Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy egy eddig XBox One-hoz használt külső SSD-t- fogok tudni használni PC-hez? Rádugtam a számítógépre, de nem jelent meg, mint elérhető tárhely.
-
nak0n
aktív tag
válasz persil #191081 üzenetére
Ezt aláírom. Én soha nem jártam angol nyelvtanfolyamra, vagy tanárhoz, viszont a sok játék meg feliratos film miatt most már simán felirat nélkül megnézek egy filmet angolul, vagy bele merek vágni egy angol nyelvű könyvbe. A kiejtésem biztosan csapnivaló, de szerintem az angoltudásom így is jobb a magyar népesség nagyon nagy részénél.
-
nak0n
aktív tag
válasz r.levente75 #186524 üzenetére
Elvileg mindenki csak 1x lőheti el az akciós GPU upgrade-et, gyakorlatban meg te lehetsz az, aki elsőként megmondja nekünk, hogy lejárat után tudsz-e majd venni ilyet.
-
nak0n
aktív tag
Azt írják IGNen, hogy lehet, hogy DMC V jön nemsokára game pass-be.
-
nak0n
aktív tag
Ha valaki szeretne, 1000 apex coint fel tudok neki kínálni
-
nak0n
aktív tag
válasz r.levente75 #177994 üzenetére
Ez a medvedisznóember rokona lehet.
-
nak0n
aktív tag
Jól tudom, hogy ha anno Szingapúrban vettem a game pass-t, akkor lejárat előtt csak onnan tudom meghosszabbítani? Ott most 22 dollár a 3 hónapos.
-
nak0n
aktív tag
válasz l.skywalker #176169 üzenetére
Legyen vikinges! Bár a Desmond-vonalat már annyira nem követjük, de szerintem Japán nehezebben lenne köthető a sztorihoz.
-
nak0n
aktív tag
válasz l.skywalker #175718 üzenetére
Igen, sajnos így van. Szerintem amúgy simán elképzelhető, hogy már kész van, csak az HBO nem engedi kiadni, amíg le nem adják az utolsó részt a sorozatból.
-
nak0n
aktív tag
válasz l.skywalker #175711 üzenetére
Jól hangzik, csak az a baj, hogy George bácsi mostanában mindenre ráér, csak arra nem, hogy folytassa a könyveket. Aztán sajnos már nem túl fiatal.
-
nak0n
aktív tag
válasz l.skywalker #173941 üzenetére
Múlt héten vettem meg 14k-ért öcsémnek az F1-et születésnapjára.
-
nak0n
aktív tag
Sajnálom, hogy a revolut kártyával már nem fogok tudni vásárolni Argentínában, de egyrészt vettem elég jó áron egy Division 2-t, másrészt meg lesz egy mastercardom, amivel fogok tudni venni MC-os akcióban goldot/gamepasst (nem tudom, melyiket szokta így adni a konzolvilág).
-
nak0n
aktív tag
Ha valaki akkumulátor vásárlásán töri a fejét, a Lidl-ben most 4 db-os 2400mAh-s akkucsomag 1200 Ft.
-
nak0n
aktív tag
válasz KardosAttila #172701 üzenetére
Operált vállal otthon lenni 3 hónapot, amiből 6 hétig nem TUDSZ játszani, na az a szar. 😀
-
nak0n
aktív tag
Ha valakinek van, megosztaná a tapasztalatait azzal kapcsolatban, hogy egy babzsákfotel mennyire kényelmes hosszabb játékra, mondjuk 2-3 órára?
-
nak0n
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha jelenleg egy szingapúri utazás során vásárolt game pass előfizetésem van, azt meg tudom hosszabbítani a korábban linkelt 15000 Ft-os 1 éves, és gondolom magyar régiós kóddal, vagy meg kell várni, hogy előbb leketyegjen a jelenlegi? Tehát lehet keverni 2 régió előfizetését? A store nekem nem akarta feldobni a 7500 Ft/6 hónap lehetőséget, de ahogy olvastam, ezzel a dologgal random módon más is így volt.
-
nak0n
aktív tag
válasz Steelheart2 #165937 üzenetére
-
nak0n
aktív tag
Akciós áron meg tudok venni egy játékot magamnak és még valaki másnak ajándékként is?
-
nak0n
aktív tag
-
nak0n
aktív tag
válasz Stauffenberg #159182 üzenetére
Nálam is felpörög a külső HDD néhány másodpercre, viszont ezt aránylag gyakran teszi meg, úgy 2-3-4 percenként. Nem igazán zavaró, csak nem tudom, ilyen gyakran kellene-e ezt csinálnia.
-
nak0n
aktív tag
Én így meló után kiugrottam Szingapúrba, és az az érzésem, hogy a vadnyugat most egy időre erősen háttérbe fogja szorítani a görög szigetvilágot. Ez az RDR2 valami eszement szép. 😀
-
nak0n
aktív tag
Hajnal kettőkor aludni szoktam, mint minden normális ember, most meg nem jön álom a szememre, és azt hallom, hogy a box úgy 2-3 percenként felpörög, kb 2 másodperc után meg abbahagyja és csendben van. Az SSD fényét is látni arra a rövid időre. Ez normális? Tölt valamit és hűteni kapcsol be, vagy ilyen gyakran keres frissítéseket?
-
nak0n
aktív tag
válasz - = Zk = - #156430 üzenetére
Nekem egy dell gsynces monitorra volt kötve a 4k tv előtt a xox, és felismerte 1440p-s kijelzőnek, szerintem az S is tudja ezt.
-
nak0n
aktív tag
Kicsit irigyelem azokat, akik már ma játszanak FH4-gyel, de október drága hónap így is (RDR2, Odyssey), erre már nem jutott zseton, marad a game pass és a fapados verzió. 😀 BTW, előtölteni így gondolom nem lehet, majd csak kedden?
-
nak0n
aktív tag
Á, a Tescoban kell venni One S-t, most csak 99k!
Nem alkalmaznak ott valakit, aki nézi, máshol mennyiért lehet venni?
-
nak0n
aktív tag
válasz l.skywalker #150521 üzenetére
Mivel szeretem minden játékomban behúzni a lehető legtöbb dlc-t, gondoltam megveszem a fh2 addon pakkot is, de a listában pont ehhez nincs link. Várható, hogy ezt javítják vmikor?
-
nak0n
aktív tag
válasz IntelKiller7 #149782 üzenetére
Én kicsit tamáskodtam eleinte, de nem bántam meg, hogy az Xhez járó mellé vettem egy combat tech controllert, tényleg jobb, és ha már veszek, nem gyárit veszek még egyet. Az elite-en gondolkodtam, de az ára elrettentett.
-
nak0n
aktív tag
-
nak0n
aktív tag
Játékvásárlásnál számít, hogy mennyire vagyok világutazó? Szóval van valami limit arra, hogy hány országba kirándulhatok? 2 hónapja Szingapúrban voltam, múlt héten Törökországban, és lehet, hogy most Brazíliát is felkeresném.
-
nak0n
aktív tag
Valakire ráírhatok privátban szingapúri vásárlással kapcsolatban?
-
nak0n
aktív tag
Mennyi idő szokott lenni, mire egy buildet élesítenek? FC5-öt mindenképp megveszem, csak azon gondolkozom, PCre vagy boxra vegyem, de ha ilyen hónapok lesznek, mire nem csak az insider-ben részt vevők tudják használni a 2k felbontást, akkor szerintem PC lesz (nálam mindkét gép ugyanarra a 2k-s monitorra van kötve).
[ Szerkesztve ]
-
nak0n
aktív tag
Hali!
Viszonylag új konzolos vagyok, mivel pénteken vettem át a One S-emet, amihez vettem a bolttól +1 év garanciát is. Beregisztráltam a boxot a MS fiókomra, ott viszont azt látom, hogy a géphez tartozik 1 év technikai támogatási csomag, ami lejár 2018.03.28-án, illetve 2 év garancia, ami meg lejár 2019.12.28-án. Tapasztalatlanként kérdezem, hogy ez így normális, vagy írjak a boltnak/MS-nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest