Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Thunderbird
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
FH4 kozben lehet valahogy apple musicot, podcastet hallgatni a játékon keresztül?
-
-
senior tag
-
addikt
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #223990 üzenetére
Hm, ez mintha 1-2-3 hónapja GWG lett volna. Legalábbis nekem (HOME társamnak) már megvan, és ez rémlik.
-
inter89
csendes tag
Megjelent az új konzol, igérve volt, hogy lesz rendszerfrissítés, és abban már teljesen magyar lesz a konzol menüje, mind xbox one x, mind series konzol esetén. Erről tud valaki valamit?
Köszi.🙂 -
EmThor
addikt
válasz nkaresz1976 #223977 üzenetére
Forgotten sands akkor jott ki mikor nem volt magyar store, aztan mikor lett, par cim, pl catherine ilyesmi nem kerult fel utolag.
Szoval hat megvettem 1-2 hete hasznalt lemezen. Jo jatek volt.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
l.skywalker
Topikgazda
Gold és GPU előfizetőknek ingyenes: MX Unleashed
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MikeWazowski
veterán
Jó köszönöm Mindenkinek, már látom őket
Bár felhőre elég kevés játék jött... ez változhat?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MikeWazowski #223983 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
modd3r
őstag
válasz MikeWazowski #223983 üzenetére
Én a Gamepass alkalmazásban látom őket, és telepíteni is tudtam távolról a gépre.
-
Scholes9
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
Hol vannak az EA játékok? Elvileg ma kellene bekerülniük... ja, látok párat, de az NFS-t miért nem látom?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #223978 üzenetére
Én azt gondoltam, hogy most a Series S|X megjelenés apropóján lesz egy rakás jobb akció, de ez tényleg elég soványra sikerült.
-
gutkeled
tag
Nekem nem vonták össze eddig a GPU-t és az EA-t. De a OneDrive előfizetést meghosszabbították az EA lejáratáig...
-
eL Geri
őstag
Valaki tudja Game Pass Ultimate-el már tölteni a Jedi-t?
(Én ugyan csak HOME társamtól kapom a GPU-t, de én még nem tudom ) -
EmThor
addikt
Heti akciokban : assa creed, far cry, prince of persia
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
RicsiSuly
aktív tag
Nekem is átváltotta az ea playt. Akkor már eluszott, hogy vegyek rá egykét évet? Amit átkonvertál?
Üdv SRicsi
-
red6t6
tag
Nyugi megcsinálják. Nekem 4 napig írta, hogy beváltotta, és csak ma reggel hosszabbodott a gpu.
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
akooos
veterán
Van még rajtam kívül olyan akinek azt írja, hogy GPU-vá konvertálva az EA Play, de mégsem történt ez meg?
11.15-én jár le a GPU-m, 2 év EA Playt vettem, ez legrosszabb esetben is 2021.áprilisig ki kéne bírnia[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Plebi #223960 üzenetére
Elvileg vásárlásnál fogja kiírni, hogy nem vehetsz. Legalábbis 3 év vagy teljes átváltás után. Persze ez sem mindenkinél igaz, van akinek engedte.
Egyébként EA Play tagság (külön!) természetesen ezek után is vásárolható lesz. Tehát az én értelmezésemben továbbra is engedni fogja. Nem mindenki GPU -s.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Plebi
senior tag
válasz ρσгτσ #223947 üzenetére
Nekem már átalakította, nem sokat/vagy semmit sem adott hozzá, mivel januárig tartott az ea acces, viszont EA play hosszabbítás még mindig vehető, 3/1 arányban váltja és hivatalosan írva is van.
Ez még mindig jó. HA-n sem úszni meg olcsóbban, max a 300 Ft-os GPU-val.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
válasz l.skywalker #223955 üzenetére
Igen, ez lemaradt. Kösz a kiegészítést. Ki tudja, lehet addigra Magyarországon is elérhető lesz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Néhány országban a gamepass mellé adnak 1 hónap Disney+ előfizetést. Aki külföldön él, és érdekli, nézzen rá az xbox alkalmazásra. A beváltással érdemes lehet pár napot várni, mert pl Mandalorian s2 utolsó része Dec 18.-án lesz.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
red6t6
tag
Nekem most vágták hozzá az egy évet a gpu végéhez a három év ea play-ből.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
-
addikt
-
Astor22
tag
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz EmThor #223941 üzenetére
Nezem nezegetem kb masfel tucat sajat tartalom van ezen az apple tévén, a tobbit vedd meg digitalisan vagy kolcsonozd ki.
Ami jonak tunik: see, for all mankind, greyhoud es az uj Bill murray film.
Netflix+hbo sztem jobban megeri. Disney plus meg majd meglátjuk hogy lesz rajts magyar tartalom a kicsik miatt.
-
nagyúr
válasz Sherkulás #223943 üzenetére
Szüleim éveken át a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül juttattak ki erdélyi iskolákba használt műszaki cikkeket (számítógépeket, tévéket, stb). Nem tudom, h most mi a helyzet ezzel a projekttel, évek óta nem hallottam már róla.
Csak egy tipp volt.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Sherkulás
aktív tag
válasz bulikavagyok #223942 üzenetére
Azon vagyok hogy otthon (.hu) keresek célszemélyt neki, de nehez. egy ideje mar bongeszem az ilyen gyerek kivansaglista oldalakat Decemberben ha covid is úgy gondolja akkor haza megyünk egy kicsit addigra csak találok neki valakit...
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
nagyúr
-
EmThor
addikt
Apple tv app mukodik, magyar meg minden, fain
-
Sherkulás
aktív tag
válasz l.skywalker #223938 üzenetére
pont ma néztem van itt nálunk egy hasonló mint a jogfogas és 2 xbox is van fenn ingyen elvihető státuszban. Meg mindig fura világ ez az is marad ....
-
Sherkulás
aktív tag
Én elajándékozom a one X-et tv-vel együtt valakinek (csak itt nálunk a 98%-nak nem igazan kell ajándék hahaha), ez a kufárkodás sose ment
-
addikt
Sok..., már el is kezdett lefelé mozogni az ára az One modelleknek. Ez majd pár hét múlva kicsit vissza fog állni. Nem teljesen.
AMD Power:
Én sokszor pont ezért nem adok el cuccokat, mert hányok ettől a "tesó mennyit engedsz" stílusú közegtől. Inkább rohadjon rám. Fél nap alatt elmegy a kedvem az emberektől.[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Srácok én férfiasan bevallom, ~ 2000 hsz óta nem olvastam a topicot, a box sem volt egy ideje bekapcsolva, mi ez az EA play mizéria? Része az EA play az utlimate-nak? Vagy mi?
-
-
persil
nagyúr
Sracok!
Akinek meg van a kingdoms of amalur re-reckoning, az kerem toljon mar ide egy screenshotot a kamera beallitasokrol!
En csak es kizarolag e miatt vettem meg az uj kiadast, de kertem is vissza a penzt azonnal, mert ugyanolyan botrany volt a kamera, mint a regiben es nulla beallitas volt ra a menuben is, pont mint a regiben.
De neten meg csomo helyen irjak, hogy "ezt meg azt allitsd at" es meg screenshot is van az "uj" kamera beallitasokrol.(Igen, konzol.)Rohadtul erdekelne, hogy kamu e, vagy csak nalam nem jelentek meg akkor az uj kamera beallitasok valamiert.
Mert, ha tenyleg van es csak nalam volt valami furasag, vagy azota volt patch esetleg, akkor tuti megveszem.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #223926 üzenetére
Az aki tőled kér útba igazítást tippre megszíjja.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AMD Power #223924 üzenetére
Én ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy rendben. Ő meg várhat. Amikor tévesen keresik rajtam Lacikát, meg Gézát meg a szerelőt, akkor is mindig leegyeztetetm az időpontot és elmondom, hogy igen én vagyok. Mindent, mindig megcsinálok.
[ Szerkesztve ]
-
CSAVI38
tag
Sziasztok. Kis segítség kéne, sajnos tök analfabéta vagyok az xbox-hoz, de most vettem a gyereknek egyet (11 éves). Kérdésem annyi lenne, hogy szeretnék neki ultimate gamre pass-t venni, de nem tudom, hogy az ő accountjára érdemes ilyenkor megvenni vagy a magaméra és mint szülő meg tudom osztani vele ? Néha én is játszanék, de nyilván ő fogja többet használni és nyilván játékokat is neki szeretném venni többnyire.
Köszönöm a segítséget -
AMD Power
titán
"Imádok" bármit is eladni.... már jön a privát. Alku van benne + vigyem el a 18 kerbe.
-
eL Geri
őstag
Segítsetek!
Kölcsönösen HOME-olva vagyunk öcsémmel. Öcsém profiljára van Game Pass Ultimate véve.
Most van az új store a gépen, és nem tudom letölteni a Game Pass-os játékokat. Csak a buy vagy join lehetőség van.
Mi a trükk?Na jó! Pl. az F1 2019-et engedi. De az Jedi Fallen Order-t, meg a Gears Tactic-ot nem. Tudom ezek csak holnap kerülnek be, de szokott már menni kicsitt elöbb is
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz V.Stryker #223916 üzenetére
A TheVR Tech ígérte hogy lesz hamarosan one x és Series S teszt is, a pár napos Xbox tesztjükben is mondták hogy bizonyos esetekben a One X erősebb mint a Series S, de nem mindig.
Én se szeretem őket nézni, de ez a teszt egész jó lett.(^)(>.<)(^)
-
ssgt1981
senior tag
A következő problémába ütköztem. Gyalultam a one-on lévő adatokat home fiókkal együtt most meg nem látom a megvett játékokat. Jól gondolom, hogy vissza kell tennem azt a profilt is, amelyikkel közösen homeoltunk?
Az is megoldás, hogy a homeolt profilomat töröljük, majd a saját gépemen bejelntkezek?[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Biztos volt róla szó, de mobilról nehéz kimazsolazni. Szóval az XBOX one x hogy viszonyul a series s -hez? Erőben meg ilyesmik.
-
-
Bogyi007
veterán
Naptár!!!
Rájöttem hogy ma még csak 9.-e van! ez meg holnap este lesz...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Ha a jelnleg aktiv ultimate game passomat hagyom lejárni, majd később újból aktiválom, a letölött tartalmak nyilván a kettő idő között nem lesznek elérhetők, de aktiválás után minden teljes értékkel visszatér? Gondolok itt a mentésekre és extrákra is.
köszi előre is.
-
addikt
válasz zozy84 #223907 üzenetére
Talán ez segít:
Yes, there are ways to improve your Xbox One X's picture capabilities even more. Just activate 4K and HDR on the Xbox itself. When your TV is 4K UHD, the Xbox One X should detect it automatically and will ask if you want to turn on 4K. However, if you initially missed or skipped this popup, you can activate 4K manually.
Important: Make sure HDMI UHD Color is enabled on your TV, or your Xbox One X will not recognize the 4K functionality.
On the Xbox One X, navigate to Settings, and select Display & sound.
Select Video output, and then select Video fidelity & overscan. Confirm that Auto-detect is selected. If not, select it.
Press the Xbox button on the controller to open the Xbox guide. Navigate to the Settings tab, and select Display & sound.
Select Video output, and then choose Video modes.
To enable HDR, check the boxes for Allow 4K and Allow HDR.Szerk.:
Szuper, látom közben megoldódott.[ Szerkesztve ]
-
zozy84
senior tag
Az egész gépet “leReset-eltem” olyan ideges lettem.
És hirtelen 4K lett. Sőt, még a nyelv is magyar lett. -
-
Bogyi007
veterán
Srácok ezt a Xbox Launch Celebration livestreamet hol tudom nézni? A regisztrációt megcsináltam a profilohoz.
A boxon is tudom esetleg ezt majd nézni valahol vagy mindenképpen Pc-n kell?Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zozy84
senior tag
válasz icemad #223904 üzenetére
Hdmi 1 és Hdmi 2-ben próbáltam de ugyan az.
Ma vettem egy Hama 122104 kábelt ami 4K/60hz tud. De van egy Audioquest Forest kábelem és azzal is ugyan ez van. Pedig az drága kábel.
Plusz ha YouTube-on 4K videót akarok nézni és ugyan azt a videót nézem a tv YouTube alkalmazásának vagy az Xbox YouTube alkalmazásán akkor is mást ír ki. -
szpetyko
csendes tag
Sziasztok!
Ha már az előbb szóba jött a tv, akkor én is kérdeznék tőletek:
A Panasonic tv-m tudta a HDR-t, és az xbox is felismerte így. Tavaly jött egy frissítés a tv-re és már HDR10+ formátumot is tudja a tv. Ettől kezdve az xbox nem küldi át a HDR-t.
Ez így jól van? Másnál is így van?
Üdv
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest