterizációkat) nem kapom meg. Újra csengethetek érte... azt hiszem kihagyom. A 4 dlc map pack viszont benne van.
-
gianni85
veterán
-
pzstm
titán
Azonnali vétel lesz nekem. Egész rég jatazotram, újra bele kell jonnom
http://news.xbox.com/2014/02/games-ryse-mars-packiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gianni85
veterán
azért az tré, ha majd nekünk kell mindig választani, és nem automatikusan a legjobb szerverre dob be... itt vagyunk egymástól pár km-re, és valakinek a north a jó, valakinek a west
na köcsög Zavvi zárolta is a Rayman összegét... pedig csak 21én jelenik meg. Létezik, hogy holnap elpostázzák már?
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz gianni85 #8918 üzenetére
Most hogy kiadták publikusba a bétát lett egy szerverválasztó a főmenüben, ahol hozzánk a legközelebbi a West EU, ami 58ms-os, North EU pedig 63ms. Az amcsi szerók már 120ms környékén vannak. Ezzel az 58ms-el is csak 4-esen van a térerő az 5-ből. Ajánlom hogy márciusra beállítsanak egy East Eu-t is 30ms körüli értékkel és akkor jók vagyunk.
-
Madwe
nagyúr
válasz gianni85 #8918 üzenetére
Az mondjuk bíztató!
(#8919) Edem25 Tényleg semmi baja a BF4 netcode-jának
[ Szerkesztve ]
-
Edem25
tag
válasz Csöbronit #8906 üzenetére
Ezt a hitboxot nem értem mert ezt mindig elmondják a semi prok ,hogy szar a hitbox minden játéknál!
A BF3-nál az volt mert ott rendszeresen buktam a fedezék mögött de se a Bf4-ben se a TF-ben nem tapasztalom a Halok-ban sem a hitboxnak tulajdonítottuk a rossz találatot hanem a lagnak ami a Host miatt volt. A CoD-ról nem nyilatkozom mert Mw2-ota nem játszottam vele de ott meg olyan kevés sebzés kellett ,hogy aki előbb húzta meg a ravaszt az nyert vagy aki előbb befordult a sarkon és felemelte a fegyvert,
és ennek tulajdonítom a sikerét a gyors ,egyszerű sikerélményben mert bárki aki előszór leül 1 CoD elé az leől legalább 3-4 embert és sajnos ezért lesz a HALO is CoD-os meg a BF is Cod-os ,hogy könnyű, gyors sikert érjen el az ember ezért lesz CoD-os is a TF! A pozitívumot abban látom, hogy nem akar több lenni mint ami! Nem még több perk meg még több fegyvert akar belerakni hanem a pilotak mozgása + Titánok harca is komplexebb dolog mint , hogy odalövök sorozatot azt fekszik.A Source tökéletes választás volt mert a CS-is azzal fut és ha népszerű competitive Fps-t akarnak csinálni akkor jól döntöttek mert nincs más motor a piacon ami jobban optimalizálható! Frosbite ,CryEngine blah
Én nem vártam sokat a TF-től de kellemeset csalódtam!
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
Madwe
nagyúr
Mechákkal nincs baj, csak ha már leírtam hogy COD illett odaírni hogy + mech de az amúgy bejövős!
Source engine-el azon kívül nincs baj hogy elavult - bár cod agyonplasztikázott quake3 motorjánál még mindig jobb - de pl ha elolvasod az utána linkelt (#8912) Madwe "nem kell hozzá erős gép" ph-s linkem ott pl szó esik a source elavultságáról fénykezelés terén - s máshol is van vele baj már mai szemmel nézve...
EAvel pedig nem (csak) az a baj h beleszól mindenbe a marketing osztályuk s lehetőleg 0 tartalomért és erőfeszítésért akarnak iszonyat pénzeket legombolni mindenféle hülyeség gyanánt ami gyakran a játékmenetbe is beleszól...
Jelen esetben inkább csak arra utal az EA hogy ők biztosítják a servereket, amik híresen szarok, BF4 sok hibája sztem ahoz köthető nemcsak a netcode-hoz, nomeg volt egy sim city is, hogy csak a nagyobb bakikat említsem...[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz Csöbronit #8914 üzenetére
aha, értem már. Azt hittem ez ennél egyszerűbb... gondoltam a mesht ért találat számít az ilyen játékoknál, ami fel van osztva kar, láb, torzó, fej stb. részekre és ha azt találja el, akkor annak alapján vonja le a 100 HP-ból a megfelelő értéket. A lagról meg úgy gondoltam, hogy az ellenfelem játékában engem még a fedezék előtt lát, azért tud lelőni, de az én szemszögemből már fedezékbe vagyok, hisz' az én helyzetemről az infót el kell juttatni a gépemről a szerverre majd onnan az ellenfelére.
Mondjuk ennek így multiban sok értelme nincs, mert CoD-ban is az érvényesül, aki a hoszt, nem az, aki ténylegesen jobb. Talán LAN partyn lehet igazán összemérni a tudást. Gondolom ezért adták meg Xbox 360-on a 30ms-ot.
-
Csöbronit
tag
válasz godzsy2 #8911 üzenetére
Egy karakteren az a terület ahol a lövedékek becsapódását és ezzel együtt a sebzésüket regisztrálja a rendszer. A baj akkor van amikor egy gyorsan mozgó karakter felületén elcsúszik ez a terület, ezáltal vagy elé vagy mögé kell lőni egy kicsit. Tipikus jelensége a hitbox lag-nak amikor te már fedezékbe bújtál de valaki még a mellette lévő levegőt lövi és meghalsz. CoD-2 idején még config hack-nek nevezhető beállítások is voltak,hogy mesterségesen eltolják ezt a részt a karakter felületéről ezzel növelve a saját esélyeiket.
FaZe Clan Member - MLG player
-
zeus90
aktív tag
Lehet volt már, de US store-ban Titanfall előrendeléshez 10$-os gift card jár.
-
Madwe
nagyúr
Nem kell hozzá erős gép hogy max grafikán kipróbálhasd
-
addikt
Az ipon-nál egész jó árban vannak a One játékok, 16K környéke, és nem 18.
Csöbronit: azért mert a titanfall nem adja a 360 noscope-ot, azért még nem kell durcinak lenni.
[ Szerkesztve ]
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Csöbronit
tag
Most hogy elérhető PC-re is a titanfall béta én is kipróbáltam de remélem nem ilyen lesz a végleges. Ennek a játéknak is ugyan olyan elcseszett a hitboxa mint a Bf-eknek. 2 kör elég is volt belőle.
FaZe Clan Member - MLG player
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
válasz bulikavagyok #8900 üzenetére
WANTED10 kóddal, 49.91€-ra jött ki. Annyira nem vészes, olcsóbb mint amennyi itthon lesz
Na meg addigra lehet kijátszom valamelyik másikat, aztán attól meg is válok 1-2ezerrel olcsóbban[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest