Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz oriic #146198 üzenetére
Szintén!
Megkaptam amit vártam és amiben kételkedtem azt is eloszlatták.
Az Xbox köszöni jól van, stúdiókat vásároltak fel, készül az új xbox.
A lényeg megvan!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hölgyek Urak, nekem tetszett a Microsoft E3-as előadása. Nagyon is.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #146160 üzenetére
Nálam Cyberpunk nem, ellenben barátkozom a gondolattal hogy cserélni kell az S-t X-re...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Ragnar95
félisten
Időközben realizáltam, hogy hoppá Xbox E3 van, Forza bemutató közben sikerült odakapcsolni, de nagyon nem bántam meg, ütős volt az egész
Végén a Cyberpunk trailer feltette az i-re a pontot, már csak azért megérte megnézni Kár hogy dátumot még mindig nem kapott
Mindesetre Game Passra beruházok biztosan, lehet rögtön évesre ha lejár az 1 havi akciós majd
Fejlesztő stúdiókba való beruházás is nagyon pozitív lépés, főleg hogy kiemelték hogy van amelyik direkt új exkluzívokon fog dolgozni.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
x360elite
őstag
válasz pzstm #146188 üzenetére
Ez egy király bemutató volt. Egy dolgot hiányoltam, de gondolom az egész eddigi híresztelése kamu volt és nyilván nem az MS tehet róla. Nem volt új Mortal Kombat bejelentés.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
EmThor
addikt
Évek óta a legjobb konferencia volt!
(Ryse2 hiányzott, de bejött a Nier Automata)
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
3L1T3
addikt
Állat volt az egész sajtókonf. De hol vannak az avatárok és az elit kontroller 2.0?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #146171 üzenetére
És akkor, ki tudja, hogy milyen dev. gépek voltak ott.. Ugyehogyugye..
Ők nyilatkozták, hogy nem lesz új gép, ha jól emlékszem. Az MS-nek ezért sem nagyon van félnivalója hw terén.. Persze biztos, hogy már gőzerővel készítik elő az új gépet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
keIdor
titán
Innen:
Shadow of the Tomb Raider - 2018.09.14.
Forza Horizon 4 - 2018.10.02.
Battlefield V - 2018.10.11.
Metro: Exodus - 2019.02.22.
The Division 2 - 2019.03.15.
Cyberpunk 2077 - ?
Gears 5 - ?
Halo 6 - ?
Dying Light 2 - ?...és akkor még hol az E3 vége. Lesz megint mivel játszani, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
sugarforce
addikt
Dehogy jelentik.
-
joey04
titán
Kar, hogy semmi konkrét nem hangzott el
Igen, jó lett volna részleteket is hallani.
-
pzstm
titán
biztos nagyon be vannak kakilva és nem tudják, hogy milyen hardverkonfigokkal kísérleteznek.....ohh wait
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
Mi ez a streameles minden eszközre?
Egy ios -re való streameles BT-s xo kontrollerrel nem lenne rossz.
Kar, hogy semmi konkrét nem hangzott el imádom az ilyet.Latom be vannak kakilva h bejelentik a PS5 öt gyorsan ok is bejelentettek, hogy csináljuk ám az új konzolt és ütős lesz
RDR2 akkor gondolom marad a Sony konferenciára.
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #146164 üzenetére
Elkezdjük az egyet haverral kène majd mèg 2 ember.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
twi452
senior tag
Én mielőtt kikapcsoltam kinyomtam a full screen-t és akkor látom h a mixer kijelentkeztette a profilom és majd ha tud visszakapcsolódik..fasza xD
Ha adnak is valamit tuti kimaradok belőle xD -
LoGeN90
aktív tag
Hat nekem vszeg lesz gamepassom:
Horizon 4
GoW V
Halo 6 -
nagyúr
válasz Wesder #146159 üzenetére
Nekem az tetszett a legjobban... már nagyon vártam a folytatást.
Meg persze a Gears is biztos ütős lesz.
Jó lett a felhozatal, igaz nagyrésze csak jövőre jön majd valamikor.
Addigra úgy nézem szereznem kell majd egy X-et, remélem ünnepek előtt akciózzák majd jobban.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naszóva.
SotTR, Ori, Forza, Gears, Cyberpunk.. és még nem tudom mi.. Kész.. Köszi.. Asszem ennyi..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Wesder
félisten
Dying Light 2 😍
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cyberpunk trailer előtt sikerült valakinek kódot aktiválnia? Az összesra azt írja hogy felhasználva már.
Live-Die-Respawn
-
Game-over
aktív tag
A Cyberpunk ütött a végén
-
nagyúr
Na ez már valami volt... tetszett... EA ehhez képest lópikula bemutatót csinált.
Kíváncsi leszek mire utalt azzal hogy már dolgoznak a következő konzol hardveren... ezek szerint az X náluk is csak amolyan köztes lett mint a PS4 Pro?
Hát ha 20/21 körül jön náluk is meg Sony-nál is az új vas az durva lesz.
Amúgy brutál jól néztek ki a cuccok 4K tévén nézve.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Szerintem nem lehet panasz erre az E3- briefingre. Teljesen jó volt. 2020/21 ígéretesnek következik.
A Gears 5 pedig baromira tetszett. Az első rész, amit kifejezetten várok.[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
mi volt most az ajandek streamen?
-
Silεncε
őstag
Szinte biztos voltam benne, hogy valami ilyen lesz a végére
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
Na jön a streamelt játék éra.... a game pass rendszerrel nem hangzik rosszul. Kíváncsi vagyok lesz-e még új x konzol.
A végén ütött a CP one more thing
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
3 Gears játék jön. Wow
Live-Die-Respawn
-
Silεncε
őstag
Vajon lesz Cyberpunk?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz gduck #146129 üzenetére
Imáim meghallgattattak és ismét Európa lesz a helyszín (szerintem az FH2 volt eddig a legjobb hangulatban, de nem bánom ha az FH4 felülmúlja).
Japán nem lett volna rossz, de akkor meg elkerülhetetlen lett volna a neonfényes nyál a sutyeráktuningolt papírmasékkal, ezt a világát az autózásnak meg nem igazán kedvelem.
Na de a brit tájhoz nem kell más, csak egy bőr autóskesztyű, beröffenő DB5-ös és Léa Seydoux a balomon.
-
törölt tag
A cuphead bejelentésnek kifejezetten örülök. Imádtam minden percét és akarok még belőle, még még még.
-
sugarforce
addikt
A dmc5-os srac csak szerintem nez ugy ki, mint aki tultolta a kokaint?
-
Silεncε
őstag
Ami nem tiszta: az FH4 vajon sima XO-n is 60fps lesz? Elég nagy bravúr lenne
-
Bep
őstag
Division bent a GP-ben
-
turikoczka
aktív tag
Melyik platformon nez ki igy a pubg?
-
Def26
félisten
ne és hol az ea?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Silεncε
őstag
Na kinyílt a pénztárca?
Def26: az majd a kövi körben. Mondjuk ennyi erővel már a Bluepointot is hozzácsaphatták volna, némi zsebpénzért
[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
Fallout 4 elerheto game pass !
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Def26
félisten
bf v nem volt nagy durranás (mármint a videó), azt hittem valamit beszélnek róla de semmi. Láttatok valamit, hogy kihasználja az xbox one x -et vagy akármi?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
addikt
-
gduck
addikt
Na a Horizon 4 mégse Japán? Anglia?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Szépen néznek ki eddig a bemutatott cuccok így 4K ban a Mixeren nézve, de mi lesz ebből élesben Xbox One S gépeken?!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
turikoczka
aktív tag
Vissza a halot!!44
Ez a crackdown egyre kínosabb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Fallout 4 gamepass? Szép..
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
Érdekes, boxon megy elvileg 4K-ban de nem vagyok belépve ott, míg mobilon be vagyok lépve megy is a sok chat üzenet de ott nincs kép...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo Infinite
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #146116 üzenetére
Elindult és böngészőben sikerült belépni.
Véleményem szubjektív...
-
Bogyi007
veterán
válasz hackeeeee #146113 üzenetére
Dettó. Mobilon bent vagyok ennyi a mázlim..
Twitch meg nem enged be így chstelni sem tudok...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Asszem meghalt a mixer, nem tudok belépni.
An unknown error ocurred
Konzolon nincs hitelesítő kód.
Véleményem szubjektív...
-
S e t h
nagyúr
Megéri a Titanfall 2 ezt a semmi pénzt, amibe most kerül?
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mai nap meglepetése számomra... Megtaláltam az első saját kocsimat a Forza Horizon 2-ben. Az élet apró örömei.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kazuma921
aktív tag
Lehet én vagyok a hülye, de hol található a közvetítés alatt található magyar chat fül?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
vonSux
őstag
válasz turikoczka #146105 üzenetére
Jaja, az első trailerhez képest úgy látszik az idő nem tesz jót a játék valódi kinézetének
-
BigStraw
senior tag
Üdvözletem. Olyan problémám merült fenn, hogy vettem 3+3 hónapos gold előfizetést. az egyiket beírtam, az 3 hónapot adott hozzá, beírtam a másikat az meg csak 1 hónapot? Valaki tud ilyen problémáról? Mi lehet ez? Köszi előre is
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Trenew
tag
It's official?
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Trenew24HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zsolti72837
addikt
Mixeren megint kapunk valamit, ha ott nézzük?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest