Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz pzstm #186997 üzenetére
Azért mondtam, mert ha valakinek van game pass-a akkor letölti, kipróbálja és ha nem tetszik akkor legyint és uninstall.
Ha viszont megvettem volna tizen x ezer forintért /nem tudom pontosan mennyi/ akkor refoundot kértem volna egyből. Azért 2019-ben bocsánat de többet várok "4K" konzolokon. Értem én, hogy kis studiók stb..de azért na.
De ez természetesen az én szerény véleményem.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz MunezXBK #186989 üzenetére
A 60fps-el nekem is vannak ilyen problémáim, bár nem minden esetben. Autós játékoknál és Tps cuccokkal nincs gondom de Fps játékoknál előfordul...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pzstm
titán
válasz Fox Mulder #186991 üzenetére
"Nem is számítottam sokra mivel Game Pass-ban benne van"
ez azért vicces hozzáállás mondjuk március óta
bár ha azért mondtad mert nem Xbox Studios cím akkor ok.
Gears5 Ultimate is benne van ultimate passban vagy a normál a kiadás GamePass-ban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
F_Peter
őstag
válasz Fox Mulder #186994 üzenetére
Jaa, fèlreèrtettem akkor.
Lényeg hogy fps gondja van. 🙂 -
senior tag
-
Gebriel
veterán
válasz Bogyi007 #186958 üzenetére
Köszi szépen és többieknek is, így már teljesen tiszta ez a dolog.
Ha használtan vásárlok gépet, és még nincs két éves, akkor kell nekem számla vagy jótállási jegy? Több mint valószínű, hogy be van regisztrálva az MS oldalára a gép akkor itt nekem vagy az eladónak kell valamit csinálnom?
Saját nevemre át regisztrálni vagy bármi hasonló? -
F_Peter
őstag
válasz Fox Mulder #186991 üzenetére
X-én is gond van vele, amikor besötêtedik akkor javul valamit a helyzet.
-
senior tag
Blair Witch -et próbáltátok? Nem is számítottam sokra mivel Game Pass-ban benne van és az ára is fele a AAA-nak de hát azért kérem szépen, 20 perc játék után úgy zártam be mint a szél mert megszédül tőle az ember
Az irányítás még elmegy de ezek az fps dropok és akadás miközben nézelődsz kritikán aluli. Mintha a Conan-t látnám. Vicc.
One X-en, mondjuk nem hiszem, hogy ez számítana. -
törölt tag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szimszonos #186985 üzenetére
60fps-től én szédülök, úgyhogy látható a különbség.
-
Beniii06
addikt
válasz szupermacs #186984 üzenetére
Ezt nem tudtam, akkor kreatív volt a kérdező, hogy meg tudta oldani.
"Got any other secret weapons?"
-
szimszonos
őstag
Akkor megnyugodtam.Nem tudom a szemnek mekkora különbséget jelent a 30vs60fps mert van aki azt mondja a stabil 30fps konzolon már jó,folyamatosnak látja az ember.Most a FM 6-al játszok jóideje,de tényleg nem akad sehol.Örülök hogy S-ből kitudták ezt hozni.Azt viszont észrevettem hogy sok játéknál mint pl a Metro Exodus,játék közben nekem a környezeti textúrák kicsit lassan töltenek be,vagy laggol pár játék.Gondolom X-en nincs ilyen gond,ezért gondolkodom az X-en még full hd tévé esetén is,de így a nextgen árnyékában már sajnálok rá kiadni pénzt.Csak 2x annyiba kerül mint az S.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz szimszonos #186976 üzenetére
S-n az FM7 és 6 beton kemény 60fps nyugi. FH4 pedi egy féle van a 30fps, pár esettől eltekintve ott is megvan a fix.
-
Throme
veterán
válasz br4adam #186949 üzenetére
Októberben kiderül. Ha ki kell fizetni a fennmaradó részt, akkor nem kell. Most először sikerült ilyen hibát kihasználnom .
Mi magyarok sosem számítottunk piacnak, hát akkor most is felejtsenek el szépen!
M$ magyar képviselete tuti olvassa a fórumot, különben a kutya nem vette volna észre, hogy a nullákból egy hiányzik...[ Szerkesztve ]
-
Arról lehet tudni valamit, hogy az Xcloud mennyibe kerül majd? Vagy hozzácsapják az ultimate előfizetéshez grátisz?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
S@c@
őstag
Blair Witch toltheto es jatszhato 😊
-
ETOM
addikt
30 FPS az FH4 One S-n.
-
Bogyi007
veterán
Forza Horizon sorozat a sima One konzolokon a nyílt világok végett 30fps-re vannak becélozva...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AMD Power
titán
válasz szimszonos #186971 üzenetére
Az S jóval gyengébb. Igy én ezen sajnos annyira nem lepődök meg.
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #186974 üzenetére
Csak nem mindegy hogy a tévé skáláz fel vagy maga a Box, ugyanis ha a tévé csinálja akkor az megnövekedett válaszidőt eredményezhet míg ha ezt a One S csinálja akkor a válaszidőt ez nem fogja befolyásolni.
One S-nél csak nagyon ritkán használom a konzolt 1080p felbontáson mivel a felskálázott kép szebb mint az 1080p-s (igaz én a Boxot szinte csak azokkal a játékokkal is használom amik alapból tudják a FullHd-t a gépen - Forzák, Gears of War)
A Ps4 esetében volt szerencsém mind Slimet és Pro konzolt is ugyanazon tévével használni (a Samsung UE50MU6122-es tévével) ott konkrétan nem hagytam a tévének hogy felskálázza a képet (Slim sem képes a 4K felskálázást elvégezni) mivel például egy Pinball Fx3 esetén lagolt a kép így és lemaradtak a flipper golyók pontos irányításáról még Game mód mellett is...
-
parandroid
félisten
válasz Bogyi007 #186958 üzenetére
Felskálázni maga a tv is tud, akár fatről is, de az nem 4k attól még. Én a fat és az s között nem tapasztaltam különbséget, pedig a fatet egy rövid ideig használtam 4k tv-re kötve.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bogyi007
veterán
Forza Horizon 4 esetében az X-en FullHd mellett van csak 60fps, 4K mellett az 30fps...
-
aktív tag
A Motorsportoknál mivel zárt térben folyik a verseny könnyebb volt optimalizálni, garantált az alapgépen is a 1080p/60fps:
FM5 és FM6: [link]
FM7: [link]
Mivel a Horizon sorozat openworld, ott előfordulhat akadás, ezért én a Horizon 3-at és 4-et inkább PC-n játszom (FM7-et pedig a BOX-on)
Én a Horizon első (ez csak 720p-ben fut mivel X360 cím) és második (1080p/30fps) részénél nem vettem észre akadást.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Beniii06
addikt
válasz #92006144 #186968 üzenetére
"kontroller bekapcsoló gomb" röviden utána "Y", próbáltad? X-et nyomva Y helyett pedig alapból 30s, de max 5 percig(beállítás kérdése) videó rögzíthető visszamenőleg.
(#186966) szimszonos
Bár nem próbáltam, de FM6-7 esetében azért kétlem, hogy a 60 fps meglenne S-en, talán 40 jóindulattal, de ezt ugye szemmel nehéz megállapítani és az sem mindegy milyen a tv-d, milyen panel/sw van benne stb. Az FH4-et viszont kipróbáltam és előfordultak ritkán akadások, abban a 20-24 fps között mozgott tippre. Ugye mellékelhetne az MS kedvesen egy fps számlálót, de nem teszik meg(vajon miért) , így marad a tippelgetés
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Bogyi007
veterán
válasz szimszonos #186966 üzenetére
A Microsoft Studios játékok esetében szokott meglenni a jobb felbontás és a magasabb/tartósabb framerate. Ezek a címek pedig éppen azok, és a Gears of War is ebbe a sormintába illeszkedik be.
-
szimszonos
őstag
Játékok felbontással kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy az Xbox One S esetén is garantált a Forza Horizon 3-4 1080p/30fps és a Forza Motorsport 6-7 1080p/60fps?Nincs 4k tévém csak egy régi LG full hd lcd.Azért nem tiszta nekem ez mert sokan azt mondják az Xbox játékok nagyrésze 900p körül vannak a felbontások.Amelyik játék tudja az 1080p/60fps az nekem is meglesz S meg full hd tv esetén?
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz pzstm #186925 üzenetére
Tudom, csak meglepődtem, hogy ahogy megjelent, azonanl lehetett tölteni. Simán azt hittem, hogy kell legalább néhány órát várni. Eddig nem figyeltem a premier játékokat.
Játékról röviden: eddig hangulatosnak tűnik, főleg, hogy amint besötétedett, egyből elkezdtem körbe-körbe járkálni, mint a filmben.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Bep
őstag
Akkor amúgy ez most este felé napi program lesz?
Jelentkeznék be a profillal live-ra, de még az sem ugye. Úgyhogy egy darab tégla most kb box multi szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #186918 üzenetére
Ez nemegészen így van, ne tájékoztasd félre a kollégát. A Fat gép maximálisan FullHd felbontást tud, míg a One S tud lejátszani 4K UHD BR filmeket valamint fel tudja skálázni (Upscale) a FullHd tartalmakat 4K-ra. Ergo persze nem valós 4K tartalmat jelenít meg a konzol, de azért szebb is az eredmény mint a Fat FullHd képe.
Gears of War 4 és a Forza Horizon 4-et valamint a Motorsport 7-et játszom így és azért van különbség...
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
válasz r.levente75 #186956 üzenetére
Itt se megy a live.
Ha offline játszom akkor is ment a gears 4 ?[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #186954 üzenetére
Akkor a hiba az Ön készülékében van!
Nem csatlakozik a netre! Pedig alig vártam, hogy este legyen egy kis kikapcsolódás miatt. -
Bep
őstag
válasz l.skywalker #186954 üzenetére
Meg is van
-
l.skywalker
Topikgazda
Ne a hivatalos oldalt nézzétek, hanem ezt:
https://downdetector.hu/status/xbox-live
És be is jelenthetitek akár
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Bep
őstag
Megint f*s a live...
Hiába írja, hogy oké minden. -
br4adam
aktív tag
válasz l.skywalker #186947 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy akiknek sikerült behúzni 1500ért azokkal mi lesz 😄
-
l.skywalker
Topikgazda
Már 15ezer a Trine Ultimate [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IzI
senior tag
Hi
Tudja vki,hogy meddig lesz Xbox Game Pass Ultimate(2hónap,600ft) akció ?
-
Def26
félisten
válasz icemad #186939 üzenetére
Igen én megemlítettem, hogy az x -en is csak pár játék full natív 4k. Kicsit olvass utána, mert az hogy az MS csinál egy listát "4k ultra hd" plecsnivel még nem jelenti azt hogy az a játék full natívan menne. Én csak ezt szerettem volna jelezni.
Ott az eurogamer (digitalfoundry) elég sok cikk született erről. talán majd a következő generáció elbírja a ful natív AA játékokat minden térten és nem kell hozzá dinamikus felbontás meg checkerboarding "features".
186941:ha így nézzük akkor minden játék 4k.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz csuvicsuva #186924 üzenetére
ezt tudtuk előre, E3 óta
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
csuvicsuva
addikt
Nem vacakoltak, Blair Witch GP-vel storeból tölthető.
-
-
törölt tag
válasz Gebriel #186919 üzenetére
Az új címek már megjelenéskor X-enhanced "javítással" jönnek, szóval 4K általában megvan, a 4K 60 fps ritka inkább. Nekem a doom, fm7, wolf2, titanfall 2 (ez dinamikusan változtatja a felbontást jelenettől függően) vannak feltelepítve ezekből, listát nem találtam 1 perc alatt, de biztosan több is van.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
durván biztató hírek jönnek a Gears5 kampányról.
-
Gebriel
veterán
válasz parandroid #186918 üzenetére
Gondolom kevés játék van még Boxon is ami tudja a 4k-t ?
PS4 Pro mellé, tervezem venni egy Box-ot, a multiplatform címek miatt, tehát annyira szerintem nem érint ez a 4k-s téma.
Fat meg csak kinézet miatt merült fel nálam.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Gebriel #186916 üzenetére
Csak az X tudja játékokban a 4k-t. S csak videólejátszásban, a fat meg sehogy. Én fatet csak akkor vennék, ha nagyon olcsó (30k, vagy alatta), mert gari biztos nincs rá, S-ből meg simán kifogható 1+ év garis 45 körül.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz Gebriel #186916 üzenetére
Az S a legolcsóbb 4K blu-ray lejátszó elvileg, szóval az támogatja a fat-tel ellentétben. Illetve ki lehet fogni garanciális S-t is könnyedén, így szerintem nem kérdés a kérdés. Fat csak kinect miatt lehet érdekes, ha valaki szeret hadonászni a tv előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Sziasztok,
Régi Fat gépet érdemes még vásárolni?
Igazából nincs nagy árbeli eltérés a Fat és az S között, de nekem jobban bejön ez a VHS kinézet.
Mindegyik box 4k képes? -
KardosAttila
aktív tag
Ha már a kontroller gariztatás szóba került, szerintetek van remény rá, hogy a kb 1-2 hete lejárt és gariztatott kontroller helyett küldött csere kontroller még rosszabb, vajon van lehetőség visszaküldeni? Este beszélek a supportal, de jó lenne, öcsém kontrollerét küldtem el két hete,mert az egyik stick felfele húzott, az új pedig 2 percenként elveszti a kapcsolatot a boxal, így most szarabbul járt, mert kb használhatatlan, viszont a gari valamikor augusztus közepe fele járhatott le.
-
Baky1987
tag
válasz mcwolf79 #186913 üzenetére
Szia!
Nekem nem olyan rég bekrepált és MS-en keresztül kellett regelni egy visszaküldést az UPS-el.
Kb 3 hetet vártam de nem érkezett meg az "új" kontroller, ezt jeleztem is, majd azonnal küldtek mégegyet, ami 2-3 napon belül megjött.Én refurbishedet kaptam (ha így kell írni), azaz nem vadiújat, de tökéletesen működik azóta is.
-
mcwolf79
veterán
Na ez új nekem :
Az Elite kontroller gariztatása is a MS-on keresztül történik? Azt hittem, hogy az csak a sima kontrollernèl van így, és hogy a kiskert kell nyaggatni gari ügyében.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #186906 üzenetére
ami vértócsákból a Microsoft IP címek közül is lesz benne, mint például sea of thieves
-
pzstm
titán
Gears 5 Campaign Preview: The evolution you've been waiting for
This is not "just another Gears."Semi open-world in combination with classic Gears levels. Exploration. Side quests. Free vehicle traversal. Light RPG mechanics. Stealth mechanics. 4K/60fps. 20+ hours campaign. „Gears 5 is the evolution the franchise desperately needed.“
-
csuvicsuva
addikt
Blair Witch előtöltés miért nincs?
-
Wesder
félisten
19.-én megjelent a Vigor és ingyenes. Van benne sok finom IAP.
Amúgy miòta lett a jàtékok alapàra 69€?
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Filmvilág
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja