Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Sziasztok!
Életem első konzol vásárlásán gondolkozom. Adott egy HD képes TV, ugye HDMI bla-bla. Csak Xbox jöhet szóba, tehát PS kizárva, alapból ezért is ide írtam. Viszont nem tudom melyik lenne optimálisabb. Mert sok helyen mellette, sok helyen ellene beszéltek. Az xbox one s -t, vagy az xbox one x -et érné meg? A közeljövőben 4K Tvre biztos nem újítok, szóval a 4K tartalom egyelőre egyáltalán nem izgat. Nem hardcore gamingre használnám, mivel van PC-m is. De úgy esténként, stb. ilyen ágyból játszós megoldásokra tökéletes lenne. Jelen állás szerint van 1 Tb -os One S 78 ezerért ajándék játékkal. A szintén terás One X pedig 139 ezer. Ilyen elvárások mellett megérné a felárat az X, vagy elegendő a One S?
Forza címek, meg pár fps/tps cím amit tolnék rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Jigoku #146291 üzenetére
Azèrt, mert XBOX. Ezt nem kell magyarázni. Crash miatt vettem volna PS-t, de mivel megjelenik Boxra, amit már be is zsákoltam, így maradtam a számomra szimpatikus konzolnál.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már nem garis gép esetén, van tippetek, javaslatotok szervizre, ahol vállalnak One S-ben tápegység cserét/javítást?
Véleményem szubjektív...
-
Medocsabi
addikt
ATYA
ÚR
ISTEN!
Olvasom az E3 megjelenéseket.DOOM, DYLING LIGHT, TES! MIVANITT KÉREM? instant orgazmikus libabőrzés kávéivás közben
Ezek viszont megérdemelnek majd egy "X"-et, a maximális (kép- és hanghatás )élmény miatt, hiába nincs 4k tévé. -
-
Jigoku
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ki miért vett Xbox One-t? Mik azok, amiket előnyként vagy hátrányként éltek meg esetleg akár játékok, akár szolgáltatások terén?
A tegnapi Microsoft konferencia után (ami nagyon tetszett ) nagyon elgondolkoztam, hogy vennék esetleg egy Xbox One-t is. Az a Game Pass meg alapból az, hogy fogok tudni valamennyi Xbox 360 játékkal is játszani, elég hívogató. De mondom előbb inkább megkérdezlek titeket, hátha van valami, amire érdemes lenne (fel)figyelnem vagy hasonló.Bocsi, ha nem egészen ide kellene írnom emiatt, de máshova kvázi nem merek, mert a végén pár túlzottan... öntudatos(?) PS4-tulaj rám veti magát és még a slimemet is elveszi mondván micsoda áruló vagyok. ^^"
(Btw továbbra sem értem ezt az utálatoskodást...)PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
RudY
addikt
Úgy látom, hogy már tölthetők a Game Pass újdonságok...legalábbis a store-ban úgy néz ki
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz vonSux #146286 üzenetére
Persze, de akármilyen régi/kevésbé népszerű cím, két AAA játékról van szó...nyilván nem mondta azt sem a Bethesda sem az Ubi, hogy hát tudod, már szart se ér, vigyed ingyen...nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyiért adták oda mondjuk fél évre a két játékot...de ezt sose tudjuk meg
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Én örülök, ha minden megjelenik mindenre, nem sajnálom mástól a játék élményét és nem érzem maga attól jobban, hogyha olyanom van, ami másnak nincs/nem lehet...és zavarni is csak addig zavart, hogy nekem nincs. míg nem volt meg rá a lehetőség, hogy megvehessem..most, hogy ha akarnám meg tudnám venni, csak az önkorlátozásom áll az utamban, már kevésbé izgat az ilyesmi
-
mike1334
veterán
válasz Döglött Róka #146258 üzenetére
Mondjuk én azért játszok, hogy kikapcsolódjak. Ez nálam azt jelenti, hogy az aktuális hangulatomnak megfelelő nehézségen, legrosszabb esetben 2-3 próbálkozásra nyerek. Ezért tetszenek hiába a soulsborne játékok, tudom nagyon jól magamról, hogy hamar megbánnám, ha vennék egyet. No ez a multinál nincs meg, ott ha tényleg jól akarom érezni magam, akkor "edzésbe kell jönni" előtte, és sajnos azok az idők elmúltak, amikor erre volt időm (részletkérdés, hogy amikor volt rá időm, pénzem nem volt xboxra...). Ha már multi, akkor a kompetitív játékok helyett a coop játékokat tudom még elképzelni.
-
Sify
senior tag
válasz appleGjuice #146281 üzenetére
Még nem tölthető.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
appleGjuice
tag
Sziasztok! Fallout 4 tölthető gamepassel? Nekem valamiért nem jelenik meg a listában.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz keIdor #146278 üzenetére
Hiába tölti le, ha nincs hozzá gép.
Van akinek egyben 30-40.000 Ft is sok, most mondjuk egyszer kifizetni ~3000 Ft-ot még talán megoldható, hogy mondjuk a gyerek el legyen erre a hónapra. Persze, ehhez m ég kell controller, stb, stb.
Szerintem maga a terv jó lehet, aztán majd meglátjuk, hogy hogy alakul a megvalósítás.. Egyáltalán lesz-e ebből bármi is. Tudjuk, hogy páran megpróbálták, és nem lett belőle semmi.
Véleményem szubjektív...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eladogeppc #146270 üzenetére
Segítek:
Xbox-ra 3 előfizetéses forma létezik:
Xbox Live Gold: ez a szolgáltatás hozzáférést biztosít az online szolgáltaltásokhoz és a multiplayer játékmódokhoz ill. havonta 2 db Xbox One és 2db Xbox360 (visszafelé kompatibilis) játékot is megkapsz egyéb költségek nélkül. Mindezek mellett minden héten megjelenik egy akciós lista ami kifejezetten Gold tagoknak szól ill. az évi 3-4 leárazási időszakban a Gold tagok extra kedvezménnyel tudnak vásárolni.
Xbox Game Pass: előfizetési díj ellenében jutsz hozzá egy teljes katalógus minden játékához, amiket mindaddig tudsz játszani, amíg él az előfizetésed. A GamePass-ban szereplő játékok megvásárlásához extra kedvezményt kapsz, ha meg is akarod őket venni az előfizetésen túl. Fontos: a multiplayer játékmódokhoz nem elég az önálló Game Pass előfizetés, aktív Gold is szükséges.
EA Access: ugyanaz, mint a GamePass csak EA játékokhoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz keIdor #146275 üzenetére
Nem tudom, hogy vajon mennyire valós ez az elgondolás.. Ugye mások is gondolkoztak már ezen az irányon, ugye pl. az Nvidia meg is lépte ezt.
Elég ingoványos terület ez, viszont ami tény, hogy ezzel is elég sok felhasználót lehetne megfogni, akik pl. nem engedhetik meg maguknak a gépek megvásárlását.
Véleményem szubjektív...
-
keIdor
titán
válasz hackeeeee #146274 üzenetére
"Ráadásul úgy tűnik, hogy Phil Spencer nem teljesen osztja Yves Guillemot véleményét, miszerint még egy konzolgeneráció lesz, aztán mindenki streamelni fogja a játékokat. Szerinte mindössze annyi fog történni, hogy az emberek egyre több eszközön tudnak majd remek alkotásokkal játszani, és ezek között bizony ott lesz a TV is."
A jó Isten óvjon minket a Cloud Gamingtől még jó sokáig, remélem is, hogy Spencernek van igaza. Marha messze van az a stabil és gyors internet, ami ahhoz kéne. Meg a szerverek...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kiragadva a "részletek" az új gép kapcsán.
A stream során sem nagyon említtették, csak azt, hogy készül..Legalább a kódnév megvan.
No meg akkor, jól hallottam a 4k streaming-et, ezt beszéltük is chat-en. Ez is még érdekes lehet majd. No meg akkor azt, hogy nem kellhet majd a gép? Hm..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
akooos
veterán
válasz eladogeppc #146270 üzenetére
Havonta ad a GwG 4 játékot. Ott van az EA Access évi 6k-ért és ad jó pár EA-s játékot. Ott van a Gamepass, ami 100 körüli játékot ad és elég gyakran változnak a címek. Ha ebből nem tudsz válogatni, akkor vedd meg külön-külön a neked szimpatikus játékokat
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #146264 üzenetére
Nekem eddig ez a lista, van amit biztos kifelejtettem, meg még lehet bővül.
Marvel’s Spider-Man - 2018.09.07.
Shadow of the Tomb Raider - 2018.09.14.
Forza Horizon 4 - 2018.10.02.
Battlefield V - 2018.10.11.
Assassin's Creed: Odyssey - 2018.10?
Red Dead Redemption 2 - 2018.10.26.
Metro: Exodus - 2019.02.11.
The Division 2 - 2019.03.15.
The Last of Us 2 - 2019/2020
Gears 5 - 2019/2020
Dying Light 2 - 2019/2020
The Elder Scrolls VI - 2020/2021
Doom Eternal - 2019/2020
Wolfenstein: Youngblood - 2019/2020Ez így kapásból 200k, bár van ami nem kell egyből és nem teljes áron, pl. Gears 5, The Division 2 ráér majd.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
eladogeppc
veterán
Tudtok olyan előfizetést mondani, amivel rengeteg játékot tudnék használni ?
A Games of Gold kemény 3db-ot ad ????Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
RudY
addikt
válasz eladogeppc #146262 üzenetére
-
NB2
aktív tag
Hát nem tudom, de én 20 perc miatt nem megyek fel onlineba, illetve a sima single playt megszakíthatod akár 10 percre is, mert éppen a családnak valami nyűgje van vagy telód van vagy bármi és nem érzed magad kellemetlenül, mert csak saját magaddal "szúrsz" ki.
Persze én is jártam már úgy, hogy fél11-kor egy fél órára bekapcsoltam és félegykor sikerült kilőnöm a dolgokat -
twi452
senior tag
válasz eladogeppc #146266 üzenetére
Nem, az eddigiek nincsenek de a horizon 4 bent lesz már megjelenéskor
-
adise
őstag
Gold game pass fuziorol nem volt szo?
-
nagyúr
válasz pzstm #146188 üzenetére
Emberes lista, igaz nagyrésze azért nem teljesen csak XBOX, és jórésze csak jövőre jön.
Ami nekem tetszett így újra átnézve és valószínűleg előbb utóbb kelleni fog (bár egy része lehet hogy PC-re inkább):
Battlefield V (Electronic Arts) (ez tuti PC)
Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED)
Devil May Cry 5 (Capcom)
Dying Light 2 (Techland) (ezis majdnem tuti PC)
Gears 5 (Xbox One And Windows 10 Exclusive – World Premiere)
Halo Infinite (Xbox One And Windows 10 Exclusive – World Premiere)
Metro Exodus (Deep Silver) (ezis valszeg PC)
Sekiro: Shadows Die Twice (Activision)
Shadow of the Tomb Raider (Square Enix) (ezt még nem tudom, de lehet PC?)Azért ez szép lista lesz megvenni majd...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
twi452
senior tag
válasz eladogeppc #146262 üzenetére
Rendes, teljes játékok. Előfizetsz és cserébe letöltöd, játszol velük amíg élő előfizud van. Ha lejár akkor nem tudod elindítani amíg vagy megveszed rendesen vagy újra befizeted a pass havidíjját
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Srácok, tök hülye vagyok az egészhez.
GamePass:
Mit jelent, hogy hozzáférhetek a 100 címhez ? DEMO ? FULL ?
Hajlandó vagyok havonta fizetni valamennyit, ha ezek nem DEMO játékok.Kérlek segítsetek. Köszönöm szépen !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
F_Peter
őstag
Egyetértek. Én pont a kevés idő miatt nyomok multit, egy egy gyors kör aztán annyi.
Pl. Pubg is meg van 25 perc alatt.SwichX: igen. Igazad van, muszáj az elején beletenni egy nagyobb adagot ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mivel kevés az ideje, sose tanulná meg rendesen és csak szívna.
-
S e t h
nagyúr
válasz JossZombie #146226 üzenetére
Itt egy topik ami az átalakítókról szól, számos tapasztalattal.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Döglött Róka
veterán
válasz parandroid #146256 üzenetére
Alapvetően ezzel a gondolatmenettel az a baj, hogy téves. Rengeteg olyan online cucc van, amiben rövid körök vannak es nem kell profinak lenni hogy élvezd.
Példák: bármelyik verekedős játék - 2 perc egy kör
Halo sorotat: 10-20 perc egy kör
Forza bármelyik: 5-20 perc max egy verseny
Gears of war : 5 perc egy pvp 30-60 egy horde
Titanfallok: 10 perc
Monster hunter world : 30-60 perc egy quest
Diablo 3: egy rift 10 perc ha béna vagyEzek mind online játékok amik ugy vannak felkészítve hogy rövid etapok is menjenek. Nem a grindfest mmorpg-ből kell kiindulni.
Ami sok idő tud lenni, az pont a single player történetorientált cuccok mert ráhangolódsz és puff elment három óra.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
twi452
senior tag
Nekem bejött a tegnapi előadás, nincs nagy fanyalgás
Viszont holnap Jurassic world evolution megjelenés juhuu
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #146248 üzenetére
"Mondták, hogy a közösségi, online játékban látják a jövőt, ami nem pár hétre-hónapra szól, hanem évekre lehet vele tervezni..és máris jön két dlc a SoT-hez. Úgy gondolom ez lesz a játékaik többségével...folyamatosan jönnek majd ki hozzá a tartalmak, újítások, élő közösséget teremtenek.
Mondjuk ez nekem kevésbé érdekes, én inkább a single player élményre hajtok, de be kell látni, hogy ez a jövő, ettől még sok fejlesztő ad ki sp címeket, van miből válogatni."Én is pont ezen gondolkoztam, hogy ez mennyire hidegen hagy. Egyszerűen a játék nekem már nem életforma, csináltam évekig (CS Source, meg WoW), meg közben még ami jött, de mostanában az a legfontosabb egy játéknál, hogy full-kazuár módban is élvezhető legyen. Túl sokszor van olyan, hogy van egy fél órám, leülnék nyomkodni valamit, olyanra viszont már időtlen idők óta nem emlékszem, hogy alkalmam lett volna órákat eltölteni bármilyen játék előtt. Nyilván ez nem a játékpiac hibája, hanem én öregszem, de ennek folyományaként a mostani bemutatóból is érdekesebbnek találtam az indie-címek némelyikét, mint a nagy játékokat. Na jó, a Forza Horizon pont olyan, hogy le lehet ülni, és letolni vele gyorsan egy-két versenyt, amikor fáradtan hazaérve végigdőlök a kanapén, nem véletlenül bírtam eddig is a sorozatot. Az más kérdés, hogy ezzel a tempóval sose fogok a 3. rész végére érni (a felénél vagyok kb). A második is félbemaradt, az elsőt még anno végigcsináltam (olyan 90%-ra, mert a showcase cuccok már akkor sem érték meg a ráfordított gyakorlást, meg energiát). Ilyen Forzathonokra, meg online közösségépítésre viszont abszolút semmi ingerenciám nincs, pedig ez is elindult errefelé...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz vonSux #146252 üzenetére
Èn örülnèk, ha minnèl több játèk lenne GP-ban, ès èvi 2 játèk áráèrt játszhatnèk velük. Az sem lenne rossz ha bejelentenènek egy olyan szoftverfrissítèst, ami után bármelyik classic vagy x360 cím futna One-on.
Fallout4 mèg mindig nincs GP-ben, pedig munka elött jó lett volna tolni.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
vonSux
őstag
"Amúgy őrület, hogy tudják megoldani a game pass finanszírozását..most is Fallout 4 meg Division..." azért ezekkel a játékokkal mostanra az nem játszott, akit tényleg nem érdekel. Gondolom nem volt nagyon fájdalmas a deal a kiadókkal. Nagyon sokszor, igen jó akciók voltak már a kiegészítőkre is. Persze tök jó, hogy bekerülnek, de szerintem az igazán jól hangzó mágnesek a szolgáltatásnak a saját címeik (FH4, Halo, Gears) amelyek a megjelenés napjától játszhatóak így is. Ha ezekből tényleg több lesz a jövőben, brutál beüthet a game pass.
-
42861
senior tag
válasz #17954112 #146235 üzenetére
Hello. Nekem is Pana plazmám van, 1024×768-as. Több mint 10 évig konzoloztam rajta. X360, majd a One is. Minden patent. Normális a képarány, nincsenek nyújtott dolgok, szóval mehet nyugodtan. A pixelekről anno azt olvastam, hogy nem tökéletesen kocka alakúak, hanem egy kicsit nyújtottak, így jön ki a 16:9 képarányra az 1024×768-as felbontás. De a gyakorlatban ebből semmit sem érzékelni. A kör az kör, nem nyúlik semmi semerre.
-
AMD Power
titán
Ahogy megjon a FH4 a Game Pass-ba, szerintem egy par elofizut el fog adni az MS.
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #146246 üzenetére
Azért pár játéknál ez is van. Lásd Nier meg Hellblade..
Tegnap este negyed 12-ig néztem az MS bemutatóját, és engem meggyőzött, csak reggel voltam szomorú, hogy nincs Fable 4. Viszont visszavonom, amit írtam korábban az "ellustáskodásról". Igazából, ha jól sejtem az irányt, amit belőttek, akkor abból még sok jó dolog kisülhet. Mondták, hogy a közösségi, online játékban látják a jövőt, ami nem pár hétre-hónapra szól, hanem évekre lehet vele tervezni..és máris jön két dlc a SoT-hez. Úgy gondolom ez lesz a játékaik többségével...folyamatosan jönnek majd ki hozzá a tartalmak, újítások, élő közösséget teremtenek.
Mondjuk ez nekem kevésbé érdekes, én inkább a single player élményre hajtok, de be kell látni, hogy ez a jövő, ettől még sok fejlesztő ad ki sp címeket, van miből válogatni.
Reggel a másik, amit végiggondoltam, hogy ha vennék egy másik konzolt (is), akkor melyik lenne az. Kézenfekvő lenne a PS, de végigvettem magamban, hogy hány exkluzív van, ami igazán érdekel. Igazából olyan 4-ig jutottam, bár tudom, hogy sokkal több igazán jó játékuk van, csak engem ezek érdekelnek, a többi nem...ahogy MS játék is van, ami hidegen hagy.
Viszont egy Switchre nagyon fáj a fogam, pláne, mert egyre több a vita a tv kisajátításáról A terv az lenne, hogy hétköznap Switch kikapcsolódni, lazítani, hétvégente meg egy nagyobb cím az xboxon.
Amúgy őrület, hogy tudják megoldani a game pass finanszírozását..most is Fallout 4 meg Division...ha ezután is évente 3-4 alkalommal lesz 200 forintos pass, akkor nagyon boldog éveknek nézünk elébe (ha még ideveszem azt is, hogy "okosba" meg lehet oldani, hogy a párszáz forintos egy havi trialt ellőjem akárhányszor...). Igazából ott vagyok, hogy egy játékot leszámítva (amihez még hozzá se szagoltam), nem vettem játékot karácsony óta, mégis folyton játszok és még van egy csomó, amihez hozzá se kezdtem...most se fogok venni, max a GTA V-öt, de gyanítom, hogy a red dead közeledtével, az már ennél nem lesz drágább akcióban, max olcsóbb (bár az se most lesz). Igazából el lehet lavírozni az xboxon minimális ráfordítással..évente 800 forintét van négy hónapra game pass (remélem megmarad ez a szép szokás), ha lejár az EA Access, akkor majd évente 2x megveszem egy hónapra, ha kerül bele valami érdekes, a maradékra meg veszek pár nagyobb címet, amivel elvagyok két hónapig..vagy veszek egy goldot, de az annyiban nem éri meg, hogy csak a játékok érdekelnének, a multi kevésbé...
Szóval alapvetően nem rossz ez az MS, engem meggyőztek újra...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
utomi
senior tag
Srácok csak én nem látom még a Divisont meg a Fallout4et a Gamepassban ? Merthogy mindenhol tegnapi megjelenésről beszélnek de nekem továbbra is fizetősként hozzá csak !
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #146245 üzenetére
Világ legnagyobb parasztsága egy konzolra korlátozni egy játèkot. Nem sajnálom senkitől az exklúzívokat, de szerintem több pènzt hozna, ha mondjuk egy vagy kèt èvig ex a játèk, utána meg kiadnák a többi conra.
-
frankdelgado
őstag
válasz JamesHun #146238 üzenetére
Na azt én is várom. Még több állatkodás, még több rombolás. Remélem Még jó h multiplatformon faxa játékok jöttek, azokkal elleszek. Nincs ok a panaszra. De azért nekem ég a pofám, h a micro kiáll 90% multiplatform címekkel egérkedni. A halo oké, meg a gears is várós...de ott is beharangoznak 3 gears játékot,ami igazábol csak egy...De igen, mondjuk azt h a tavalyinál jobb volt valóban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pzstm #146243 üzenetére
Hát, ha a motorsport 7 tudja tartani a 60-at, szerintem az FH is fogja tudni. Korábban, ha jól emlékszem már az FH3-ról is volt olyan pletyka, hogy tudna 60 FPS-t 4K-ban.
Meglátjuk, ugye a Wolfenstein is elvileg csak 1440p-ig megy le, és már az is elég.
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #146242 üzenetére
az már mindegy nekem hogy oldják meg...gondolom Horizon4 60 FPS is vagy fix alacsonyabb felbontáson vagy alacsonyabb tartományú Dynamic Resolutionon lesz.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz JamesHun #146238 üzenetére
nekem is nagyon, reméljük megtanultak optimalizálni a 20 FPS helyett fix 30-al.
Mert nagyon mókás és fun. Amolyan amerikai akcióhős szimulátor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Hoppá. Most látom, hogy jön Battletoads is. Fiatalságom egyik kedvenc játéka volt. Jöhetne mellé egy Earthworm Jim is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
JamesHun
addikt
jc4et csak én várom, vagy másnak is meghozta a kedvét?
SeriesX: JamesSHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos, hogy idén jön Game Pass-be a Halo: The Master Chief Collection.
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, látom a Bethesda is odavert egy kicsit.
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz itt jó pár jó cucc, meg ahogy látom az Island of the Nyne személyében újabb Battle Royale FPS-el leszünk gazdagabbak.
PC-re már elérhető, gameplay belőle: [link]
Live-Die-Respawn
-
DaveHutt
őstag
Véginéztem az E3 trailereket youtube-on. Nagyon jól sikerült az egész, végre nem csak Cupheaddel lehet játszani. Forza 4 igencsak hidegrázósra sikeredett. Meglepő módon a Halo Infinite is tetszett, pedig a Master Chief Collectiont éppen, hogy elkezdtem. Azt hiszem ezt a szériát pótolnom kell. A Shadow of the Tomb Raider hozza az elvárt szintet egyelőre, remélem nem baltázzák el.
A legnagyobbat mégis a Cyberpunk 2077 ütött, sugárzik róla, hogy a CDPR megint oda fog baszni mindennek.
-
mike1334
veterán
Nem teljesen tiszta ez az ai mentes Forza horizon 4....most akkor muszáj lesz hozzá a gold előfizetés?
-
Lehet, de nem minden egeret és billentyűzetet támogat. Xim 4-re keress rá.
-
daver88
aktív tag
lehet,de XBOX-ot nem azért vesz az ember, hogy bill+egér kombóval játszon, arra ott a PC...tessék megtanulni a kontrollert kezelni, ne a könnyebbik utat választatni... -
JossZombie
tag
Sziasztok !
Xbox vásárlás előtt állok, de nagyon kezdő vagyok a témában.
Xbox one x-hez lehet kapni billentyű és egér átalakítót ?
Válaszotokat előre is köszönöm!Üdv
Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz l.skywalker #146224 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Jegesmaci81 #146223 üzenetére
Ha a számlát elküldöd az MS-nek kitolják 2 évre. Ügyfélszolgálatot hívd fel munkaidőben.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz r.levente75 #146139 üzenetére
91-es Honda CRX...
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #146220 üzenetére
mikor lett véve?
am csak 2 év gari van rá nem 3Xbox One: bandymnc
-
Jegesmaci81
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki abban segíteni hogy a gyártói garancia hogy működik? Beregisztráltam a frissen vásárolt Xbox one s-t és 3 év gyártói garanciát írt ki viszont a garancia lejáratának ideje 2020. 01. 27! Miért csak 1,5 évet kaptam meg?
-
EmThor
addikt
Bethesda nagy szemét volt. Volt színes szagos apokalipszis Rage2 meg mobilszemét, meg online-shooter fallout. Ennyi. Meg majd 3-4 E3 múlva Elder scrolls. LoL ezért kár volt a felhajtás.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #146217 üzenetére
Apropó, az E3-at már most a Bethesda nyerte. Nem, ezt még a Sony se tudja visszaszerezni, max szoros második helyezet lehet már.
- Rage 2 (gyengénk néz ki, de lehet jól fog elsülni)
- Wolfenstein: Youngblood (B.J. ikerlányaival játszhatunk)
- Doom: Eternal (több démon, OP-bb Doomslayer, Föld)
- nagyon jó Prey DLC-k
- Fallout 76 (solo is meg nem is, MMO is meg nem is, de nem battle royale, hanem “softcore” survival és ránézésre is NAGYON összetett)
- Skyrim: Very Special Edition mindenre: Amazon Alexa, hűtőgép, csipogó Igen, kiparodizálták magukat
- vadi új IP 2019-2020 környékére: Starfield
- Elder Scrolls: Blades (mobilos játék, de ránézésre is baromi összetett és nem “egyszerhasználatos”)
- Elder Scrolls VIÉs mindemellett nem szégyellték kifigurázni magukat, jó helyen poénkodtak, ahol kell (pl. Walmart, Skyrim mindenre), vicces videókkal mindenütt és tulajdonképpen majdnem csak új címek voltak mindenütt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Na, aki átaludta a Bethesda konferenciát, csaxólok:
The Elder Scrolls VI CONFIRMED!!!!! Mondjuk lesz 2020 is, mire kijön, de üsse kő, lényeg az, hogy már tuti.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gameplay a Gamescomon Augusztus 10-én.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ragnar95
félisten
válasz Wesder #146209 üzenetére
Van már jópár kontroller iOS-hez, jó ideje gyárilag támogatott a kontrollerek gyártása, csak MFi minősítésűnek kell lenniük. Szóval nem feltétlen kéne ehhez a MS-nak sajátot gyártania.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Pistivi
tag
válasz gurubefree #146211 üzenetére
Pár hónapja már van, szerintem JÓ!
-
gurubefree
senior tag
Xim apex-et tesztelek kedden live ha valakit erdekel ....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Wesder
félisten
válasz joey04 #146208 üzenetére
Igen, tudom. Jelen pillanatban ha működőkèpes lesz a streaming, a MS-nak kell majd iOS kompatibilis cont csinálnia, mert nem hiszem hogy majd a kèpernyőt tapicskolva fogunk játszani.
-
keIdor
titán
Új BFV gameplay, legalábbis nekem új[link]
PC, de irányítást leszámítva ugyanaz.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz azért itt is egy-két jó cím.
Live-Die-Respawn
-
3L1T3
addikt
válasz turikoczka #146201 üzenetére
Rosszul!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
turikoczka
aktív tag
Jól rémlik hogy nem volt új belsős IP?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest