Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanax88
tag
Sziasztok!
Online, PvP lövöldére mit ajánlotok kezdésnek kontrollerrel?
Gyakorolni kéne valmi... offline egész jónak érzem magam, eddig, több mint fél éve nem éreztem gondnak ezt, de ha betöltök egy GoW 4 multit, BF1 et, BFront2 őt totális a csőd, nulla sikerélmény, stb... 2 meccs max és nyomom ki a gépet.
Van valami olyan cím, ami nem ennyire melyvíz?
Esetleg jobb matchmaking, irányítás, stb?
Titanfallal voltak jó tapasztalataim, átlagban mindig top4 en belül voltam, de ott a csapatok nagyrésze bot...Valami ötlet?
Krisz
-
smokiii1
aktív tag
válasz AMD Power #145565 üzenetére
Én ugyan még pc-n játszottam, de mivel boxon van ea acces ki akarom majd próbálni ott is milyen. Persze szigorúan csak single player. Pc-n nem tartottam magam rossz játékosnak, mégis néha olyanokkal akadtam össze multiban, hogy csapkodtam a klaviatúrát. Megértem hogy kontrollerrel nem lehet egyszerű az irányítás, de ahogy írták a többiek is, ennek a játéknak pont ez a lényege.
-
szimszonos
őstag
válasz mike1334 #145593 üzenetére
Én is vettem párszor már gamepasst 200ft-ért.Arra viszont már nem emlékszem,hogy ha veszek a gyerek profiljára egy 200ft-os akciós gamepasst akkor utána igénybe tudom venni a 2 hét trialt is ha lejár az akciós?A másik kérdésem pedig az lenne ha másik profilra ebben az esetben a gyerekére veszem,akkor én is tudok játszani vele?Ő tud mert beraktam a familybe,de visszafelé is igaz hogy én sistudok a profilommal ha bejelentkezek az övé mellé a játékaival játszani?Home társam van tehát az nem jöhet szóba.Csak a csládiba tudtam berakni.Azért akarok a gyerek profiljára,mert még nem volt rajta gamepass,és akkor kapnánk még+1 hónapot ajándékba ha kártyát rendelnék a profilhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz IntelKiller7 #145591 üzenetére
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Medocsabi
addikt
válasz IntelKiller7 #145589 üzenetére
De gondolom akkor a GP nem elérhető ha már volt aktiválva 200ftos. Vagy de?
-
IntelKiller7
Topikgazda
A Gold mellett a GamePass is 200 pénz.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Wesder
félisten
Mièrt ne tudná kihúzni?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ImpersonatoR #145572 üzenetére
Köszi, el is lőttem. Home partnernek van Goldja még egy évig, de ennyit megér.
Live-Die-Respawn
-
cyberkind
félisten
Szép napot!
Sea of Thieves kontrollerrel mi történt? Hazai boltokban nem találok, a Game-ben kb 45k-ra jönne ki, ez ennyi volt?
-
addikt
Igen aktív gold tagsággal nem jó csak ha lejárt és úgy "veszed meg"
Bar ez mindig is így volt.
Csak nekem pont most járt le a 6 havi szóval kapóra jött.Illetve ha megadod a bánkártyád amikor beaktiválod (automatikus megújítás miatt) akkor szokott adni +1 hónapot "ajándékba"
Meg office 365 -nel is adott + hónapot így.[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #145578 üzenetére
Jajj, bocsánat elnéztem azt hittem a GP-ről van szó. Csodálkoztam is hogy mi köze a goldnak hozzá (azt hittem ez már az összeolvadás előjele )
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz F_Peter #145577 üzenetére
Biztos? A 200Ft-os gold szerintem mindig csak akkor működött, ha nem volt aktív Gold előfizetésed.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom ez is csak újként megy.. Én most a 200 Ft-os ajánlatnál ráböktem, és már 2500-at akart levonni a kis hamis.
Véleményem szubjektív...
-
K1nG HuNp
őstag
ennek mik a feltételei? mert míg nem jelentkeztem be 200 ftt írt, miután igen 2500-at.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
addikt
Xbox Live Gold 200 Ft-os elvileg megy mától.
Microsoft Corporation
2 500,00 HUF200,00 HUF áfával
2 300,00 HUF megtakarítás • 12 nap van hátra -
Baky1987
tag
-
AMD Power
titán
Baromi jo jatek ez a Titanfall 2. De! Az az idiota barom allat aki kitalalta ezt a fussal a falakon es ugralj mint egy hulye az kiherelnem!!!! Minek kellett ilyen baromsagot belerakni egy ilyen jatekba??? Reggel ota vagy 50x probalom ugyan azt a hulye ugribugri szart megcsinalni.
-
félisten
válasz csabamigo #145550 üzenetére
+ (#145551) l.skywalker
Ez jó hír, köszi!Nem írtam, de 1080p-s felbontásra gondoltam... úgy meg talán még inkább jó. Illetve egy gyorsabb merevlemez gondolom nem árt bele; WD Black, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Seprioth
csendes tag
Akinek lag-ol a xbox one x menüje vagy pl forzánál az autó választásnál cseréje le a hdd-t ssd -re és megoldódik a probléma!
(külső ssd nem ér semmit, belső hdd cserélni ssd-re az hozz csak megfelelő teljesítményt tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #145551 üzenetére
Meg gondolom attól is függ hogy hogyan változik az ára és hogy mikorra érkezik az új generáció.
Nekünk van S is és X is, és azt mondom hogy kijelző függő is hogy megéri vagy sem. -
törölt tag
válasz Gijon #145552 üzenetére
3000 Ft-ért vettem meg Humble Bundle akción belül (PC-re). Azt a pénzt nekem totálisan megérte. Lőni baromi jó benne. A kampány semmi extra, de 3000 Ft-ot megért. Egyedül a 7 ezer sok lenne számomra érte, viszont ha van pár haver, akikkel lehet nyomni a multis kontentet is, akkor más a leányzó fekvése és inkább a formásabbik felét mutatja.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #145551 üzenetére
Felyezny
-
Gijon
senior tag
Most kacérkodok a Destiny 2-vel és ezt látom:" A(z) Gold használatával ingyen játszhat a játékkal, vagy megvásárolhatja azt." Ezmiez? Trial, vagy mifene? Alig 7000ft-ot megér? 48,69 GB tölt most..
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AxBattler #145549 üzenetére
Látod időben kellett volna abbafejezni...
ON: Nekem is S van és ha nem lesz lehetőségem cserélni X-re a következő 1-2 hónapban akkor valszeg megvárom én is a következőt vele.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
félisten
válasz l.skywalker #145548 üzenetére
Úgy érted: abba kéne hagyni? Vagy hogy be kéne fejezni?
Akkor ontopic: szerintetek One S-el kihúzhatja az ember a köv. generációig?
Semmi durva online lövölde, csak single, co-op, meg néha egy kis Forza Horizon + Halo multi.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
Offolást abba kéne fejezni
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
vonSux
őstag
válasz mike1334 #145532 üzenetére
Ilyeneket ne írj ebbe a topikba, mert rögtön jön egy csillogóan fontoskodó hozzászólás, hogy kit érdekel a single, meg az exkluzív címek közül 20 évente max egy érdekel. Egyébként igen. De bizzunk benne, hogy javában fejlesztenek az MS megbízásából és cca két év múlva jobban elkényeztetnek.
-
sugarforce
addikt
válasz parandroid #145540 üzenetére
pláne, így ez nekem még hiteltelenebb.
-
StLui
veterán
-
parandroid
félisten
válasz sugarforce #145537 üzenetére
Hatot. Olyan 5,88-at nagyjából. Ja, csak 2011 óta tolja. Akkor olyan napi 10-11 körül.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Baky1987
tag
válasz akooos #145531 üzenetére
Szia!
Fifa fórumban már kérdeztem, de nem sikerült választ kapnom és most látom nagy fifás vagy
Én is fifázgatok már egy ideje, este neten pár meccs minden nap lemegy, azonban még csak most vettem észre, hogy lehet coinokért, vagy miért extra meccseket, wineket venni stb. Ezen nagyon meglepődtem, azonban 1 vmit nem értek. Nem megvett winekkel akarok divisionokat ugrani, de pl. egy dc miatti losst, újrajátszhatnék egy extra meccsel, ami jó. Amit nem értek mi a különbség egy lvl 1-es és egy pl: lvl14-es season extra meccs között?
Azon kívül, hogy az utóbbi pl. drágább coinba.
köszi és bocsi az offért
[ Szerkesztve ]
-
x360elite
őstag
válasz akooos #145531 üzenetére
Értem én, hogy összejöhet annyi játékidő, de komolyan 13 életévedből 2 és fél évet a gép előtt ültél?
Még egyszer mondom értem, hogy belefér, de megérteni nem tudom. Én is szoktam gépezni, de max meló után 1-2 órát. Amiről te beszélsz, az átlagolva 13 évre, minden 5,6-dik nap után 1 teljes nap játék. Ez elég durva. Persze mindenki úgy foglalja el magát, ahogy akarja, nem ítélkezem, csak érdekesnek találom.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Gijon
senior tag
válasz rdt89 #145521 üzenetére
Tagadhatatlan, hogy a négy volt a forzaracing "csúcsa". A 4-be is voltak hibák, csak a sok szép emlék elnyomja. Van kétféle belső nézet..(Kormány nélküli szerintem jobb, csak hiányolom a fov beállítást.) ha már felhozod a váltás animációt, akkor a kormánynál a 180 fok miért nem zavar évek óta? Lefelé váltás: Gondolom próbáltak realisztikusabbak lenni, azért ne legyen valakinek gyorsabb a körideje, mert gyorsabban lefelé vált. Nem minden autó F1-es váltokahogyakarok. (A kuplungról már nem is beszélek.) Assetto-ba egyet sem tudsz lefelé váltani, ha nem lassítasz a megfelelő sebességre.
-
rdt89
addikt
válasz x360elite #145529 üzenetére
2011 óta szinte csak Forza-t tolok.
Motorsport 4 -> Horizon 1 -> Motorsport 5 -> Horizon 2 - > Motorsport 6 ->Horizon 3 -> Motorsport 7
(#145530) F_Peter:
Ha tényleg ez lenne a probléma más játéknál is előjönne ez a dolog, de se a H2-3, FM 5-6 részeknél nincs ilyen, de ettől függetlenül köszönöm a tanácsot azért rápróbálok sose tudni alapon.
(#145533) StLui:
Ez teljes mértékben jogos, de ennyit nem akarok már eme szenvedélyemre áldozni, így is elég, hogy az aktuális Forza-kat megjelenés előtt előrendelem Ultimate pack-ba. Szerintem az oldalra nézés az FM4 Kinect támogatásávol is elég jól meg lett oldva, kár, hogy az újabb generáció ezt hanyagolta.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Szerintem ha bele akarod élni magad, akkor kormány és cockpit kell elsősorban, anélkül szerintem csak matchboxozás, amivel semmi gond, de nincs beleélés. Na most ha van kormány akkor miért akarok látni még egy kormányt a képernyőn, miért akarom látni, hogy én is lenyúlok a váltóért meg előttem is egy pacák?
55-ös tévét behúztam a kormány elejétől fél méterre kb, majd amikor áttértem vetítőre, ott már méretarányos is volt a motorháztető nézet, csak hiányzik az oldalra nézés, (sokan próbálkoztak vele, 3xbox, 3 játék,3 monitor, vagy tévé), ennyiből szenzációs volt a PS VR szemüveges GT-ja amit Arénában próbáltam.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #145524 üzenetére
Csak egy példa a közelmúltból (sajnos a kék oldalról, szigorúan NEM flame keltési céllal): új GoW, több mint 5 millió eladott példány. Nem nehéz egy játéknak érvényesülnie single-ként, csak jónak kell lennie, és megfelelő mennyiségű tartalmat kell rakni bele.
+1
Kicsit olyan, mintha ellazsálná az MS a játékokat..ad egy keretet, majd megtöltik a játékosok élettel/tartalommal. Kb, mintha a Minecraft lenne még mindig az etalon..bár nincs vele egyedül, az ubi is pl ugyanazokat a játékokat adja ki, max egy skint cserél (kevés kivétellel), a vicc, hogy megtehetik, így is megveszik az emberek...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
rdt89
addikt
válasz 3L1T3 #145525 üzenetére
Miért beszélnék hülyeséget? Attól, mert ez a tapasztalatom ami ellenkezik a véleményeddel hülyeség? Köszönöm! Nekem a Forza sorozatba 20 ezer órám van összesen.
(#145526) adam014:
köszönöm szépen
(#145527) F_Peter:
Nincs beállítási problémám az FM 6 a mai napig elindítva is tökéletesen fut a H3 is, és ez a tapasztalat nem csak nálam van jelen, hanem a multiplayeres barátok is mondják ezeket.
-
3L1T3
addikt
válasz rdt89 #145517 üzenetére
Abszolút hülyeséget beszélsz, mondom ezt úgy, hogy tegnap este is 2 órát FM7-eztem, összesen pedig több mint 3 ezer órám van csak az FM szériákban.
No Offense de hülyeségeket ne beszéljünk már.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"Booty elmondása alapján manapság nehéz érvényesülni egy olyan AAA játéknak, ami nem tartja be ezt a szabályt, ezért jelenik meg egyre több társasági alapon működő termék."
Mondjuk nem pontosan így szólt az eredeti (innen, 14. oldaltól kezdődik az interjú):
"It's really difficult for anybody to think about making a large scale triple A game these days without having in mind a content and service plan that goes one to two years into the future out of the gate"Csak egy példa a közelmúltból (sajnos a kék oldalról, szigorúan NEM flame keltési céllal): új GoW, több mint 5 millió eladott példány. Nem nehéz egy játéknak érvényesülnie single-ként, csak jónak kell lennie, és megfelelő mennyiségű tartalmat kell rakni bele.
Mondjuk aki a cikket írta, az is egy idióta, mert a Halo 5-nek volt single kampánya (az más kérdés, hogy szerintem vacak volt, de volt – pont végig lehetett nyomni egy free hétvége alatt).
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Csapoati
nagyúr
Mi az, amit nem láthattam 125 óra alatt és előjön 1000-nél? Mondom,a multit leszámítva. Lenyomtam nem egy több órás endurance versenyt is, ott se volt semmi gond.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
rdt89
addikt
válasz 42861 #145518 üzenetére
Nekem multiba sokszor van lag, de free play-nél is elő-elő fordul.
(#145519) Csapoati:
Nekem már kicsit több mint 1000 óra van benne, ezért is ütköznek jobban ki ezek a hibák
(#145520) Csabiapu73 :
A 4 messze menően a legjobb tagja volt a sorozatnak. Nekem nincs alternatíva, mert a Forza sorozatok a kedvenceim ezért is zavarnak ezek. Igen a 6 jobb volt, mert hiába mondták a dinamikus időjárást a 7-re csak nem lett az teljesen.A 6-ban szebb volt az eső számomra, plusz minden kocsiban lenyúlt váltáskor a karakter, plusz ha hirtelen visszaváltasz 2-t nagyon sok kocsinál nem is reagál már akkor rá. Tudom ezek valakinek apró hibák, de ha belső nézetből játszol és szeretnéd magad beleélni ez képes kivenni az élvezeti faktorból.
(#145522) Csapoati:
Mikor már nagyjából mindent begyakoroltál jobban van időd kicsit elkalandozni tekintet szempontjából, csak leírtam, hogy nekem kicsit csalódás lett a nagyon beharangozott frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Gijon
senior tag
válasz rdt89 #145517 üzenetére
Ugyan már..., mihez képest? Van etalon? Az 5 jobb volt? A 6 mitől jobb? Változtattak pár dolgon, de nem lett rosszabb mint volt. Nem védem, de semmi extra rontás nem érkezett a játékkal. Multi sem volt stabilabb soha, de hol az?.. Szerintem van alternatíva, lehet válogatni, kinek mi?, de tökéletes mindenkinek megfelelő sosem lesz.
-
-
rdt89
addikt
válasz pzstm #145516 üzenetére
A Motorsport eddig mindig egyet jelentett a szememben a profizmussal, de a 7-nek olyan égbekiáltó hibái vannak, amit eddig sose engedett meg magának a sorozat, és a mai napig nem javították a majd 1 éves megjelenés óta ezeket a problémákat, ez az ami elszomorít kicsit. Pedig mindig hangoztatják, hogy fontos számukra a felhasználók visszajelzése.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Csapoati
nagyúr
válasz pzstm #145514 üzenetére
Máris tesztelték a friss patch után? Amúgy az autóválasztáskor tényleg szaggat, de szerintem az érthető is, hisz mindig be kell tölteni egy elég részletes autómodellt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
rdt89
addikt
válasz bandi0000 #145511 üzenetére
Autóválasztásnál is akadozik, multiplayer módról nem is beszélve, mikor esik az eső elég szépen lemegy az a 60fps S-en és FAT-on is. Néha be-be szaggat. A Motorsport 6-al szoktam folyamatosan összenézni, ahhoz képest láthatóan nincs meg az a 60fps mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Ez az új frissítés a Forza-hoz nem volt akkora volumenű, mint amennyire magyarázták (460mb). 1db új kocsi érkezett, mert a Hoonigen kb. megjelenéssel együtt már elérhető volt a játékhoz. A játék ugyanúgy darál, laggol és nem utolsó sorban nem javították a váltási animációk hiányát, a Honda Civic-nél hüvelykujjal továbbra is félig a kormányban van a sofőr és rengeteg autónál nem is mozdul váltáskor, ezek elég sokat kivesznek az élményből nálam legalább is. Az árkádosabb H3 ilyen hibákat nem engedett meg magának sose. Kicsit csalódott vagyok, remélem a Horizon 4 kárpótol eme csalódásért.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Tekintve, hogy Phil Spencer a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy több pénzt fognak fordítani a belsős stúdiókra és saját fejlesztésű játékokra, a már eddig is nekik dolgozó Playground megszerzése evidens lépésnek tűnik.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
NoOne1976
őstag
Ha megveszek golddal egy akciós játékot, akkor a gold lejárta után is játszhatók vele? Vagy csak addig, amíg fizetem a goldot?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest