Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Lehet, hogy en ertek felre valamit, de a fentiekbol az jott le, hogy az egyik gep egy 24-es fhd monitoron van es azon talalod csunyanak a 720p jatekokat?
Na most 720p-t azert ritkan latni, a one s is gyakran 900p de, ha 24es kijelzon recesnek tunik barmi, amit one s-en nezel, akkor a legvaloszinubb, hogy tul kozel ulsz.
Egy nagyobb tv "felskalazasa" ezen nem fog segiteni, mivel, ha a one s tud fhd-t az adott jatekban(es logikusan a jatek is ugy van megirva), akkor mar most a 24-esen is fhd-ben latod, vagyis egy nagyobb tv elmeletben nem, hogy nem segit, de meg ront is a helyzeten. (Ugyanannyi pixel kisebb vs nagyobb teruleten)
One x / series x, egy jo meretu tv 4k felbontassal es okosan belott nezesi tavolsag. Ezek tuntetik el a "recesseget".
A nezesi tavolsagra meg sok mindent lehet talalni neten mozis standard-tol elkezdve a kepatlobol valo szamolasig, de ne hallgass senkire.
Vagd a szeked a tv ele es, ha nem jo, tedd messzebb/kozelebb. Teljesen egyeni preferencia a nezesi tavolsag, ugy ulj, ahogy neked a legjobb.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
félisten
Nem tudom, mit jelent neked a budget, de ezek alá nem mennék árban:
LG 32LM6300PLA
Philips 32PFS6805/12, illetve érkezik az Ambilight-os 32PFS6905/12.Illetve magamnak már min. 43"-os TV-t vennék, de kinek a pap...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Beniii06
addikt
Milyen az a 2 box, fat/S? Nem játszottam ezzel a két játékkal, így nem tudom, hogy futnak.
"24-es noname mini tvn van, de olyan gáz a képpont távolság
Ha már ezt észrevetted, akkor egy még nagyobb kijelzőn ugyanakkora távolságból nézve csúnyábbnak nézne ki szerintem.
Talán a megoldás az egyik box one x-re cserélése lesz, azon nagyobb felbontáson fut a legtöbb játék és szebb grafikával + a fullhd miatt lesz egy élsimítás is.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
"kicsi input laggal."
Ez az amit a tv esetén főleg, hogy olcsó is legyen nem fogsz megkapni. Inkább valami monitort nézz, azzal jobban jársz szerintem, ha csak boxhoz kell. A legolcsóbb tv is ebben a kategóriában ~50 ezer, annyiból már normális monitort is lehet venni.
"Got any other secret weapons?"
-
Micsurin
nagyúr
~3 éves ha jól számolom picivel több de pár folton kívül ami csak homogén hófehér háttérnél látszik nincs egyéb dolog, ezek is igazából nem rég jelentek meg.
Input lag kicsi vagy nagy háát passz, nem volt még játék ahol láttam volna zavaró mértékű késést multiban pl.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Philips 32PFS4132 ? Én kimondottan szeretem és tárca barát.
edit.: mondjuk nem tudom még kapni-e.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
HKorn
veterán
GPU-t most nem tervezek venni, de kösz az infót. Sajnos nem nekem való az a konstrukció, ritkán tudok játszani akkor is keveset, jobban szeretem megvenni a játékot és időnyomástól függetlenül akkor játszani vele, amikor épp tudok, meg kedvem is van.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
nagyúr
-
Én ettől olcsóbban vettem wd blue 500gb ssd-t. Sokat dob a sebességen nagy játékoknál. Ha egyszerre sok játékot használsz és kell a sok hely, akkor bármilyen USB 3.0 külső hdd jó. (minimum 128gb-os kell.) Ha fontos a sebesség, akkor talán érdemes ssd-t használni.
Nekem most jött meg egy SanDisk 256 GB pendrive, ma fogom tesztelni. Elméletileg az is jó. Ssd sebességet szerintem nem éri el. Talán a hdd-nél gyorsabb. Kíváncsi leszek rá.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
HKorn
veterán
Na ezért kérdezem, legutóbbi amivel játszottam a Syndicate volt azt nem fejeztem be, beleuntam egy idő után a monoton feladatismétlésekbe, de én is úgy hallottam, hogy Originstől változtattak sok dolgon, szóval egy próbát lehet megérne. De lehet Hitman lesz belőle.
Run&Ride
-
-
-
Gondolom apuka is ott lesz vele. Egyébként tényleg jó, mi hárman szoktuk játszani. (a két fiam meg én.) Olyan szinten tudunk ordítani közben, hogy az asszony csak a fejét fogja. Csoda, hogy nem hívták még ránk a rendőröket.
Ps4-re van még a Knowledge is power és a Frantics. Az is hasonló elmebaj.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zoleee83
addikt
Nálam is van GPU előfizu hosszan, viszont pl. a Valhalla most 36k, de már aprón is láttam 18-19k-ért, hamarosan még többet fog esni a lemezes ára, eddig is így toltam, nem vettem day1 játékot, illetve kimaxolás után el tudtam adni, ami digitálisnál ugye esélytelen.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Micsurin
nagyúr
Arra leszek kíváncsi, hogy vajon a pure nextgen címeket fogja engedni external usb meghajtóra tenni?
edit.: Mert ha igen akkor még tetszetősebb az az SS. Notimban most lett cserélve az MX500 1TB (9,9TB írás tavasz óta és még mindig 98%-os) egy 2TB-osra, ha valóban nextgen only játékok is fognak onnan futni nekem tökéletes kompromisszum lenne.
Btw, One-on mindegy melyik USB-be dugom a külső meghajtót? Mindnek azonos a sebessége? Kék nyelvest nem látok csak emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
StLui
veterán
Igen, de jobb lenne ha több goldot vennél még, akár 3 évnyit valahonnan, és utána a GPU-t mert akkor a teljes időre lesz a gold árából GPU-d egy az egyben
14 napok nem adódnak hozzá azt hiszem azt így ellőtted potyára
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
persil
nagyúr
"megcsinalhatom hogy live goldot es utana az ultimate passt is megveszem? Mukodik ugy?"
Nem csak, hogy mukodik, de igy is javallott a legjobb aranyu atvaltas miatt. :)
(amennyiben meg nem eltel a 300 penzes akcioval persze)Ahogy StLui irja!
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home