Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
39 nap alatt csak megjött a Halo MCC-m, végre.
Elkezdtem az első részt, PC-n játszottam vele anno kiskoromban, de eltévedtem és meguntam.
Páran szidták, hogy már nem az igazi, stb. Én nagyon élvezem, visszahozza kicsit a régi játékok elemeit. Nosztalgia is van benne, meg persze újdonság, mert nem ismerem az első kettő Halo-t. -
Jovanny2
őstag
Nyilván 3 pólusúval próbálkozol, de a headset adapter csatija 4 pólusú. Ilyesmi kell. Egyébként a legbelső mindíg a test, a hegye általában a MIC, és a 2.-3. a L-R hang. Ha 3 pólusú aljzatba dugsz 4 pólusú csatit, az általában nem baj, mert a test melletti részt a 3 pólusú aljzat testre húzza, a másik két láb meg működik, de fordítva (4 pólusú aljzat 3 pólusú csati) nem jó. Én hál istennek összehoztam a Turtle Beach bluetooth adapterével, úgyhogy ezzel nem kellett szenvednem, de persze stereo adaptert vettem.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
EnDaN
tag
Tudtok ajánlani kábelt, amivel a headset adapterbe a rendes headsetemet megfelelően be tudom üzemelni? Már többet is próbáltam, mindegyiknél az a probléma hogy a mikrofon nem hallatszik viszont a fülhallgatóba érkező hangot visszaadja mintha én beszélnék a mikrofonba. Már egy átalakítót is vettem, hátha az megoldja, de nem nyert. Ha van valakinek kipróbált, működő megoldása akkor ossza meg
-
ferensz
senior tag
válasz wannnabeees #35086 üzenetére
Uuuu, ez nagyon király, csak ki ne dobassam magam
Gebriel: Def26-ot kérdezd, ő szokta mindig belinkelni, én csak előtúrtam most a kérdező kedvéért.
[ Szerkesztve ]
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
ferensz
senior tag
-
Def26
félisten
Esetleg lehetne nyitni egy olyan topikot ahol a legnagyobb fanok gyűlnek össze és csupa pozitív komment van a gépről és a hozzá tartozó szolgáltatásokról. Egy olyan virtuális közösség ahol a titanfall kontrollerek és sebesen dolgozó dashboard rendszerek, dx12 pixelek, 1280x1080 majdnem full hd játékokról menne az eszmecsere paradicsomi körülmények között.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pelenka35
őstag
Reggelt
Valaki be tudná linkelni azt az oldalt ahol fel vannak sorolva a játékok árai országok szerint ?
próbálkoznék a Hola-val , köszönömGamertag:Rob3rt75
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #35071 üzenetére
"egyes felhasználók hozzászólásait le tudnám tiltani"
Ragaszd le valamivel a monitorod, és akkor nem látod őket. Valahogy úgy mint Apollo 7 utasai tették mikor ufót láttak... Info
-
RichieTri
senior tag
válasz bulikavagyok #35071 üzenetére
vagy legyen !votekick
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
Az oldalsávban kiemelhetnétek hogy a 720p a legjobb.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz L_YKing #35063 üzenetére
Videók, GIF-ek biztos nem lesznek, a kiemelt hsz-ben lévő GIF sem tetszik mindenkinek. Olyanokra gondoltam, amik hozzásegítik a topiklakókat az egyszerűbb probléma megoldáshoz. Ezért találtam ki anno az oldalsávot is. Bár mondjuk sokszor azt sem használják az emberek, és olyan alap dolgokat kérdeznek, hogy, hogy lehet a garit intézni, vagy mi a support telefonszáma.
(#35065) Def26
Mármint mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gregszton
tag
Sziasztok!
Ma én is beléptem az új generációba igaz nekem ez még az első konzolom.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ajándék kártyát aktiváltam a számítógépen a Microsoft-fiókomban kitöltöttem az adataimat, de van egy mező ahol kéri a telefonszámot és az első mezőben előhívószámot kér a +36-ra azt írta, hogy helytelen a sima 36-ot az elfogadta, csak azt nem tudom, hogy ez most jó vagy pedig mást kéne be írni oda?
Meg lenne egy olyan, hogy a konzolt beállítottam, de nem tudom kitűzni a kezdő képernyőre az alkalmazásokat egy hiba kódit ír ki valakinek valami ötlete?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gondolkozok valamin amivel lehetne meg fejleszteni a topikot. Az tema osszefoglalo a nevekkel ugye elerheto mindenkinek, ahogy a sidebar is a publikus infokkal. Lenne meg valami otlet amivel szerintetek fejlesztebi lehetne topikot?
Esetleg 1-2 alap leiras az oldalsavba?
Live-Die-Respawn
-
plejik
addikt
Nekem egyik region sem ment..fizetest a vegen nem engedte azvorosz, a kanadai meg vatt-ot is akart felszamolni..szoval en ezzel nem is erolkodok. Ennyi ido alatt mar itt lenne a lemezes valtouaz.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
L_YKing
addikt
Meg annyit akartam kerdezni, hogy ha aktivalom a free goldot akkor ugye hozzaadja?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Dinasti
senior tag
A World of Tanks érkezéséről nem hallottatok valamit box one-ra?
-
hitchins
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #35049 üzenetére
Hat ha ott lakik miert ne
Szereti a fuszeres csirket[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én erre figyelek. Szállodában vagyok.
-
zzola
titán
Én amazon-on egy Miami-i McDonalds címét adtam meg...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz hitchins #35044 üzenetére
De az ismerősöd nem is a moszkvai KFC címét használná számlázási címnek.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
Én azért nem félek a tiltástól annyira, mert mint az előbb írtam, van egy haverom aki kapott emiatt emailt a MS-tól, miszerint jobb lenne, ha itthon vásárolna, ha már úgyis csak itthon játszik.. Tehát mielőtt letiltanak, elvileg előbb kapsz egy figyelmeztetést.
Blaise: Felhasználói bázist a gépeladások alapján szerint könnyebb megbecsülni, illetve játékosok IP címe alapján.
hitchins: Persze mindent ki lehet magyarázni, csak kérdés, hogy mennyire hatja meg őket.
vg: A home-olás mióta tilos? Szerk.: Ez amit idéztél nem egyértelmű szerintem.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #35037 üzenetére
Van a eula-ban ilyen:
"tilos bármilyen jogosulatlan eszköz használata, illetve ennek megkísérlése a Szolgáltatások módosítására, átirányítására vagy elérésére"
Nyilván ez a vpn-re van, de nincs leírva, hogy nem vásárolhatsz más régióban. Szóval passz.
Ilyen is van:
"tilos fiókjának jelszavát másokkal megosztani, és tilos egy harmadik felet más módon feljogosítani arra, hogy a Szolgáltatásokat az Ön nevében elérje vagy használja, kivéve, ha erre jóváhagyott eljárást biztosítunk;",
A home-olás viszont tilos. Na, így jobb?
-
hitchins
őstag
válasz bulikavagyok #35040 üzenetére
Ertem az elvet, de azert furcsa. Miert ne lehetne hogy itt is es moszkvaban is van lakasom, es folyamatosan utazgatok. Nekem van ismerosom ilyen...nem gyakori de miert ne.
Mondjuk en nem tokolok ezzel az egesszel ugyhogy nem erint, de ez furcsa. -
Def26
félisten
Nyugodt lehetsz, ha tiltják és ezért megy a fingatás nem tesznek különbséget a régiók között.
Nektek max az lesz szar, hogy az ilyenek miatt mint én fogják megszopatni az egész brigádot.
-
Blaise
veterán
Nyilván az itthoni eladások elég fontosak abból a szempontból, amikor a magyar MS azt próbálja elérni a felhasználói bázis alapján, hogy pl. egy adott játékhoz készüljön-e majd magyar nyelvű lokalizáció.
-
gianni85
veterán
én már itthoni régióban, igazi címemmel kezdtem el vásárolni. Mivel nem szeretném bukni se a játékaimat, se a gamertag-emet, így már nem trükközök. Az talán tényleg nem feltűnő, ha bár nem a saját régiódat, de mindig ugyanazt használod
-
nagyúr
válasz godzsy2 #35038 üzenetére
Hát igen, ez még belefér, de az orosz (bankkártyás) vásárlást már elég nehéz megmagyarázni..
gianni85: Ezek szerint tényleg van erre vonatkozó szabály. Bár szerintem, ha itthonról csak a US Store-t használom, az még simán belefér, mert ezer életszerű magyarázatot tudok rá kitalálni. A 2-3 számlázási címre már nem annyira.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
gianni85
veterán
-
godzsy2
senior tag
És mi van, ha én azzal magyarázom a supportnak az US feltöltős vásárlásaimat, hogy a kint élő rokonaimtól/haverjaimtól kaptam szülinapra/karácsonyra dolláros feltöltő kártyát?! Jó, a számlázási címet még mindig leinfózhatják, hogy egy pizzéria címét adtam meg.
-
nagyúr
Biztos, hogy van rá szabály, de annyira nem veszik komolyan. Egyébként van olyan ismerősöm akit már figyelmeztetett a MS, hogy hagyjon fel ezzel a tevékenységével.. Ezzel nem a Microsoftot, illetve a forgalmazókat rövidíted meg, hanem inkább az adott ország költségvetését szerintem. De nem is azzal van a baj, hogy ha nem a saját országodban vásárolsz, hanem ha egyszerre van három számlázási címed három különböző országban, és mindig ott vásárolsz ahol olcsóbb.. Én például nem vásárolok csak US Store-ból, hiába vehetnék meg nagyon sok játékot/DLC-t itthon olcsóbban, nem variálok a számlázási címekkel.
Élni és élni hagyni
-
gabesz839
senior tag
Megtaláltam köszönöm
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
nagyúr
-
gabesz839
senior tag
Valaki segítene. Vettem egy 12 hónapos goldot. Hová kell bírni a kódot a konzolon?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
zzola
titán
válasz bulikavagyok #35029 üzenetére
Szerintem mindenképp érinteni fog...
-
nagyúr
Ez nem tudom mennyire érinti a boxot, vagy egyáltalán érinti-e? Mindenesetre elég érdekes.
Nagyon jó lesz a DirectX 12Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Jovanny2
őstag
válasz SütiGTi #35020 üzenetére
Én nem kockáztatnék, akinél a játék, annak a DLC. Nem valószínű, hogy jó fordítva, utána meg lehet bociszemekkel nézni a support chat-et, hogy kapsz-e refundot, vagy nem. Szerintem ez ne legyen dilemma tárgya, bankszámlaszám, és feleztek. Jó helyeken így megy, nem? Ha netán működne is, és borul a home-bili, akkor a DLC-s kenheti a hajára.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
SütiGTi
senior tag
Ha home-ban vagyunk és szeretnénk DLC-t venni az egyik játékhoz akkor annak kell megvennie akinél a játék meg van véve vagy teljesen mind1?
-
zsocy
őstag
válasz migthy man #35014 üzenetére
Azt tudod hogy ebbe még hdd-t is kell tenned, ez csak a keret+usb hub. Amúgy pofás cucc.
-
vg
addikt
Az a baj a russian fanclubbal, ha egyszer intézni kell valamit supportal, mondjuk amerikai chaten, akkor nem biztos, hogy annyira rajongani fognak a dologért. Esetleg még rá is nyom a riport ikonra a kedves supportos a kivizsgálásra. A xbox360 topicban pár napja volt valaki aki nem tudott belépni mert a billing address nem volt jó kivizsgálás után... Dehát, mindegy már.
-
zzola
titán
válasz migthy man #35014 üzenetére
1TB-os HDD felének az ára, nekem nem ér meg ennyit....
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz migthy man #35012 üzenetére
HDD topicban biztosan megmondják a frankót....Megbízható külső HDD kell-szerintem.
Vagy ez jöhet szóba, ha majd lehet kapni valahol....
[ Szerkesztve ]
-
-
plejik
addikt
válasz bulikavagyok #35008 üzenetére
Az megvan, most az adatokat akarom megadni de a bankártya tulajdonos nevére mindig visszaugrik..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
losilee1337
aktív tag
-
nagyúr
-
plejik
addikt
válasz losilee1337 #35003 üzenetére
Nálam nem megy, hiába állítom be oroszra, ugyanúgy a magyar store jön be...
-
losilee1337
aktív tag
-
losilee1337
aktív tag
válasz Roland1789 #35000 üzenetére
Üdv hogy csináltad én is ipadrol probálom,de valami nem stimmel.
Psn id: HungaryLosi
-
Def26
félisten
válasz Roland1789 #35000 üzenetére
Na, örülök. Üdv a russian fanclubban.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest