Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pelenka35
őstag
Reggelt.
Mixerbe más se tudd bejelentkezni androidos telefonon?Gamertag:Rob3rt75
-
Aki szereti a bolyongós, felfedezős játékokat (pl. Subnautica) , annak nagyon ajánlom a No Man's sky - t. Baromi jó játék. (mondjuk érdemes megvárni egy akciót)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
persil
nagyúr
Kiprobalta valaki kozuletek a bards tale 4-et?
Maga a jatek SZERINTEM baromi jo, sokkal jobbnak tunik eddig, mint az Operencia.De a grafika kb annyira szep, mint egy agyonvert mokus es ehhez kepest bizonyos ui elemek miatt szaggat -.- Pl egy ladabol kiszedem a tartalmat es bezarom az ablakot, utana kb 2 fps-sel megy egy pillanatig.
Ezzel a krumpli graffal (viccet felreteve kb ugy nez ki, mintha a 2000-es evek elejen jott volna ki, statikus fenyek mindenhol, nincs egy valodi arnyek, a texturak borzasztoan alacsony felbontasuak, az arcok kb kivehetetlenek stb stb) egy kenyerpiriton is fix 60 fps-sel kene menjen. Egyebkent alapvetoen jol is megy, de ezek a total indokolatlan beszaggatasok elegge elrontjak az ember kedvet.
One S All digital-rol beszelek, gondolom az X megoldja izombol, de ez igy akkor sem ok :/ Ha nem birna a hardver, akkor szimplan nem menne jol, ez egyszeruen hanyag munka -.-
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MunezXBK
nagyúr
Man of medan-t vette valaki?
-
Beniii06
addikt
Volt már?
The Crew ->2 GBP CDKeys-en.
Fogalmam sincs megér-e ennyit is a játék, gyűjtőknek biztosan.[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
negyven2
veterán
4mp
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bep
őstag
Szerk.: igen 4
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz icemad #186875 üzenetére
Plusz a következő generációban ott lesz minden konzolban alapértelmezetten egy SSD is, így a Scarlet-re fejlesztők ennek a plusz dolgát is alapértelmezetten ki tudják majd használni. Vagyis egy HDD-s rendszere való fejlesztés is nagyon visszafogná a nextGen játékok felépítését (vagyis a gépekben lévő erő maximális kihasználását).
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #186874 üzenetére
Nem tudom az Odyssey-el még nem játszottam, ilyenre gondoltam(cursed logó + felirat): [link]
Az is valószínű, amit wesder írt, mint újítás az Origins-hez képest.
Cursed weapons are probably the most intriguing. A cursed weapon will deal a whopping 200 per cent more damage than normal - as in, an extra 200 per cent, meaning you damage is tripled. But the cost of that is your health will be capped at just 33 per cent, meaning you're trading two thirds of your health for another two times total damage. Unequipping the weapon or of course getting rid of it entirely will make the curse effects go away, if you don't fancy it!
Forrás: [link]
Nézd meg, hogy van-e ilyened és cseréld le a fegyvert.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #186874 üzenetére
Van egy legendàs fegyver vagy ruha, ami az erődet kétszerezi, de az életedet negyedeli.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bep
őstag
válasz dreampage #186853 üzenetére
"A Scarlett játékokat nem fogják lejátszani, nem lehet örökre a leggyengébb One-ra optimalizálni a játékokat."
Hát akinek S/FAT van az kb. már fél-egy éve érezheti, hogy nem optimalizálnak túl sokat ezekre a konzolokra. Esik, ahogy puffan, és igazából a legtöbb játéknál előfordul az amit itt említettetek DigitalFoundry videót a Controllal kapcsolatban, beesik az fps és hát ez van vagy lesz változás (lehet addig végig is viszed) vagy nem. Nem törik magukat rajta már, vagy nem tudják megoldani egyszerűen. F_Peter amit mondott jelen esetben is ez van, legalább is én, mint One S felhasználó ezt érzem elég erősen. Nem, X-re "javított" változat van, hanem, maga OneX változat, az a bázis pont és onnan butítanak vissza, de ebben is vannak hibák bőven. Butított grafika mellett van egy csomó fps drop. (Van ahol azért odateszik magukat és látszik, hogy dolgoztak rajta pl. egy FH4, de még ott is megakad néha a szemem azon amit látok.)
Én személy szerint most ezt megelégeltem és lecsaptam egy akciós Alzas OneX-re. Gari időt, plusz valamennyit kibír, ezt majd az MS meg a fejlesztők eldöntik a jövőben, addig is a next gen elején még lesz One-ra játék biztosan kis ideig, utána meg jöhet az új konzol.[ Szerkesztve ]
-
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #186872 üzenetére
Originsben akkor volt ilyesmi emlékeim szerint, amikor "átkozott" fegyvert használtam.
-
r.levente75
addikt
Odasseyben a 60-as szint fölé értem, és mintha a élet csíkom lecsökkent a negyedére és a többi háromnegyed nincs. A feltöltés sem viszi fel még az egynegyed maximumra sem. Piros színű lett eddig sárga volt. Egy medvecsapás elintéz. Ez egy nehezítés a játékban vagy valamit benézek és elállítottam?
-
matex
aktív tag
3 hónap Game Pass Ultimate ~4100 Ft.
-
Bogyi007
veterán
Szó ami szó ha a Gears 5 nem fog nyafogni az Xbox One S konzolomon akkor már nem fogok One X konzolt beszerezni sem idén sem jövőre. Márpedig ha csak annyi különbség lesz Gears 5 One X verzió és az S között mint a Forza Horizon 4 esetében akkor az nekem elég lesz....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
RichieTri
senior tag
válasz dreampage #186853 üzenetére
Köszönöm.
Klasszul összefoglaltad.Így viszont részemről az X vásárlás nem releváns..
Úgy gondolom,hogy a beharangozott 5-6száz dolcsis Scarlett ár az nem "sokban" tér el a mostani X árától.
A most vásárolt X ára túl sokat fog inflálódni jövő ilyenkorig. Ergo nem éri meg...
Most inkább egy akciós/(jobb)használt S vagy egy karácsonyi digitS lesz a befutó nálam.live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186867 üzenetére
Hát.. Én ezt nem így mondanám.. Bár ha valakinek a homály filmszerű..
Én még régi 1080Ti-s, Gsync-es, PC-s világban is mindig kikapcsoltam, mert zavaró volt..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Döglött Róka
veterán
válasz hackeeeee #186866 üzenetére
Dof adja a filmszerű élményt. Nélküle minden úgy nézne ki mint 10 évvel ezelőtt .
Egyébként szerintem van. Élőben még látványosabb mint a videón.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Döglött Róka #186865 üzenetére
Itt is megy a DoF, mint a PC-nél, ami sokaknak pl. bejön. Számomra idegesítő, zavaró, de pl. itt nem lehet kapcsolgatni..
Persze, javult a grafika (nem is állítottam ennek az ellenkezőjét), nem azt mondtam, hogy nem, csak nem annyit, hogy ezt ne lehessen pl. úgy megoldani, hogy tudja a gép, hogy miről telepíted, és ehhez mérten, hogy "butítson", mint most, az X, illetve az S esetén.
És, pl. itt nincs akkora ugrás, mint mondjuk volt a 360, és a FAT One esetén, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
Throme
veterán
válasz KardosAttila #186840 üzenetére
Simán megér 1,5k huf-ot. Se gold, se gp nem kell majd hozzá, hogy játssz vele.
Nekem is sok "érintettlen" játékom van, de tuti egyszer nekiülök és játszok majd ezekkel. -
mike1334
veterán
válasz hackeeeee #186845 üzenetére
Nem baj az...ezzel együtt a one-os játékok ára szépen csökkenni fog...2-3 év alatt játszok mindennel, ami érdekel, aztán veszek majd új konzolt, amikor már az is normális áron lesz...
Vagy veszek újat hamarabb és csak azzal játszok, ami érdekel, nem azzal, ami olcsó és/vagy könnyen hozzáférhető (game pass)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #186848 üzenetére
Megközelítem másképp.. A mostani 7 évben kanyarban sem fejlődött annyit a grafikai "igény", mint az történt a 360 és a One között. Persze, értem én, hogy kell a RayTracing, meg a többi..
Manapság csak a felbontás emelése megy az egekbe, és az, hogy minél több FPS-t húzzanak ez mögé, ami.. na mindegy. Persze, jó lenne 120 FPS-sel játszani, de ez nem fog megtörténni, főként nem 4, illetve 8K-ban.
1080p-ben pedig az X is tud(na) simán 60 fps fölé menni.
Oké, hogy új generáció, de azt, hogy valami mondjuk "scarlet only" az szerintem erős túlzás, mivel ezek simán kapcsolható opciók lennének, ehhez nem kellenének külön verziók.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
dreampage
HÁZIGAZDA
válasz RichieTri #186807 üzenetére
"Még arra lennék kíváncsi, hogy a Scarlet-ra kiadott játékokat a Scorpuo tudja-e majd futtatni?
Nyilván nem abban a minőségben,de egyáltalán a sok-Kra optimalizált cuccok eldöcögnek-e X-n FHDben?"Nem. Amit az Xbox One X lejátszik, azt az Xbox One S-nek is le kell tudnia játszania. A Scarlett játékokat nem fogják lejátszani, nem lehet örökre a leggyengébb One-ra optimalizálni a játékokat. Az Xbox One konzolok jövőjét sokkal inkább az xCloud fogja jelenteni: ezeken a konzolokon is lehet majd a next-gen címekkel játszani, de csak ha streameled őket, és ez a funkció is valószínűleg csak évek múlva lesz elérhető (az xCloud egyelőre Xbox One S szerverekből áll, vagyis ezen sem fognak futni az újgenerációs játékok).
Lesznek viszont olyan játékok kezdetben, amik mindkét gépre kijönnek, ilyen lesz például a Halo Infinite, és valószínűleg sok más first-party cím is. De csak ideig-óráig. Ahogy az előző generációváltásnál is voltak cross-gen játékok (lásd Destiny), de többségében olyanok, amik már csak One-ra jelentek meg, 360-ra nem (Forza Motorsport 5, Ryse, Powerstar Golf és lehetne még sorolni).
A mainstream sorozatok, mint a FIFA, Call of Duty stb. még évekig jönnek erre a generációra is, de a leglátványosabb, legnagyobb szabású új játékok már nem. Összességében szerintem a 2020-as őszi szezont még ki lehet húzni One-nal, de 21-ben már érdemes lesz Scarlettre váltani annak, aki komolyabban akar játszani.
A játéknak soha nincs vége.
-
negyven2
veterán
válasz hackeeeee #186847 üzenetére
A kérdésedre a válasz az az, hogy valószínűleg igen. Lényegében az lesz mint 360/One váltáskor. Bár ugyan úgy egy, AMD alapú x86-64 APU kerül majd a következő generációs konzolokba is, mikroarchitekturális eléggé eltérnek majd. Fejlesztőkön (és az SDK-n) múlik majd az egész, hogy elkészül-e egy adott játék One/S/X és a Scarlet változat is. A beharangozó videóban is volt, hogy az új rendszer négyszer nagyobb erővel bír mint egy One X (amit valószínűleg az APU-nak a CPU részére értettek) ez ugye azt is jelenti, hogy a fejlesztöknek sokkal több erőforrás áll majd a rendelkezésükre, amit ha ki akarnak használni teljes mértékben akkor el kell, hogy engedjék a jelen generációt (beleértve a One X/PS4 Pro párost).
Természetesen lesznek CrossGen kiadások még egy pár évig, viszont ugye lesz teljes One-os BC is (ami sokkal könnyebb, hogy kicsit haszonló felépítésű lesz majd a rendszer). Hogy lesz-e lehetőség CrossGen buying-ra azt nem tudni. Vagyis ha megveszel egy játékot One-ra akkor lényegében Scarleten te nem a BC-s kiadással tudsz játszani, hanem a natív nextGen kiadással. Eddig egyedül az MS jelentette be, hogy az Xbox Game Studios játékai ezt támogatni fogják majd (bár azt nem, hogy melyik játékok).
wesder: A CP 2077-el várjunk, mert simán benne van a csuszás. És bár ez szerintem rájuk ez nem fog vonatkozni, de benne van a pakliban az is, hogy bár bejelentik, aztán mégse jön ki (360/One váltásnál is volt pár ilyen cím, hogy be lett jelentve mindkettő generációra aztán a régit törölték).
Viszont hiába félgenerációs váltásnak tűnik az X, nem tehetik meg, hogy egy játékot csak X-re adjanak ki.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz hackeeeee #186847 üzenetére
A Cp màr vehető a mostani genre, erre is szàntàk.
Halo nyitó cím lesz az újra, de lesz a mostani genre is.Szerintem ezt az egészet megkavarja még az xcloud is, majd kitisztul a kép.
Szerk. Közben Wesder gyorsabb volt.
Mondjuk Wesder úgy írta hogy "jön X-re", de nem inkább One-ra jön?[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hackeeeee #186845 üzenetére
"Most akkor ez megint egy teljesen új gen lesz? "
Hogy érted hogy megint? Jövőre lesz 7 éves ez a generáció, eddig csak módosított One-okat kaptunk. Ez tök új generáció lesz, mint X360-XO váltás. Viszont minden XO játék kompatibilis lesz egyből a Scarlettel.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #186808 üzenetére
Most akkor ez megint egy teljesen új gen lesz? Ergo a scarlet-nél megjelent új játékokat már mondjuk nem játszhatjuk max X-en? Ez most komoly?
Lényegében az lesz mint a 360->Xbox One ugrással? Nagyon lesarkítva a BC-t, de ennek tűnik.. Nemár... Azért szerintem ez a jelenlegi piacot elnézve egy rossz vicc lenne.
Pl. ha a Cyberpunk megjelenik csak Scarlet-re, a premierre (azért csak nem), akkor az csak akkor lesz játszható One X-en, ha lesz belőle XO változat? Azért szerintem ez fejlesztő szinten is elég megterhelő feladat lenne, hogy külön változatokat kelljen kezelni.. Szerver szinten szintén..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #186842 üzenetére
Ha a bemutató videót vesszük alapul, akkor akár itt is lehetnek "különbségek":
1:39-nél pl. S-eket raknak bele a rack-ekbe.
Elképzelhető, hogy lesz opció, hogy melyik "típust" akarod futtatni és akár ennek lehet külön ára is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
birorichard
őstag
válasz Döglött Róka #186730 üzenetére
minden olyan dolog optimalizalas, aminek soran a jatek, jelenet eroforrasigenyet csokkented. ez sokfele lehet, a distance-tol fuggo lod beallitasoktol, az, hogy hogyan kezeli motor a hasonlo objektumokat, es ezt mikent hasznaljak ki, mikor olvassa be a lemezrol a szukseges texturakat, barmi lehet az.
jatszottal a division2-vel? van az ugye, hogy a falon at latod a rig-jet a csapattarsaidnak, eszreveheted, hogy ennek a reszeit nem latod mozogni, egy bizonyos pozban van, es csak a vilagban levo pozicioja valtozik, olyan mintha csuszna a terden pl. a semmitol.
altalaban egy jatekban, ha nem latsz egy asset-et, azt nem animaljak, mert az pazarlas, hiszen a jatekos nem latja, eroforrast pedig elviszi, lehet addig masra hasznalni a processzort. ezzel optimalizaltak a jatek eroforrasigenyet. az mar masik kerdes, hogy mi ezt valoszinuleg azert latjuk, mert egy fejleszto/tesztelo/manager-nek szoget utott a fejebe a projekt vege fele, hogy
de jo lenne latni a csapattarsakat a falon at, beletettek, de mozgatni attol meg ugyanugy nem mozgatjak oket.vagy pl a novenyzet. nagyon szep environmenteket latni azert mar mostanaban, tok jol neznek ki, tenyleg. az ugy mukodik, h mondjuk van belole kb 10 fajta, es azt csak egyszer kell betolteni a memoriaba, az osszes tobbi mar csak ennek a 10 novenynek a peldanyai, masfelekeppen elmozgatva, scale-elve, animalva vagy mas proceduralis cuccal kulonbozove teve (pl. shaderekkel, egyik fan ilyen a kereg, a masikon kicsit mas).
szoval igy lehet sokkal szebb es optimalizaltabb egy egesz erdo memoriafoglalasa, mint mondjuk 20 kulon objektumkent betoltott fa.lampakkal is sokat lehet sporolni. mondjuk egy jelenet be van vilagitva aktiv fenyforasokkal, de ahol nincs ra szukseg, miert ne lehet bake-elni azt a texturaba? es igy nem kell egy nagyon koltseges, de felesleges szamolast elvegeznie a motornak.
ennel meg sokkal szerteagazobb, de pl. ilyen es ehhez hasonlo dolgokra lehet gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz oriic #186808 üzenetére
Ez biztos? Szerintem a fat one-on is simán futhatnak a Scarlet címek xcloud-ból mondjuk full hd-ban.
Ha Simagörönygyösön tudok játszani egy belépő droidos telefonon xclouddal, akkor a fatnak sem kellene gondot okozzon.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
KardosAttila
aktív tag
válasz EmThor #186789 üzenetére
Ez nagyon jó ár, de én már csak amiatt nem veszem meg, mert a meglévő játékaim sokasága és a game pass miatt már inkább frusztrálna, hogy még egy játék van amit nem kezdek el hónapokig. Bár, nagyon hangulatosnak tűnnek ezek a játékok képek,videók alapján, úgyhogy még az is lehet hogy előrendelem.
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
válasz bulikavagyok #186834 üzenetére
Multiról én érdeklődtem, köszönöm az információt. Örülök, hogy a multi rendben van, a többi kicsit kiábrándító, lehet várok egy akciót vagy megveszem lemezesen, úgy alig több mint egy 10es. Úgy érzem multiban nagyon szórakoztató lehet. Annak idején Grid első részében volt nyolcas alakú pálya amin fasza kis roncsderbiket játszottam multiban. Csak hát annak azóta leálltak a szerverei.
-
Throme
veterán
Volt itt aki a division 2 után érdeklődött. Most, per pillanat 20 font a cdkeys-en. Lehet volt olcsóbb is, de általában ennél csak több szokott lenni.
-
Throme
veterán
Kösz az infót. Régóta gondolkodtam ezen a játékon, hogy kipróbálom. Ennyiért ajándék (pláne, hogy minden rész egyben).
Remélem nem kapunk egy levelet az M$-től, hogy ügyes vagy, de még be kéne fizetni azt a 13.500 huf-ot is . Vagy ez a belépő, hogy ne 15k huf legyen a progi, hanem csak 14k huf? -
Beniii06
addikt
válasz zbundy #186817 üzenetére
Úgy látszik, mégis csak van pozitív oldala a kis hazánk, kis játékosbázisával dolognak, mert ez ha USA-ban vagy máshol történne ilyen hiba, fél órán belül javítanák, de itt még másnap is 1500 Ft az ára, USA-ban ugyanez 40$.
Azért októberben jöhetne a fénysebességű magyar dash, csak hogy jó magyar módjára ebbe is belekössünk.
-
nagyúr
válasz parandroid #186773 üzenetére
Én is megvettem végül és tegnap játszottam vele kb 4 órát. Bár miután pár napja megtudtam, h nem One X Enhanced játék, majdnem elengedtem. De tegnap túl sok volt a szabadidőm, így győzött a kíváncsiság.
Pros: Tényleg elég hangulatos játék, főleg a második ligától, ahol már sokkal izgalmasabb versenyek vannak. A Junior Liga még nem sokban különbözik a FH-es Dirt versenyektől. Legtöbbször sima körözgetés, kevés ütközéssel. Utána viszont már jönnek a "viccesebb" pályák, ahol sokszor szembe/keresztbe találkoznak az autók egymással. Onnan indul az igazi roncsderbi hangulat, nagyon jó!
A fizika is rendben van, érezni az autók súlyát, egy-egy ütközéssel tök jó láncreakciókat lehet elindítani. Bár néha indokolatlanul nehéz kipörgetni egy másik autót.
Irányítás: nekem kb 2 perc alatt ráállt a kezem, szerintem eléggé közel áll a FH4-hez (Dirt versenyek - ahogy már korábban említettem)
Kormánnyal is próbáltam, nem rossz, de a külső nézet miatt inkább maradok a kontrollernél.Cons: Nagyon sz*rul néz ki. Nyilván nem vártam FH4-es grafikát, de azt hittem, h legalább megközelít majd a FH2-es szintet. De sajnos közelében sincs annak sem. Én úgy próbáltam ezen segíteni, h 1 méterrel távolabb ültem a tévétől, de ez sem sokat segített. Nem értem, h miért nem kapott X-es feljavítást?! Legalább megduplázhatták volna a frame rate-et - ha már a grafikához nem is nyúlnak komolyabban.
Hangok és zene: szörnyű mindkettő.Egyelőre nálam 6/10-es, de egy One X patchel simán lehetne 8-as is. Teljes áron szerintem felejtős, de később nagyon jó vétel lehet. Most pihentetem pár hétig, hátha közben megkapja a feljavítást.
Ja! Valaki érdeklődött a multijáról. Teljesen rendben van egyelőre, kb 25-30 teli szervert találtam tegnap este. Nyomtam is pár kört, nagyon jó móka!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #186832 üzenetére
Nekem 2 ilyen játék egy csomagban többet ér ennyiért, mint pár másik játék ugyanezen az áron.
Az élmény megfizethetetlen, minden másra ott a Másterkárd
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Sokkal fontosabb, hogy One-Scarlet együtt tudjon multizni.
Remélem ez így lesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NoOne1976
őstag
válasz akooos #186823 üzenetére
Miért, a one-ra kiadott játékok mentek 360-on? Csak akkor, ha jött olyan verzió is. Biztos, hogy ez lesz a Scarletnél is. Egyszerűen 1-2 évig érdeke a fejlesztőknek is a one támogatása, hiszen a Scarletből addig nem adnak el annyit, hogy az a piac xbox vonalon elegendő legyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz akooos #186823 üzenetére
Meg van egy ev uj konzol erkezeseig szoval ha valaki addig is szeretne jatszani nyugodtan vegyen gepet. Vagy varja turelmesem Scarletet azon ugyis elerheto lesz minden megvett One jatek a visszafele kompatibilitas miatt.
Egyebkent csak a talalgatas megy, mert azt nem tudni meg hogy indulaskor lesz-e egybol Scarlet exkluziv jatek amit One-ra nem adnak ki.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #186819 üzenetére
Ezt amugy beletesszuk majd osszefoglaloba is mert parszor feljott mar.
Live-on ha az ember elarazott vagy tul olcsonak tuno jatekot rendel elo akkor hiaba emelik kesobb az arat, az eredeti osszeget vonjak csak le. Kartyas vasarlasnal ugyebar hiszen meglevo egyenlegnel azonnal fizetunk.
Legutobb a Control volt ilyen. Valami 12k volt az eredeti ara aztan kesobb emeltek meg.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
zbundy
aktív tag
válasz l.skywalker #186819 üzenetére
Szuper, köszi a választ és olyan lehet, hogy azt mondják elírás volt és sztornó az egész?
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
válasz zbundy #186817 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Szintén megvettem. Mint légy a ***ra, az olcsó játék hallatán :D
Szerk: Közben jött válasz. Szuper! :)Más: Mivel ez a játék így videók alapján hasonlít a rayman legends-re, így eszembejutott az. Asszonyal elakadtunk benne, és annyira feldűhít az a pálya, amin nem tudunk túlhaladni, hogy azóta elő sem vettük. Pedig míg haladtunk vele, jó móka volt. Nem lehet valahogy szintet lépni úgy, hogy amin elekadtunk, egyszerűen csak skippeljük? Még fizetnék is érte.
Ebben a videnyóban 40:30-nál lévő pálya az.
[ Szerkesztve ]
-
zbundy
aktív tag
Köszi a tippet, én rá is csaptam. Viszont csak preorder és majd október 7én jelenik meg. Úgy tudom megjelenés előtt vonja le ilyenkor a pénzt, de ha addig észreveszik a hibát és javítják, akkor drága lesz.. vagy aki most előrendelte attól már ezt az összeget vonják?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ma reggel neki estem a Batman: Arkham Knight-nak. Teljesen más mint az eddig általam játszott Batman játékok. Az irányítás nem a legjobb de a hangulata szenzációs, már ha szereted a Batmant.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz #20411392 #186796 üzenetére
Nem vagyok home-olva senkivel. Egyszerűen már az induláskori passkey megadása sem ment, hibakódokat dobált. Hagytam egy darabig, újraindítottam, aztán pár próbálkozás után beengedett, de ekkor is voltak még hibajelenségek.
Nekem az a bajom, hogy ilyen esetben nem ajánlja fel, hogy offline módban folytassam, inkább megakaszt teljesen, hogy semennyire ne férjek hozzá a profilomhoz.
-
RichieTri
senior tag
...
Még arra lennék kíváncsi, hogy a Scarlet-ra kiadott játékokat a Scorpuo tudja-e majd futtatni?
Nyilván nem abban a minőségben,de egyáltalán a sok-Kra optimalizált cuccok eldöcögnek-e X-n FHDben?live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz KardosAttila #186800 üzenetére
Mire gondolsz? Gears 4 preload 54,6GB volt, ez is szinte ugyanekkora.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #186804 üzenetére
Megnéztem én is a DF videóját, és igazából ők se tudják, hogy miért van ez (főleg PS4-en). Illetve azért megjegyezték, hogy igazából egy két hely kivételével jól fut.
Valószínűleg itt inkább komoly problémák vannak az optimalizációjával.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
Control alatt elfogyott az S. Innentől szerintem R.I.P.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
EmThor
addikt
Az előző rész is 60gb környékéről indult és a kiegészítő pályákkal lett 100gb, itt is ez lesz ne aggódj.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
eL Geri
őstag
Én is (és a twitter népe is) erre gondolt
-
Wesder
félisten
200GB adatkeretnél ez nem kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game