Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
November 8. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale (Week of October 31)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Ngtx
aktív tag
Uraim! Teljesen hülye vagyok ehhez a részhez.
Egér + billentyűt rá csatlakoztatom az Xboxra akkor az úgy tuti és működni fog?
Egész konkrétan MW II miatt érdeklődöm, hogy menne e vagy sem?apple user
-
SoldierL
senior tag
válasz IntelKiller7 #239794 üzenetére
Köszi remélem minél hamarabb kijavítják, konzolon szégyen egy ilyen hiba!
-
SoldierL
senior tag
válasz IntelKiller7 #239790 üzenetére
Ha kijavítják ezt kihirdetik valahol, vagy egyszer csak jó lesz? Próbálgassam elindítani vagy töröljem le addig?
köszönöm a választ! -
Bogyi007
veterán
válasz Guitar14 #239788 üzenetére
De senki sem tud éles képpel rendelkező verziót idehozni a kínálatról.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Guitar14
senior tag
válasz csuvicsuva #239784 üzenetére
Semmi baj nincs velük. Én is bedobom hátha valaki túlgörgette volna. Én a magyar oldalt szoktam nézni.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Játszik valaki forza horizon 5-öt thrustmaster tmx kormánnyal? 1 hónpja kb van ez, hogy lefagy az egész konzol ha rádugom a kormányt és csak ennél a játéknál(FH5). Reseteltem a konzolt de ez a hiba megvan ugyanúgy. Tudtok erről valamit?
-
l.skywalker
Topikgazda
Free DLC:
Kao the Kangaroo - Yooka x KaoNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #239784 üzenetére
Szerintem felcserelték a Free Play Dayst es a gwg-t.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
csuvicsuva
addikt
válasz IntelKiller7 #239783 üzenetére
Már miért? Mi ezekkel a baj?
It is already a dead end job...
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
useless
aktív tag
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #239779 üzenetére
COD MWII
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nem tudja valaki mi lesz a gwg?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zsadi
őstag
válasz Robaj #239771 üzenetére
Bazz hogy repül az idő .. nemrég még játék autót vettél neki, most meg már GPU-t
Majd megnézem a srácok profiljait, valamelyikre mintha vettem volna pár éve valami retro játék csomagot.
Amúgy nálunk is így ment, novemberben esténként konzol ki-be csomagolás, telepítés, frissítés, hogy karácsonykor menjen egyből.[ Szerkesztve ]
-
válasz Robaj #239771 üzenetére
A trükk még működik, maximum 3 év gpu-t tudsz így összehozni. Musztiii kollégát keresd meg hardveraprón. Mindent megold.
Ilyen régi játékokat nem tudsz futtatni sehogy, de a gamepassban vannak hasonló/egyszerűbb játékok is.
Fontos, hogy a gyereknek is legyen egy saját fiókja. Ehhez itt találsz segítséget, olvasd el elejétől a végéig : [link]
Rengeteg problémától kíméled meg magad a későbbiekben. Én személy szerint úgy csináltam, hogy az előfizetés az én nevemen van, a konzolokon meg mindent elérnek a fiaim is. Ha esetleg valami extrát akarnak, azt meg a saját profiljukra veszem meg. (pl fortnite dlc, Minecraft dlc, ilyesmi.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Muerte68
addikt
-
Robaj
addikt
Kisfiam most lépett abba a korba, hogy karácsonyra odaadnánk neki a 3 éve vásárolt telekomos xboxot (Microsoft Xbox One S 1TB All Digital Edition)
Ebben viszont van egy 1 hónapos Xbox Live Gold előfizetés, hogyan érdemes aktiválni ultimate-tel együtt - lehet-e még egyáltalán? Régebben olvastam hogy volt valami "trükk", hogy lehetett 300 Ft-ért hosszabb időtartamra előfizetni. Az még él?
Van-e valami lehetőség nagyon régi (értsd pixeles) játék futtatására? (Prehistorik, Price of Persia, Super Mario stb.)
Novemberben aktiválom majd a gépet, hogy karácsonykor menjen minden egyből, ne kelljen a sok-sok frissítésre várni
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Játszik valaki forza horizon 5-öt thrustmaster tmx kormánnyal? 1 hónpja kb van ez, hogy lefagy az egész konzol ha rádugom a kormányt és csak ennél a játéknál(FH5). Reseteltem a konzolt de ez a hiba megvan ugyanúgy. Tudtok erről valamit?
-
homerhamm
addikt
Free Play Days
Thymesia
Dolmen
Ghostrunner
Dead by DaylightIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Sziasztok. Bedobom ide is a kérdésem, mert a series topikban elkallódott.
Szóval Fallout 4-hez nincs valami multiplayer megoldás? Kerestem modok között, de nem igazán találtam.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes ízelítő:
-
l.skywalker
Topikgazda
Sommerville - Somerville Release Date Trailer - YouTube
Day1 Game PassNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
jeni
félisten
válasz AxBattler #239760 üzenetére
köszi a videót
az utsó a fedlap (ferdén való rátolás) azzal szívtam rendesen.
a gond,hogy az alsó műanyag hátsó burkolat széle nem ment rendesen a helyére és ezért kínlódtam vele. a megoldás erre ,hogy a 2 hosszú csavart kilazítottam újra és akkor beilleszkedett a helyére és vissza csavar húzás,és és utána már rátudtam tolni ferdén a fed burkolat.
viszont 3év alatt szinte semmi por nem volt benne. a paszta viszont kemény volt,száraz.
MX5-el pasztáztam,a cpu-n és a fém burkolaton vékonyan elkenve,a hűtőpadokat nem piszkáltam szépen rajta maradtak egyben,bár az egyikén lehet az ujjammal nem vettem észre és a szélén a kanyarnál picit eltoltam,de vissza toltam oda a pici ke szélén középen levált, kicsi nem sok padot.
lehet most utólag jó lett volna fotót csinálnom arról. ez elmaradt.
ez olyan volt belülről mintha csak 1 hónapja lett volna kihozva a boltból,persze nem írhatom azt,hogy most először lett bekapcsolva mert a venti előtt nagyon kevéske por volt de szinte nulla volt azon.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szerintem fölösleges külön ezért Grizzly-t venned, teljesen okés az Arctic MX sorozata.
A lényeg, hogy...
- a gyári, beszáradt pasztát lepucold, isopropyl alkohol ajánlott;
- valami normális pasztát kenj fel helyette (Grizzly, Noctua, Arctic, ami otthon van);
- portalanítsd a hűtő bordákat, ill. az egész rendszert, ha már szétkaptad a gépet.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
jeni
félisten
Üdv
Az Xbox One X konzolt valaki már otthon pasztázta újra?
Több helyen van fent videó otthoni feljavításra,tisztításra a konzolokról.
Egyes konzolszervizek a Thermal Grizzly pasztázással oldják meg takarítással együtt.
Kérdésem az lenne,hogy van itthon nekem MX 2 (kevéske és MX 4 meg MX 5 .
Az MX5-re 8 év gyártói gari van.
Kérdés,hogy a Thermal Grizzly a konzol pasztázásra egyedibb vagy az is megfelelő a
szerviznek?
Nem -e lenne jobb a MX 5-el pasztáztatni?
A másik,hogy gondolom a hűtőpadokat azokat nem kell feltétlenül lecserélni,ha szépen meg van bontva cucc,hogy ne szakadjon fel vagy szét. -
-
válasz eL Geri #239755 üzenetére
Nem lehet, hogy valami reklámblokkoló kavar be? Én direkt ilyenek miatt tartok egy full alap edge böngészőt, mindenféle extra nélkül. Az általában működni szokott. Esetleg a mobilnetet osztom meg a PC-vel. Néha meg az segít. Franc se érti ezeket az anomáliákat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
eL Geri
őstag
Ah, már megint milyen sz@r az xbox store (MS) web-es oldala:
Családtagom másik account-jával akarok bejelentkezni, de minden azonosító / jelszó / 2FA után egy error oldalra dob, nincs megoldás. Anonim böngésző, cookie törlés... megvolt -
félisten
válasz l.skywalker #239752 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
AgeOfEmpires on Twitter:
"We heard your pleas, and we agree that now is the perfect time—we're aging up and heading to the console age! Age of Empires II: Definitive Edition and Age of Empires IV are coming to Xbox consoles and xCloud in 2023. Check out the trailer and mark your calendar! #AoE25"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
November 1. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale (Week of October 24)
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #239747 üzenetére
Elviekben magához a teljes Cloud Gaming-hez jön a bill./egér támogatás és nem csak a PC-s app-hoz. Pontosabban azokhoz a játékokhoz amiknek eleve van már Xbox-on is bill/egér támogatása. PC-s app-ba is azért került bele az ikon, hogy látható legyen, hogy melyik játék az ami támogatja. De elviekben az összes platform elérhető lesz majd ez (összes ami támogatja a Cloud Gaming-et, és a bill/egér csatlakozást valamilyen módon).
Jelenleg nem tudom megnézni, de ha Cloud Gaming-ben indítunk el Xbox-on egy olyan játékot aminek natív Xbox kiadásban van bill/egér támogatása akkor Cloud-os futtatás esetén az nem lesz elérhető, csak a kontroller. Egyébként magának a rendszernek amúgy igazából az lenne a végső lényege, hogy ugyan azokat a beviteli perifériákat lehessen majd használni Cloud esetén mint amit Xbox-on is tudsz majd. Vagyis pl. HOTAS-al tudjál szimulátort játszani, vagy majd az következő (Xbox ex. ) Guitar Hero-t a melléklet műanyag gitárral .
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Ádám16 #239748 üzenetére
Javaslom kövesd a saját topikjában a témát, ott gyakrabban kerül elő:
PC Game Pass - GAMEPOD.hu HozzászólásokOtt írtam is választ!
-
Ádám16
addikt
válasz l.skywalker #239747 üzenetére
PC-s apphoz kellene nekem is.
-
Blamazs
senior tag
Sikerült megoldanom a mInecraft hibát. szétszedtem a gépet, power gomb maradékát csipesszel rövidre zártam, újraindult a gép. Töröltem a játékot, újra telepítettem és rendben működik. Ugyanitt előlapi panelt keresek
-
Ádám16
addikt
Mintha ide dobott volna be valaki egy screenshotot arról, hogy jönni fog egér-bill támogatás GP-be (Cloud Gaminghez kéne), jól emlékszem?
Én azt nagyon várnám, tudunk róla valamit?
-
Borem
csendes tag
válasz peet137 #239742 üzenetére
Köszi
Majdnem.
Benne hagytam a gyárit is, annak a kábelét vezettem ki a hátlapon, és arra kötöttem a két szélsőt.
Tápot pedig a TV USB-je ad nekik (a cucc úgyis a tv tetején várja a szolgálatot)
Gondoltam rá hogy úgy csinálom ahogy írtad de inkább majd hétvégén egy pár sörike társaságában-Uram!Be vagyunk kerítve! -Helyes.Ez azt jelenti hogy támadhatunk mindenfelé!
-
Borem
csendes tag
válasz peet137 #239740 üzenetére
Igen abban bízom én is hogy csak egy kondi mondjuk ami elpukkant vagy valami ilyesmi
Hosszú hétvégén lehet hogy szét kapom elemeire
Addig még csodálom a gyönyörűséges homemade hűtőmodomat
[kép][ Szerkesztve ]
-Uram!Be vagyunk kerítve! -Helyes.Ez azt jelenti hogy támadhatunk mindenfelé!
-
peet137
tag
válasz Borem #239739 üzenetére
hát, sajnálom, akkor nálad valszeg komolyabb a baj. Ez amúgy tápegységnek tűnik, vagy valami fesz szabályzó áramkörnek, azok szoktak "zizegni". Ha van hozzá affinitásod és nekiállsz megkeresni a hibát, akkor örömmel venné(n)k egy dokumentálást róla, hátha másnak is segíthet. Amikor az én hibámra kerestem a megoldást, elég sok ilyen-olyan okkal elpusztult kinectről olvastam, nem sokan találtak rá megoldást...
-
Borem
csendes tag
válasz peet137 #239737 üzenetére
visszakerestem időközben a te hibád és a házi mododat (ötletes egyébként és nem is ördögtől való ötlet) de sajnos nem segített.
Nálam képet se ad a kinect ,a gép észleli ,de ki-be kapcsolgat és halkan sípol.-Uram!Be vagyunk kerítve! -Helyes.Ez azt jelenti hogy támadhatunk mindenfelé!
-
peet137
tag
válasz Borem #239736 üzenetére
Én kivettem a ventit, hogy több levegő tudjon bemenni a helyén Ha még nem volt szétszedve a kinected, nem lesz egyszerű művelet, mert a "hővezető lemezek" összevissza vannak egymásba akasztva, nehezen jön szét és összerakni is móka... Csináltam pár képet anno, ha megtalálom, becsatolom ide.
Az a terv, hogy a saját venti kerül vissza, de nincs időm most ezzel foglalkozni, úgyhogy egyelőre marad ez a sufnituning. Én a gyári ventit kipróbáltam 5V-tal, az amúgy műxik. -
Borem
csendes tag
válasz peet137 #239725 üzenetére
Köszi a választ
Megnéztem, nem forog.
Szétszedem és a ventit csak lekötöm a lapról?
Van itthon egy gagyi kínai laptop hűtő,azon van 2 ennél picit nagyobb venti,de szerintem rá lehet berhelni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Blamazs
senior tag
sziasztok! minecraft-ra kijött valami frissítés. órák óta azt írja telepítés, 21,5%. úgy nézem elakadt. nem tudom felfüggeszteni sem. mit lehet tenni ilyenkor?
-
Tomix24
addikt
Sziasztok, valaki kipróbálta e már hogyha a Viv Pinata Magyar lemezes játékot(xbox360) beteszi xbox one x be, akkor a lehezről indít? Vagy letölti digitálba és akkor bukivári a Magyar nyelv?
Angol sajnos ami megvehető
-
Borem
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Xbox One kinectem megadta magát.
Ki-be kapcsolgat, és halk sípoló hangot ad (mint amikor egy gagyi/rossz/régi töltőt dugtok be)
Érdemes megnézettetni vagy hagyjam és inkább keresgéljek jó áron egy másikat?
köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Halo Infinite november update:
✅ 4 fős Campaign Network Co-Op
✅ Forge (Beta) + Visual Scripting
✅ Újrajátszható küldetések
✅ Match XP
✅ Új Achievement-ek
✅ Ingyen 30 Battle Pass szint
✅ Új pályák és event-ekNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
Elhagyó a konzol (október 31.)
Alan Wake: American Nightmare
Backbone
Bassmaster Fishing 2022
Nongunz: Doppelganger Edition
Project Wingman
Second Extinction
Sniper Elite 4
The Forgotten City"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
Október 25. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals with Gold and Spotlight Sale (Week of October 17)
-
félisten
válasz #46824192 #239718 üzenetére
Ahogy máshol is írtam, semmi meglepő nincs benne, viszont a versenykorlátozásokról szóló perben mutogathat erre az MS, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan semmi realitása nincsen.
-
félisten
Microsoft: Sony has blocked Xbox Game Pass on PlayStation
Ezen röhögök vagy' negyed órája...
-
jeni
félisten
Valaki már rakott (telepített) 1(2)TB SSD-t az One S/X konzolba?
Ha igen, külső fájlmásolóval (dokkoló) vagy direkt letöltött Microsoft [link] One S/X fájl újratelepítésével oldotta meg?[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Sziasztok! Tönkrement a bekapcsoló gomb a fiam gépében. Szétszedtem megnéztem, darabokra van esve. Ha rendelek egy ilyet és kicserélem működni fog vele? Tudja használni mert bekapcsol kontrollerrel is, de lehet lesz olyan eset, hogy szükség lenne rá.
https://www.konzoluzlet.hu/175_137_145-alkatreszek/30280-bekapcsolo-panel-xbox-one-s-konzolhoz.html -
mqm
senior tag
Nyomtuk! Egy idő után olyan nehéz lett, hogy már csak én játszottam vele..
-
-
jeni
félisten
válasz kalozhun100 #239704 üzenetére
TCL 55C728
EZ KAPHATÓ VOLT 200ezer is,de lehet most még 220-ért betudod húzni
ha újra kell venni akkor ezt venném meg.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
parandroid
félisten
válasz kalozhun100 #239704 üzenetére
Őszintén? Olyan mindegy. Minden Tv-n lehet játszani, olyan nincs, hogy szaggat a kép, vagy csíkos, vagy hibás. Csak rajtad múlik, hogy te mennyire vagy “igenyes”. Ezt meg mi nem tudjuk. Méretről nem is beszélve. Nekem valami belépő szintű 4k Sonym van, de mivel nagy a szoba, 65”. Ha besüt a nap, szívás, de ennyi a bajom vele, pedig egy szakértő 2 perc alatt szétszedne érte, hogy ezzel nem is lehet játszani. Meg gondolom filmnézésre se jó.
Amúgy meg van TV-s ajánlós topik, ott nem beszélnek neked ilyen hülyeségeket, hanem megmondják, mire költsd a pénzed.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kalozhun100
őstag
Series Xhez milyen tvt ajánlotok ami nem fél milla?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
mqm
senior tag
Sziasztok,
Tudtok hasonló játékot mint a The way out?
Imádtuk minden percét!Üdvözlettel,
P. -
l.skywalker
Topikgazda
Elrajtolt a Scorn:
"Scorn is available right now across Xbox X|S and PC." / TwitterNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest