Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Par napja tolom a GOW2-t. Az elso resz is jo volt. De a masodik resz sokkal porgosebb, elvezetesebb.
-
Tomix24
addikt
Tölthető a call of duty. Emailben jött a kòd. 30gb.
Kinguin 800ft key -
törölt tag
Doom Eternal, gyilkos! Nem sűrűn láttam ennél jobb bemutatót
-
törölt tag
válasz DaveHutt #151289 üzenetére
Az oké csak ha nincs mellé még pár darab ami tényleg érdekel, akkor jobb jólárasítva behúzni, mint folyamatosan tokolni a 3ezret. /tudom van rá olcsóbban okosság, de azt most hagyjuk/
Medocsabi
addikt
válasz #80123904 #151284 üzenetére
Én mikor megvettem feleztem a tesómmal, akivel hómoltam akinek van egy barátnője aki szintén játszik és aki a tesómmal felez, plusz feleségem is szeret játszani, ő is belead, ééés mivel megosztottam facbukon hogy Billgéc szétosztja a vagyonát ezért tök ingyen volt a boxom.
Én nyertem! -
NavySeal
senior tag
Mikorra várható a Fifa18 EA access-ben? A gyerek nyaggat folyamatosan
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Xbox Game Pass: Doom and Rage Available Now"
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz Wesder #151280 üzenetére
Nekem 75 volt az 500Gb S. 1tb hdd volt elfekvőbe itthon ,így csak egy ház kellett 3ezerért.
5ezerért vettem rá +1 év garit. Hibátlan samu füles volt itthon.
Behúztam a konzolvilágos 1év live-t. Így már van 2019.12 hóig.
Ea access (még) előfizetve. +behúztam aprópénzekért azt a 8-10 játékot ami érdekel. Így gyakorlatilag fekete péntekig elvagyok és a kiadások tényleg minimálisra lettek lehúzva.Télen majd szétnézek mit akcióznak. Addigra az fh4 és az rdr2 esetleges bugjait is befoltozzák és olcsóér beszerzem valakitől :-)
Nem lenne mostanában az a pénz, amiért visszatérnék a pc játékhoz. +gép upgrade + winfossal , driverekkel baszakodás. áááa hideg is kiráz a gondolattól
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Wesder #151282 üzenetére
Összeszámoltam én is a dolgokat:
~420 ment el a 2 gépre(fat és x) és a kiegészítőkre(extra controller, xbox füles, live gold, ea access)
További ~350 ment el a játékokra. Szóval ~4 év alatt 770-et elvitt az xboxos szórakozás.Persze ott van még nálam a PS4 vonal is. Az még hozzátesz mindent összevetve ~150-et még (60 volt a konzol és hozzá úgy 90-be került az összes fontosabb exkluzív eddig).
Ez soknak hangzik, de átszámolva nincs havi 20 ezer ft, amit a hobbimra szánok. Szerintem ez teljesen belefér.
-
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #151280 üzenetére
Nálam több volt sajna...összevásároltam csomó játékot hozzá...most már máshogy csinálnám. Új generációt, ha veszek, tuti csak goldra fogok előfizetni...évekig ellennék a mostani generáció játékaival bc-ben
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
Nos sikeresen kijelenthetem hogy megàlt 80-ban a One S-sem. (Jàtékokat nem szàmolva ) 3.5TB tàrhely, és màr csak 10hó garancia. 13 volt mikor vettem. Felraktam kb 30 jàtékot hogy legyen mivel elfoglalni magam
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NoOne1976
őstag
Ha a hétvégi free gold keretében letöltöm azt a két játékot, amivel mindenki játszhat most szabadon, akkor az nekem goldosnak később is megmarad, vagy ugyanúgy csak hétvégén érhető el?
-
pauliboy23
senior tag
válasz zsolti72837 #151273 üzenetére
Lemezes. Vettem már tőlük pár játékot, igaz én személyes átvétellel, de minden rendben volt.
-
jeni
félisten
Elméletben a 20000Ft feletti játékok nívósabbak a 10000Ft játékoknál?
Így relatív az a 7000Ft-ról 29000Ft-ra leértékelt legolcsóbb játék. én
Épen nézzem a 20e.Ft feletti árazású játékokat és a Watch Dogs 2 - XONE több helyen 5700Ft[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz zsolti72837 #151273 üzenetére
Mert "Túl olcsó.....". Mindegy, megrendeltem. Majd kiderül.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
x360elite
őstag
válasz LedyGyuszi #151269 üzenetére
Ez a dead rising biztosan lemezes változat? Túl olcsó.....
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
jeni
félisten
válasz LedyGyuszi #151269 üzenetére
ezek rosszabbak a Dead... .nél melyet linkeltél?
ugyanis az egy dolog,hogy most az a legolcsóbb. de ha azt nézem melyek lettek lerázva,AKKOR MÁS JÁTÉKNÁL JOBB A KEDVEZMÉNY,nagyobb a nyereség rajta. -
LedyGyuszi
addikt
esetleg ha vkit érdekel lemezes DEAD RISING 4
2.990HUFXONE: LedyGyusziHU
-
bilon73
aktív tag
válasz l.skywalker #151256 üzenetére
naja..csak hülyén néz ki a fekete adapter a fehér kontrollerben
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #151247 üzenetére
Remek játékok.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
El Gringo
senior tag
válasz kill_switch #151263 üzenetére
felhívod a supportot.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #151259 üzenetére
Az biztos, mert az utolsó bontatlan példányt hoztam el!
Sem a Váci út, sem pedig a Mammut nem tudott már adni csak vitrinbe kiállított, bontott darabot.
Az meg nem kellett.
Westend, volt a megoldás.Köszönöm a tippet srácok!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
kill_switch
senior tag
Sziasztok!
Kicsit több mint fél éves patrol tech kontrolleremen kezdenek előjönni hibák. Az LB gomb, ha kicsit tovább nyomom a kattanástól, akkor kattan még egyet, mintha el akarna törni benne valami. A bal analóg kar nagyon érzékeny lett, szinte hozzá sem érek és megy felfelé, illetve van, hogy 1-2 ponton kihagy. Az LT ravasz pedig elkezdett nyikorogni kicsit. Gondolom ezek garanciáztatható hibák.
Ennek a menetében tudnátok segíteni?
A microsoft "Eszközszolgáltatás és -javítás" oldalán csak kinektet vagy gépet lehet regelni, így nem választható ki kontroller, így továbbmenni sem tudok.
Ha valaki leírná elejétől a végéig, azt nagyon megköszönném! Összefoglalóba nem találtam. -
negyven2
veterán
válasz MasterMark #151261 üzenetére
Tegnaptól...
-
MasterMark
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bilon73 #151250 üzenetére
Nem tudom még, de bízom benne. Habár én anno éppen ezért vettem Stereo Headset Adapter-t, mert kellett a gyors mute:
(#151253) blackraider: este 6-kor lesz a Doom Eternal keynote a QuaekCon-on, gondolom ott lesz bejelentve és utána lesz aktív.
(#151254) s7evcsenko: eddig ennyit tudunk
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz appleGjuice #151253 üzenetére
A promóciós képen augusztus 10. van.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
appleGjuice
tag
Doomról van info hogy mikortól tölthető gamepassból?
-
Wesder
félisten
válasz s7evcsenko #151251 üzenetére
Coming Soon™
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bilon73
aktív tag
válasz l.skywalker #151198 üzenetére
ennek kikapcsolható a mikrofonja?
én sima sony headsetet használok, egy bajom van vele, az a mic.
mivel a kábelen nem tudom kikapcsolni, ezért macerás állandóan a beállításokban kapcsolgatni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #151244 üzenetére
Toltheto mar. De csak azoknak akik store-ban rendeltek elo. Aki kodot kapott es aktivalt, azoknak meg nem kuldtek ki letolto tokeneket.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Hétvégén Free Play Days jön
Ingyenes: Multi
Ingyenes: Onrush
Ingyenes: The Elder Scrolls Online: Tamriel UnlimitedNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hackeeeee #151245 üzenetére
Most már megtanultan élni vele. Ha valami gebasz van, akkor be kell dugni a stereo headset adaptert, abba a fülest és a Devices/Accesories menüben frissíteni kell a kontroller firmware-jét. És működik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #151180 üzenetére
Nekem csak mikrofon gondom volt vele, véletlenszerűen.. Volt olyan füles, aminek abban nem ment a mikrofonja, controller-ben direktben viszont igen.
Véleményem szubjektív...
-
Tomix24
addikt
Beta hozzáférést kapott már valaki COD BOIIII-hez?
-
cyberkind
félisten
30-at megérhet az Elite Controller? Most a piros Gears van ami régi, és mindig is tetszett az Elite.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elit konzol mennyire megbízható ? játékokat szeretnék venni.
-
válasz MasterMark #151230 üzenetére
Nem. Az úgy lett, hogy a búzamező közepén Chuck Norrisra rájött a hasmenés...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Def26
félisten
Amióta a múltkor letiltott az xbbox live, mert jelentett valaki, hogy bf1 -ben lelőttem azóta szorgalmasan jelentek én is mindenkit aki lelő. most jött egy dicsérő üzenet az xbox live -tól, hogy köszönik szépen, hogy igyekezetemmel jobbá teszem a rendszert, és ők is eljárást indítanak több bejelentett esetem alapján.
Vicc ez a rendszer, mert tényleg semmi mást nem csináltak, hogy lelőttek, úgy ahogy anno én is azt az illetőt aki jelentett.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz negyven2 #151227 üzenetére
"Ez a történet kimaradt nekem "
Anthem első videóját feltöltötte hivatalos PlayStation YT csatorna is, de észrevették többen is, hogy az Xbox-os videóra montírozták rá a PS4-es kontroller gombokat és azt tették fel. (Később javították ezt)
Obsidian témáról nem hallottam egyelőre semmit, csak a pletykát amit te is.
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz oriic #151226 üzenetére
Ez a történet kimaradt nekem
Viszont tényleg van különbség a Xbox YouTube csatornájára felrakott és a CDPR csatornáján lévő Cyberpunk előzetes között grafikában. Ezért értettem félre.
Amúgy valahol belefottam abba a pletykában, hogy az MS állítólag ajánlatott tett az Obsidian Entertainment-ért. Te tudsz erről valamit?
-
Czimby
addikt
válasz golfvariant #151190 üzenetére
12cm halk Pc-ház venti + egy 7-9V adapter
Dekopírfűrész + némi kézügyességÉs maradhat a helyén minden, nem is fog látszani a venti hátul.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Edgar2621
őstag
válasz pauliboy23 #151178 üzenetére
Köszi. (bár sokkal rövidebb nem lett így az ,,elérési út”)
XO: Gollami26
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz oriic #151199 üzenetére
Xbox One felvétel (Vagy csak átrajzolták az UI gombot )
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Mivel ritka a török gift card így már erős feláreal adják a kalmárok. Amikor én utoljára vettem akkor már 75,28/1 try gift card azon vettem, miközben a normál család 50,5 körül van. Egyes játékok esetében így is megérte a magyar árhoz képest (30k cs. 23k huf) de volt olyan ahol az egyébként 7-8ezres nyereségből 5ezer a kereskedő markát ütötte "volna".
-
jeni
félisten
Az a szekrénysor jó és az Xbox One X tedd a LCD TV elé a lapra. Így rendesen szellőzik majd. Ilyet nem kéne a pici lenti 2 részes polcra rátenni.
-
Szia. Ilyen szekrényt hol, mennyiért lehet venni? Asszonykámnak megtetszett.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz 3L1T3 #151211 üzenetére
Remélem én is. De abban igazad van, hogy főleg a Sony-nál, de igazából a Microsoft-nál is a 4K az lehet simán checkerboarding 4K.
RudY: USA-ból $100 (27 700 Ft) az Ultimate 80$ a SE (22 200 Ft), És itt könnyeb a gift card vásárlása
Igaz így 26-án reggel 6-tól tudsz csak játszani vele.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Meg kell venni lemezesen előrendelve 18k-ért, aztán annyi.
Rockstar játékoknál a legkevesebb a bukó évek múltán is, simán tovább lehet adni, persze ha a digitális a cél mindenképp, akkor nem téma, nekem+8k-t nem érne a digit verzió.Szerk.: benéztem SE verziót írtál..
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
Én is utálom a nagy bunkó felüleseket. Főleg ebben a melegben. Ezért használom azt ,amit a samu telefonhoz adtak.
Szépen szól, ingyen van, működik ! -
RudY
addikt
válasz pzstm #151205 üzenetére
A store checkernél valami nagyon nem stimmel. RDR2 SE elvileg 20 alá befér.
Az egy dolog, hogy megint nincs sehol török gift card, de akárhogy nézem 26 700-ra jönne ki, hazai store-ban 26 990.
Én számolom rosszul?
Tr 379.5 (TRY) lenne a török rokonnál ugyebár, amihez 4 db 100-as gift card kell(ene).
A legolcsóbb éppen 20,63 EUR (ha van), tehát 4*20,63=82,52 EUR ami most átszámítva 82,52*323,65 = 26 700 forintocska.
Szingapúri havernál 24 442-re jönne ki.
Ha hibás a számítás köszi a javítást, de nekem csak így jön ki. Piszkosul nem értem, sokszor vásárolt(unk)am már így, de lényegesen nagyobb eltérések voltak a hazai árakhoz képest. Valami nem kerek -
negyven2
veterán
válasz 3L1T3 #151207 üzenetére
Nem írtam azt, hogy natív (bára fő fejlesztési/marketing platform a PS4/Pro úgyhogy elképzelhető a natív 4K). De majd a DigitalFoundry úgy is megmondja. Viszont ha így is vann akkor X-en stabilabb framerate és magasabb grafikai minőség lesz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz oriic #151199 üzenetére
Nagyon tetszik, leszámítva a táborépítősdit.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Írsz majd róla egy kicsit, ha megkapod? Valami hasonlót keresek én is, ami kicsi, könnyű és vállalhatóan szól. (Keveset játszom online, teljesen feleslegesnek tartom emiatt egy komolyabb headsetbe beruházni, de a boxhoz adott eredeti mono headset középtávon nekem kényelmetlen (kb. 1 óra után elkezdi nyomni a fejemet a fülessel ellentétes oldalon a pántja).)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest