Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
modflow
veterán
A kontrolleren a világító x gombot hogy lehet kikapcsolni? Játszok a full sötét szobában, de a gomb bevilágítja a szobát + kiégeti a retinámat.
-
Madoc
veterán
HyperX Cloud Carrying Case Tok 2.790Ft
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
Köszi srácok a lehetőséget. Jófejek vagytok.
Go Gunners!
-
persil
nagyúr
-
EasyLife
aktív tag
Ha már Sherko elkezdte
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
KHYDF-F9DJX-9XY7H-X9YX7-TJQCZAki beváltja jelezze kommenten, hogy mások már ne küzdjenek vele...
-
ggeleven
őstag
válasz Sherkulás #222883 üzenetére
Írj a híres sötét nagyúrnak, hogy van-e kedve összedobni pár gleamet. Akkor nem csak a 8 másodperces embereknek/ninjáknak lenne esélye behúzni. Egyébként köszönjükk a felajánlásokat!
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
senior tag
-
Sherkulás
aktív tag
válasz Döglött Róka #222879 üzenetére
Az
[ Szerkesztve ]
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
Sherkulás
aktív tag
válasz Döglött Róka #222875 üzenetére
Annyira nem akarok vele küzdeni, azt gondolom hogy az emberek alapjába intelligensek de ugytunik rosszul gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sherkulás
aktív tag
Ez megoldódott
Nos akkor en most kiderítem a gamertagjet annak aki ezt beváltotta es nem tudta ide írni hogy beváltotta. Komolyan nem kel megköszönni azért kell ide írni, hogy más ne szívjon a bepotyogessel , ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Sherkulás
aktív tag
válasz csuvicsuva #222870 üzenetére
Uh azt nem veszem magamra, megnéztem es szörnyű a fordítása a magyar mennek....
-
csuvicsuva
addikt
válasz Sherkulás #222856 üzenetére
Köszönjük, hatalmas respect.
Most már legalább tudjuk, hogy te fordítottad az Xbox menüt és azért kaptál ennyi kódot.wesder: Várd az idézést, beperellek testi-lelki sérülés miatt.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
useless
aktív tag
14 napos Gold
BX*H-89F4Y-6YP86-DXMKG-PDJYR*= olcsó monitorpanel típus
-۞- -۞-
-
Wesder
félisten
Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, akiknek fàjdalmat okozott a szóviccem.... Szàndékos volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
persil
nagyúr
válasz Sherkulás #222856 üzenetére
Meg az aktivitissal sem lenne talan nagy gond, de egy koszi azert elferne a bezsakolotol. :)
Egyreszt basszus hot ingyen, nem is rossz kodok, masreszt meg masnak egy felesleges gorcsoles, kozben meg mar nem is el a kod.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ggeleven
őstag
válasz Wesder #222844 üzenetére
Ezt be kellene nevezni a nap kommentje versenybe (már ha lenne).
#222856 Sherko
Minden napra egy Gleam nyereményjáték!
Vagy a következő kódot azok kapják, akik 5 percen belül beírják, hogy lecsúsztak róla. Mint pl én a Star Warsról is és a For Honorról is.[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
nagyúr
-
törölt tag
ja valaki vitte már. 14 napos gold nincs valakinek véletlenül ?
-
Micsurin
nagyúr
Mi a franc van ma? Hatalmas respect!
jenei1994 vitték, sok read only ninja van. Mindig mondom egy egy topikot legalább reg kötelessé tennék ha olvasni akarják...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
aktív tag
azt hiszem ma gyakran frissítem a topic-ot
-
persil
nagyúr
válasz Sherkulás #222834 üzenetére
Ha nem lenne az ms oldala es az xbox app is a vilag legszanalmasabbika, akkor meg probalkoznek is az ilyen bevaltasokkal, de gyotrelem, amikor 20x kell egymas utan bejelentkezni, meg 19 almenube belepni, egy kodbevaltas miatt. :D
A felajanlast koszonjuk!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
Sziasztok!
Irtam a gold miatt a microsoftnak Ezt a választ kaptam.
A Microsoft politikája jelenleg az, hogy minden multiplayer játékhoz szükség van Xbox Live Gold tagságra, és ebbe az ingyenes címek is beletartoznak. Az ilyen döntéseket Amerikában hozzák, nekünk sajnos nincs ráhatásunk. Sokan jelezték már ezt az igényt feléjük is, nem tudjuk, hogy a jövőben változtatnak-e rajta.
-
-Rolika-
senior tag
Ha valaki esetleg használ TCL C715-ös TV az tudna nekem küldeni egy beállítást priviben, hogy Ő, hogy használja!? Warzone Gulagban az eddigi IPS TV-men a középső zászló narancssárga volt, itt meg piros.
Ehhez a generációhoz csak ajánlani tudom ez TV-t. COD:MW, Div1,2 gyönyörű rajta és 0 késést tapasztaltam.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Beniii06
addikt
válasz oriic #222824 üzenetére
"aminek kb semmi alapja nem volt."
Azért ott volt az a hétvége, amikor gold nélkül lehetett multizni és az MS csak 1 nappal később kommunikálta le twitteren, hogy ez csak ideiglenes, nem marad így. Akkor mindenki elkezdett cikkezni, hogy free multi lesz avagy gold megszűnik.
"Got any other secret weapons?"
-
nagyúr
-
S@c@
őstag
EA playt ma holnap érdemes megvenni, mar az okos váltás miatt?
-
axlfsi
veterán
válasz Corpuscle #222794 üzenetére
Na, nem tudom,... De majd meglátjuk mennyire lesz ez most jó. Mindenesetre tobbet vartam tole, mert valoban csak en hasznaltam, egy jatekhoz, nem napi 8 oraban (sot!)... De bezzeg nyustolunk meg vagy 6 masik kontrollert, vegyesen 360 es One-hoz, de egyiknek sincs semmi baja, pedig sok evesek, amit meg a legytol is ovok, egy ev utan a mikrokapcsoloja beszarik...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MrPeekaboo
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm! Megnézem majd de szinte tuti, hogy crossplay on-al engedi csak másképp nem is lenne értelme.
----------------------------
Sok a halasztás, úgy érzem hullani fognak a prev.gen címek fejei.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #222809 üzenetére
Akkor úgy kérdezem,hogy ha egybeolvad a GP-el és csak Ultimate lesz akkor is maradnak a havi játékok?
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
Elhalasztották a Far Cry 6-ot is. Pontos új dátum nincs, ha jól tudom.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #222780 üzenetére
Jó lesz ez nekünk. Tényleg ha megszűnik a Live, akkor a havi játékokkal mi lesz?
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #222787 üzenetére
Ahogy észrevettem annyiszor volt már tré hónap sorozatban, hogy úgy abba maradt a fikatenger.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 4
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja