- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mathiask
senior tag
Ha rákötök a one-ra egy teljesen tele lévő külső hdd-t(ntfs), akkor le tudja róla játszani a filmeket, vagy formázni kell még mielőtt látni fogja? Vagy mindenképp kell rajta szabad helynek lennie?
-
Mathiask
senior tag
válasz Prof01 #24287 üzenetére
Nekem is egyértelműen rosszabb a fogása mint a 360-asé.
Egyrészt a mutatóujjnak kiképzett mélyedés/árok nem elég mély, vagy legalábbis azon a részen vastagabb a kontroller, mint a 360-asnál.
A másik, hogy a ravaszokhoz képest az RB,LB hátrébb (nem nyúlik úgy előre.) van, így kényelmetlen megnyomni, vagy legalábbis a 360-asnál jobb volt. -
Mathiask
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #24318 üzenetére
Hogy lehet hangsávot váltani? Én nem jöttem rá még hogy lehet.
-
Mathiask
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #24321 üzenetére
Köszi.
Próbálgattam, de sajnos nem minden filmnél működik, ami kétsávos. -
Mathiask
senior tag
válasz sulu1701 #24326 üzenetére
Szerintem média lejátszónak nem igazán jó még a one. Nálam kb a filmek 50%át játssza le.
Azok közül amiket nem játszik le van olyan amit a 3 éves tv lejátszik. (persze van fordítva is.)
És sajnos úgy tűnik a 24 frames filmek szaggatnak. Kéne még natív 24p-s lejátszás bele.
Kicsit több energiát kéne még belefektetniük. Egyelőre látszik hogy kb 100-120 munkaóránál többet nem fektettek bele. (legalábbis amilyen szinten áll a dolog.) -
Mathiask
senior tag
Az lehet hogy már nem lehet US Store-ból Magyarországról magyar bankkártyával vásárolni?
-
Mathiask
senior tag
válasz cyberkind #36953 üzenetére
Pedig szerintem pont nagy kéznél nehéz elérni az LB/RB-t.(szerintem kissebb kézre van tervezve a one kontrollere) Az LB/RB síkja a és az LT/RT csúcsa kb egy vonalban volt 360-nál, One-nál az LT/RT vége előrébb lóg, így LB/RB nyomáshoz kényelmetlenül vissza kell húzni az ujjakat. És a bal analóg joy tengelye kb egybeesik az ujjnak alul kiképzett völggyel(a legvékonyabb rész ahol az ujj átmegy a kontroller alá.) Míg 360-nál a joy előrébb van, így a hüvelykujjnak kényelmesebb. One-nál nekem tök nehéz 9 óra irányba húzni a joy-t, mivel hátrébb van a kényelmesnél, így mindig 11 óra felé tolom, ha nme figyelek oda. Arról már nem is beszélve, hogy a keresztbe rakott elemek miatt vastagabb egy kicsit a középső rész és nem lehet olyan kényelmesen elhelyezni mint 360nnál az elemek mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Mathiask
senior tag
válasz #10927360 #113139 üzenetére
Szerintem is visszavettek a szélárnyékból, legalábbis 6-ban szerintem többet számított.(de a kontrolleren biztos nem érezni úgy)
Fizikával is egyetértek hogy inkább visszafejlődött. Én azt érzem hogy sokkal kevésbé számít pl a kerékvető, 6-ban azért némelyik szárazon is módosított rendesen az autó irányán, itt meg vizesen is alig. Esőben is alig érezni különbséget a tócsákba hajtva, persze a 6-ban lehet el volt túlozva. De általánosságban is én kevésbé érzem a különbséget az útfelületek között (pl. sebring célegyenesre ráfordító) (az az útfelületes beállítás ki van kapcsolva)
Általánosságban szerintem kevesebbet kell gépészkedni, nehezebb hibázni és kicsit túl lehet vállalni a kanyarokat a 6-hoz képest, ott nagyobbak voltak a következmények szerintem egy egy hibánál. -
Mathiask
senior tag
válasz Crazyman33 #113403 üzenetére
Eddig kellett egy osztályt választani, meg egy pályát és láttam hogy ott mit mentem. (szűréssel le lehetett szűkíteni divízióra is, vagy barátokra is akár) Most meg kb egy kínszenvedés az egész. Kb háromszor annyi idő megnézni később hogy mit mentem azon a pályán(és persze emlékezni is kéne mivel mentem, vagy ha meg akarom nézni a barátok mit mentek a pályán az se egyszerű)
A multi meg katasztrófa. A class alapú multit meg kellett volna hagyni. Ez a kb 4 homológ oszrály amiben lehet egyáltalán multizni kb vicc.
Eddig mindenki kb be tudta lőni képességeihez/kedvéhez mérten milyen osztályban/gyorsan akar menni, odáig tuningolta a kedvenc autóját izlése szerint és kész. Most meg egy B600as hothatch hogy fog együtt versenyezni egy B600-as amerikai izomautóval? -
Mathiask
senior tag
válasz KardosAttila #113469 üzenetére
"Valaki tapasztalt olyat, hogy az xbox random bekapcsol?"
Nálam volt pont a héten egy ilyen. Pedig ki van kapcsolva az hogy szedje a frissítéseket a háttérben.
-
Mathiask
senior tag
válasz maximilian4 #114326 üzenetére
Szerintem nem nagy szám a Forza 7 grafikája. Ha nem tudom hogy új játék és nem látom az új grafikai elemeket(pl köd), akkor nem biztos hogy észrevettem volna hogy nem a 6-ban vagyok. Kicsit más, de nem mondanám hogy jobb. Amíg pl a távolba nézve a következő kanyar vonalai, vagy pl a rajtrács cikk-cakkosak(yas marina éjszaka nagyon csúnya szerintem) addig meg kb mindegy is mi van a pálya szélén. De pl ott is szerintem van visszalépés, pl maple valley kritikán aluli 2D-s fái.(Emlékeim szerint a 4-ben sokkal szebb volt maple valley)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest