Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Akkor lehetséges, hogy 8 pro lesz a kiszemelt. -
aldebaran
addikt
Én is ezekre használom. Működik minden, az aksi 1 napig bírja, bár korábban sem bírta tovább. Egy digital t-s és egy vodafONE sim kártyával használom. Nekem nincs bajom a térerővel. voLTE van. A fényképezője szerintem jó gcam-el.
Ha cserélném, akkor pixel 8 pro -ra, vagy 9 pro xl-re cserélném.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
ledgeri
nagyúr
A graphene támogatás kicsit kitolja...De én is már azt mondanám 6 tulajként, hogy nézz olyat ami már nagyobb támogatási ablakkal jön gyárilag.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #7926 üzenetére
Lehet manuálisan is váltani a kamerák között.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
addikt
Melyik nagyításnál hogy vált kamerát a p6p?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
ledgeri
nagyúr
válasz
n0is3es #7923 üzenetére
Ott a cikkben a forrás, ami a hivatalos google oldal
Cool stuff!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kllzslt
tag
Jó hír.
-
aldebaran
addikt
Most, hogy vége a software támogatásnak, nem tudom, hogy létezik -e, de érdemes lehet majd custom rom-ot feltenni a telóra, ami esetleg update-elődik? Ha igen, tudtok ajánlani?
-
Uzi74
senior tag
Én is feltettem, semmi különös változást nem vettem észre eddig...
-
csipuka
senior tag
válasz
alexandrosz #7916 üzenetére
Ezen felbuzdulva raprobaltam en is, de nekem meg nem ajanlja fel a frissitest. Akkor kicsit meg varok.
-
alexandrosz
aktív tag
Fenn van nálam is, minden - beleértve a munkahelyi alkalmazásokat is - rendben.
Fluid, nem röcög, működik, ahogy kell. -
csipuka
senior tag
Valaki felrakta mar a 15-ot? Kicsit ovatoskodok most, mert a kovetkezo par napban szukseg lesz a telora, nem kiserletezhetek.
-
rankesz
Topikgazda
-
gvereb1
csendes tag
sziasztok! 6 pro-n gondolkodom. Pár kérdés azonban elbizonytalanít:
1. Melegedés. Android 14-el megoldódott? Van-e még melegedés és milyen helyzetekben.
2. eSim-mel vannak gondok, vagy már simán megy?
2. 5g gond nélkül megy fizikai sim és eSim-mel is?
3. Ujjlenyomat olvasás mennyire döcögős? -
Varoz
addikt
válasz
aldebaran #7910 üzenetére
Mert a kínai vackokból a fele ér le van spórolva és csak töltésre jó, én mondjuk arra se használnám.
„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
aldebaran #7908 üzenetére
USB kezelés, vagy valami ilyesmi, és van opció rá, hogy miként kezelje, vagy kérdezzen-e rá.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
addikt
Az mitől lehet, hogy amikor csatlakoztatom a P6P telót a pc-vel, nem dob fel semmit, hogy fájlátvitel, vagy csak töltés, vagy ilyesmi? Csak elkezdi tölteni és kész.
Régebben ez működött.
Mit tudok beállítani a telón?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
qqzs
őstag
Amiota felraktam pixel 6-ra a root nelkuli vowifit kiralysag volt foleg hogy sokat dolgoztam pinceben. Viszont egy ideje csak smst kapok a bejovo hivasrol es ujrainditas utan tudnak ujra hivni egy darabig. A kimenovel nincs gond. A vowifi aktiv.
A masik bajom meg az hogy megint eltunt az osszes appos es linkes shortcutom. Nova launcher szivat vagy a pixel?
14 normal van rajtaEladó: GTS450
-
Blamazs
senior tag
válasz
ABorignial #7902 üzenetére
Most hogy adja a voda az 5G-t továbbra sincs 6a-n . Mit is kellene akkor a szolgáltatónál ellenőriztetni hogy menjen?
-
csipuka
senior tag
válasz
bbendre #7889 üzenetére
Az issue letezett a mostani update elott is.
A google csak annyit mondott, ha sec update-t csinaltal, akkor utan varjal 15 percet a factory reset elott. Gondolom az update meg futtat a hatterben par dolgot, es a FR ezt megakadalyozza. -
bbendre
őstag
válasz
Bednarik #7890 üzenetére
Én sem ajánlom hacsak nem UK-ban vagy és vannak barátaid
https://store.google.com/gb/repair?hl=en-GB
Ide ird be a telefon IMEI számát és sok mindent kiderült a telefonról
BTW én sem venném meg. Mivel már mindenhol lehet venni előfizetés mellé így az IMEI simán tiltó listára kerülhet és akkor van egy drága fényképezőgéped[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
bbendre
őstag
Akinek Pixel 6, Pixel 6 Pro vagy 6a -ja van a mostani update után ne nyomjon factory resetet
A Javítás érkezik hamarosan:
https://support.google.com/pixelphone/thread/281577056?hl=en&msgid=282534526iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #7883 üzenetére
Mert ez a személyes tapasztalatom. Sok Pixelem volt. A Pixel 2 és 3 is nálam volt ameddig le nem járt a sw support. Pl a Pixel 3XL kapott 2 vagy 3 emergency patchet. Nem javítottak hibát csak megoldották a hívás problémát pl mert nem mentek a vészhívások, de a sok UI gondot, meg hibákat a rendszerrel pl Bluetooth kapcsolatok eldobása, recsegő hívásokat nem javították azok csak az OS upgrade-ben voltak benne. Lehet most másként lesz
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #7877 üzenetére
A 15 felrakása a legnagyobb lábonlövés...
Megkapod a végleges 15-öt és utána egyetlen hibajavítást sem hozzá... Talán ez a legleményebb.. Csak néz meg mennyi mindent javítottak az első fél évben a 14-esheziPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
aldebaran
addikt
Szerintetek a pixel 6 pro-ra ki fog jönni a 15 final?
Gondolom, ha már bétázgatnak rá, akkor ki. De utána arra már nem jön majd frissítés?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
alexandrosz #7875 üzenetére
hmmm..most megy. Remélem, nem lesz vele gond.
-
alexandrosz
aktív tag
Update óta, beállításokban VoLTE bekapcsolt állapotban, de gyakorlatilag nem működik, híváskor visszaesik edge-re.
Ilyen probléma eddig sosem volt, mióta ez a fícsör elérhető lett. -
n0is3es
aktív tag
Srácok mióta 15 Beta 2 van a telefonon értesítésnél csak rezeg
Ez bug vagy feature?
Lehet jobban járok ha visszalépek 14-re vagy 13-ra bár a régebbi rendszerrel mintha jobb lenne az akku idő
Samu S22 Ultra & iPhone 11 Pro Max & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
FoLey-v
addikt
Itt már Android 15 van
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
gretzky77
veterán
Igen a 4g hívás be van kapcsolva a készüléken, ez maga a Volte, de csak akkor működik ha a Voda is bekapcsolják, mindenképp kérdezhezzetek rá, vowifi ugyanez, mindenképp kell, hogy a szolgáltató engedélyezze. Mondjuk ahogy látom hívás közben marad a 4g, így elvileg aktív.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
CSorBA
őstag
Köszi a válaszokat. A beállítások és hívás közben így néz ki:
akkor ez alapján lenne VOLTE, vagy ettől függetlenül még engedélyeztetni kell?
A Vowfifit is kérni kell?Köszi!
-
gretzky77
veterán
Elsősorban szolgáltatónál kell aktiváltatni. Korábban volt itt téma, hogy a Voda alapból nem aktiválja. Lehet egy SIM csere is kell hozzá. Menüben keress rá, volte esetleg 4g hívás vagy hasonló
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Feleségem munkahelyén flottaváltás volt, Telekom -> Vodafone. Azóta vagy nem lehet felhívni és azt mondja, a hívott fél nem kapcsolható, vagy folyamatosan szakadozik a hívás, vagy ő nem hall, vagy őt nem hallani. Borzalmas. (Pixel 6a).
Erre van valami megoldás? Mit kellene beállítani vagy beállíttatni?
Köszi előre is!
-
qqzs
őstag
MUUUKOOODIIIIK!!!!
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Megvan ,mukodik. Azza megjelent absettingsbe. Majd holnap tesztelem. A play aruhazbol kell letolteni a pixel ims-t nem a githubrol. Es abban mar VoNR is van
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Megtalaltam a vowifi bekapcsolasi lehetoseget root nelkul. De a pixel imsben nem talalom a vowifi kapcsolot. Vagy mashol kene keresni? A settingsben sem jelent meg
[link]Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Lesz ezen valaha vowifi vodafon simmel?
-
aldebaran
addikt
Én az AnySoftKeyboard-ot használom. Ezzel nincs gond és személyre szabható.
-
qqzs
őstag
válasz
bbendre #7840 üzenetére
Mi az eltűnő ikon probléma? Nekem ket napja eltűnt az osszes chrome weblap shortcutom. Ezeket vissza lehet valahogy hozni?
Es arra van valami megoldas hogy a billentyűzet ne alljon vissza HU-EN rol EN magától, hetente eljátsza, mar nagyon unalmas
A telefon kepet kabellel ki lehet rakni hdmi bemenetre?
-
-
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #7839 üzenetére
Hát pl most jött egy 14 es javítás az eltünő ikonokra meg nem működő Blue Tooth-ra, de a lista hosszú sajnos ...
Március, kb a 6. hónap a megjelenés után
https://support.google.com/pixelphone/thread/262118597[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
bbendre #7838 üzenetére
Mennyi olyan hibajavításról lehet tudni, ami "ha nem lett volna nagyon rossz lett volna azon az első verzión maradni"-féle?
Úgy kérdem, mit change-log-ot sem olvasó, "á, jött frissítés"-szinten ezzel interaktáló felhasználó!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok
Ha minden igaz még az A15-t megkapjuk, vagy igyak rá hideg vizet? Bár a Beta tesztben benne van a Pixel 6Samu S22 Ultra & iPhone 11 Pro Max & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
aldebaran
addikt
-
rankesz
Topikgazda
válasz
aldebaran #7833 üzenetére
Innen. szedett verzióban talán igen
Most nincs lehetőségem próbálni -
aldebaran
addikt
a videó és fénykép készítésnél ki lehet valahogy kapcsolni az auto whitebalance-ot a Gcam-ben?
-
bbendre
őstag
válasz
parkasz #7831 üzenetére
A https://flash.android.com/ a legjobb megoldás szerintem ebben az esetben
Minden el fog veszni sajnos amikor visszazárod a bootloader-t de a telefon működni fogiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
parkasz
senior tag
Egész pontosan a sim1 van csak random kikapcsol és újraindul a telefon
A sim2 aktív de nem lehet vele telefonálni, ki se csöng[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pöttyet bajban vagyok.
A pixel 6 pro-m frissült az éjjel, azóta mindkét sim-et eldobja.
hentaiOS van rajta. Nagyon sürgősen meg kellene oldani a dolgot, mert a munkám miatt kell a telefon.
Szerintetek mit csináljak?
Tegyen vissza a gyárit? Ha igen azt pontosan hogy kell?
Előre is köszi! -
Varoz
addikt
válasz
ledgeri #7815 üzenetére
Semmiben. Totál felesleges cserélni. 2 éve megvan és még mindig tökéletes, smooth, akksi is ugyanazt tudja.
Nézegettem a 8-at, mert viszket a tenyerem az újra.
De rájöttem, hogy nettó baromság cserélni. Nincs semmi érv, hogy eldobjam ezt. Azért vettem Pixelt, mert hosszútávon terveztem.
Ha nem akkor vehettem volna Lagszungot is.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
bbendre
őstag
válasz
Speeedfire #7826 üzenetére
Nem lesz tobb OS update oktober utan. Utana is csak 1 ev security update vagy fozott rom
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
6 pro vásárlásán gondolkozok. Milyen negatív, pozitív dolgokat tudnátok mondani róla?
Motorolage edge 40, és xiaomi 13t van még kilátásban.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
scream
veterán
válasz
ledgeri #7820 üzenetére
Én nem beszéltem olyanról, hogy elavult lenne, te hoztad a témát a képbe.
Annyit írtam, hogy lassan csereérett lesz nálunk - és mint kifejtettem elsősorban az akku miatt, mellette meg ha már váltunk akkor amit ennek a kamerarendszeréből hiányolok, azt az újban prioban előrébb veszem.
-
ledgeri
nagyúr
Nem lesz attól sem elavult, hogy nincs benne olyan kamera, ami gyárilag nincs benne, másban meg előtte is létezett, utána is fog...
-
csipuka
senior tag
válasz
Csendeske #7813 üzenetére
Shizuku+pixel ims kombot probaltam en is, de a hivasnal latom, hogy a wifi jel nincs ott, mig a helyi kartyaval megy a vowifi. Kulfoldon vagyok, ezert lenne hasznos.
Probaltam openvpn-el magyar IP-vel, az se mukodott.
Esetleg nezted, hogy kulfoldon roaming-olva megy a vowifi? -
bbendre
őstag
válasz
ledgeri #7815 üzenetére
Pixel 6 & Pixel 6 Pro
Guaranteed Android version updates until at least:
October 2024
Guaranteed security updates until at least:
October 2026
Tehát csak annyi, hogy nem lesz rá semmi update csak security. Aki szeretne tovább is upgradelni, feature drop-okat az októberig cserélni fogja a 6os szériátiPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
ledgeri
nagyúr
Miben elavult egy pixel 6? (itt nem azt kérdezem, hogy miben jobb ami mögötte jön, hanem hogy az addott éra béli készülékekkel mi a baj.)
-
scream
veterán
Azt tudja valaki esetleg, hogy újabb Pixeleken Mao-on megy Yettel-éknél az 5G mókolás nélkül?
Lassan érnek a cserére a P6-ok, bár igazából nem is igazán tudom milyen irányba nézelődjek utód után.
[ Szerkesztve ]
-
csipuka
senior tag
Sikerult mar valakinek vowifi-t beloni magyar sim-en? Elsosorban a voda erdekelne.
-
miszabot
csendes tag
Sziasztok! Ma kaptam egy új rendszerfrissítést a pixel 6a-ra, de továbbra sem megy az 5g. Tud valaki valami új infót, vagy ne is álmodjak róla?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
parkasz #7805 üzenetére
Passz, mert én nyertem, akkor Calyx volt ranjta (azzal érkezett), és egy hét után ment fel a GrapheneOS...
-
ledgeri
nagyúr
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pixel 6 pro-m van és wifi beállításokkal valamint olykor hálózat eldobással küzdök újabban.
Jelenleg hentaiOS van rajta.
Szerintetek érdemes a gyári romra visszalépni, vagy újratelepíteni.
Előre is köszi! -
qqzs
őstag
A 13asban levo idojaras panelt valahogy elo lehet szedni 14ben?
-
MC Pite
veterán
Inkább javult.
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politika
- iPhone topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
Állásajánlatok