Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #224698 üzenetére
Ezt szerintem a SX-en újra végig kell tolnom!
-
rdt89
addikt
válasz l.skywalker #224698 üzenetére
Akkor ideje leszednem, még az alap kampányt se pörgettem ki, pedig imádom a Gears-t.
-
-
Gondolom apuka is ott lesz vele. Egyébként tényleg jó, mi hárman szoktuk játszani. (a két fiam meg én.) Olyan szinten tudunk ordítani közben, hogy az asszony csak a fejét fogja. Csoda, hogy nem hívták még ránk a rendőröket.
Ps4-re van még a Knowledge is power és a Frantics. Az is hasonló elmebaj.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz philoxenia #224690 üzenetére
Persze, instant on -ban. Le is szedte rá.
Meg ugye nem írt olyat, hogy erre a régióra (Magyarország) nem elérhető. De gondolom GWG amúgy is egységes (többnyire).
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zebu
addikt
válasz philoxenia #224690 üzenetére
Nekem is sikerült. Boxon megnéztem a gold ajánlatokat és le is húzta szépen az eszközre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
addikt
válasz Baltazár123 #224654 üzenetére
Nekem a linkelt hivatalos oldalról simán kiszedhető volt. A gép fel is telepítette, telefonról intézve.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #224684 üzenetére
Sokunknak szerintem. Kár hogy rossz időszakban jött ki. A COD meg a BF bedarálta. Én várok egy 3. részt évek óta, de mivel az Apex Legends most jól megy, nem sok esélyt látok erre. (Volt róla szó, hogy készült, de leálltak vele, aztán Zampella azt mondta hogy mégis készül...De végül el lett a téma felejtve.)
Live-Die-Respawn
-
Zebu
addikt
válasz icemad #224669 üzenetére
Overcooked jó, de egyedül esélytelen. csak kettes játékban móka.
l.skywalker: csak nem a fánál?
-
Janusz001
őstag
Remek, 3 üf. szolgálatos 3 félét mondott az EAplay konverzó problémámra, jobban jártam volna, ha beforgatom 2 tálca sörbe a 2 éves EAplay -t.
-
Micsurin
nagyúr
-
akooos
veterán
válasz l.skywalker #224671 üzenetére
Nem egyszer ott voltam már, hogy átállítom easyre, nekem ez nem megy, aztán a warning message után mindig inkább vettem egy mély levegőt és próbáltam újra -
-
raziel01
veterán
Nem is rossz, hogy bekerultek az EA játékok is.
Titanfall 2 iszonyú jó sztoriban. Nagyon mókás az ugrálás plusz a Titán harc. Hardon nem vészes.Mass Effect Andromeda: még csak kicsit jatszottam vele de igy, hogy ingyen van majd folytatom. Grafika nem tűnik rossznak, sztorit majd meglátjuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Baltazár123 #224664 üzenetére
Hasznaltan vetted gepet? Ha elozo tulaj insider volt es nem vette ki a gepet onnan akkor kapod folyamatosan frissiteseket.
Live-Die-Respawn
-
Baltazár123
senior tag
Lenne még egy kérdésem. Rengeteget frissít mostanában a gépem. Ma is egy 3,9gb-os csomag szalad lefele, de ilyen "kicsi" fél gigás szinte minden héten, akár többször is jön. Miért van ennyi frissítés, tudja vki az okát?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz gboszi #224660 üzenetére
Ingyenes játékokkal próbálkoznék első körben, aztán néznék valami hasonló profibb játékot. Esetleg demók. Ha van GP, akkor onnan a gyerekeknek valók. Családbarát
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
gboszi
senior tag
Sziasztok,
"első" játéknak mit ajánlanátok? 7 éves kislányom szeretne játszani de a 3d-s toystory meg a disney nem nagyon megy neki. Vagy 2d-s mário alternativát keresek, vagy valami egyszerűbb 3d-s ami über cuki Ötlet? Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
gutkeled
tag
válasz philoxenia #224657 üzenetére
Hmm nem biztos, hogy jól értem.
Eddig ha "megvettük" a 360-as gwg-ket azt a konzol a saját játékok közt mutatta, a One-os címeket meg a GWG részben. Ez megváltozott? -
gutkeled
tag
válasz philoxenia #224655 üzenetére
A saját játékoknál nem mutatja?
Amúgy a marketplaceben, nekem se engedi megvenni, ahogy Baltazár is írta... Az újabb Storeból igen.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Baltazár123 #224654 üzenetére
PC-ről simán bejött, aztán a boxon általános (nem store!) kereséssel megtalálva telepíthettem.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Baltazár123
senior tag
Próbálom behúzni a lego indiana jones-t, de az ajánlat az ön területére nem érvényes Ez bug, amit javítanak majd vagy mi mást kapunk? Nincs most kedvezm az ügyfélszolgálattal csevegni.
-
gutkeled
tag
-
Janusz001
őstag
Lassan őrölnek az EAplay converzió malom kerekei.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mivel már meg kellett volna jelennie, nem meglepő, de 2021-re csúszott a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
rdt89
addikt
válasz AMD Power #224643 üzenetére
Volt 4 órás is, sőt több 4 órás is volt ami nekem már kicsit sok(k). A kedvencem az volt, mikor levezettem 3 órát, már csak 1 órányi volt hátra, elmentem kajálni és mire visszaértem a konzol kikapcsolt. Az 1 órás inaktivitás nem lett kikapcsolva. Na ekkor 2 hétig undorodtam a géptől is.
-
Csabee.
nagyúr
válasz waszabi07 #224631 üzenetére
Én ezt az Asus-osat javaslom/használom. Úgy látom a 4.0 is elég a controllernek. Kompatibilis MacOs-el is a dongle ha ez számít.
Üdv: Csabee.
-
negyven2
veterán
válasz szimszonos #224623 üzenetére
Nem konkrétan válasznak akartam, de elég sok helyen észrevettem, hogy sokan keverik a kimeneti felbontást a render felbontással. De ettől függetlenül a One család esetében ami nem kapott külön javítást One X-re, az mindhárom (Fat One, One S, One X) konzolon, ugyan-úgy néz ki. Nincs extra textura szűrés, meg ilyenek. maximum jobban futnak kicsit. Viszont ami láthattál azt én is tapasztaltam amikor FAT-ről váltottam S-re. És tényleg úgy tűnt, mintha minden játék jobban nézet volna ki ugyan azon a TV-n (sokkal teltebek lettek a színek)
Viszont részben ez inkább annak volt köszönhető, hogy picit más képfeldolgozó algoritmusokat használhat a S mint a FAT (gondolom a HDR támogatás bejövése miatt, mégha maga a játék nem támogatja a HDR-t). S-ről X-re váltáskor már nem volt ez meg. De ezt leszámítva csak azok a játékok néznek ki jobban amiknek jöttek direkt One X kiadásai (legyen az One-os vagy BC-s).
Amik nem kaptak semmit azok továbbra is ugyan-úgy néznek ki. Itt ugyanis nincs meg még az mint Series X|S esetében, hogy szinte minden játékra (BC) rányom egy auto HDR-t meg egy 16x Anisotropic Filtering-et.Vagyis ha van egy 1080p-s TV, akkor azon természetesen jobban néz ki One X-en egy játék mint One S-en, de csak akkor ha van hozzá "X patch". Ha nincs akkor ugyan-úgy. Persze egy 4K-ban rendelet játék még jobban néz ki natívan egy 4K-s TV-n, mint 4x AA-val egy 1080p-s TV-n.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
waszabi07
tag
válasz Csabee. #224630 üzenetére
Próbálkozom még akkor másik kábellel, régebben jó volt így kábellel, de gondolom nem minden félével működik.
Bluetoothos a kontroller mert pl iphone-al rá tudok csatlakozni.
Vehetek pls egy 3 ezres 5.0-ás usb-s adapter, azzal elvileg mennie kell majd?Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
waszabi07
tag
Sziasztok
Lenne egy problémám.
Igaz nem konzolos dolog teljesen de remélem nem baj hogy itt kérdezek.
van egy a képen látható controllerem amit pc-vel használnék kábellel összekötve, használtam egy darabig aztán kb 1-2 hónapig nem. Most rá dugom a gépre rezeg egyet és nem ismeri fel a gép bármit csinálok, csak villog az xbox gomb, eszközkezelőben sem látom. Erre lehet megoldás? Próbáltam több kábellel is.
A másik hogy ha bluetooth-al akarom használni elégm vennem a géphez egy usb-s adaptert?[ Szerkesztve ]
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
zojjektum
senior tag
Aki játszotta a gears of war 2-őt one-on osztott képernyős co-op-ban. Crash-elt be másnál is? Nálunk olyan szinten, hogy nem lép tovább a főképernyőn, csak az látszódik, hogy "press start button" és csak cicereg. Volt törlés, majd újra install, x logo hosszan nyomva, ki-be lépés, újraindítás, de semmi. Van erre megoldás vagy ott veszett? "Remélem", hogy előjön egy ilyen hiba a többinél is.
Köszönöm -
csuvicsuva
addikt
válasz jox0425 #224624 üzenetére
Nálam olyan szokott előfordulni, ha türelmetlen vagyok mert nem kapcsol be egyből kontrollerrel, hogy a harmadik nyomás előtt pont elindul a gép és azzal a lendülettel ki is kapcsolom. A vicc az egészben az, hogy kábellel van összekötve a box és a kontroller.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
tibi206
tag
Sziasztok,
Volt valakinek olyan problémája, hogy factory reset után a Frissítések keresése folyamatban-on nem lép tovább?
Mi lehet rá a megoldás?
Eddig semmi baja nem volt a gépnek.Köszi előre is.
-
jox0425
csendes tag
válasz csuvicsuva #224622 üzenetére
Bizony! Szetkaptam, valamit elcsesztem a gombnal úgyhogy már csak kontrollerrel indul. De legalább nem kapcsol ki
-
szimszonos
őstag
válasz negyven2 #224522 üzenetére
Ezzel nem mondtál sok újat mert a 4k játék full hd tévén visszaskálázva 1080p amit én is mondtam a kezdetektől,ha meg meg van a 4x élsimítás az csak hab a tortán mivel így szebb egy X-en ugyanaz a játék mint sima One-on full hd-ben is.Ami meg a kimeneti beállításokat illeti a tv mivel full hd evidens hogy a lehető legjobb 1080p/60hz beállításra állítom be nem pedig alacsonyabbra.Az xox esetében is ez a helyzet,el sem tudom rontani mivel 4k nem támogatja a tv így marad ott is az 1080p/60hz tehát így mind az xox mind a tv egyformán van beállítva.GTA 5 meg az FH4 szebben is mutat a tévémen mióta X-re váltottam.Persze még az FH4 esetén a 60 fps sem elhanyagolható mert ha jól emlékszem S-en azt sem tudtam 30-ról fentebb tornászni a játékon belüli beállításokban.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz rdt89 #224620 üzenetére
Nálunk most fejlesztették a hálózatot és alapból a 100-ad net helyett kapjuk az ezrest. Eddig nem is volt vele problémám. Vettem is hozzá egy wifi 6-os routert. Az játsza mostanában, hogy az 5ghz hálózatot eldobja, olyan szinten, hogy az eszközök se látják...
Alig várom játszhassak végre a boxon.MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
rdt89
addikt
válasz Lazika #224618 üzenetére
A Digi lesz a hibás nálam mióta 500-ast váltotta az ezres egy rakás, na nem akarom, hogy bannoljanak a többit a képzeletre bízom. A router hulladék, dobálja a jelet, a gigabites net néha 100mbs sincs és még 3 hónap folyamatos reklamálás után hajlandóak kijönni, hogy mérnek egy sávszélt, hogy ha 300mbit felett van 15 ezer forintot kell fizessek amiért kijöttek. Bár nekem inkább a szakaszos nettel volt bajom, mintsem a sávszéllel, és több embernél is akik igabitre mentek át így járt, szóval most elég trehány ez a szolgáltató mert a panaszra is nagy ívben...
IntelKiller7:
Xbox One-n játszottam a sima FAT-en, és fél éve jött valami nagy frissítés ami a látványon rontott elég nagyot, de már mikor elindítottam is az én szememnek csúnyább volt, mint a 6, amiből friss élményként ültem át.
Egyébként kacagtató, de 2007-2015ig Philips 32cm-es tv-n xbox 360 és One-oztam. Volt, hogy 2en osztott képernyővel.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz persil #224607 üzenetére
MIlyen TV-t vegyek.
Amúgy ja. A régebbi 3D tv-k tudtak magasabb Hz-et is, mint 50, 60 vagy 100.[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz parandroid #224613 üzenetére
Igen Sőt folyamatosan ingadozik a letöltés. Mindegy, hogy kábel vagy wifi. Néha másodpercekre meg is áll a letöltés.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Ma hozzájutottam
egy series x-hez, viszont valami kegyetlen lassu a szerver. Másnál is?MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
rdt89
addikt
-
-
bandi20
aktív tag
Sziasztok szeretnék érdeklődni hogy hogy érdemes most az Xbox Gold & GPU előfizetéseket megvenni és aktiválni ! Köszi előre is !
[ Szerkesztve ]
bandi
-
persil
nagyúr
Lassan idoszeru lenne tv-t vennem, de valamit nem ertek.
Egy rahedli 4k tv-nel azt olvasom a leirasban, hogy 50hz-es. Azt meg, hogy? 2020-ban mernek arulni 50hz-es tv-t, vagy hogy ertsem?
Csak, mert azt nem igazan szeretnem elhinni, hogy a ketpalcas fhd hitachim-nal ne lenne BARMI lenyegesen jobb, minden szempontbol, amit ma meg lehet kapni. :D
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tompika1987 #224603 üzenetére
Legyenek egy hálózaton és fog engedni csatlakozni az app a konzolhoz kód nélkül.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Tompika1987
kezdő
Sziasztok!
Tudom, buta kérdés, de sehogy sem találok rá választ!
Adott egy One és egy iPhone Xbox app. Szeretném őket összekötni, de a 10 vagy 6 számjegyű kódott amit rlvileg a boxnak kéne adnia sehol sem találom. Erre van vmi megoldás? Hol keressem?iPhone XS, MacBook Air Retina, iPad Air, iWatch Series1, Xbox One X
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest