Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Ez a fallout 76 még mindig egy kalap kaki. Ingyen is 20 percig maradt a gépemen
-
NemMo
őstag
válasz Crytek #208678 üzenetére
Annyiban sürgős, hogy ha megjelenik az új generáció, akkor rögtön venni fogok valószínűleg boxot
MnezXBK!
Nekem mindig nagyon furcsa volt, hogy nálunk sokkal gazdagabb országokban sokkal jobb akciók vannak. A német euronicsban az új mi 10 előrendelőinek hozzácsapnak egy 32 xiaomi smart tv-t is.[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Lehet benevezek a box mellé egy ps4 prora. 135 ezerből lenne egy új gép és mellé uc 4, uc lost legacy és a pókember. Annyi tart vissza, hogy esetleg nem lenne-e felesleges luxus 2 konzol ebben a vészterhes időszakban. Az is visszatart egy kicsit, hogy állítólag rettenet hangos, de én megszoktam a néma one x-et. Nem vitát akarok generálni, csak nagyon vacilálok.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Megvan pc-re az ac origins. Az xbox storeban a játékra azt írja, hogy owned, de ha rámegyek, akkor fizetni kéne érte. Most akkor hogy van ez?
-
NemMo
őstag
válasz csuvicsuva #205763 üzenetére
Basszus azt hittem valami rendőrös játék, amiről még nem hallottam
-
NemMo
őstag
Az anthem is 3ezerért vihető. Annyiért el lehet bohóckodni vele nem? Lehet veszek 1 éves ea acces tagságot 5500-ért. Az ea accesben van ismétlődő számlázás, amit ki kell kapcsolni, mint a game passban?
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Okoz valami problémát, ha csak 7gb szabad hely van a boxon?
-
NemMo
őstag
válasz parandroid #202479 üzenetére
A skyrim modolható konzolon is nézz videókat a youtubon.
-
NemMo
őstag
Van valakinek tapasztalata a skyrim modolhatóságával kapcsolatban? Van annyira nagy királyság, mint pc-n? Grafikailag sokat lehet dobni rajta? Kijátszottam ps3-on és pc-n is és lehet megvenném most one x-re is
-
NemMo
őstag
válasz kalozhun100 #202138 üzenetére
Az nem hangzik jól. Pár nap után telefonálok majd, hátha úgy gyorsabb
-
NemMo
őstag
Beregisztráltam a boxot, de sajna 5 hónappal kevesebb jótállást ír, így leleveleztem a microsofttal a dolgot. Most várom, hogy átírják. Elkérte a helpdeskes a számom, hogy értesítsen a fejleményekről. Remélem nem adják tovább a számom marketinges célokra
-
NemMo
őstag
válasz sugarforce #201379 üzenetére
Pár hsz korábban volt róla szó, hogy van egy kütyű, ami emulálja a kontrollert és cseszhetjük a periféria szerinti szelektálást. Ha illetéktelen előnnyel rendelkezők ellen akarok játszani, arra ott a pc. A konzol mindig is az egyenlő esélyekről szólt azonos hardver és azonos periféria, de nem szét kell verni ezt is, mert vérpistike egérrel akar nyomulni a kontroller ellen, hogy királynak érezhesse magát. Az erőltetiket a felhasználók oldaláról értem, addig sírtak érte, amíg megkapták
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Instant on módban van a boxom. Kb 2 napja be sem kapcsoltam és hozzáértem és meleg, szinte forró volt. Inkább áttettem energy saving módba. Az hiányozni fog, hogy az updatek települtek maguktól, de nem tetszik, hogy forró kikapcsolt állapotban
-
NemMo
őstag
A battlefront 2-vel játszanak még?
-
NemMo
őstag
válasz IntelKiller7 #195953 üzenetére
Nekem még mindig ugyanolyan a dashboard, mint amikor vettem a boxot (2019 szeptember)
-
NemMo
őstag
válasz szimszonos #195599 üzenetére
Én is agyalok rajta, csak kijátszottam ps3-on és pc-n is, így nem lenne sok értelme, de ugyanakkor 3 ezerért ajándék
-
NemMo
őstag
Bf keretében van 3200 forintért új Anthem. Tudom oltári bukás lett a játék, de ennyi pénzt azért megér nem?
-
NemMo
őstag
Kipróbáltam a halo 5 the guardiant. Ez a halo univerzum nem az én világom. Nagyon nem és a gunplaytől sem voltam elájulva. 100 giga volt és a 2. pálya után ment az uninstall. Legalább ingyen volt. Megjelent egy lista a gamepassba idén és jövőre bekerülő játékokról és sajnos nem igazán tetszett illetve, ami tetszett az már megvan. 600 forintért 2021 januárig van gpu-m szóval még így is megérte
-
NemMo
őstag
Meg lehet valahogy nézni a dashboardon, hogy egyes játékkal mennyit játszottam vagy játékon belül lehet csak?
-
NemMo
őstag
válasz ForRedGlory #192107 üzenetére
Azért ez eléggé gáz egy 50 ezres cuccnál
-
NemMo
őstag
Jó ég 50 ezer ft egy kontrollerért! Nagyon drága ennyiért már majdnem új gépet lehet kapni
-
NemMo
őstag
A box a játékok mentéseit felhőben tárolja vagy fizikailag a gépen vagy játékra válogatja?
-
NemMo
őstag
Van akinek a cod lekapcsolja a boxát? Mennyire gyakori ez? Nálam még nem fagyot eddig, de félek tőle, mert a hírek szerint maradandó károkat is okozhat.
-
NemMo
őstag
Lejött végre újra az a rohadt 70gb. Nagyon jó lett ez az új cod és one x-en mintha tényleg szebb lenne a betanal.
-
NemMo
őstag
Ilyen egy gyökér rendszert. Megvettem a dobozos codot, amiben csak egy lemez van és 70gb le kell tölteni. A lassú netemmel reggelre le is jött. Véletlenül lemez nélkül akartam indítani erre bedobott a store oldalára. Betettem a lemezt és bassza meg kezdhetem elölről a 70gb letöltését. Agyrém!
-
NemMo
őstag
Aki játszik már velevaz írhatna egy kis beszámolót az Outer worldsről
-
NemMo
őstag
Én 1.5-2 hónapja vettem one x-et és most elgondolkodtam, hogy kéne egy ps4 is néhány játék miatt (uncharted 4, killzone és last of us 2), de 3db játék miatt nagy pazarlás lenne 100 ezer forintért venni még egy konzolt. Hihetetlen mennyire csendes a one x és ami még tetszik benne a ps3 szemben, hogy a lemezes játékokat nem darálja játék közben szemben a ps3 (azt nem tudom, hogy a ps4 is ilyen e, de a ps3 3x kellett cserélnem a tönkremenő olvasó miatt)
-
NemMo
őstag
válasz baby_mario #188788 üzenetére
Minek 3 év? 21-ben jönnek az új konzolok
-
NemMo
őstag
Ez a YCC 4:2:2 ez mire jó? Érdemes bekapcsolni?
-
NemMo
őstag
Szerintetek a ghost recon operation breakpoint-ot melyik grafikai beállítás mellett érdemes játszani? Resolution vagy graphic fidelity? (4k tv-n) Én őszintén szólva nem igazán látok különbséget
-
NemMo
őstag
Van aki megjelenés óta használja a one x-et hibamentesen? Gyakran elromlik? Mondjuk van rá 2 év jótállásom, csak nem akarok vacakolni a gariztatással.
-
NemMo
őstag
válasz MasterMark #188508 üzenetére
Szerinted nem számít szerintem meg igen, ha mire én egyet mozdulok ő azalatt az idő alatt ötöt. A nagyobb látótávolság sem mindegy stb... Nem akarok pc ellen játszani, ha megengeded a csalókról nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
válasz MasterMark #188506 üzenetére
Az lehet, de nekem mint átlagos vagy középszerű játékosnak baromira nem mindegy. Persze tudom te biztos über profi vagy...
-
NemMo
őstag
válasz MasterMark #188502 üzenetére
Azért nagyon nem mindegy, hogy 60 vagy 140 fps, ha hiszed ha nem
-
NemMo
őstag
Én biztos, hogy kifogom kapcsolni a cross playt. Engem ne szopassanak 140 fps-el, pont ezért vettem boxot többek között, mert az 1050ti kártyámmal hátrányban voltam a high end pc szemben. Szerintem az egér ikon csak a pc-t jelzi nem hinném, hogy ránk engedik őket egérrel
-
NemMo
őstag
Ha van most jelenleg több, mint 1 év gpu tagságom. Ha veszek mondjuk fél év xbox live goldot, akkor ez meghosszabbítja a gpu tagságomat?
-
NemMo
őstag
Nagyon buta kárdéssel fordulok hozzátok, de csak 1 hete van rendes tv-m és pár napja boxom. Szóval a hdr-t azt a tv- n tudom bekapcsolni és nem a játékokban ugye? A kontraszt javító a neve, ha jól sejtem. (Samsung tv)
-
NemMo
őstag
A cod-ban, ha kikapcsolom a cross playt, akkor csak a pc játékosokkal nem fogok játszani vagy a ps gamerek is kiesnek? Én csak a pc játékosokat akarnám leépíteni
-
NemMo
őstag
válasz HunChris #188205 üzenetére
Segítsetek kérlek, mert a frász kitör. Megvettem 600 ft az akciós game passt. Volt 13 hónapos gold előfizetésem. Rámentem az általad linkelt oldalra és kikapcsoltam az ismétlődő fizetést és azt írja, hogy 2021 januárjában jár le. Akkor most az 1 éven túl vonogatni fogja a havi 4000 forintot vagy mi van?
-
NemMo
őstag
Megcsináltam azt a trükköt, hogy 600 vettem game past. Hol tudom kikapcsolni az automatikus megújítást?
-
NemMo
őstag
One x-en nem lehet választani, hogy 4k vagy full hd, de magasabb részletesség?
-
NemMo
őstag
válasz IntelKiller7 #188145 üzenetére
Pedig azzal hirdették a boltban, hogy magyar nyelvű menüvel. Nem gáz, mert tudok angolul, csak csodálkoztam
-
NemMo
őstag
Az miért van, hogy első bekapcsolás után lement egy rendszer frissítés, de mégsem lehet magyar nyelvet beállítani? Lehet, hogy nem a legfrissebbet szedte le?
-
NemMo
őstag
Hol tudom ellenőrizni a boxon, hogy mennyi ideig érvényes a xbox live gold?
-
NemMo
őstag
Megvettem az xbox x-et. Most töltődik a system update. (jó lassan) 134 ezer volt és adtak hozzá division 2 és gears of war 4-et. 2 év háztól házig jótállás van és hiba esetén nem javítanak, hanem cserélnek. Teljesen be vagyok sózva már. Eddig nagyon nem bántam meg.
-
NemMo
őstag
Elhatároztam, hogy veszek egy xbox one x-et. Sokat vaciláltam, hogy ps vagy box, de arra jutottam, hogy az exkluzívok közül csak az uncharted érdekelne ellenben az erősebb box halkabb működése és nagyobb ereje nekem többet ad. Az lenne a kérdésem, hogy a live éves elöfizetést nem lehet valahonnan 20 ezernél olcsóbban megszerezni? Még mindig bohóckodni kell az elemekkel a kontrollerben? Van itthon a pc-hez vezetékes xbox one kontrollerem azt rá tudom kötni a boxra?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest