Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fityere
senior tag
Xenoblade Chronicles X jaj ez WII U (vennem kell egyet )
The Division, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain de ez utobbi lesz az idei ev jatek (szerintem)
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
woodbear
addikt
válasz Donibrasco #36990 üzenetére
Tényleg mad max....remélem szuperjó lesz. Sok jó dolgot bele lehet pakolni ha akarnak.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Krisz0630
senior tag
Witcher 3, Batman Arkham Knight, MGS5 (?), Forza 6, Tomb Raider.
Azért erre az évre sem lehet panasz.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
SütiGTi
senior tag
válasz Donibrasco #36994 üzenetére
mindenhol azt latom, hogy aprilis 14...csak a boxon nem :-) remelem lassan elotoltheto lesz ;-)
-
SütiGTi
senior tag
Tomb Raider megjelenesrol van valami hir? Mortal-ra miert irja a box meg mindig, hogy coming soon? Az aprilis 14 nem fix?
-
cyberkind
félisten
válasz Donibrasco #36990 üzenetére
Tényleg jön a Mad Max is, bár ha valami gagyi szar lesz akkor még porfogónak se.
-
Donibrasco
tag
Mortal,Mad Max,Tomb Raider😄
-
woodbear
addikt
Forza6, Tomb Raider. Idén kb ennyi. Aztán ki tudja miket szerzek be még, vagy mi okoz meglepit
Oldalam: www.swsfoto.de
-
tunkiih
őstag
Forza 6 - SW Battlefront így hirtelen.. meg kiváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a Project Cars-ból, de max késöbb szerzem be hugy áron meglesni..
[ Szerkesztve ]
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az az oldal ahol mutatja melyik országban mennyibe kerül a játék ?
Várom válaszotokat.
Köszönöm előre is.
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
storm3
senior tag
válasz MunezXBK #36982 üzenetére
De ha én használtan veszem konzolboltból(ahol van 12hó saját garijuk rá),akkor lutri hogy be van-e regelve egy másik acchoz,vagy több accra is regelhetem ugyanazt a serialt?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
Érdemes olyan XO-t venni, ahol nincs MS garancia(be van regelve a serial) csak konzolboltos? Nincs ebből taknyolás? Nekem a GSM boltokkal csak negatív tapasztalatom van.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
vg
addikt
válasz appleGjuice #36979 üzenetére
Tényleg? Nem lesz új COD? Meg BF? Meg AC se? Lehet lemaradtam azokról a E3-akról.
-
vg
addikt
válasz appleGjuice #36977 üzenetére
Basszus, akkor jövőre nem lesz semmi új játék?
-
appleGjuice
tag
Én azt a tendenciát látom, hogy E3-on bemutatott játékokra legalább 1, de van hogy 3 évet is várni kell, idénre már nem számítok semmilyen érdekes bejelentésre. Mindenestre hamarosan én is xone tulaj leszek és már alig várom hogy a witcher 3-at és az Arkham Knightot játszhassanam. ^_^
-
gianni85
veterán
Én őszig elvagyok az elspájzolt játékaimmal
-
RichieTri
senior tag
Ha megjön az Elite vagy a WoT...
Elégedett leszeklive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #36967 üzenetére
Halo 5, Tomb Raider, Halo 5. . Ennyi elég nekem már. Jó lett volna még egy Quantum Break, meg The Division, de hát így jártunk...
(#36971) adam014
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
Tomb Raider, Ori, Forza6 akkor már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
n000rbi
senior tag
Gyenge év az idei, mi tagadás
-
nagyúr
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez nagyon, nagyon zsenge. Pláne Battlefield Hardline meg Evolve, mint "Best games of 2015". Vicc.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zzola
titán
válasz a lovas #36961 üzenetére
Évekig PS-em volt, sokkal több ismerős van, mint boxon. A kontrollert nem tudtam megszokni 3 hónap alatt sem illetve inkább multiplatform játékokkal játszom, azoknál meg gyengébbnek találtam a box teljesítményét...
+ nem ez volt a kiváltó ok, de a menü és a konzol store sem jött be...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sziasztok!
Búcsúzni jöttem, tegnap elvitték a konzolt! Sokakkal nem tudtam játszani, de a topic egy élmény volt!
üdv! Zoli
-
tunkiih
őstag
Tény és való hogy, DualShock 4 nagy előrelépés az addigi kis p*csákhoz képest, de a 360 és a One gamepad egyértelműen az ász nálam.. Nekem teljesen fekszik (sőt!) a mostani is, nem sírom vissza a 360 gamepadot. (kopkop).
-
Mathiask
senior tag
válasz cyberkind #36953 üzenetére
Pedig szerintem pont nagy kéznél nehéz elérni az LB/RB-t.(szerintem kissebb kézre van tervezve a one kontrollere) Az LB/RB síkja a és az LT/RT csúcsa kb egy vonalban volt 360-nál, One-nál az LT/RT vége előrébb lóg, így LB/RB nyomáshoz kényelmetlenül vissza kell húzni az ujjakat. És a bal analóg joy tengelye kb egybeesik az ujjnak alul kiképzett völggyel(a legvékonyabb rész ahol az ujj átmegy a kontroller alá.) Míg 360-nál a joy előrébb van, így a hüvelykujjnak kényelmesebb. One-nál nekem tök nehéz 9 óra irányba húzni a joy-t, mivel hátrébb van a kényelmesnél, így mindig 11 óra felé tolom, ha nme figyelek oda. Arról már nem is beszélve, hogy a keresztbe rakott elemek miatt vastagabb egy kicsit a középső rész és nem lehet olyan kényelmesen elhelyezni mint 360nnál az elemek mellé.
[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
válasz cyberkind #36953 üzenetére
Ez a ps4 joy mérföldekkel szarabb a one joynál amit igaz nem huzamosabb ideig próbáltam...de amit biztosra tudok hogy a 360 joya a földbe döngöli..az aksi kb 1 napot bír ha játszok vele ugyan az a használat mellett a 360 4napot bír ki.. ugye elmaradott szar elemekkel működik amik 2x 2500mah varta nem fos 800mah...most is azon vesződök hogy nézegetem ezeket a CRONUS megoldásokat hátha megoldható lenne a joy csere ps4 en, csak hát a tb xp500 as fülesemmel nem menne a chat..
-
cyberkind
félisten
válasz ForRedGlory #36952 üzenetére
Nekem meg ez a legjobb, valahol csak úgy osztom a headshot-ot.
De lehet hozzátartozik az hogy nagy a kezem, nagyok az ujjaim, viszont hiába nagyok, a 4"-os teló untig elég.
A Ps4 kontrollernél még a 360-as is jobb, számomra.(#36951) bajzal
Hardveres előny mennyire érdekel, és az exkluzív címekből mi jön be?[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Nem tudok dönteni, hogy Xbox One vagy PS4. Mondanátok érveket, hogy miért inkább a One-t vegyem mint a PS4-et? Köszi És milyen kormányokat támogat?
-
godzsy2
senior tag
Hja, a mostani egy nagy rakás fos az FPS játékokra. Az öcsém napi szinten szidja az XO kontrollerét, hogy hogy tudták így elk*rni a 360-hoz képest. KontrolFreek nélkül konkrétan semmit nem ér az analóg része. Ha igazak a pletykák és bejelentik ezt az "új" kontrollert az E3-n, akkor tuti drágább lesz a sima kontrollernél. Hát akkor az MS bssza meg az anyját... feltéve, ha nem fogja ingyen kicserélni az XO alap kontrollerét erre az újra.
-
mettek
addikt
Azt tudja valaki hogy van e mód kijátszani a régiózárat xbox one-on, hogy már 17-én elinduljon a hardline? Köszi
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
vonSux
őstag
válasz woodbear #36936 üzenetére
Kinek mi. Nekem pl az alapgép csillogó műanyag felülete nem, hogy elegáns, inkább bazári. Eddig ez az gép tetszett a legjobban (minusz matricák és minusz játék )
A lehetséges új kontroller meg kifejezetten az fps játékosoknak kedvezne (lehet, hogy lesz benne egy kisméretű billentyűzet meg egér a win 10 miatt érkező pc-s arénákra gondolva ), persze mindez csak bőven pletyka egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Final Fantasy Type-0-t tervezi valaki megvenni?
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
-
-
appleGjuice
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha pl. UK storeból veszek valamit és a régiót utána Magyarországra valtom, elérhető marad, amit vettem?
-
cyberkind
félisten
Erről a BF hulladék Hárdlájn gépről jut eszembe, hol lehet venni matricát a gépre?
-
Def26
félisten
Jön a bf hardline témás xbox one. [link] Tudom sokaknak szarfos, de hátha van még jóérzésű játékos aki nem csak a színes habos babos szaroknak örül.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
vonSux
őstag
pletyka. ki tudja....
-
pzstm
titán
Nekem valamivel több mint 39 óra volt, de én is nagyon élveztem. Lord of the hunt dlc nekem kész, most kezdtem nemrég az utolsót
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lefty
addikt
Na vegigvittem a Shadow of Mordort, nekem nagyon bejott.
Viszont a vegere mar egyaltalan nem volt kihivas semmi, folyamatosan csinaltam a mellekkuldeteseket, igy mire mar komolyabb utkozetek voltak mar egyszeruen erinthetetlenne valtam, persze igy is nagyon elvezetes volt. Osszegyujtottem minden cucmot, megcsinaltam mindent, most johet a DLC[ Szerkesztve ]
-
Donibrasco
tag
válasz Donibrasco #36905 üzenetére
Hol vagy Norbo???
-
Rage47
veterán
válasz ForRedGlory #36901 üzenetére
ah de én úgy terveztem hogy végigjatszom a singlet és örökre elfelejtetem mert nem kell egy ilyen bf4 kieg.
-
norbi2010
őstag
Valaki nem akar 9 körül GTA-ban Heist-t játszani? Egyet sem játszottam még, szóval az elejétől kezdenénk.
-
Hunt3r22
őstag
válasz ForRedGlory #36901 üzenetére
+ Amennyiért liveon meg lehetett venni ~ 10800 ft, szerintem annyit simán megér.
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest