Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
14 napos Live Gold : NW3R8-B9XTV-HJCPX-QR89M-2PPMR
Több nincs soory[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
H37M4-333FH-TJHGJ-QKMY!-RVRMZ 14 napos game pass. Jó hétvégét!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #237792 üzenetére
Hmmmm... apropó Tesco. Múltkor voltam benn a KöKi teszkóban, és eltűntek a játékok. Múltkor volt még csomó minden, GTA5, Witcher 3, Cyberpunk, Minecraft, most meg semmi. Más Tescóból is eltűntek?
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #237789 üzenetére
Természetesen én is jobban szeretem a régieket, de ez az újabb irány is bőven szórakoztató. Ha egy negatívumot kéne mondanom, akkor az egyértelműen a mászás lebutítása (ha jól emlékszem a Black Flaggel kezdődött). A "fél órás", átkapaszkodós, körbe mászós, kicsit gondolkodós Firenzei Dóm (meg úgy az egész Ezio trilógia) felülmúlhatatlan. Most már csak fel, meg le. A teszkós Witcher megnevezés találó, mert egy RPG-től nagyon messze van, de a környezet és a "sztori" még egyelőre még elviszi.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Muerte68
addikt
válasz homerhamm #237787 üzenetére
Engem a grafika annyira nem érdekel rengeteg csúnya játékkal elvoltam,PS1-en edződtem ott is voltak csúnya de finom játékok
Én biztos beszerzem valamikor akciósan az biztos hogy huszonezret nem ér de nekem érdekesebnek tűnik mint pld a gta5 pedig gta fan vagyok de szerintem a 4- óta megy lefelé
Az biztos hogy nem Witcher szint,de van benne valami amíg nem veszek next konzolt addig örülök hogy van erre
Amíg nem lesz olcsóbb addig pedig nem veszekLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #237788 üzenetére
Nekem lett volna lehetősegem megvenni, de inkább akkor a régebbi részeket, mert azok még AC-k voltak, ez már teszkós Witcher.
-
homerhamm
addikt
válasz Muerte68 #237786 üzenetére
Hát igen, a magyar nyelv tényleg tök jó, meg úgy alapból a karakterek is tetszenek, de a grafika... Az autórángatózás az első fegyverharc előtt volt.
Kár ezért a játékért, de ez így vállalhatatlan. Csak is muszájból jött ki erre a generációra.A Braindances küldetéssorozatnál meg végleg elvesztettem a fonalat, én annak sok értelmét nem találtam. #237784 Töröltessem a moderátorokkal?
[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz homerhamm #237781 üzenetére
Én is kipróbáltam,maga a játék tetszett de rögtön az első küldetésben a pisztoly eltűnt a kezemből puszta kézzel lövöldöztem mint a gyerekek
Elég gáz hogy rögtön volt bug de a játék még mindig érdekel, főleg hogy magyar.Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #237784 üzenetére
De ott nincsenek ilyen grafikai bugok (nálam), viszont itt olyan mint a hányinger!!!
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #237783 üzenetére
Nyilván One S-en nincsenek illúzióim, pont arra vagyok kíváncsi, hogy nálam miket fog produkálni, lásd például FH5. Ott is minden héten az megy platformtól függetlenül, hogy nálam rossz, bugos, nálam jó, de nem jó satöbbi.
A Valhalla ingyenes napokat bár ne raktad volna be, jobb lett volna, ha nem tudok róla (nyilván berakta volna más). Valahogy majd megállom, hogy ne kezdjem el, mert akkor utána fizikai fájdalmaim lesznek, hogy nem tudok tovább játszani.
#237785: pont arra akartam kilyukadni, hogy CP2077-nél is "hasonló" a helyzet. Van akinél megjelenéskor jó volt, van akinél most már úgy ahogy, van akinél meg rosszabb, mint volt.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #237782 üzenetére
Még jó, hogy nem vettem meg korábban. Max, ha egy ezresért vesztegetik, mert ez a trágyahalmaz többet úgyse ér.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Egyébként Xbox Onera is le lehet tölteni a 5 órás CP2077 triált. 3 óra alatt, nem volt crashelés, de a grafika... te jószagú úristen!!!!!!!! Homályos textúrák, borzalmas árnyékok!!! Hát azt hittem rosszul látok!! Rángatozó autó, hülye ellenfelek! Megis mi a fenét csinált az a sok patch amit 70 oldalon keresztül magyaráztak????? Remélem csődbe megy a CDPR, ezt már egy új Witcherrel se fogják tudni kimagyarázni. No komment.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #237776 üzenetére
Kiegészítés: a két lehetőség egymást kizárja, együtt a kettő nem megy. Szóval nem fogsz pc-s cuccokat másolgatni a meghajtóra, meg közben xboxhoz is használni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nak0n
aktív tag
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy egy eddig XBox One-hoz használt külső SSD-t- fogok tudni használni PC-hez? Rádugtam a számítógépre, de nem jelent meg, mint elérhető tárhely.
-
l.skywalker
Topikgazda
Aggiornamenti Lumia on Twitter:
"CapCom has started submitting new contests (game + addons) to the Microsoft Store"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #237771 üzenetére
Tegnap a Terror labot végignyomtuk, a végén jó sokan jöttek.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes a Zombie Army 4 Season Pass One: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #237743 üzenetére
Nekem anno az eredeti NFS Most Wanted volt meg francia kiadásban - hát voltak problémáim.
(#237757) AnonymusX - Én a Gears of War 2 és 3 magyar feliratok elvesztését sajnáltam a BC érkeztével...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
válasz csuvicsuva #237766 üzenetére
Köszi a választ.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Evil Snowman #237765 üzenetére
Itt a Series topik (a későbbiekre), de nagyjából igen.
[ Szerkesztve ]
-
Bocs srácok OFF a kérdés, de Isten az atyám nem találtam meg a megfelelő topic-ot.
Szóval lehet holnap hozzájutok egy még 22 hó garis Series X-hez ismerősöm jóvoltából.
Gondolom elég, ha kijelentkezik, illetve az MS oldalán a csatolt eszközök közül kiveszi a boxot a profilja alól ugye? Utána összelinkelhetem a saját MS fiókommal és megy tovább a gari gondolom én.
Előre is köszönöm a választ. -
addikt
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #237761 üzenetére
Azon már túlléptünk, most a One Backwards Compatibilityről van szó.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
A 360 témával kérlek fáradjatok át ide: Xbox 360
Köszi!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AnonymusX
senior tag
válasz parandroid #237758 üzenetére
Épp ezt írtam, hogy a Fable 2 esetén más és más BC változatot szed le német lemez esetén, mint magyar vagy más nemzetközi változat esetén. Saját tapasztalat. Szóval még most is előfordulhat ilyen probléma One vagy Series gépeken.
-
parandroid
félisten
válasz AnonymusX #237757 üzenetére
Amúgy el tudom képzelni, hogy létezett ilyesmi, de én érdekes módon sosem futottam bele, németeknél élve, csak német lemezekkel sem. Amióta meg backwards compatibility van, azóta nem téma, mert One konzolokra az x360 lemez is csak a jogosultságellenőrzés miatt kell, nem arról telepít, hanem a bc változatot tölti le, szóval One (és Series) konzolok esetén ez már irreleváns.
p
-
AnonymusX
senior tag
válasz ρσгτσ #237756 üzenetére
Semmi ilyesmi, a német Fable 2 német marad. Ez különösen szívás lehet azoknak, akik magyarul várnák (vagy esetleg angolul). Magyar Fable 2 lemezt behelyezve rögtön letöltődik az a változat, amiben van nyelvválasztó menü és lehet akár magyar helyett angol nyelvet választani is többek közt.
Szerencsére ritka az ilyen.
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz parandroid #237749 üzenetére
Csak egy kis szösszenet ehhez. A német Fable 2 X360-as lemez még Xbox One-ra is a csak német nyelvű visszafelé kompatibilis változatot tölti le. Nuku nyelvválasztás a menüben, ami egyébként ott van más változatoknál.
-
addikt
válasz l.skywalker #237753 üzenetére
Jogos. Amúgy sem érinti már ezt a generációt.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz -Rolika- #237750 üzenetére
Olvasd el még egyszer. Legalább pörgethetem a múltkori free play days óta összegyűjtött locker code-okat. Ezért volt jó a 21-ig bezárólag a demó. Megvolt a mentésed, be tudtad váltani a kódokat a társalkalmazásban. Mikor a 21 bekerült GP-be, volt vagy két óra, mire végeztem a pörgetésekkel és akkor még ki is kellett bontani a kismillió pakkot. Most demó híján valamivel kevesebb van, de annyi baj legyen.
-
addikt
válasz parandroid #237749 üzenetére
Pedig így van, ahogy oriic is írta.
Ezeken is csak német nyelv van. Nem választható az angol. Ráadásul rengeteg ilyen van a használt polcokon.
Erről már a 360 topikban is többször volt szó. Pl. itt.
[ Szerkesztve ]
-
-Rolika-
senior tag
válasz csuvicsuva #237746 üzenetére
3 aktív Locker Code van. Sokmindent nem érsz vele.
Viszont ha megpörgeted, akkor Moments of the Month-ból egész jó kis lapokat ki tudsz szedni.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #237748 üzenetére
2012-ben x360-at vettem. Meg több tucat lemezt hozzá német ebayről, meg 2-t fizet, 3 vihet akcióban német Saturn/MM-ben, de még ilyen tesco-szerű áruházakban is, ha nagyon akciós volt valami. Amikor eladtam pár év múlva, valami 100 körüli lemezem volt már hozzá. Pár éve megint vettem egy x360-at amúgy, szintén ebayen, meg beszereztem hozzá fillérekért ebayről egy rakás játékot megint (jellemzően pont autós cuccokat, szóval forzák, meg nfs-ek), továbbra sem németül van egyik sem, pedig mind német dobozos.
p
-
addikt
válasz parandroid #237747 üzenetére
Xbox 360 -ról volt szó. Itthon rengeteg olyan lemez kapható, ami csak német nyelvű. Mivel onnan elég sok gépet és játékot hoztak be. Nekem is van pár otthon.
Szerk.:
Természetesen ezek olyanok, amik már nem jöttek One -ra.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ρσгτσ #237745 üzenetére
Ez hülyeség, ne haragudj. 2012 óta van xboxom, azóta Németországban élek, tehát az összes lemezes játékom német volt, mindig mindegyiket angolul játszottam, nem is láttam még xboxon német nyelvet.
p
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #237734 üzenetére
Ajaj, hosszú hétvége lesz ezzel az NBA-vel. Legalább pörgethetem a múltkori FPD óta összegyűlt locker code-okat.
-
addikt
válasz oriic #237743 üzenetére
Én Guitar14 -től vettem 2 német NFS -t. Engem nem zavar, megy a német. Meg aztán csukott szemmel is ismerem a két játék minden porcikáját.
Carbon -t szerintem legalább 30x vittem végig.
homerhamm:
Általában van felirat a hátulján alul. Vagy matrica a csomagolás alatt/felett...de nem mindig. Meg nincs is igazán jelentősége. Legalábbis ha One/Series lemezről van szó.Szerk.:
Illetve van amikor a hátulján lévő leírás szövegéből is kiderül. Néha pedig az elején is látszik.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #237734 üzenetére
Major Nelson megint korán kelt.
A Nascar játékra kiváncsi vagyok, miben külömbözik majd mint a Heat.
-
addikt
-
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #237723 üzenetére
Ezzel akarják rákényszeríteni az embereket, hogy az új konzolokat vegyék!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
csuvicsuva
addikt
- Kitették a szűrömet, mert azt mondtam meleg vagyok.
- Miért mondtad?
- Untam a fűnyírást."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #237723 üzenetére
Ezért nem értettem a dolgot
#237722 koncsik
Hiánypótló alkotás[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #237721 üzenetére
Várjál, nekem ez nem volt tiszta, hogy ez a játék már benne van a Game Pass-ban Series gépeken és ez csak a One-os megjelenés lett volna. LoL
Lawn Mowing Simulator | Xbox SeriesNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #237720 üzenetére
Hja azt vágom, csak most jött volna One kiadás, csak elhalasztották.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #237716 üzenetére
Indítok online petíciót, 2002 óta csak ezt a játékot várom...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #237705 üzenetére
"Lawn Mowing Simulator’s launch on Xbox One has unfortunately been delayed, and it will not be coming on February 17 as stated. "
Lawn Mowing Simulator mégsem jön egyelőre.
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Elden Ring mennyire igényel angoltudást?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #237709 üzenetére
Ha mégis túl nagy a sövény, csak legyintesz, á-á.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
válasz philoxenia #237708 üzenetére
Nem nő, nem nő, nincs sírás háhá!
-
mike1334
veterán
Hát ez most konzol vonalon nem túl nagy eresztés, de hát na...több nap, mint kolbász
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
homerhamm
addikt
777
-
csuvicsuva
addikt
válasz eL Geri #237703 üzenetére
Néha én sem értem, hogy honnan kerülnek ilyen plusz karakterek a linkekbe, hiszen biztos nem te raktad utána. Kedvencem az imdb, amikor a title száma mögé még odakerül nyolcszáz krikszkraksz, holott anélkül is megnyitható.🤔
-
eL Geri
őstag
válasz csuvicsuva #237702 üzenetére
Ááá, akkor elrontottam a link bemásolását, elnézést. Köszi, hogy betetted a helyeset!
(A heti akcióból még a Division 2-es NewYork-i kiegészítő vonz, de előbb be kellene fejeznem az 1-est, és érdemben elkezdeni a 2-est ) -
csuvicsuva
addikt
válasz eL Geri #237701 üzenetére
Nekem valamiért hibát dobott. Overpass Deluxe Edition
Pedig csak ez a különbség a te linkedben a végén: %C2%A0
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #237693 üzenetére
A mostani heti leárazásnál szúrtam ki, hogy olcsóbb az Overpass delux verzió (alapáron is, akciósan is), mint a sima
Csábító, de a backlogom miatt hagyom ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest