Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Érdekes ez a gold vs ps plus felhozatal. Szerintem cirka három éve egyik szolgáltatás “ingyen” játékait se töltöttem le. Mire bekerül a csomagba ami érdekelne, már bőven kijátszottam de többségében olyan játékok vannak benne, ami alapból nem érdekel. Számomra kb az a legtöbb értelme ennek az előfizunak, hogy örülök ha egy-egy címre írja valaki, hogy de jó, végre kipróbálhatja, mert legalább ilyenkor látom, hogy van értelme a felhőbe mentésen és a multi használaton kívül. Oké, olyan is volt, hogy az esetleges csatolt akciókat kihasználtam a store-ban.
-
parandroid
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #144897 üzenetére
A Racing jatek jo cucc, anno irtam is rola tesztet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz frankdelgado #144896 üzenetére
Nekem is tetszik. A 2 One-os játék nem fog sokat pörögni eleinte, de a 360-asok nagyon jók. A LEGO-nak pedig a gyerekek fognak nagyon örülni
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #144891 üzenetére
Szerintem ez egy másik GOLD pack lesz. Fura hogy az News oldalon is 100 dollárt írnak nem 30-at.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
Far Cry 5 Season Pass tulajok tölthetik a Far Cry 3 Classic kiadást. Nincs "4K" támogatás!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
NyMRooD
őstag
válasz pzstm #144886 üzenetére
Lehet, hogy Def26 túlzott, de a lényeg, hogy az elmúlt bő félévben lett egy minőségi csere és bár az elmúlt években a Gold játékoknak - a ritka kivételektől eltekintve, ha volt ilyen - nyomába sem értek a plus játékok, de azóta minden hónapban van valami nagyon jó játék ami vagy AAA vagy exkluzív vagy mindkettő (mivel ősszel léptem be a kék oldalra nálam nagy az öröm), persze ez az első 1-2 hónap után rögtön eredményezett egy drágulást is (3 ezret emeltek az éves előfizetésen). Szerintem amúgy nem lesz gáz ez a gold hónap (legalább is azoknak akiknek számítanak a GwG címek), lehet, hogy most a one-os felhozatal gyenge, de azért a 360-as rendben van (és ugye visszafelé kompatibilitás...). Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozni az Ms tervezett gamepass és gold variálása és mikor lépik meg a 360-as játékok elengedését (remélem minél később), mondjuk itt az jobban fog fájni sajnos, mint amott a ps3 és vita elengedése jövő márciustól, de a párnapja kiadott rendszer frissítés azért reménnyel tölt el.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
GuruZone
őstag
válasz IntelKiller7 #144884 üzenetére
Köszönöm, Succesful!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Def26 #144881 üzenetére
Akkor most keresd meg a tavalyi és tavaly előtti meg az előtti listákat. Említésre sem méltó indie címek. Letölteni sem éri meg.
Más. Aki szeretne Crew 2-vel játszani az váltsa be ezt a kódot. HFACP3HWN6J2 Unlimited. A Mercedes face oldalán találtam.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Def26
félisten
válasz IntelKiller7 #144880 üzenetére
Ha már felhoztad, akkor elmondom, hogy szerintem meg éppen hogy fordítva van. itt van, keresd az állad mik voltak idén. [link]
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
3L1T3
addikt
válasz frankdelgado #144877 üzenetére
Valószínűleg ha igaz akkor a régóta pletykált Sonic Racing 2 talán bejelentésre kerül az E3-on!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
válasz #80123904 #144870 üzenetére
Pedig ez tényleg szánalmas, ha ez lesz. Én pl. soha nem a multiért vettem goldot, csak a 4 játékért. Ez a fajta multi nekem/nekünk nem szórakozás. A 4 játék meg arra jó, hogy olyanokat is kipróbáljunk, amit amúgy sosem vennénk meg. Ha néha befigyel egy 3a cím, az csak jó, de hogy a 4 játékból egy se kelljen... A game passt is lemondtam, mert pont azokat vették ki, ami ért valamit. Tényleg kezdhetne valamit már a Microsoft...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
törölt tag
válasz 3L1T3 #144868 üzenetére
Az ilyen megnyilvánulásokat nem értem btw.
Amivel játszani akar az ember igazán, azt már ezer éve megveszi, mire bekerül GWG-be.
Akár nem day1, hanem agyonakciózva pár ezer forintért.A GWG csak arra jó szerintem, hogy azokat a játékokat is kipróbáljam, amiért amúgy pénzt nem adnék. Amiért pedig pénzt nem adnék, azokért nem baj, ha nem is fogok velük soha játszani.
Tehát így kiakadni, hogy 'szánalmas'...nem értem. Főleg, hogy a pénz nálad sem akadály (nem a zsebedben turkálok, csak a kommenteid alapján állapítottam meg ezt). -
Csapoati
nagyúr
válasz l.skywalker #144862 üzenetére
Volt már pedig a Killer Instict is, meg még egy játék, amire nem emlékszem, de F2P volt és a dlc-jét kaptuk meg.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #144865 üzenetére
Hát, ebből tényleg a Sonic, ami kicsit felkeltette az érdeklődésem.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Benoe77 #144854 üzenetére
A németek szerint is ez lesz és a német MS megerősítette. Annyi, hogy a kép lehet rossz, mert a SMITE Gold Bundle lesz a hónap második felében ami nem 100$ hanem 30$.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Nayrobi
őstag
Kár, pedig a Sonic All Stars tényleg fasza cucc.
-
x360elite
őstag
Azért a Sonic All Stars racing nem lenne olyan rossz.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
Bogyi007
veterán
válasz Benoe77 #144854 üzenetére
Remélem hogy ez tényleg fake. Erre nem érné meg a várakozás...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
őstag
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Darth_Revan #144842 üzenetére
Esetleg én is tudnék menni, viszont nem tudom, hogy mennyire kellene tudni jól játszani vagy elég csak ha valahol hátul ellézengek, hogy nehogy eltaláljanak, ti meg elintézitek amit kell. ;-) Hátrányaim: egyik Halo-val sem játszottam még, multizni nem szoktam, alapjáték megvan, odst-t meg kéne még venni, nameg vagy 70 GB-t le kéne tölteni. Ha így is megfelelek, akkor megyek, de ma este 9-ig lehet nem jönne le. :-)
-
twi452
senior tag
Most, hogy már kicsit több időt beletekertem a state of decay 2-be egyre jobban tetszik
Sikerült stabilizálni a nyersanyagokat úgyhogy már nem pánik módban nyomtam és szépen elkezdtem segíteni a népeknek, egyre jobb cuccaink lettek és nyithatnék egy saját roncstelepet annyi féle autóm lett
Beköltöztem egy nagyobb helyre..azt hittem megmarad a régi és easy mód.. hát nem xD
Most sakkozhatom ki az új lehetőségek mellett, hogy hogyan tovább..hirtelen megszűnt a kaja gyártás, az ágyakból is kevés lett úgyhogy van egy kis fejvakarás -
bandi0000
nagyúr
Nem tudtok univerzális vezeték nélküli fejhallgatóról ami nem drága, tehát 20-30k max? (Ps,xbox,pc)
Xbox One: bandymnc
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Darth_Revan #144842 üzenetére
Én ebben sajnos nem vagyok jó - este nem nagyon szoktam játszani (gyerekek) - inkább napközben. De azért ha vagy írj rám egy Live üzenetet (DreYnreh) és ha jó, akkor beugrok.
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon nem sietik el a júniusi Gold játékok bejelentését. 28. késő délután van...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Darth_Revan
veterán
Köszönöm , akkor már csak 1 ember kéne
Mondjuk ma 20 v 21 óra körül raertek? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Darth_Revan #144838 üzenetére
Ó a Coastal Highway-es Vidmaster Challenge acsi amikor nem lehet tankot meg Warthogot használni. Jó buli volt anno. Segítek én is szívesen, csak beszéljünk meg egy értelmes időpontot.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Darth_Revan #144838 üzenetére
Három lehetőség van:
1. Akár én is szívesen segítek
2. Keresd őt Xlive-on: HUN Cymbie
3. Halo Magyarország csoport a Facebook-on: [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Darth_Revan
veterán
Hali!
Nem tudjátok, van valami nagy halo közösség online chat-el? Mcc odst-ben szeretném a deja vu achit megcsinálni de 3 ember melléje meg hozzá. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Oposzumtoszó #144836 üzenetére
Nekem az volt, hogy nem látta a boxot, aztán addig szórakoztam, amíg láttam, de csatlakozni nem tudtam, aztán egyszercsak jó lett. Közben volt gép újraindítás, cache törlés, telefonon alkalmazás adat törlés, stb stb.
Véleményem szubjektív...
-
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Oposzumtoszó #144834 üzenetére
Nekem is ezt csináltam, aztán addig próbálkoztam amíg egyszercsak jó lett.
Véleményem szubjektív...
-
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Overwatch alatt vettem amúgy észre ilyet, hogy van amikor bő 10-15 percig keres meccset.. Port forward van, nem akarok UPNP-t használni, dmz-be pedig nem "merem" tenni a boxot, mert nem.. a NAT pedig open.
Ehhez képest, amikor pc-n játszottam, max 2-3 percen belül mindig volt meccs.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
axlfsi
veterán
válasz sugarforce #144820 üzenetére
Ugy remlik, mintha mar korabban kibeszeltuk volna, hogy a valaha volt legstabilabb rendszer (sw, hw) a One fat.
Nekem is az van meg. Valoban semmi bajom vele.... kiveve, hogy pábdzsít nem engedném rá megjelenni (meg mindig szar, igaz?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
S e t h
nagyúr
válasz 3L1T3 #144815 üzenetére
Van hogy leülök elé játszani és eltelik 20-25 perc mire effektíve elkezdek játszani, mert a netem is rossz, nem tud bejelentkezni fiókba, időnként ilyenkor szitkozódom és megyek vissza pc-re gémelni .
Azt is ki kéne kapcsolnom,- de gondolom a tévében -, hogy ne induljon már el a konzol amikor bekapcsolom a tévét, eléggé zavaró amikor a power gomb a szemem süti ki a sötétben.
Szóval én nem magára a konzolra panaszkodom, nálam a net a gyenge láncszem és sajnos egyelőre megoldást sem látok rá, bár néhányszor már segített ha újraindítottam a konzolt.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
szgy71
csendes tag
Sziasztok,
nem sok infóm van, de talán elég lesz..
Ismerősömnek van egy xbox one-ja,ami most kínai nyelven adja a feliratot, instrukciót a GTA játékban. A gyereke átállította ilyenre.. Ezt hogyan lehet visszatenni angolra?
Illetve, ha az egész xbox one kínai nyelven nyomul, akkor azt hogyan lehet angolosítani?köszi előre is a válaszokat.
Sziasztok. -
szabog74
aktív tag
válasz Jegesmaci81 #144823 üzenetére
Húzz ki a tv-ből esetleg minden mást, főleg antennacsatlakozót. Lehet valami földhurok kavar be.
-
-
szabog74
aktív tag
válasz Jegesmaci81 #144814 üzenetére
Nekem Panasonic X25-ön van, de nem vettem észre ilyet.
-
3L1T3
addikt
válasz kazuma921 #144818 üzenetére
Eddig összesen 7-8 különböző Xbox One konzolom volt, X-ből 2 különböző és mindegyiknél tapasztaltam kisebb nagyobb szoftveres gondot.
1 héttel ezelőtt a böngésző is felhúzott.
Microsoft ide vagy oda, egy böngésző nem tud normálisan működni? GAF-et olvasgattam az Xbox-on majd visszalépve egy oldalt szétfagyott az egész rendszer. Gondoltam ugyan ezt megcsinálom ugyan ezzel az oldallal a PS-en is, ott minden hiba nélkül ment tovább.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
kazuma921
aktív tag
Nem lehet hogy a te konzoloddal van valami bibi? Mert én pl. fél év alatt egyszer sem tapasztaltam abszolút semmilyen problémát az Xboxxal, a menü olykori szaggatásán kívül. (főleg store). Ismerősöm se jelzett vissza semmi problémát, pedig neki megjelenés óta megvan a One S.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
törölt tag
Instant on esetében gyakran elődordult nálam is ez, de energy saving módban szerencsére még nem. Idegesítő kis fícsör ez.
PS4nél is találkoztam már ezzel, de sokkal ritkábban. Ott fehéren villog a led a konzolon és áramtalanítás után lesz tökéletes. Az elmúlt egy évben 3x történt meg.
ui: A régi fat One-om (sunsetes bundle) soha nem produkálta ezt. Az X megjelenésekor cseréltem le.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
Tudjátok, hogy nagyon szeretem az Xbox-ot főleg az X-et, de az hogy egy épkézlább szoftvert nem tudnak írni erre a sz@rra vicc.
Nem először fordul elő 2013 óta, hogy ezt érzem tapasztalom a géppel kapcsolatosan. Tegnap játszottam napközben, majd kikapcsoltam. (én nem instant on-ba használom pont ezért, bezzeg a PS4 Pro mindig ebben van) Este 9 körül beakartam kapcsolni a kontrollerrel , de nem történt semmi. A gép bekapcsoló gombja megnyomása után sem történt semmi. Majd ki táp - be táp és megjavult.
Én tényleg szeretem, de egyszerűen vicc, az hogy itt egy konzol és folyamatosan előfordulnak ilyen szoftveres hibák.
Ezért van bennem folyamatosan az, hogy a PlayStation tényleg egy konzol és azt az érzetet is adja. Menüstől, mindenestől. Az Xbox meg minden akar lenni és ezen a legutolsó updatek se segítettek.
Ilyenkor nagyon felhúz. De remélem tudunk erről értelmesen beszélni.
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni aki plazma tv-n használ one -t? Az a problémám hogy villogó fekete pontok vannak a menükben. Főleg ha zöld a felület. Ez normális? Játékok futtatása közben vagy alkalmazásokon belül nem jelentkezik. Valamilyen beállítási gond vagy valami más? A tv pana g30.
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Game pass-t hogyan tudom lemondani one s-en? -
Jovanny2
őstag
válasz Oposzumtoszó #144790 üzenetére
Hogy érted? Ugyanúgy, mintha wifin lenne. Egy hálózaton vannak. Nálam is kábelen van.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Jovanny2
őstag
válasz EmThor #144805 üzenetére
Nálam már az izmosabb 4K HDR játékok (na nem a Minecraftra gondolok, de az Origins, a Far Cry 5, a Destiny 2) megjelenése óta hallani azért a ventit (játék közben). Benn azért ritkán lesz 30 fok.
Szerk.: látom, valakinél már szauna van. Az nálunk max. nyár végére lesz.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
3L1T3
addikt
válasz EmThor #144805 üzenetére
30 fok van (tégla építésű lakás 7. emelet, közvetlen engem süt a nap lófasz szigetelés)
Semmi baja az X-nek, a Pro még mindig sokkal de sokkal hangosabb úgy, hogy most váltottam 1 hónapja 1. verziós PS4 Pro-t 2. verziósra!
-
EmThor
addikt
Xbox One X nálatok hogy bírja a meleget? Hangosabb, hamarabb kezd tekerni a ventilátor? Kinn lassan 30 fok, falak atmelegednek, benn is meleg lesz. Melózok a héten nem volt időm játszani, gondoltam megkerdezlek titeket. Köszönöm!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
tibi206
tag
Sziasztok! Most szeretnék vásárolni egy xbox one s-t. Olyan kérdésem lenne ,hogy a backwards compatible xbox classic játékok az S modellen is az eredetinél nagyobb felbontáson futnak vagy csak az X-en ?
Előre is köszi .
-
Silεncε
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest